ya kızlar bu arada ben çatladım ya görmemişim ama göbeğimin sağ ve sol alt tarafında kırmızı çizgi oluşmuş bildiğiniz çatlak yani
allahım bu 30 gün hemen geçsin
evet gün geçtikçe daha çoğalıyo özellikle 2 -3 gün içinde böyle oldum ben neden anlamadım ya artık her an doğum modundayım yani
ama hastane çantası ortalarda yok
heralde önce ben doğurcam :18:
severmisin 57 yiplakamız 57 sinoptayız bugüntek güzel olan şey bu
İnsanları gerçekten anlamıyorum... Ya ne yasağı allah aşkına. Senin apartmanındakiler kabul etmiş işte. Bahçe neticede apartmana ait yani. Yan taraftan kalkıp gelmenin ne manası var? Köpek rahatsızlık vermedikten sonra birşey olmaz. Kaldı ki nasıl alışırsa öyle gider. Eve alırsın belki de köpeği diyeceğim ama şimdi o çişini öğrenene kadar eve yapar. Hijyenin alt üst olur. İstemezsin doğal olarak. Yada canım bütçeniz el verirse eğitime gönderirsin. Tuvalet eğitimi veren eğitmenler var. Çiftlik falan değil de kendi evlerine alıp bakıyorlar. Artık çözüm bulmak lazım. Köpecikten vazgeçemeyeceğine göre
ya kızlar bu arada ben çatladım ya görmemişim ama göbeğimin sağ ve sol alt tarafında kırmızı çizgi oluşmuş bildiğiniz çatlak yani
allahım bu 30 gün hemen geçsin
ahh şekerim azsa iyi benimki gibi olmasında karnın harita gibi mübarek
bende bu konuda yalnizim saniyordm ayni sikayetler bende de var her an doguracakmisim gibi :18:
benim ortada ne besik var ne canta daha kiyafetleri bile yikamadim
severmisin 57 yi
öğretmen arkadaşlar,naptınız çalışabilir raporunu.ben bugün aldım okula verdim,başka bişey yapıcaz mı? bir de memur dedi ki ağustostaki bu 2 hafta aktarılmaz haberin olsun dedi..bazı yerlerde aktarılıyor,iş bilmediklerinden,aslında suç işliyorlar dedi..
camoka sen naptın,günlerimiz aynı
cnm bişi sölicem bu çalışabilir raporu ssk ya bildiriliyomu ya?yoksa muhasebe sadece saklıyoda 37 dekinimi bildiriyor?öğretmen arkadaşlar,naptınız çalışabilir raporunu.ben bugün aldım okula verdim,başka bişey yapıcaz mı? bir de memur dedi ki ağustostaki bu 2 hafta aktarılmaz haberin olsun dedi..bazı yerlerde aktarılıyor,iş bilmediklerinden,aslında suç işliyorlar dedi..
benimde bacaklarımda mor gibi çizgiler oluşmaya başladı...bende çatlıyorum galiba.
hadi ya o kadar çok mu çatladın
şimdiye kadar ben de olmadı ya belki olmaz diyodum birden görünce moralim bozuldu
oyy ozaman küçücük 10 lu hastane çıkışını tek yıkıcam dimi
filede almadım ben yaa nerden bulurum acaba hryerde varmıdırki
gerçe evde tül torbam var o bile olur dimi:)
cnm bişi sölicem bu çalışabilir raporu ssk ya bildiriliyomu ya?yoksa muhasebe sadece saklıyoda 37 dekinimi bildiriyor?
çokmu mu neren çatlamadı desene bi karnım tamamen çatladı önceden sadece göbek deliğimin altından başlıyodu şimdi yukarlara kadar yayılmış sonra bacak arası çatlak bacaklarımın dış kısımları çatlak göğüslerimin kenarları çatlak amannnn bebişim iyi olsunda çatlasın heryerim napim doğumdan sonra kendimi merak ediyorum ama nasıl olcam diye
aa neden sayılmıyomuş ben de pazrtesi günü aldım 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu
eğer gidebilirsem 2 hafta seminere gitcem sonra çalışamaz raporu alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?