2012 Ekim Anneleri

gelen giden bitmiyor giremedim bir türlü, arada girip yazılanları okuyorum sadece

çalışabilir raporumu 32+1de aldım ben 36+0da da izne ayrılcam inşallah. 5 haftalık rapor veriyolar ama istediğin an çıkabiliyosun izne bndnz

cnm bişi sölicem bu çalışabilir raporu ssk ya bildiriliyomu ya?yoksa muhasebe sadece saklıyoda 37 dekinimi bildiriyor?

Canim ben bizim sirkere sordum sadece bize veriyosun,sorun olmasin diye ssk ya yollamiyorum dedi,ki ben raporu aldim ama bizim sirket bayram sonrasina kadar tatilde oldugu icin ancak o zaman gonderecegim...

Gecmis olsun canim sevindim gecmesine,ben bugun dr un yonlendirmesiyle devlet hast cildiyeye gittim goruntude hicbir sey yok ilac yazamam dedi,ama kilcal damarlarim ciktigi icin(ayakta calistigim icin onceden de var olan) damar cerrahisine gonderdi o da kilcallarina su anda daha cok baski oldugu ve kan dolasimi fazla oldugu icin varis corabi verdi kasinti yapar dedi,ben yine de orda da k dogumcuya girdim o da tum kraciger testlerimi yapti sonuclar cikti bakalim enistem alip getircek,merakla bekliyorum,Allah im insallh bisi yoktur

azra patlıcan yemeği yapabilirsin ,tereyağın da varsa sadece tereyağla çok lezzetli oluyor

maydanoz dereotu falan doğrayıp atıyordum ben de fazla olunca ,dolma yaparken falan kolaylık oluyor

azra patlıcan yemeği yapabilirsin ,tereyağın da varsa sadece tereyağla çok lezzetli oluyor

maydanoz dereotu falan doğrayıp atıyordum ben de fazla olunca ,dolma yaparken falan kolaylık oluyor
yani çıkınca yeşilmi oluyorlar buzdolabı poşetinemi?patlıcanıda karnıyarık yada musakka yiyorlar yemek ypsam 3 gün ben yerim

yani çıkınca yeşilmi oluyorlar buzdolabı poşetinemi?patlıcanıda karnıyarık yada musakka yiyorlar yemek ypsam 3 gün ben yerim

o zaman patlıcan ve biber kızartması üzerine domates sosu bayılırım yemezlerse bana gönder

yeşil oluyolar canım da salataya falan olmaz yani ,ancak dolma içi falan olarak kullanılır

herkeslere selamm
kızlar bişey sorucam acaba sizinde alt bölgenizde ağrı oluyormu benim özellikle bu son hafta çok ağrı oluyor sanki ayrılacakmış gibi
olmaz mı!!!!1 hem de bende 2-3 haftadır var ve geçmiyor
peki eğitim ödeneğinden faydalanabilcekmiyiz.yani ne zaman verirler ki bu sene acaba?

alıyoruz herkesle bir,normal zamanında..

nette eğitim ödeneği ile ilgili şöle bi bilgi var

- Mevcut hükümlere göre, Eylül ayında, görevinin başında olan öğretmene, hazırlık ödeneği tam olarak verilmektedir. Ancak bu ödenek 1 yıl boyunca ortaya çıkacak ihtiyaçları görmek amacıyla verilmektedir. Amaçsal yorum içeren Sayıştay kararı bu yöndedir. Zaten bütçe kanunundaki azalan miktardaki ödemelerde, bu amaca matuftur. Dolasyıyla, Ekim ayında aylıksız izin almanız halinde, net olarak bu ödenek sizden geri alınmaz diyemiyoruz. Buradaki takdir hakkı il milli eğitim müdürlüğündedir. Net bir hüküm olmadığı için, uygulama birliği bulunmamaktadır. İl milli eğitim müdürlüğü sizden kalan miktarı hiç istemeyebileceği gibi, kalan miktarları da isteyebilir.

yine ilçe milli eğitime kalmış :)

slm arkadaşlar
ben de bugün gidip 37. haftaya kadar çalışabilir raporumu aldım, ama 3-17 arası seminer dönemi ne yaparım bilmem, herhalde farklı mazeretlerle rapor alıcam artık.
İnşallah ödeneğimizi de verirler.
inşallah doğum izninin 6 ay olması kararı netleşir ve bizi nde kapsar....
çok para lazım çoook...
bugün hastaneden doğum fiyatlarını aldım :
normal:2100 tl
sezaryen:3200 tl
nasıl sizce bana fazla geldi....ama bu saatten sonra dr.da değiştirilmez ki

merhaba çalışabilir gözüktüğümüz için o dönemlerde herhangi başka rapor alamıyoruz malesef ( inşllah hakikaten bu yasa gecer ve bizi de kapsar doğum ücretleri gerçekten pahallı benim ki de
normal 18000
sezaryan 2600 bunlarda bana cok geldi iki ikiside epudral bile değil onların fiyatı daha da fazla..
Maaşımızdan sağlık için kesinti yapılıyo gelgelim biz bu hizmetten hiç faydalanamıyoruz acaba bu hakkımızı satılığa mı cıkarsak istanbuld a bi devlet hastanesine gitmek ne mümkün.

o zaman patlıcan ve biber kızartması üzerine domates sosu bayılırım yemezlerse bana gönder

yeşil oluyolar canım da salataya falan olmaz yani ,ancak dolma içi falan olarak kullanılır

patates yemeği ve patlıcan biber kızartması yaptım yoğurtlu yaparım bide karpuz yeter napim hergün hergün eşim zaten sağolsun ramazan bitecek hep sıcak pide yiyor yağlayıp yemeklerde bana ve çöpe kalıyor

benim hastane epidural için ekstra 650 tl ekliyor.
bugün hastane de başka teşhislerle rapor verir geçiştiririz dedi cahiller beni kandırdılar o zaman ....
müdürün insafına kaldık yani umarım okul dışında seminer olmaz o zaman..
benim hastane dr.a görede 1.100 tl fiyat farkı uyguluyor benim dr.şef onun için 3200 tl.
diğerleri 2100 tl gibi bunu da anlamadım ya bu ülkede sağlık reformları diye bas bas bağıranlar bunları mı kastediyor bilmem.
bende başka hastaneleri arayayım dedim ne göreyim aynı şartlarla normal 900 tl-zorunlu sezaryen 1600tl-isteğe bağlı 3000tl ve dra göre değişim yok, ve bu hastane bebek dostu hastane...
şimdi gel de çık işin içinden...
şeytan diyor git bundan sonra öbür hastaneye orada da doğura ama ne bileyim...

ing. öğretmenisin die tahmin ediyorum bende 800 900 e hastaneler duyunca vazgecsem die düşündüm aslında ama sonra işte doktoruma alıştım ilk doğum olucak die zaten korkum var bu sebeplerle vazgeçtim birde cok tavsiye edilen biri kendisi.

benim menüm de benzer tek fark tavuklu pilav yapıcam birde :) afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…