2012 Ekim Anneleri

Gynoflor vajinal Tablet
bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar
korkuyorum ya kullanmaya bebişime zarar vermez di mi
belki de ağrılarım bu enfeksiyon yüzünden çok akıntım var

kullanmıştım bende canım ,bebeğe zararı olsa vermez doktor ki biliyosun enfeksiyon daha zararlı ve tehlikeli Allah korusun

Allah iyiliğini versin

buarada ben hiç sezeryan olma ihtimalini düşünmemişim bugüne kadar onu farkettim şimdi ,normal doğuma çok hazırlıklıyım

canim bence epidural ol o muhtesem ani kacirma ben epidural normal yapicam her ani yasamak istiyorum

sana da akıntı için verdi değil mi canım

haklısın canım
kızlar çok teşekkür ederim cevaplar için bu gece kullanmaya başlıcam

evet akıntı için verdi. faydası da oldu şimdi daha az akıntım. ilk kullandığım zamanki fitilde kesmişti akıntımı ama yine tekrarlayınca bu dediğini verdi. inş. yine tekrarlamaz. seninde keser İnş. arkadaşım bi dahada tekrarlamaz. Rabbim bebeklerimizi korusun.

canim bence epidural ol o muhtesem ani kacirma ben epidural normal yapicam her ani yasamak istiyorum

eger normal yaparsam zaten epidural normal isterim..ama epidural sezeryanda nasıl olur heyecanlanır mıyım bilemiyorum kestiklerini bildiğim için :18: ama o anı kacırmak istemiyorum yaaa..ilk sesini duymak ingaa ingaaaaa...bende başlarım heralde ühhüüüüüü hüngüüürrrrrrr

ben epidural yapamam sanırım..
ayağımın altında geçen sene nasır gibi bişi çıkmıştı ilk ameliyatımdı:)
basit bi operarasyondu acilde yaptı hatta:)3 tane iğne vurdu ayağımın altından ama ölücem zannettim ağlıyorum nasıl herkes bana bakıyor
sonra dedi hissediyomusun uyuştumu yok dedim uyuşmadı...ama o kesip biçiyodu:18:
hissettim dikiş atarken ayağımı çekmesini falan ama acı yoktu

aynen canım bende normal doguma hazırlıklıydım hep te normal dıyordum ve oyle olacagını dusunuyordum son 2 kontrolüme kadar bebek bas asağıydı en son kı kontrolde kıç aşağı dönmüş yerı daraldıkca dönmesı zorlasır dedı doktor daha kesın degıl ama sezaryen olursa diye tarıh bile belirledik :18::18: değişik bir psıkolojı yaratıyor ınsanda

bende aynı ikilem içerisindeyim cnm ama sanırım sezeryan olursam genel olucam bana dokunmalarını kesmelerini hissetmek biraz ürkütüyo beni ama bebişimide görmeyi çok istiyorum bende hemşirelerden oğlumuzu ilk babasına vermelerini rica edicem ilk o görsün o koklasın oğlumuzu.

canım boşver dışarda bebeğini görecek kişilerde ailen ve eşin zaten bende epiduralden korkuyorum açıkcası genel anestezi daha önce 3 defa girdiğim için tecrübem var hiç strese girmiyorsun direk uyutuyolar sanırım ben sezeryan olursa genel isticem çünkü bir şey hissetmesemde epiduralde kedime 25-30 dk beklemek beni stresden öldürür

daha önce hiç ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama ben apandist oldum ve sabah girdim ameliyata ayıldığımda akşamdı çünkü bir türlü bayılmadığım için çok fazla narkoz verdiler...açıkçası o narkozdan sonra ben çok sıkıntı çektim... o yüzdende hiç istemiyorum genel anestezi inşallah kızım beklemediğim anda kolaylıkla normal doğum olurda hiç bunlara gerek kalmaz...

günaydın kızlar..allaha şükür bi kaç gündür hava serinde rahat rahat uyuyabiliyoruz..
işe gelmek çok zor artık masa başında tüm gün ayaklarım mahvoluo şişliklerim 5. aydan beri var. bu aralar birazcık azaldılar enteresan bi şekilde ama çok sarkıtınca akşama balon gibi oluo. tuzlu yemiorum, şubede masamın altına tabure koydum ara ara kaldırıorum ama fayda etmio. şişeceği varsa şişiyo yani
doğum konusunda bende kararsızım. yani kendimi normal doğuma çok şartladım ama işte bel fıtığımdan dolayı sezeryan ihtimali hep var maalesef..ama ben sezeryandan korkuyorum. kesilip biçilmek düşüncesi tüylerimi ürpertiyo bide genel anestezide evet bişi duymadan yatcaz kalkcaz bebişimiz doğmuş olcak ama bende ilk ben göreyim istiyorum. eşimin ailemin bebişimizi ilk gördükleri ana şahit olmak istiyorum, epidural bu yüzden daha mantıklı gelio. ama işte onunda amliyat sonrası yan etkileri mevzusu var..bilmiorum ne olacak? normla doğumdada epidural istiyorum.acıyı az hissederek doğuralım..ay ne nazlıymışız sanki ilk biz doğurcaz

