bişey olmuş mudur sence 1 kereden. bilemedim ki minoset ile plus ın farklı olacağını.
kızlar ben dün baş ağrısından uyuyamadım önce karanlıkta uyumayı denedim ilaç içmemeye direndim ama gözlerime vurdu ağrı neredeyse kuscak duruma geldim baş ağrısından ve minoset içtim ama bi farkla minoset plus :18: aslında bilmiyordum plus ın zararlı olabileceğini ama tüm gebeliğim boyunca ilk kez ağrı kesici içtim o da içmez olaydım ama dayanılmazdı. sizce bişey olmuşmudur
peki yün dediğin ürünün gerçek yün olduğunu mu düşünüyorsun canım bildiğin orlon karşımı :) pamuk konusunda ben rahatım eşimin abisi adanadan gönderecek kayınvalidem yaptıracak
Ben geçen sene doktorum programında izlediğim dr. ender saraçoğlu'nun tavsiyesine kulak vererek migren krizlerimin sıklığını azalttım. Adeta avmigran bağımlısı olmuştum, zaten bir tek o fayda ediyordu. Ama çok kuvvetli ve gebelikte çok zararlı bir migren ilacı yani tam zamanında bırakmışım. O programda sık ağrı kesici kullanımının bazen ağrının başlıca nedeni olduğu açıklanıyordu. Ben de çıldıracak noktaya gelmedikçe dayandım ve şimdilik migrenle savaşta öne geçtim. Doğal yöntemler de bazen fayda ediyormuş.
kızlar ben dün baş ağrısından uyuyamadım önce karanlıkta uyumayı denedim ilaç içmemeye direndim ama gözlerime vurdu ağrı neredeyse kuscak duruma geldim baş ağrısından ve minoset içtim ama bi farkla minoset plus :18: aslında bilmiyordum plus ın zararlı olabileceğini ama tüm gebeliğim boyunca ilk kez ağrı kesici içtim o da içmez olaydım ama dayanılmazdı. sizce bişey olmuşmudur
Ben bu devirde yün ve pamuğa guvenmıyorum adamlar yedıgımız yıceklerle oynuyor ki yatagı orjınal yun veya gercek pamuktan yapsın,kalmadıkı gercek yün ve pamukhiiiiççççççç inandırıcı gelmiyo bana bu devirde
aa evet mercim gözukmuyo ne zamandir, tatildemiydi acaba:44:
Ben bu devirde yün ve pamuğa guvenmıyorum adamlar yedıgımız yıceklerle oynuyor ki yatagı orjınal yun veya gercek pamuktan yapsın,kalmadıkı gercek yün ve pamukhiiiiççççççç inandırıcı gelmiyo bana bu devirde
Felis sen migrenden dolayı yine genel olacaksın değilmi? tv de izlemiştim yada nette tam hatırlamıyorum ama epidural bir nebze yapılabiliyormuş fakat spinal kesinlikle yapılmıyormuş :26:
Felis sen migrenden dolayı yine genel olacaksın değilmi? tv de izlemiştim yada nette tam hatırlamıyorum ama epidural bir nebze yapılabiliyormuş fakat spinal kesinlikle yapılmıyormuş :26:
tabii canım şaşmaz benim, genel anestezi:) Yatçaz kalkçaz bebek olacak, diyorum ben de(Dur ya o başka birşey için deniyordu değil mi )
Spinal ne oluyo ya ben bilmiyorum:)))
bende daha önce yumurtalık ameliyatı oldum sezaryan yani bir nevi çünkü 20 haftalık gebeliğim kayıpla sonuçlanmıştı...aman Allahım o nasıl bir acıydı ilk kalkarken yataktan şimşekler beynime beynime çaktı resmen ama şimdi korkmuyorum epiduralde karar kıldım ama bi aksilik olsa bile genele de açığımbirde dediğin gibi yatcaz kalkcaz bebek olcak planlı doğum olacağı için bir rahatlık var sanki seninde öyle galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?