2012 Ekim Anneleri

Iyı geceler annişler uyuyamıyorum artık geceleri ya cok zorlanıyorum uyumakta gece olsun hic istemiyorum

bende gece uykusu denen bişey kalmadı sabaha kadar uyuyamıyorum sinirlerim bozuldu iyice baş ağrısı oluyor uykusuzluktan dolayı. bir aydır böyle gidiyo

Bendede aynı canım yalnız degilsin dün sabah 6da uyudum bakalım bu sabah kacta uyucam yataga girsemde uyuyamıyorum

Bugünde doktora gittim ve karar verdim bi degişiklik olmazsa ve yeterli acılmam olursa epidural normal dogum yapmak istiyorum

geçmiş olsun canım Allah şifalık versin.. sıcaklarda gripte hiç çekilmezki

Bugünde doktora gittim ve karar verdim bi degişiklik olmazsa ve yeterli acılmam olursa epidural normal dogum yapmak istiyorum

ne güzel karar verebilmişsin sevindim senin adına canım :)... ben hala karasızım( epidural normal doğumda ne kadar sancı çekilecek acaba onu bir bilsem...

Bendede aynı canım yalnız degilsin dün sabah 6da uyudum bakalım bu sabah kacta uyucam yataga girsemde uyuyamıyorum

aynen kızlar bende de uyku falan kalmadı sabah 5-6 ediyorum... yatış pozisyonumu bir türlü ayarlayamıyorum... sıcak basıyo.... bebişim kıpırdanıyor bir yandan...derken sabahı ediyoruz

merhaba kızlar bende yarın inşallah doktoruma gitcem( tabi geçici doktorum tatil nedeniyle) inşallah herşey normaldir... birde öğretmenim ben. 3 eylüle kadar çalışabilir raporu alcm.
içinizde ben gibi çalışan varsa duyan varmı doğum izni 6 aya çıkacakmış diye ... inşallah doğrudur

bende gece uykusu denen bişey kalmadı sabaha kadar uyuyamıyorum sinirlerim bozuldu iyice baş ağrısı oluyor uykusuzluktan dolayı. bir aydır böyle gidiyo

benim oğlan da sahura kalkıyor herhalde diyorum içerde, çünkü ramazanın başından beri her gece saat 2buçuk-3 gibi uyanıyorum sabaha karşı dalıyorum tekrardan. Endişeye gerek yok biliyorum, tatbikat yapıyor bebişlerimiz, çünkü doğduklarında da gecede 3 kere kalkıp beslemek zorunda kalacağız.

çok güzelmiş canımm güle güle kullanın..
fikir oldu bana da..

maşallah hamsiyene kocaman olmuş annesi

bende pazartesi nst ye bağlandım çok heyecanlıydı

kızlar en erken doğum tarihi alan kim var şimdi aramızda birincilik kimde olcak acaba :)

diğer grupların doğum hikayelerini okudum hep çok güzel bizde yeni topik açarız hikayeler için :) çok heyecanlı ...

benim ki şuan 25 eylül gibi görünüyor..son 40 günümüz :18:

canım ben 6-9 aya kadar aldım ama abartmadan..çünkü bebiş nasıl doğacak bilmiyoruz belki 5-6 aylıkken 6-9 giyecek şekilde olabilirler..
ben gördükçe de almak istiyorum..bugünlerde de gezmelik kıyafet bakıyorum bebişime..

zeynepazra hep bizi takip ediyosun cnm ama hamile kaldınmı cnm merak ettim

kızlar bebek içinde fitre vermemiz lazımmı?

canım kayınvalidem vermemiz gerektiğini söyledi..biz vericez bugün yarın..

benim eşim bayramda görevde olacak malesef..bende annemlerde geçirmeyi planlıyorum..

Maşalllah prensesine
bizim topiğin bebişleri aceleci çıktı canım

bu gün ben bişey öğrendim,inanamadım.
kontrol olduğum doktor eğer o an hastanede yoksa ve illa o gelsin arayın diyorsam ekstra ücret ödemem gerekliymiş.

malesef öyleymiş..eğer gece acil bir durum olursa sezeryana alınmak gerekse yada doğum başlasa dr u çağırdığında +300 lira ödeyecekmişiz..

kızlar buhar makinesi aldınız mı? ne marka aldınız?
çok çeşit var kafam çorba oldu...

birde PUJ KÜVET lavabonun içine yeleşen hani sizce ilk aylar için iyi olur mu?

ben aldım Weewell Soğuk Buhar Üfleyici - PratikEv.com denedim çok memnunum..
tavsiye edebileceğim bir ürün..farkını çok çabuk anlıyorsunuz..

Kızlar ve bebişlerimiz günaydın nasılsınız benim aklım karışık dün doğum yapan bir tanıdığımızın günü geçmişti 1 hafta kadar neyse dün sezeryan olmuş bebek kakasını yemiş ama Allah'tan bir sorun yok neyse doğumu sormuşlar eskiden sezeryana 900 demiş hastane ama dün 2000 tl demişler neyniş yeni yasa çıkmış sezeryan artık lüks kategorisindeymiş aklım karıştı birde şu doğum tarihinin gecikmesi durumu var şu doğumlar bir olsa rabbimin izniyle bende çok uzatmam heralde eylülün 25 i gibi olur zaten gününü beklemeyi düşünmüyorum bdt yi ayyy aklım karışık :44::44::44:

sizlerede günaydın kızlar eşimi geçirdim 6:30 açlıktan uyuyamadım sizdede oluyorum yiyip yatsam bütün gün reflü krizi çamaşır attım makinaya ortaalığı toparlayıp işime bakıcam

şafak 38

Herkese gunaydin kizlar...test sonuclarimi aldim,biseyler yuksek ve dusuk cikmis algilayamadim,Allah im nolur kotu bisey olmasin diye dua ediyorum,kendimden yana korkum yok yeter ki bebegime zarar vermesin(((dr a ancak yarin sabah gosterebilecegim...

herkese gunaydin kizlar...test sonuclarimi aldim,biseyler yuksek ve dusuk cikmis algilayamadim,allah im nolur kotu bisey olmasin diye dua ediyorum,kendimden yana korkum yok yeter ki bebegime zarar vermesin(((dr a ancak yarin sabah gosterebilecegim...

canım benimde testlerimde 4-5 kalem koyu renkli ya düşük ya yksek çıkmış dr uma gösterdim normal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…