Son çare eve almak canım...çok akıllı yuvasına çişini yapmamış hiç ben gezdirmeye çıkardım o zaman yaptı çişini falan...
aktarabilmek için 3 şart var. diğer ikisini hatırlamıyorum da şartlardan 3.sü fiilen görev başında olmak.yani biz zaten görevde değiliz maddeye göre..ama daha öncede dediğim gibi işi bilmeyenler aktarıyormuş,benim 2 haftam gidiyor.37.haftaya kadar çalışacağım.yani eğitim-öğretimin ilk haftasının sonuna kadar oluyor sanırım.çalışabilirim herhalde,olmazsa bir önceki hafta ayrılırım..konuşmuştuk zaten bende seminer yok,birkaç sınav görevi verirler o kadar..allahtan 2 haftam yanıyor,ya yazın doğursak nolacaktı,hepsi gidecekti..başka bir işlem yok di mi? ben raporu verdim geldim eve.
şu 6 ay doğum sonrası izni çıksa süper olacak..
kizlar dr lar bu haftalarda araba yolculuguna izin veriyor mu acaba :44:
soran oldu mu
öğretmen arkadaşlar ben de öğretmenim ama anlayamadım siz simdi ne raporu verdiniz ki daha 1 eylüle çok var napcaz beni bi yönlendirin, bi de ben seminer için dahiliyeden 2 hafta rapor alırım sonra da okul açılınca izne başları diyordum olmaz mı bu düşüncem?
- canim simdi soyle:))
Singlar besik 139+ yatak 119 ( agac rengi hersey beyaz olmasin dedik)kollari cikmiyo yukseklik ayari var hosuma gitti benim
Malm 3 lu cekmece 139 tl( beyaz ici gercekten genis ve kullanisli tavsiye ederim)
İkea da cok guzel nevresimler var gidince onlara da bak derim hemde cok uygun29tl
Katologtan senin dedigin modellere baktim guzel gorunuyor ebat ayni zaten
canım cimekacımcanım tüm çalışan anneler 32.haftada rapor alıp izne ayrılıyor,eğer ki istersen o 8 haftanın 5 haftasını doğum sonrasına aktarıyorsun..biz de bunun için rapor aldık.rapor çalışabilir raporu,son 3 haftaya kadar çalışabilir,5 haftasını aktarabilir yazıyor.bunu tüm anneler yapmak zorunda..aktarmak istersen bunlar yazacak,yok direk ayrılcam dersen 32.haftadada çalışamaz raporu alıyorsun.ben böyle biliyorum..sen direk 37.haftada ayrılırım diyorsun,o zaman da doğum sonrası iznin sadece 8 hafta olacak,bence aktarabildiğin kadar aktar sonraya..hıı bir de şöyle bir durum var.ben mesela şimdi istesem 32. hafta ile 37. hafta arası hiçbiryerden normal rapor alamıyorum,çalışabilir olduğum için.. senin doğum ne zaman??
canım cimekacımteşekkür ederim ben inşallah ekim 10 gibi doğuracağım o yuzden seminere gitmem gerek son üç hafta izin için seminere gidersem o beş haftayı aktarabilirim, benim merak ettiğim şimdi o raporu alıp okula mı götürmem lazım ben okul açılınca raporumu veririm diyodum,ayrıca kadın doğumdan çalışabilir raporu alsak da dahiliyeden grip raporu alıp kandırık yapsak olmaz mı diyede aklımdan geçiriyodum
canım cimekacımteşekkür ederim ben inşallah ekim 10 gibi doğuracağım o yuzden seminere gitmem gerek son üç hafta izin için seminere gidersem o beş haftayı aktarabilirim, benim merak ettiğim şimdi o raporu alıp okula mı götürmem lazım ben okul açılınca raporumu veririm diyodum,ayrıca kadın doğumdan çalışabilir raporu alsak da dahiliyeden grip raporu alıp kandırık yapsak olmaz mı diyede aklımdan geçiriyodum
öğretmen arkadaşlar,naptınız çalışabilir raporunu.ben bugün aldım okula verdim,başka bişey yapıcaz mı? bir de memur dedi ki ağustostaki bu 2 hafta aktarılmaz haberin olsun dedi..bazı yerlerde aktarılıyor,iş bilmediklerinden,aslında suç işliyorlar dedi..
camoka sen naptın,günlerimiz aynı
bence de sayılması lazım..aa neden sayılmıyomuş ben de pazrtesi günü aldım 37.haftaya kadar çalışabilir raporunu
eğer gidebilirsem 2 hafta seminere gitcem sonra çalışamaz raporu alcam
yok canım kandırık olmuyor.. ve bugünlerde 32.hafta çalışabilir raporunun da tam zamanı onu almak zorundasın. 1 eylülü bekleyemezsin.1 eylülden itibaren ayrılıncaya kadar olan haftalarını da doğum sonrasına aktarmış olursun.yok hiç çalışamam dersen gidip çalışamaz raporu alman gerekli.. benim de doğum 11 ekim allahın izniyle..
cok sağol cnm ya ben resmen bir eylülü bekleyecektim o zaman ben su an hesaplara göre 31+6 haftalık hamileyim yarın 32 olacağım, cuma doktora gidip çalışabilir raporunu alıp okula vereyim.bu arada aynı zamanda doğum yapacağız inş allah güle oynaya bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, sen ne zaman ayrılmayı planlıyorsun peki seminerden sonraki hafta gidecek misin
memurun dediği bu,bir de o maddeleri okudum,aslında aktarılması gerek son 3 haftaya kadar çalışmış oluyoruz olmasına ama son 5 hafta çalışmış olmuyoruz,sıkıntı bundan kaynaklı,çalıştın mı ki hak istiyoersun deniyor,ama yerel bir uygulama ,nşallah sizinkiler yanlışını uygularcimeka okurken dikkatimi cekti,ben gecen hafta aldım raporu yalnız okula vermedim daha hemen vermek mi gerekli
benim 37.hafta 10 eylül'de baslıyor,lise zaten bizim ki seminer yok idareyle konusup gitmemeyi planlıyorum nasıl aktarılamıyormus
sonucta son 3 haftaya kadar calısmıs sayılmıyor muyuz:44:
.
[/B]
cok sağol cnm ya ben resmen bir eylülü bekleyecektim o zaman ben su an hesaplara göre 31+6 haftalık hamileyim yarın 32 olacağım, cuma doktora gidip çalışabilir raporunu alıp okula vereyim.bu arada aynı zamanda doğum yapacağız inş allah güle oynaya bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, sen ne zaman ayrılmayı planlıyorsun peki seminerden sonraki hafta gidecek misin
hamiş arkadaşım ben de çok bilemiyorum bugün öğrendim rapor almamız gerektiğini, biz doğum öncesi 5 haftayı doğum sonrasına aktarıp doğum öncesi 3 haftayı kullanmak istiyoruz nasip olursa, yani ben 17 eylülden itibaren başlayacağım izne inş, tabi erken doğum olmazsacanım ben de bu cuma çalışır raporu alcam.kaç haftalık veriyorlar.ne zaman izne ayrılmamız gerekiyor acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?