ben gidip gelip okuyorum yazilanlaribirazda is guc, esim maydonoz almis dunya kadar, bide burda saplari copleri koca koca yapraklari derken temizlemeye kalkistim heryer maydonoz icinde neyseki dogradim minik minik attim dondurucuya
maydonozu koyunca bozulmuuyormu yani ilk defa duydum anlatsana
kızlar bazı illerde özel hastanelerde bir uygulama varmış.bana bugün doğum hazırlık paketi verdiler. bir nevi projeymiş. içinde tek kullanımlık değil,küçük boy johnsons şampuan,avent göğüs pedi,göğüskremi numunesi ve 2 tane çok güzel cd,bebek bakım rehberi,olmazsa olmaz reklam broşürleri falan var.güzelmiş...bir de aynı projenin doğum paketi var,taburcu olmadan vereceklermiş,bir de ilk çocuk doktoru ziyaretinde..isterseniz bakın bi siteye hangi illerde var diye,özel hastaneye gidenler sorsun proje kapsamında mı diye.. beni unutmuşlar,verdik di mi size paket dediler ben de yooooooo dedim hemen verdiler...
site
Present Service Türkiye / Ana Sayfa
banada geldi dün canım 1 molfix 2 molped 20li ıslak mendil bingo yer silici birde papia kargonun fişinde 14.61 tl yazıyordu içinde 4 liralık malzeme yok yazık kargo paraıssınasağlık küpü paketim geldi şu an bebişkoma molfiks yollamışlar banada molped hoş ben huggies stoklamıştım yenidoğan 2 paket
birde ben hastane çantama bebek maması koydum kızlar mantıklımı sizce sütüm gelmez vs.. diyekoyan var mı?
kolay gelsin canım devir hesap devri napalım idare etmeyi bilcez dimi bebek dolaşmaya gitmiştimya geçenlerde hangi bezi kullanıyorsun dedim bimden aldım 3-6 kilo 13.75 tl dedi bende netten 20 tl ye ultra pirima premium aldım evimin altı süper market ve 28 tl arkadaş direk bimin beziyle başladım günd 10 tane kirletiyor zaten dedi bimde yakın bize dün eşime al dedim almış 1 paket bebeğime iyi gelmesse lohusa döneminde yada adet dönemlerinde bana yarar dedimKızlar şimdi kalkıp ütünün başına oturacağım :) bana dua edin. Şimdiden açtım klimayı. Sonra terlersem açmıyorum tutulmayım diye. Canım da birşey çekti. Eşim akşam gel yyelim beraber diyor ama evdeki yemeğe kıyamıyorum... Ay iyice pinti oldum. Ogün alışverişe çıktık eşimle mutfak elışverişine. Birşey aldırmadım ekstra olarak eşime. Sen niye böyle oldun, biz niye para harcamıyoruz diye söylendiAy huyumm değişti resmen...
Yapmayin,gorsellere dogumla sezaryenle ilgili bisey yazip bakmayin,bende sizden okuyup merakima yenildim ama pisman oldum cunku adi uzerinde ameliyat yani,hemen kapattim,diger kizlara sesleniyorum,netten biseylere bakarsaniz korkup kendinizi bos yere kasarsiniz,gerek yok,Allah nasip ederse dogurup alicaz kucaklarimiza,bunu dusunelim,mutlu olalim...
haklısın canımya benim başımın altından çıktıbu hafta annemlere iş yapmıyacağıma söz verdim aylaklıktan ne yapacağımı şaşırdım
pazarada gidemedim dolapta 3 patlıcan 4 biber 5 buruşuk domates var ne pişirdiniz akşama ben ne pişirsem bilemedim kayınpederim almışta ta eşim 7 de işten gelince getirecek pazarlıkları fikri olan yokumu:26:
cnm bişi sölicem bu çalışabilir raporu ssk ya bildiriliyomu ya?yoksa muhasebe sadece saklıyoda 37 dekinimi bildiriyor?
