2012 Ekim Anneleri

kızlarr nasılsınızz giremıyorum nete annem geldı 1 yıl aradan sonra kavuştuk cuma gıdıcek hıç gıtsın ıstemıyorum ((((

bu arada son ve kesın olarak kızımızın adı ALYA NAZ oldu babamız naz ısmını ekledı ruyasında görmuş

sorumu tekrar ediyorum,beşiklere nasıl yatak aldınız veya diktirdiniz?

artist paylaştığın kraft kataloğundaki vivid modelini de beğendim o da hafif...

canım ben pamuk yatak diktireceğim kayınvalidem yaptıracak...ilk başta istikbalden almayı dşünüyordum ama daha sonra gittiğim hastanenin çocuk doktoruna sordum bana kendi üçüz bebeklerinin pamuk yatakta yattığını söylemişti bende pamukta karar kıldım birde şöyle bişey dedi bebeğin vucudu yatağın şeklini değil de yattığı yatak onun vücudunun şeklini almalı demişti...ayrıca ben kendisine ıslak havluyu somuştum onda da huggıes yenidoğan sulu havlu kullandığını söylemişti onuda öyle aldım..

sakin ol canım bak bebişte sinirlenecek sonra bu sinir sana tekme tokat kafa olarak geri dönecek:)

yemeğimizi yedik sakinleştik oğluşumla

beşiğin içinde kendi yatağı var canım

gözün aydın

adıyla yaşasın alya naz bebek, yanlız adı naz ve nazlı olan kızlar çok nazlı oluyor galiba

kızlar beşiklere nasıl yatak aldınız? kayınvalidem istersen yün istersen pamuk diktirelim dedi,ben de hele beşiği alayım söylerim dedim..

tatlım herşeyimizi olduğu gibi yatağımızıda teyzemiz aldım bizim viskolu almış ama annemde yün yatak yaptırmış viskonun altına koyarız diye bu arada maşallah tosuncuklarımıza yahu hepsi önden önden gidiyor böyle giderse biz ekim değil eylül annesi olucaz kızlar bizde 32+5le uyumlu çıktık dün

ya kızlar bende benim doğum ücretine çok diyodum yaa siz şakamı yapıyosunuz bu fiyatlar ne böyleeeee ben medikar diye özel bir hastaneye sordum normal:500 tl sezeryan:550 tl epidural:750 tl dediler üstelik bu paket fiyat, anne veya bebekte olası herhangi bir durumdada 10 gün ücret almıyorlar.

yorgun argın bide bunlarla karşılaşmak gerçekten çok sıkıcı aynıları benimde başıma sık gelir ama sakinliğimizi korumakta fayda var :13:

bu gün ben bişey öğrendim,inanamadım.
kontrol olduğum doktor eğer o an hastanede yoksa ve illa o gelsin arayın diyorsam ekstra ücret ödemem gerekliymiş.

ben de öyle yapmayı düşünmüştüm ama yok şöylr yok böyle ortopedik diye bişeyler okudum aklım karıştı

benelse cim bizim beşikimiz boş

al işte ...
500-550 nerede
2100-3200 nerede ?
ne yapıcaz bu doğum işini bilmem?
birde drun yoksa başka dr. olursa konsultasyon bedeli de istiyor....
yok yokk çook bu fiyat...

kızlar beşiklere nasıl yatak aldınız? kayınvalidem istersen yün istersen pamuk diktirelim dedi,ben de hele beşiği alayım söylerim dedim..

canım ben park yatak aldım yerim dar olduğu için...içinede viscolex oyun parkı yatağı aldım...ilk zamanlarda yastık kullanmayacağım için viscolex vücudunun ve omuriliğinin şeklini alıyor.

bizim yatağımız beşiğimize dahildi ama pamuk yatak aklıma yattı nerde yaptırılır veya hazırı var mı?

kızlar buhar makinesi aldınız mı? ne marka aldınız?
çok çeşit var kafam çorba oldu...

birde PUJ KÜVET lavabonun içine yeleşen hani sizce ilk aylar için iyi olur mu?

kızlar kendı kendınızi korkutmayın ya asırlardır insanlar doğum yapıyor,üstelik türk milletinin yarısı sezaryenle doğmuş bir şey olmuş mu yok .gül gibi yaşayıp gidiyor herkes

sen istanbuldamısın canım,hangı hastane bu benım hastanede epidural için +650 dedide

canım ben de dün sordum bu soruyu kımse cevap vermedı bana bir fikrim yok yardım edin demiştim.tınlayan olmadı ben idaşta 60*120 ebatında yarı otapedık,hava gecıren antıbakterıyel kumaslı yatak begendım 128 tl 10 taksıt dedıler ama bebeğe nasıl yatak kullanılıyor bilmiyorum ortapedik mi yarı ortapedik mı??

evet o model de guzel ....cimekacım bırde sen PClub Türkiye | Philips | sense and simplicity şu adresı vermıssın ben doldurdum formu ama onaylayacak lınk ı bulamadım entere de bastım kabul etmıyo öyle beklıyo form sen doldurunca ne yaptın ???

Son düzenleme:
cevaplarınız için sağolun arkidişler...

340 normal 380 sezeryan benimkinde.
bu gün ben bişey öğrendim,inanamadım.
kontrol olduğum doktor eğer o an hastanede yoksa ve illa o gelsin arayın diyorsam ekstra ücret ödemem gerekliymiş.

:44::44::44::44: yok artık

adıyla yaşasın alya naz bebek, yanlız adı naz ve nazlı olan kızlar çok nazlı oluyor galiba [/COLOR][/B][/QUOTE]

amin kuzularımız adlarıyla yaşasın
peki adı elif olan kızlar nasıl oluyormuş de bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…