2012 Ekim Anneleri

Son çare eve almak canım...çok akıllı yuvasına çişini yapmamış hiç ben gezdirmeye çıkardım o zaman yaptı çişini falan...

Canım yattığı yere yapmaz zaten uyanıklar Bizimkide alt katta uyuyor üst kata çişini yapıyordu ay sorma neler çektik.. Gazeteler kokular. Sonra yerleri porçözle silmeler.... Aman allahım. Neyseki büyüdü. Ama çocuk üstü uğraşamazsın diye düşünüyorum. Çok enerji gerekiyor. Gerçi dışarı alışırsa da eve yapmaz. Sırf dışarı çıkmaz için tutar çişini...

umarım bizim milli eğitimciler iş bilmez olurlar
hayır zaten bişey becerdikleri yok bişey bildikleri yok bari bu da öyle olsa düşünsene eğer ben seminere gidemezsem benim doğum izni hemen başlar ve aktaracak hiçbişeyim kalmaz
3 eylül de 4+4+4 semineri var biz branşlara dayanırsam 5 gün giderim öfff yaaa
ben daha raporu vermedim benim müdür 20 m ilerde oturuyo bigün geçerken veririm eline napim
yok canım başka bi işlem onlar milli eğitime gönderiyolarmış zaten

Kızlar şimdi kalkıp ütünün başına oturacağım :) bana dua edin. Şimdiden açtım klimayı. Sonra terlersem açmıyorum tutulmayım diye. Canım da birşey çekti. Eşim akşam gel yyelim beraber diyor ama evdeki yemeğe kıyamıyorum... Ay iyice pinti oldum. Ogün alışverişe çıktık eşimle mutfak elışverişine. Birşey aldırmadım ekstra olarak eşime. Sen niye böyle oldun, biz niye para harcamıyoruz diye söylendi Ay huyumm değişti resmen...

Benimde dağ gibi ütüm var kızlar ama elim bir türlü gitmiyo nasıl yapıcam ben onları?
eve geliyorum yemek yiyip uyuyakalıyorum kanepede...ne olcak böyle ya

öğretmen arkadaşlar ben de öğretmenim ama anlayamadım siz simdi ne raporu verdiniz ki daha 1 eylüle çok var napcaz beni bi yönlendirin, bi de ben seminer için dahiliyeden 2 hafta rapor alırım sonra da okul açılınca izne başları diyordum olmaz mı bu düşüncem?

sağlık küpü paketim geldi şu an bebişkoma molfiks yollamışlar banada molped hoş ben huggies stoklamıştım yenidoğan 2 paket
birde ben hastane çantama bebek maması koydum kızlar mantıklımı sizce sütüm gelmez vs.. diye koyan var mı?

canım tüm çalışan anneler 32.haftada rapor alıp izne ayrılıyor,eğer ki istersen o 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına aktarıyorsun..biz de bunun için rapor aldık.rapor çalışabilir raporu,son 3 haftaya kadar çalışabilir,5 haftasını aktarabilir yazıyor.bunu tüm anneler yapmak zorunda..aktarmak istersen bunlar yazacak,yok direk ayrılcam dersen 32.haftadada çalışamaz raporu alıyorsun.ben böyle biliyorum..sen direk 37.haftada ayrılırım diyorsun,o zaman da doğum sonrası iznin sadece 8 hafta olacak,bence aktarabildiğin kadar aktar sonraya..hıı bir de şöyle bir durum var.ben mesela şimdi istesem 32. hafta ile 37. hafta arası hiçbiryerden normal rapor alamıyorum,çalışabilir olduğum için.. senin doğum ne zaman??

malm 3lü 139 buızde aldık cidden güzel fiyatına göre cok ii

kızlar bazı illerde özel hastanelerde bir uygulama varmış.bana bugün doğum hazırlık paketi verdiler. bir nevi projeymiş. içinde tek kullanımlık değil,küçük boy johnsons şampuan,avent göğüs pedi,göğüskremi numunesi ve 2 tane çok güzel cd,bebek bakım rehberi,olmazsa olmaz reklam broşürleri falan var.güzelmiş...bir de aynı projenin doğum paketi var,taburcu olmadan vereceklermiş,bir de ilk çocuk doktoru ziyaretinde..isterseniz bakın bi siteye hangi illerde var diye,özel hastaneye gidenler sorsun proje kapsamında mı diye.. beni unutmuşlar,verdik di mi size paket dediler ben de yooooooo dedim hemen verdiler...

