Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımm
Herkese gunaydin kizlar...test sonuclarimi aldim,biseyler yuksek ve dusuk cikmis algilayamadim,Allah im nolur kotu bisey olmasin diye dua ediyorum,kendimden yana korkum yok yeter ki bebegime zarar vermesin(((dr a ancak yarin sabah gosterebilecegim...
Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımm
günaydın canım,
benim başım yine ayaklarımın şişliği ile dertte özellikle sağ ayağımotururarak çalışıyorum haliyle günde 9 saat sonra şişlik oluyor. masamın altında tabure gibi bişey var ona kaldırıyorum ama pek faydası olmuyor... misafirim var iki gündür, evde de dinlenemedim halilyle o yüzden iki gündür hiç inmedi şişlik napcam ben böyle hiç bilmiyorum... ayakkabımı bile zor giyiyorum ayağıma
dün yeni ayakkabı alayım dedim ama nerdeeeee bu şiş ayaklarla denerken bile işkence çektim sanki
GunaydinnnDun ayrintili ultrason randevumuz vardi. Bebegin herseyi iyi hatta ilerde(ben 30+6 olmama ragmen 32) ama midesi kucuk cikti. Onun uzerine hem sag hemde sol tarafimdaki damar kontrolunde sol damarimda biraz daralma cikti Takip edilmesi lazimmis. Benim yemem ve icmemle hicbir alakasi yokmus. Korkulacak bir durum degil simdilik ama kilosu 1311. Aslinda sinirdan 100 gr dusuk arayi kapatiriz biz Boyumuzda 39 cm
Gynoflor vajinal Tablet
bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar
korkuyorum ya kullanmaya bebişime zarar vermez di mi
belki de ağrılarım bu enfeksiyon yüzünden çok akıntım var
Gynoflor vajinal Tablet
bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar
korkuyorum ya kullanmaya bebişime zarar vermez di mi
belki de ağrılarım bu enfeksiyon yüzünden çok akıntım var
inşallah kötü bişey yoktur canm yüreğini ferah tut
ben de dün gece ilaç kullancaktım ama reçetede hamişlerin ilk trimester da kullanması doğrudur yazıyo
e bu ilacı niye verdi anlamadım üstelik vajinal tablet GYNOFLOR bu ilacı kullanan var mı aranız da yaa
yoktur cnm bişey hangileri yüksek
canım benimde testlerimde 4-5 kalem koyu renkli ya düşük ya yksek çıkmış dr uma gösterdim normal dedi
ben kullandım arkadaşım. geçen haftaydı. doktor tavsiye ettiğinden hiç tereddüt etmedim. 6. ayda da adını hatırlamıyorum başka bir vajinadan tablet kullanmıştım.
Canim dr un verdiyse hic dusunme derim sonucta bu isi en iyi bilen onlar,yillardir herkese onerdikleri ilaclarda ayni,denenmis...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?