2012 Ekim Anneleri

ya kızlar bu arada ben çatladım ya görmemişim ama göbeğimin sağ ve sol alt tarafında kırmızı çizgi oluşmuş bildiğiniz çatlak yani
allahım bu 30 gün hemen geçsin

ahh şekerim azsa iyi benimki gibi olmasında karnın harita gibi mübarek

evet gün geçtikçe daha çoğalıyo özellikle 2 -3 gün içinde böyle oldum ben neden anlamadım ya artık her an doğum modundayım yani
ama hastane çantası ortalarda yok
heralde önce ben doğurcam :18:

bende bu konuda yalnizim saniyordm ayni sikayetler bende de var her an doguracakmisim gibi :18:
benim ortada ne besik var ne canta daha kiyafetleri bile yikamadim

kızlar bugün cnm çok sıkılıyo içim daralıyooo nedendir bilmem şu şeker olaynı fena taktım kafaya cnm hiçbişey yapmak istemiyo sadece yatmak istiyorum buarada bayramlıklardan konuşmuşsunuz ben aldm lcwden bi elbise hey maşallah kızılay dağıtmış gibi herkeste var onu giycem tiril tiril hiç kasamıcam kendimi bu bayram böyle diğer bayramda bebiş olcak evde olcaz seneye artık oğlumla güzel güzel giyinir gezeriz

Son çare eve almak canım...çok akıllı yuvasına çişini yapmamış hiç ben gezdirmeye çıkardım o zaman yaptı çişini falan...

öğretmen arkadaşlar,naptınız çalışabilir raporunu.ben bugün aldım okula verdim,başka bişey yapıcaz mı? bir de memur dedi ki ağustostaki bu 2 hafta aktarılmaz haberin olsun dedi..bazı yerlerde aktarılıyor,iş bilmediklerinden,aslında suç işliyorlar dedi..

camoka sen naptın,günlerimiz aynı

ya kızlar bu arada ben çatladım ya görmemişim ama göbeğimin sağ ve sol alt tarafında kırmızı çizgi oluşmuş bildiğiniz çatlak yani
allahım bu 30 gün hemen geçsin

benimde bacaklarımda mor gibi çizgiler oluşmaya başladı...bende çatlıyorum galiba.

ahh şekerim azsa iyi benimki gibi olmasında karnın harita gibi mübarek

hadi ya o kadar çok mu çatladın
şimdiye kadar ben de olmadı ya belki olmaz diyodum birden görünce moralim bozuldu

bende bu konuda yalnizim saniyordm ayni sikayetler bende de var her an doguracakmisim gibi :18:
benim ortada ne besik var ne canta daha kiyafetleri bile yikamadim

benim beşik doğumdan sonra gelecek ben öyle istedim ama en azından hastane çantasını hazırlasaydım ben de daha bebişimin kıyafetlerini yıkamadım aldıklarım gelmedi gelince hemen yıkıycam zaten inşallah o zamana kadar bişey olmaz

severmisin 57 yi

sevmem mi yoksa sen ?

aa neden sayılmıyomuş ben de pazrtesi günü aldım 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu
eğer gidebilirsem 2 hafta seminere gitcem sonra çalışamaz raporu alcam

cnm bişi sölicem bu çalışabilir raporu ssk ya bildiriliyomu ya?yoksa muhasebe sadece saklıyoda 37 dekinimi bildiriyor?

hadi ya o kadar çok mu çatladın
şimdiye kadar ben de olmadı ya belki olmaz diyodum birden görünce moralim bozuldu

çokmu mu neren çatlamadı desene bi karnım tamamen çatladı önceden sadece göbek deliğimin altından başlıyodu şimdi yukarlara kadar yayılmış sonra bacak arası çatlak bacaklarımın dış kısımları çatlak göğüslerimin kenarları çatlak amannnn bebişim iyi olsunda çatlasın heryerim napim doğumdan sonra kendimi merak ediyorum ama nasıl olcam diye

oyy ozaman küçücük 10 lu hastane çıkışını tek yıkıcam dimi
filede almadım ben yaa nerden bulurum acaba hryerde varmıdırki
gerçe evde tül torbam var o bile olur dimi:)

aldığım her şeyi ( alt açma, yastık,battaniyeler. çorap eldivenler, kıyafetler...)30 dercede detarjansız narin yıkama yaptım. çok şükür rengi solan olmamış. file falanda kullanmadım .

o zaman ben hiç konuşmayayım çatladım diye
dediğin gibi bebişler iyi olsun da
ama doğumdan sonra nasıl görünecek vücudum ben de çok merak ediyorum
amaaannnnn anne olduk biz yaa

aa neden sayılmıyomuş ben de pazrtesi günü aldım 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu
eğer gidebilirsem 2 hafta seminere gitcem sonra çalışamaz raporu alcam

aktarabilmek için 3 şart var. diğer ikisini hatırlamıyorum da şartlardan 3.sü fiilen görev başında olmak.yani biz zaten görevde değiliz maddeye göre..ama daha öncede dediğim gibi işi bilmeyenler aktarıyormuş,benim 2 haftam gidiyor.37.haftaya kadar çalışacağım.yani eğitim-öğretimin ilk haftasının sonuna kadar oluyor sanırım.çalışabilirim herhalde,olmazsa bir önceki hafta ayrılırım..konuşmuştuk zaten bende seminer yok,birkaç sınav görevi verirler o kadar..allahtan 2 haftam yanıyor,ya yazın doğursak nolacaktı,hepsi gidecekti..başka bir işlem yok di mi? ben raporu verdim geldim eve.

şu 6 ay doğum sonrası izni çıksa süper olacak..

Yapmayin,gorsellere dogumla sezaryenle ilgili bisey yazip bakmayin,bende sizden okuyup merakima yenildim ama pisman oldum cunku adi uzerinde ameliyat yani,hemen kapattim,diger kizlara sesleniyorum,netten biseylere bakarsaniz korkup kendinizi bos yere kasarsiniz,gerek yok,Allah nasip ederse dogurup alicaz kucaklarimiza,bunu dusunelim,mutlu olalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…