kızlar benimde akıntım var öyle çok aşırı derece değil ama yinede sabahları oluyo ben dr uma söylemedim bu akıntı olayı tehlikeli mi?

daha önce genel anestezi yaşamış biriyim sezaryanda ve ilk uyanma evresi ilk yataktan kalkma felaket oluyor...epidurale doktoru tarafından ikna edilen biriyim son 3 aydır doktorum sürekli epidurale yönlendirdi anestezi uzm. ile görüştürdü geçen kontrolde ve en çok merak ettiğim şu hissetme olayını sordum acımıyormuş ama hissediliyormuş doğrumu dedim merak etme hissetmeyeceksin dedi..epiduralin artıları gerçekten çok ameliyat sonrasındaki ilk saatlerde o şiddetli ağrı ve yanmayı hissetmeyeceksin...odana getirildiğin andan itibaren bebeğini rahat bi şekilde kucağına alabileceksin...mesela geçen ay bana anestezik alerjim varmı diye test yaptılar ve diğer kan testlerini hiç bir mani çıkmadı epidurale...sende en iyisi doktorunla paylaş bu epidural veya genel ikileminde kaldığını o sana yardımcı olur...anestezi uzm. ile muhakkak görüş çok bilgiyi ondan alabiliyorsun...epidural doğum için sadece biraz cesaret başka bişeye ihtiyacın yok demişti bana doktorum...

tabi temennim inş. normal doğumla alırsın yavrunu kucağına

ben babasınında doguma gırmesını ıstıyorum ben baygın olursam o anı babası yaşasın ıstıyorum..fotografta ceker..en buyuk hobısı fotograf cekmek zaten en zevk aldıgı çekimde oğlunun dunyaya gözünü açmasını çekmek olur

yok cnm hiçbir operasyon geçirmedim bugüne kadar heralde yaptırdığım en büyük operasyon diş dolgusudur:)))) epiduraldede hissetmek korkutuyo öyle olmasa bende isterim tabiki oğlumun doğuşunu görmeyi ama korkuyorum dediğin gibi inşallah beklenmedik anda sürpriz yaparlarda gerek kalmaz sezeryana ama ben alıştırıyorum kendimi sezeryana şeker muhabbeti yüzünden

canım sen bilirsin ama birileri seni kesiyor dikiyor sen hissetmesen de acısını bunu biliyorsun müdahalenin farkında olacaksın bence bu cok ürkütücü (
genel anestezi ise daha rahat geliyor bana,zaten bebeği senden önce ailen ve eşin görecek merak etme o senin :)) ve kimseyi senin kadar cok sevemeyecek..

stres yapmam diyorsan evet epidural yap ama bence doğumunun rahat geçmesi de önemli sonrası için...

evet dışarıdakıler ailem ama onlarında ilk karsılasma anını görmek isterim şahsen..amma şey istiyorum ha

amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alalım bebişlerimizide ..doktoruma sorayım dedıgın gıbı bakalım hıc konusmadım daha erken dıye...

yaa bilmiyorum sanırım insanın yaşadıkları tamamen vücudunun ağrıya dayanıklılığı ile alakalı çünkü normal yapıp çok memnun olanda var 1 ay oldu dikişlerim ağrıyor nerden normal doğurdum diyende var.. aynı şekilde sezeryanda genel anesteziden hiç etkilenmeyen ve çok sıkıntı çeken...umarım biz hangisi olursa olsun şanslı kısım içinde oluruz... ama hergün türkiyede o kadar çok şey yaşanıyorki ben sezeryan olursada kesinlikle tamamen bayılmak istemiyorum... zaten doğum fotoğrafçısı ile anlaştım... kızımın buruş elini ayağını ilk ben görmek istiyorum...ayrıca geçen aylarda genel anestezi ile doğum yapan bir arkadaşım vardı anesteziden dolayı 3 gün sütü hiç gelmemiş ve hemen mamaya başlandı ama epidüralde böyle birşey olmuyor... bebeğede geçmiyormuş anestezi ama genel olanda geçiyor.... yani ben hiç bir anlamda genel anestezi istemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…