bende gece uykusu denen bişey kalmadı sabaha kadar uyuyamıyorum sinirlerim bozuldu iyice baş ağrısı oluyor uykusuzluktan dolayı. bir aydır böyle gidiyo
Kızlar bendede gece uykusu denen bısey kalmadı.onu gectım bırde grıp olmusum.sesım felan cıkmıyor.hapsırmaktan bır hal oldum.cuma gunu kontrolum var bakalım doktorum ne dıycek.hamılelıkte grıpde bır baska zormus.
Bugünde doktora gittim ve karar verdim bi degişiklik olmazsa ve yeterli acılmam olursa epidural normal dogum yapmak istiyorum
Bendede aynı canım yalnız degilsin dün sabah 6da uyudum bakalım bu sabah kacta uyucam yataga girsemde uyuyamıyorum
bende gece uykusu denen bişey kalmadı sabaha kadar uyuyamıyorum sinirlerim bozuldu iyice baş ağrısı oluyor uykusuzluktan dolayı. bir aydır böyle gidiyo
bende hafta sonu aldım uyku seti kigboo diye marka hatta bu evimister sitesindede var çok güzel kaliteli kumaşı yorganı vs harika ben eminönunden havuzluhandan pazarlıkla 170 tl ye aldım sitede de 190 tl tavsiye edrim bakmak istersen ben bu uyku setini aldım
Kidboo, Kidboo Blue Marine Uyku Seti 193.50TL | Evimister.com
yorganı çıkıp takılabilen özellikle ona dikkat et canım kolaylık oluyo
herkese günaydınn
kadir gecemiz mübarek olsun kızlar dualarımız kabul olsun inşallah rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
bizim dün kontrolümüz vardı premsesim hamsiyemmm büyümüşçok şükür ters bir durum yok dedi doktorum
bu arada 31+4 te gittim 33+2 çıktı kuzucum
kilomuzda 2100 gr olmuşilk kez kızım bize yüzünü gösterdi çook tatluydı çookk annesi onun yanaklarını ellerini ısırsa doymaz
bu arada ben de eylül de doğurcam heralde doktor doğumla ilgili hiç bişey söylemedi saf saf bakıyom bişey söyler diye ama tıkk yok 15 gün sonra tekrar gel dedien güzel sözü buydu beni yine hastaneye davet etti
kramlar için ilaç yazdı falan işte akıntılarım var dedim çoğaldı dedim hatta bazen ıslatıyo su gibi dedim
hiç bişey demedibizim doktor konuşmadığında normal demektir herşey
en önemlisini söylemeyi unuttum nst ye girdimçok merak ediyodum ya 10 dk sürdü herşey normalmiş
bu arada nst ye tok girmek lazım kızlar girmeyenler için söylüyorum
vee ücret almadılarbizim hastane nin maddi durumu çok iyi heralde para falan istemediler
kızlar en erken doğum tarihi alan kim var şimdi aramızda birincilik kimde olcak acaba :)
diğer grupların doğum hikayelerini okudum hep çok güzel bizde yeni topik açarız hikayeler için :) çok heyecanlı ...
Arkadaşlar ben oğluma sadece 0-3 aylık kıyafetler aldım. Onun dışında 3-6 aylık 2-3 takım kıyafet aldım. Fazla almadım. Kilo alımına göre bakacağım. Benim gibi yapan var mı acaba yoksa almalı mıyım sizce ??
zeynepazra hep bizi takip ediyosun cnm ama hamile kaldınmı cnm merak ettim
kızlar bebek içinde fitre vermemiz lazımmı?
kızlar kimler bayramda topiğimizde benim eşim çalışıyor annemlerde yok arabaya binmem zaten yasak kayın validem karşımda kahvaltıya oraya gideriz bir daha hep evdeyim yani kayınvalideme akrabalar gelir orda takılırız bahçede köpeği var kızımın topak onu sseverek geçiririz sanırım bugün burda pazar var ama eşim geç gelecek gidemicem bayram pazarınagezmeye cumartesi arefe pazarı olursa gidicem inşallah
merhaba kizlar
gecen gece benimde kasilmalarim olmusdu bizde dr gitdik ama yazamadim buraya dr hersey yolunda dedi aciklik falan yokmus.
kizimda gayet iyi 1.400 dr olmus. cok fazla yorulmamami onerdi ve basi asagida artik hazirlaniyor dedi. sanirim benim kizim
biraz erken gelicek ole bir his var icimde oglumdada 15 gun once dogum yapmisdim artik hayirlisi sagsalim kucagima almayi
nasip etsin rabbim.
bu gün ben bişey öğrendim,inanamadım.
kontrol olduğum doktor eğer o an hastanede yoksa ve illa o gelsin arayın diyorsam ekstra ücret ödemem gerekliymiş.
kızlar buhar makinesi aldınız mı? ne marka aldınız?
çok çeşit var kafam çorba oldu...
birde PUJ KÜVET lavabonun içine yeleşen hani sizce ilk aylar için iyi olur mu?
Herkese gunaydin kizlar...test sonuclarimi aldim,biseyler yuksek ve dusuk cikmis algilayamadim,Allah im nolur kotu bisey olmasin diye dua ediyorum,kendimden yana korkum yok yeter ki bebegime zarar vermesin(((dr a ancak yarin sabah gosterebilecegim...
herkese gunaydin kizlar...test sonuclarimi aldim,biseyler yuksek ve dusuk cikmis algilayamadim,allah im nolur kotu bisey olmasin diye dua ediyorum,kendimden yana korkum yok yeter ki bebegime zarar vermesin(((dr a ancak yarin sabah gosterebilecegim...
cnm benimde henüz yatağım yoksorumu tekrar ediyorum,beşiklere nasıl yatak aldınız veya diktirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?