site

Present Service Türkiye / Ana Sayfa

Son düzenleme:
canım cimekacımteşekkür ederim ben inşallah ekim 10 gibi doğuracağım o yuzden seminere gitmem gerek son üç hafta izin için seminere gidersem o beş haftayı aktarabilirim, benim merak ettiğim şimdi o raporu alıp okula mı götürmem lazım ben okul açılınca raporumu veririm diyodum,ayrıca kadın doğumdan çalışabilir raporu alsak da dahiliyeden grip raporu alıp kandırık yapsak olmaz mı diyede aklımdan geçiriyodum

yok canım kandırık olmuyor.. ve bugünlerde 32.hafta çalışabilir raporunun da tam zamanı onu almak zorundasın. 1 eylülü bekleyemezsin.1 eylülden ayrılıncaya kadar olan haftanı da doğum sonrasına aktarmış olursun.yok hiç çalışamama dersen gidip çalışamaz raporu alman gerekli.. benim de doğum 11 ekim allahın izniyle..

yok canım kandırık olmuyor.. ve bugünlerde 32.hafta çalışabilir raporunun da tam zamanı onu almak zorundasın. 1 eylülü bekleyemezsin.1 eylülden itibaren ayrılıncaya kadar olan haftalarını da doğum sonrasına aktarmış olursun.yok hiç çalışamam dersen gidip çalışamaz raporu alman gerekli.. benim de doğum 11 ekim allahın izniyle..

cimeka okurken dikkatimi cekti,ben gecen hafta aldım raporu yalnız okula vermedim daha hemen vermek mi gerekli
benim 37.hafta 10 eylül'de baslıyor,lise zaten bizim ki seminer yok idareyle konusup gitmemeyi planlıyorum nasıl aktarılamıyormus
sonucta son 3 haftaya kadar calısmıs sayılmıyor muyuz:44:

aa neden sayılmıyomuş ben de pazrtesi günü aldım 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu
eğer gidebilirsem 2 hafta seminere gitcem sonra çalışamaz raporu alcam
bence de sayılması lazım..

cok sağol cnm ya ben resmen bir eylülü bekleyecektim o zaman ben su an hesaplara göre 31+6 haftalık hamileyim yarın 32 olacağım, cuma doktora gidip çalışabilir raporunu alıp okula vereyim.bu arada aynı zamanda doğum yapacağız inş allah güle oynaya bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, sen ne zaman ayrılmayı planlıyorsun peki seminerden sonraki hafta gidecek misin

canım ben de bu cuma çalışır raporu alcam.kaç haftalık veriyorlar.ne zaman izne ayrılmamız gerekiyor acaba?

memurun dediği bu,bir de o maddeleri okudum,aslında aktarılması gerek son 3 haftaya kadar çalışmış oluyoruz olmasına ama son 5 hafta çalışmış olmuyoruz,sıkıntı bundan kaynaklı,çalıştın mı ki hak istiyoersun deniyor,ama yerel bir uygulama ,nşallah sizinkiler yanlışını uygular ben raporu bugün aldım bugün verdim,benden çıksın da olur nolmaz..

amin canım,ben de lisedeyim seminer yok,sınavlara giderim,okulun başladığı hafta durumuma göre bakarım.idare edebilirsem ederim,yoksa ayrılırım raporla,nietim aktarabildiğim kadarıyla aktarmak sonraya..

canım ben de bu cuma çalışır raporu alcam.kaç haftalık veriyorlar.ne zaman izne ayrılmamız gerekiyor acaba?
hamiş arkadaşım ben de çok bilemiyorum bugün öğrendim rapor almamız gerektiğini, biz doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarıp doğum öncesi 3 haftayı kullanmak istiyoruz nasip olursa, yani ben 17 eylülden itibaren başlayacağım izne inş, tabi erken doğum olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…