2012 Ekim Anneleri

Canım bizden koyan var mı bilmiyorum ama mayıs annelerini okurken oradaki anneler koyun çantanıza yazmıştı... Bazı hastaneler sütümüz gelmezse hemen mamayı veriyorlarmış, göğüs pompası da bulunuyormuş ama bazılarında ise kendin temin ediyormuşsun. İstersen hastanenle görüş ona göre hazırlıklı gidersin. Çünkü bebeğn yeni doğan sarılığı açlıkla oluyormuş. O yüzden şekerli su veriyormuş eskiler. Aç kalmasın hemen beslensin diye mama temin ediliyormuş.

Arkadaşlar bu arada ütüm bitti ama kötü haber mutfağımda kalorifer böceği gördüm. Hemde bardak dolabımın içinde. Ay hemen heryeri boşalttım. Önce elimde yıkadım. Sonra makineye attım. Eşim de akşam gelince apartman yöneticisinden ila. alacak. İlaçlayacağız evi. Sonra herşey yıkanacak tekrar. Şimdilik sadece bardakları yıkadım. Lazım olacak diye. İlaçlamadan sonra da tüm mutfak temizlenecek. Offf iş çıktı başıma Nefret ediyorum böcekten zaten. Çokta korkuyorum aynı zamanda. Geldi beni buldu. Şimdi bukadar yorgunluğun üstüne hiç iyi olmadı bu iş. Annemin de toplantılsrı varmış. Anca yarın akşam gelecek...

kızlar beşiklere nasıl yatak aldınız? kayınvalidem istersen yün istersen pamuk diktirelim dedi,ben de hele beşiği alayım söylerim dedim..

kızlar merhaba. Dün kontrolum vardı, kendı doktorum ızınde oldugu ıcın baska doktora gorundum. Dun 29+6'ydık. Kılomuz 2,300 gr olmus. Seker falan yapıldımı dedı evet dedım hersey normal. Sımdı baktım nete bıraz benım oglumun kılosu baya fazla haftasına gore. Kendı doktorumda bebegın ırı olucak demıstı ama bu kadar ırı olucagını dusunmedım hıc. Bı sıkıntımız yoktur ınsallah. Masllah bebegıme.

bıngo...
evet ing.öğrt.yim.ya sen?
900 ile 2100 tl arasında
1600 ile 3200 tlo arasında ciddi fark var ama...
hem ben diğer hastaneden daha önce hizmet almıştım.
benimde ilk doğum :)
ama aradaki fark ile ne eksikler alınır diye de düşünüyorum çünkü 10 dk. kesiyi atıp dr.çıkıyor zaten kalanlar tamamlıyor işi...
neyse...

ben de ingilizceciyim..kaç öğretmenimiz var? branşlar neler?

canım maşallah bebeğine benim de kızım 30+6 da 2500 çıktı,diğer kemik ölçümleri falan 33+ olarak çıktı.. baya önde..umarım sıkıntı olmaz,doktorum böyle giderse 4 kiloyu geçer ve sezeryan olur dedi.

cnm bnde gecen hafta gtmiştim kontrole 30+3 günlüktüm 1650 gr dı bebeğim doktorum 10 gün önden gidiyo demişti sennki baya fazla geldi okuyunca sağ sağlim bebişlere kavuşuruz inşallah az kaldı artık

canım maşallah bebeğine kilosuna
tosuncuk

Merhaba guzel anneleeer
Kuafore gittim geldim. Dunya varmis :)
Yarin kontrolumuz var cok heyecanliyiiiiiiimmm :18:

arkadaşlar hızlıal.com da bremed bebek telsizi 74 tl düşmüş sizce alsam mı?
chiccodan memnun değil kullananlar weewelllerde 120-130 civarı...alan var mı bebek telsizi nerdenne kadara aldınız?

arkadaşlar hızlıal.com da bremed bebek telsizi 74 tl düşmüş sizce alsam mı?
chiccodan memnun değil kullananlar weewelllerde 120-130 civarı...alan var mı bebek telsizi nerdenne kadara aldınız?

Biz elektronikci oldugumuz icin,esim IP camera sistemi kurdu.
Bebisi isteyken bile izleyebilecek :) Ayrica bilgisayardan,cep telinden,tv'den de bebisi sesli ve goruntulu izleyebilme sansimiz var.
IP Numarasini verdigim kisi nerede olursa olsun uzaktan baglanip bebisi izleyebilecek.
Ben telsizi pek gerekli gormuyorum sayet dubleks bir ev ise ve bebegi uyku icin odasina birakip asagi iniliyorsa o baska....

maşallah kızlar bebişlere

bende oğluşuma tosuncuk diyodum 32+1de 2144 gr çıktık

off eve gelir gelmez sinirim bozuldu sular kesik bir damacana su siparişi verdim

dedim yemek yiyim ,dolabı bir açtım ekmek yok ,aradım eşime kızdım niye ekmek bitti demiyosun diye

yemek yapamıyorum su yok diye kahvaltı yapıyım dedim ,mecbur indim ekmek aldım geldim

siz çok şanslıymışsınız..
ev dubleks değil ama biraz büyük mutfak ve balkonda iken sıkıntı olur siye düşünmüştüm...
keşke sizin gibi maharetlerimiz olsa ilerisi içinde en iyisi kamera sistemi aslında işe başladığımızda hele..

canım seninde kuzuna maşallah ekim bebekleri tontiş mi oluyo acaba

sakin ol canım bak bebişte sinirlenecek sonra bu sinir sana tekme tokat kafa olarak geri dönecek:)

sorumu tekrar ediyorum,beşiklere nasıl yatak aldınız veya diktirdiniz?

artist paylaştığın kraft kataloğundaki vivid modelini de beğendim o da hafif...

ise baslandiginda evet kesinlikle sart olacak,cep telden bile hemen baglanip bebislerimizi izleyebilecegiz.
Uzulmeyin isterseniz ben size hazir kurulumlu camera paket kargolarim :)

sakin ol canım bak bebişte sinirlenecek sonra bu sinir sana tekme tokat kafa olarak geri dönecek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…