BENİMDE EL VE AYAKLARIMDA ÇOK AŞIRI BİR KAŞINM AOLDU. kaşımaktan artık derimi yoluyordum. cuma günü gittim. doktor ürtiker dedi. 5 tüp krem 1 kutuda hap verdi. ilk günler pek işe yaramadı gibiydi( pek düzenli ilaç kullanan biri değilim) ama bugün daha iyi gibiyim. kaşınmıyorum artık. kırmızı ve bayaz renkli içi su dolu kabarcıklar vardı.
canım ben de bu cuma çalışır raporu alcam.kaç haftalık veriyorlar.ne zaman izne ayrılmamız gerekiyor acaba?
yani çıkınca yeşilmi oluyorlar buzdolabı poşetinemi?patlıcanıda karnıyarık yada musakka yiyorlar yemek ypsam 3 gün ben yerimazra patlıcan yemeği yapabilirsin ,tereyağın da varsa sadece tereyağla çok lezzetli oluyor
maydanoz dereotu falan doğrayıp atıyordum ben de fazla olunca ,dolma yaparken falan kolaylık oluyor
yani çıkınca yeşilmi oluyorlar buzdolabı poşetinemi?patlıcanıda karnıyarık yada musakka yiyorlar yemek ypsam 3 gün ben yerim
5 hafta çalışabilir raporu alıyorsun ama istediğin zaman ayrılabiliyorsun..
herkeslere selamm
kızlar bişey sorucam acaba sizinde alt bölgenizde ağrı oluyormu benim özellikle bu son hafta çok ağrı oluyor sanki ayrılacakmış gibi
benimde merak ettiğim bi soru : )))peki eğitim ödeneğinden faydalanabilcekmiyiz.yani ne zaman verirler ki bu sene acaba?
olmaz mı!!!!1 hem de bende 2-3 haftadır var ve geçmiyorherkeslere selamm
kızlar bişey sorucam acaba sizinde alt bölgenizde ağrı oluyormu benim özellikle bu son hafta çok ağrı oluyor sanki ayrılacakmış gibi
peki eğitim ödeneğinden faydalanabilcekmiyiz.yani ne zaman verirler ki bu sene acaba?
ben de ben de bunu merak ediyorumbenimde merak ettiğim bi soru : )))
slm arkadaşlar
ben de bugün gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım, ama 3-17 arası seminer dönemi ne yaparım bilmem, herhalde farklı mazeretlerle rapor alıcam artık.
İnşallah ödeneğimizi de verirler.
inşallah doğum izninin 6 ay olması kararı netleşir ve bizi nde kapsar....
çok para lazım çoook...
bugün hastaneden doğum fiyatlarını aldım :
normal:2100 tl
sezaryen:3200 tl
nasıl sizce bana fazla geldi....ama bu saatten sonra dr.da değiştirilmez ki
o zaman patlıcan ve biber kızartması üzerine domates sosubayılırım yemezlerse bana gönder
yeşil oluyolar canım da salataya falan olmaz yani ,ancak dolma içi falan olarak kullanılır
merhaba çalışabilir gözüktüğümüz için o dönemlerde herhangi başka rapor alamıyoruz malesef( inşllah hakikaten bu yasa gecer ve bizi de kapsar doğum ücretleri gerçekten pahallı benim ki de
normal 18000
sezaryan 2600 bunlarda bana cok geldi iki ikiside epudral bile değil onların fiyatı daha da fazla..
Maaşımızdan sağlık için kesinti yapılıyo gelgelim biz bu hizmetten hiç faydalanamıyoruz acaba bu hakkımızı satılığa mı cıkarsak istanbuld a bi devlet hastanesine gitmek ne mümkün.
benim hastane epidural için ekstra 650 tl ekliyor.
bugün hastane de başka teşhislerle rapor verir geçiştiririz dedi cahiller beni kandırdılar o zaman ....
müdürün insafına kaldık yani umarım okul dışında seminer olmaz o zaman..
benim hastane dr.a görede 1.100 tl fiyat farkı uyguluyor benim dr.şef onun için 3200 tl.
diğerleri 2100 tl gibi bunu da anlamadım ya bu ülkede sağlık reformları diye bas bas bağıranlar bunları mı kastediyor bilmem.
bende başka hastaneleri arayayım dedim ne göreyim aynı şartlarla normal 900 tl-zorunlu sezaryen 1600tl-isteğe bağlı 3000tl ve dra göre değişim yok, ve bu hastane bebek dostu hastane...
şimdi gel de çık işin içinden...
şeytan diyor git bundan sonra öbür hastaneye orada da doğura ama ne bileyim...
patates yemeği ve patlıcan biber kızartması yaptım yoğurtlu yaparım bide karpuz yeter napim hergün hergün eşim zaten sağolsun ramazan bitecek hep sıcak pide yiyor yağlayıp yemeklerde bana ve çöpe kalıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?