sorumu tekrar ediyorum,beşiklere nasıl yatak aldınız veya diktirdiniz?
artist paylaştığın kraft kataloğundaki vivid modelini de beğendim o da hafif...
sakin ol canım bak bebişte sinirlenecek sonra bu sinir sana tekme tokat kafa olarak geri dönecek:)
kızlarr nasılsınızz giremıyorum nete annem geldı 1 yıl aradan sonra kavuştuk cuma gıdıcek hıç gıtsın ıstemıyorum((((
bu arada son ve kesın olarak kızımızın adı ALYA NAZ oldu babamız naz ısmını ekledı ruyasında görmuş
kızlar beşiklere nasıl yatak aldınız? kayınvalidem istersen yün istersen pamuk diktirelim dedi,ben de hele beşiği alayım söylerim dedim..
merhaba çalışabilir gözüktüğümüz için o dönemlerde herhangi başka rapor alamıyoruz malesef( inşllah hakikaten bu yasa gecer ve bizi de kapsar doğum ücretleri gerçekten pahallı benim ki de
normal 18000
sezaryan 2600 bunlarda bana cok geldi iki ikiside epudral bile değil onların fiyatı daha da fazla..
Maaşımızdan sağlık için kesinti yapılıyo gelgelim biz bu hizmetten hiç faydalanamıyoruz acaba bu hakkımızı satılığa mı cıkarsak istanbuld a bi devlet hastanesine gitmek ne mümkün.
off eve gelir gelmez sinirim bozuldusular kesik bir damacana su siparişi verdim
dedim yemek yiyim ,dolabı bir açtım ekmek yok ,aradım eşime kızdım niye ekmek bitti demiyosun diye
yemek yapamıyorum su yok diye kahvaltı yapıyım dedim ,mecbur indim ekmek aldım geldim
canım ben pamuk yatak diktireceğim kayınvalidem yaptıracak...ilk başta istikbalden almayı dşünüyordum ama daha sonra gittiğim hastanenin çocuk doktoruna sordum bana kendi üçüz bebeklerinin pamuk yatakta yattığını söylemişti bende pamukta karar kıldım birde şöyle bişey dedi bebeğin vucudu yatağın şeklini değil de yattığı yatak onun vücudunun şeklini almalı demişti...ayrıca ben kendisine ıslak havluyu somuştum onda da huggıes yenidoğan sulu havlu kullandığını söylemişti onuda öyle aldım..
teşekkür ederizzzzzz
ya kızlar bende benim doğum ücretine çok diyodum yaa siz şakamı yapıyosunuz bu fiyatlar ne böyleeeee ben medikar diye özel bir hastaneye sordum normal:500 tl sezeryan:550 tl epidural:750 tl dediler üstelik bu paket fiyat, anne veya bebekte olası herhangi bir durumdada 10 gün ücret almıyorlar.
kızlar beşiklere nasıl yatak aldınız? kayınvalidem istersen yün istersen pamuk diktirelim dedi,ben de hele beşiği alayım söylerim dedim..
ise baslandiginda evet kesinlikle sart olacak,cep telden bile hemen baglanip bebislerimizi izleyebilecegiz.
Uzulmeyin isterseniz ben size hazir kurulumlu camera paket kargolarim :)
canım ben pamuk yatak diktireceğim kayınvalidem yaptıracak...ilk başta istikbalden almayı dşünüyordum ama daha sonra gittiğim hastanenin çocuk doktoruna sordum bana kendi üçüz bebeklerinin pamuk yatakta yattığını söylemişti bende pamukta karar kıldım birde şöyle bişey dedi bebeğin vucudu yatağın şeklini değil de yattığı yatak onun vücudunun şeklini almalı demişti...ayrıca ben kendisine ıslak havluyu somuştum onda da huggıes yenidoğan sulu havlu kullandığını söylemişti onuda öyle aldım..
bizim yatağımız beşiğimize dahildi ama pamuk yatak aklıma yattınerde yaptırılır veya hazırı var mı?
Yapmayin,gorsellere dogumla sezaryenle ilgili bisey yazip bakmayin,bende sizden okuyup merakima yenildim ama pisman oldum cunku adi uzerinde ameliyat yani,hemen kapattim,diger kizlara sesleniyorum,netten biseylere bakarsaniz korkup kendinizi bos yere kasarsiniz,gerek yok,Allah nasip ederse dogurup alicaz kucaklarimiza,bunu dusunelim,mutlu olalim...
benim hastane epidural için ekstra 650 tl ekliyor.
bugün hastane de başka teşhislerle rapor verir geçiştiririz dedi cahiller beni kandırdılar o zaman ....
müdürün insafına kaldık yani umarım okul dışında seminer olmaz o zaman..
benim hastane dr.a görede 1.100 tl fiyat farkı uyguluyor benim dr.şef onun için 3200 tl.
diğerleri 2100 tl gibi bunu da anlamadım ya bu ülkede sağlık reformları diye bas bas bağıranlar bunları mı kastediyor bilmem.
bende başka hastaneleri arayayım dedim ne göreyim aynı şartlarla normal 900 tl-zorunlu sezaryen 1600tl-isteğe bağlı 3000tl ve dra göre değişim yok, ve bu hastane bebek dostu hastane...
şimdi gel de çık işin içinden...
şeytan diyor git bundan sonra öbür hastaneye orada da doğura ama ne bileyim...
340 normal 380 sezeryan benimkinde.ya kızlar bende benim doğum ücretine çok diyodum yaa siz şakamı yapıyosunuz bu fiyatlar ne böyleeeee ben medikar diye özel bir hastaneye sordum normal:500 tl sezeryan:550 tl epidural:750 tl dediler üstelik bu paket fiyat, anne veya bebekte olası herhangi bir durumdada 10 gün ücret almıyorlar.
bu gün ben bişey öğrendim,inanamadım.
kontrol olduğum doktor eğer o an hastanede yoksa ve illa o gelsin arayın diyorsam ekstra ücret ödemem gerekliymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?