evet yorgancılar yapıyor yatagı ama gercekten hepsını pamuk tan mı yapıyor acaba ???basında bekleyıp gözumuzle gormeyecegız ya aklıma hile yaparlarmı acaba dıye takılıyor ,
canım ben istikbalden de yatak aldıracağım kayınvalideme ama pamukta yaptırmasını söyledim istikbal yatağın üzerine koyacağım pamuk yatağı...yorgancılar yapıyormuş canım
kızlar beşiklere nasıl yatak aldınız? kayınvalidem istersen yün istersen pamuk diktirelim dedi,ben de hele beşiği alayım söylerim dedim..
canım ben istikbalden de yatak aldıracağım kayınvalideme ama pamukta yaptırmasını söyledim istikbal yatağın üzerine koyacağım pamuk yatağı...yorgancılar yapıyormuş canım
offff,soruyu sordum,aklımı daha çok karıştırdınız yahuvisco diyen tam ortopedik diyen yarı ortopedik diyen,pamuk diyen yün diyen,kimi ararsan burda,yok mu arttıran
dr. kendi bebişlerinide pamukta yatırmış :44: benimde aklım karıştı :97: pamuklu kıyafetlerde hep sağlıklıdır ya iç giyim dış giyim o mantıkla düşününce pamuk banada sağlıklı geldi
DOĞTAŞ YATAK
araştırıyorum bakalım.. çok sert olmaması gerektiği kesin,çok yumuşak ta olmaması gerek,tam ortopedik te olmayacakmış bu da kesin..
pamuk ve yün yataklar için alerji yapabilir deniyor hani şu akar denilen tozları çok tutuyormuş.
sünger ve elyaf ta çok terletiyormuş.
yaysız olmamamlı yazıyor birkaç yazıda..
haaaa bir de kızlar bebek yatağındayken kesinlikle çarşaf çok gergin olmalıymış yani kat falan olmasınmış,bir de kesinlikle ilk başta yastık yok,allah korusun bu şekilde çok kötü sonuçlara sebep olan kazalar olabiliyormuş.
acele etmemin sebebi arife günü alacağız da ondan...
benim memlekette hala yorgancılık var,baya eski usul yani. bildiğin sarımtrak pamuk.hani sonra attırıyorsun da tekrar kabarıyor,ya da kendin çitiyorsun...
felisim gel bizi kurtar,bilemedim ben onuuuuuuuuuuuuuuuuu
asudeD; canım pamuk yatak çok sağlıksız kayınanneciğine söyleincecik yün döşek yaptırsın biz öyle yaptık yumuşacık,kabarık pek güsel teyzesi ince yaptır sonra onu bozar minder yaparsın annesi bebeciğine yerde yuvarlanır üzerinde.o pamuklar hem topak topak oluyor hemde çok terletiyor tatlım
canım yorgancılardaki pamuklar bizim bildiğimiz pamuklardan değil.nasıl anlatsam böyle naylonumsu, tekstil artığı gibi bişey.gerçek pamuk olsa seve seve yaptırırsın tabi.elyafın başka bir modeli diyelim
kızlar ben dün baş ağrısından uyuyamadım önce karanlıkta uyumayı denedim ilaç içmemeye direndim ama gözlerime vurdu ağrı neredeyse kuscak duruma geldim baş ağrısından ve minoset içtim ama bi farkla minoset plus :18: aslında bilmiyordum plus ın zararlı olabileceğini ama tüm gebeliğim boyunca ilk kez ağrı kesici içtim o da içmez olaydım ama dayanılmazdı. sizce bişey olmuşmudur
peki yün dediğin ürünün gerçek yün olduğunu mu düşünüyorsun canım bildiğin orlon karşımı :) pamuk konusunda ben rahatım eşimin abisi adanadan gönderecek kayınvalidem yaptıracak
parol bulundur canım evde baş ağrın olduğunda onu kullanabilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?