2012 Ekim Anneleri

işte kaydeti bulamadım ki bir daha bakım acaba benmı kör oldum nerede bu kaydet alttamı usttemı sen benım yatak hakkında yazdıgım yorumu görebılıyormusun sayfa dondu anlayamadım ben

görüyorum görüyorum.

en altta solda kaydet var.

http://www.pclubturkiye.com/avent.htm

o ürünlerle ilgili olan işaretleme sorularının altında..

Son düzenleme:
sorumu tekrar ediyorum,beşiklere nasıl yatak aldınız veya diktirdiniz?

artist paylaştığın kraft kataloğundaki vivid modelini de beğendim o da hafif...

canım ben de dün sordum bu soruyu kımse cevap vermedı bana bir fikrim yok yardım edin demiştim.tınlayan olmadı ben idaşta 60*120 ebatında yarı otapedık,hava gecıren antıbakterıyel kumaslı yatak begendım 128 tl 10 taksıt dedıler ama bebeğe nasıl yatak kullanılıyor bilmiyorum ortapedik mi yarı ortapedik mı??

evet istanbuldayım.
medistate kavacık 2100 l normal doğum+650 epidural olursa.....

ben de bilemedim işte..

bizim yatağımız beşiğimize dahildi ama pamuk yatak aklıma yattı nerde yaptırılır veya hazırı var mı?

canım ben istikbalden de yatak aldıracağım kayınvalideme ama pamukta yaptırmasını söyledim istikbal yatağın üzerine koyacağım pamuk yatağı...yorgancılar yapıyormuş canım

8 kilo aldım ben 33+0ım bugün tam

tosun paşam diyorum doğsalar da sevsek artık

aynen bende dunden berı tosun pasa dıyorum. Sabırsızlıkla beklıyorum bende o gunu. Herhalde sevgı patlaması yasatıcaz o gun meleklerımıze. Boyle benı tekmeledıkce karnımı opesım, sıkasım gelıyo. Dıslerımı sıkıyorum.

canım ben istikbalden de yatak aldıracağım kayınvalideme ama pamukta yaptırmasını söyledim istikbal yatağın üzerine koyacağım pamuk yatağı...yorgancılar yapıyormuş canım

sağol arkadaşım bence bu çok sağlıklı bi fikir hiç aklıma gelmemişti.

ya kızlar aldıgım tulumlara bakıyorum ıcınde bebişimin oldugunu gözumde canlandırıyorum .... nasıl bır sey cıkacak çok merak edıyorum yaaa,

ben özel yaptırdım.park yatağın ebatına uygun yarı ortopedik yatak yaptırdım. yatsan dan. 460 liraydı 42o ye yaptırdık.sağlıklı olan yarı ortopedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…