- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
amin kuzularımız adlarıyla yaşasın
peki adı elif olan kızlar nasıl oluyormuş de bakem
artist sadece kaydete basıyorsun o kadar.başka bişey yok..
işte kaydeti bulamadım ki bir daha bakım acaba benmı kör oldum nerede bu kaydet alttamı usttemısen benım yatak hakkında yazdıgım yorumu görebılıyormusun sayfa dondu anlayamadım ben
işte kaydeti bulamadım ki bir daha bakım acaba benmı kör oldum nerede bu kaydet alttamı usttemısen benım yatak hakkında yazdıgım yorumu görebılıyormusun sayfa dondu anlayamadım ben
görüyorum görüyorum.
en altta solda kaydet var.
Allah Allah süresi mi doldu acaba vallahi kaydet yok
maşallah kızlar bebişlere
bende oğluşuma tosuncuk diyodum32+1de 2144 gr çıktık
görüyorum görüyorum.
en altta solda kaydet var.
masallah canım senın oglusunada, o da az tosuncuk degılmıs. Kac kılo aldınız pekı bugune kadar. Ben 11 kılo aldım, bugun tam 30+0 ım.
sorumu tekrar ediyorum,beşiklere nasıl yatak aldınız veya diktirdiniz?
artist paylaştığın kraft kataloğundaki vivid modelini de beğendim o da hafif...
kızlar kendı kendınızi korkutmayın ya asırlardır insanlar doğum yapıyor,üstelik türk milletinin yarısı sezaryenle doğmuşbir şey olmuş mu yok .gül gibi yaşayıp gidiyor herkes
sen istanbuldamısın canım,hangı hastane bu benım hastanede epidural için +650 dedide
canım ben de dün sordum bu soruyu kımse cevap vermedı banabir fikrim yok yardım edin demiştim.tınlayan olmadı ben idaşta 60*120 ebatında yarı otapedık,hava gecıren antıbakterıyel kumaslı yatak begendım 128 tl 10 taksıt dedıler ama bebeğe nasıl yatak kullanılıyor bilmiyorum ortapedik mi yarı ortapedik mı??
evet o model de guzel ....cimekacım bırde sen PClub Türkiye | Philips | sense and simplicity şu adresı vermıssın ben doldurdum formu ama onaylayacak lınk ı bulamadım entere de bastım kabul etmıyo öyle beklıyo form sen doldurunca ne yaptın ???
canım ben de dün sordum bu soruyu kımse cevap vermedı bana bir fikrim yok yardım edin demiştim.tınlayan olmadı ben idaşta 60*120 ebatında yarı otapedık,hava gecıren antıbakterıyel kumaslı yatak begendım 128 tl 10 taksıt dedıler ama bebeğe nasıl yatak kullanılıyor bilmiyorum ortapedik mi yarı ortapedik mı??
bizim yatağımız beşiğimize dahildi ama pamuk yatak aklıma yattınerde yaptırılır veya hazırı var mı?
bilmem
arkadaşımın kızının adı nazlı ,tam adını taşıyor o kadar nazlı ki
8 kilo aldım ben 33+0ım bugün tam
tosun paşam diyorumdoğsalar da sevsek artık
canım ben istikbalden de yatak aldıracağım kayınvalideme ama pamukta yaptırmasını söyledim istikbal yatağın üzerine koyacağım pamuk yatağı...yorgancılar yapıyormuş canım
anlat işte kendinibence elifler güzel terbiyeli aklı başında oturaklı oluyor
canım ben de dün sordum bu soruyu kımse cevap vermedı bana bir fikrim yok yardım edin demiştim.tınlayan olmadı ben idaşta 60*120 ebatında yarı otapedık,hava gecıren antıbakterıyel kumaslı yatak begendım 128 tl 10 taksıt dedıler ama bebeğe nasıl yatak kullanılıyor bilmiyorum ortapedik mi yarı ortapedik mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?