2012 Ekim Anneleri

yatak konusundan bahsedilmiş
bizim beşiğin içinde ortopedik yatak var ama annem o yatağın üzerine ince yünden yatak yaptı alez gibi
bu arada yün hakiki yün annem yıkamış ve yatağı bizzat kendisi yaptı biz de bebekler hep yün yataklarda yatmıştır
tabi tercih meselesi herkes kendi kafasına uyanı yapsın bence

bu arada doğum izniyle ilgili olarak inşallah seminer zamanını rahat atlatırız en azından 2hafta garanti aktarmış oluruz
bu arada inşallah eğitim ödeneğimiz de kesilmez

Günaydınlar kızlar nasılsınız bakalımm

günaydın canım,

benim başım yine ayaklarımın şişliği ile dertte özellikle sağ ayağım otururarak çalışıyorum haliyle günde 9 saat sonra şişlik oluyor. masamın altında tabure gibi bişey var ona kaldırıyorum ama pek faydası olmuyor... misafirim var iki gündür, evde de dinlenemedim halilyle o yüzden iki gündür hiç inmedi şişlik napcam ben böyle hiç bilmiyorum... ayakkabımı bile zor giyiyorum ayağıma
dün yeni ayakkabı alayım dedim ama nerdeeeee bu şiş ayaklarla denerken bile işkence çektim sanki

Herkese gunaydin kizlar...test sonuclarimi aldim,biseyler yuksek ve dusuk cikmis algilayamadim,Allah im nolur kotu bisey olmasin diye dua ediyorum,kendimden yana korkum yok yeter ki bebegime zarar vermesin(((dr a ancak yarin sabah gosterebilecegim...

inşallah kötü bişey yoktur canm yüreğini ferah tut
ben de dün gece ilaç kullancaktım ama reçetede hamişlerin ilk trimester da kullanması doğrudur yazıyo
e bu ilacı niye verdi anlamadım üstelik vajinal tablet GYNOFLOR bu ilacı kullanan var mı aranız da yaa

günaydın güzeller

çok şükür hava serinledi 2-3 gündür güzel uyuyorum ben. tabi en az 1-2 kere kalkıyoruz o artık Allah'ın emri

şişlik zordur cnm yaa okadar tuzlu yememe rağmen bende daha şişlik olmadı şaşırıyorum
bugün işyerindeki kız sağ ayağın şiş gibi dedi ama bana öyle gelmedi..
yüzüklerimi hala takıyorum hala oluyor..bende masa başındayım cnm maalesef.ayağımın altına yüksek bişi yaptırdım tahtadan ama hep koyamıyorumda ona

Gynoflor vajinal Tablet
bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar
korkuyorum ya kullanmaya bebişime zarar vermez di mi
belki de ağrılarım bu enfeksiyon yüzünden çok akıntım var

Ayaklarımın şişliklerii 4 aydan beri var şuanda eskisi kadar şiş değil ama yinede patates gibi

birde bebek yatağından bahsedilmiş benim bebişime annem iyi pamukdan ince yatak başına yastık üzerinede ince yorgan yaptı birde onlara göre tac ın metre hesabı nevresimlerinden alıp dikti tavşanlı tavşanlı bayıldımmm bayram tatilindede hepsini yıkayıp ütüleyip yerleştireceğim çünkü başka fırsatım olmayacak

Gunaydinnn Dun ayrintili ultrason randevumuz vardi. Bebegin herseyi iyi hatta ilerde(ben 30+6 olmama ragmen 32) ama midesi kucuk cikti. Onun uzerine hem sag hemde sol tarafimdaki damar kontrolunde sol damarimda biraz daralma cikti Takip edilmesi lazimmis. Benim yemem ve icmemle hicbir alakasi yokmus. Korkulacak bir durum degil simdilik ama kilosu 1311. Aslinda sinirdan 100 gr dusuk arayi kapatiriz biz Boyumuzda 39 cm

gözün aydın maşallah bebişine

Gynoflor vajinal Tablet

ben kullandım arkadaşım. geçen haftaydı. doktor tavsiye ettiğinden hiç tereddüt etmedim. 6. ayda da adını hatırlamıyorum başka bir vajinadan tablet kullanmıştım.

kızlar günaydın bizim dün mobilyamız gelmiş eşim kurdurmuş eve bana hiç söylemedi eve gidince görünce ben tabi şokkkk agustos sonu gelicekti sözde erken gelmiş :) bütün gece bakıp bakıp hayal kurdum ama çok kötü boya kokuyorlar :) ii olmuş erken geldiği bir camdaki tülü unutmuşlar onu sonra getiricekler..

Gynoflor vajinal Tablet

Canim dr un verdiyse hic dusunme derim sonucta bu isi en iyi bilen onlar,yillardir herkese onerdikleri ilaclarda ayni,denenmis...

Monurol sase de de yaziyor o ama ben 5 Kere kullandim simdiye kadar ve eczane bile hemen hamileler bunu kullanabiliyor diyo...

ben kullandım arkadaşım. geçen haftaydı. doktor tavsiye ettiğinden hiç tereddüt etmedim. 6. ayda da adını hatırlamıyorum başka bir vajinadan tablet kullanmıştım.

sana da akıntı için verdi değil mi canım

Canim dr un verdiyse hic dusunme derim sonucta bu isi en iyi bilen onlar,yillardir herkese onerdikleri ilaclarda ayni,denenmis...

haklısın canım
kızlar çok teşekkür ederim cevaplar için bu gece kullanmaya başlıcam

Gunaydın kızlar..benım aklıma takılan şu sezaryen olursam genel anestezimi olsam epidural mı olsam konusu var.bir aklım genel anestezi ol uyan bebişine kavus dıyor.bir aklımda bebişinin dogum anını gör kucakla diyor..bir de genel anestezide uyanıyorsun bebeği dışarı çıkarmışlar cümle alem görmüş oluyor en son ben görecem bu durumu hazmedemiyorum neden bilmiyorum ama taktım kafaya ilk ben görecem diye sırf bu yuzden epıdural ıstıyorum onunda yan etkılerı benı korkutuyor acıkcası bırde bacaklarımı hissetmemek daha da korkunc gelıyor bana :18::18::18: hastanede hemşirelere soracam eger ben genel anestezi olursam ayılana kadar bebeği dışarı çıkarmasanız ilk ben görsem olur mu dicem kabul ederlermi acaba ay işi nerelere getirdim ama elimde değil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…