- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Gynoflor vajinal Tablet
bu ilacı kullanan var mı arkadaşlar
korkuyorum ya kullanmaya bebişime zarar vermez di mi
belki de ağrılarım bu enfeksiyon yüzünden çok akıntım var
Gunaydın kızlar..benım aklıma takılan şu sezaryen olursam genel anestezimi olsam epidural mı olsam konusu var.bir aklım genel anestezi ol uyan bebişine kavus dıyor.bir aklımda bebişinin dogum anını gör kucakla diyor..bir de genel anestezide uyanıyorsun bebeği dışarı çıkarmışlar cümle alem görmüş oluyor en son ben görecem bu durumu hazmedemiyorum neden bilmiyorum ama taktım kafaya ilk ben görecem diyesırf bu yuzden epıdural ıstıyorum onunda yan etkılerı benı korkutuyor acıkcası bırde bacaklarımı hissetmemek daha da korkunc gelıyor bana :18::18::18: hastanede hemşirelere soracam eger ben genel anestezi olursam ayılana kadar bebeği dışarı çıkarmasanız ilk ben görsem olur mu dicem kabul ederlermi acaba ay işi nerelere getirdim ama elimde değil ya
Gunaydın kızlar..benım aklıma takılan şu sezaryen olursam genel anestezimi olsam epidural mı olsam konusu var.bir aklım genel anestezi ol uyan bebişine kavus dıyor.bir aklımda bebişinin dogum anını gör kucakla diyor..bir de genel anestezide uyanıyorsun bebeği dışarı çıkarmışlar cümle alem görmüş oluyor en son ben görecem bu durumu hazmedemiyorum neden bilmiyorum ama taktım kafaya ilk ben görecem diyesırf bu yuzden epıdural ıstıyorum onunda yan etkılerı benı korkutuyor acıkcası bırde bacaklarımı hissetmemek daha da korkunc gelıyor bana :18::18::18: hastanede hemşirelere soracam eger ben genel anestezi olursam ayılana kadar bebeği dışarı çıkarmasanız ilk ben görsem olur mu dicem kabul ederlermi acaba ay işi nerelere getirdim ama elimde değil ya
sana da akıntı için verdi değil mi canım
haklısın canım
kızlar çok teşekkür ederim cevaplar için bu gece kullanmaya başlıcam
canim bence epidural ol o muhtesem ani kacirma ben epidural normal yapicam her ani yasamak istiyorum
kullanmıştım bende canım ,bebeğe zararı olsa vermez doktor ki biliyosun enfeksiyon daha zararlı ve tehlikeli Allah korusun
Allah iyiliğini versin
buarada ben hiç sezeryan olma ihtimalini düşünmemişim bugüne kadar onu farkettim şimdi ,normal doğuma çok hazırlıklıyım
gunaydın kızlar..benım aklıma takılan şu sezaryen olursam genel anestezimi olsam epidural mı olsam konusu var.bir aklım genel anestezi ol uyan bebişine kavus dıyor.bir aklımda bebişinin dogum anını gör kucakla diyor..bir de genel anestezide uyanıyorsun bebeği dışarı çıkarmışlar cümle alem görmüş oluyor en son ben görecem bu durumu hazmedemiyorum neden bilmiyorum ama taktım kafaya ilk ben görecem diyeSırf bu yuzden epıdural ıstıyorum onunda yan etkılerı benı korkutuyor acıkcası bırde bacaklarımı hissetmemek daha da korkunc gelıyor bana :18::18::18: Hastanede hemşirelere soracam eger ben genel anestezi olursam ayılana kadar bebeği dışarı çıkarmasanız ilk ben görsem olur mu dicem Kabul ederlermi acaba Ay işi nerelere getirdim ama elimde değil ya
bende aynı ikilem içerisindeyim cnm ama sanırım sezeryan olursam genel olucam bana dokunmalarını kesmelerini hissetmek biraz ürkütüyo beni ama bebişimide görmeyi çok istiyorum bende hemşirelerden oğlumuzu ilk babasına vermelerini rica edicem ilk o görsün o koklasın oğlumuzu.
evet akıntı için verdi. Faydası da oldu şimdi daha az akıntım. Ilk kullandığım zamanki fitilde kesmişti akıntımı ama yine tekrarlayınca bu dediğini verdi. Inş. Yine tekrarlamaz. Seninde keser inş. Arkadaşım bi dahada tekrarlamaz. Rabbim bebeklerimizi korusun.
bende aynı ikilem içerisindeyim cnm ama sanırım sezeryan olursam genel olucam bana dokunmalarını kesmelerini hissetmek biraz ürkütüyo beni ama bebişimide görmeyi çok istiyorum bende hemşirelerden oğlumuzu ilk babasına vermelerini rica edicem ilk o görsün o koklasın oğlumuzu.
daha önce hiç ameliyat oldunuz mu bilmiyorum ama ben apandist oldum ve sabah girdim ameliyata ayıldığımda akşamdı çünkü bir türlü bayılmadığım için çok fazla narkoz verdiler...açıkçası o narkozdan sonra ben çok sıkıntı çektim... o yüzdende hiç istemiyorum genel anestezi inşallah kızım beklemediğim anda kolaylıkla normal doğum olurda hiç bunlara gerek kalmaz...
eger normal yaparsam zaten epidural normal isterim..ama epidural sezeryanda nasıl olur heyecanlanır mıyım bilemiyorum kestiklerini bildiğim için :18: ama o anı kacırmak istemiyorum yaaa..ilk sesini duymak ingaa ingaaaaa...bende başlarım heralde ühhüüüüüü hüngüüürrrrrrr
canım boşver dışarda bebeğini görecek kişilerde ailen ve eşin zaten bende epiduralden korkuyorum açıkcası genel anestezi daha önce 3 defa girdiğim için tecrübem var hiç strese girmiyorsun direk uyutuyolar sanırım ben sezeryan olursa genel isticem çünkü bir şey hissetmesemde epiduralde kedime 25-30 dk beklemek beni stresden öldürür
daha önce genel anestezi yaşamış biriyim sezaryanda ve ilk uyanma evresi ilk yataktan kalkma felaket oluyor...epidurale doktoru tarafından ikna edilen biriyim son 3 aydır doktorum sürekli epidurale yönlendirdi anestezi uzm. ile görüştürdü geçen kontrolde ve en çok merak ettiğim şu hissetme olayını sordum acımıyormuş ama hissediliyormuş doğrumu dedim merak etme hissetmeyeceksin dedi..epiduralin artıları gerçekten çok ameliyat sonrasındaki ilk saatlerde o şiddetli ağrı ve yanmayı hissetmeyeceksin...odana getirildiğin andan itibaren bebeğini rahat bi şekilde kucağına alabileceksin...mesela geçen ay bana anestezik alerjim varmı diye test yaptılar ve diğer kan testlerini hiç bir mani çıkmadı epidurale...sende en iyisi doktorunla paylaş bu epidural veya genel ikileminde kaldığını o sana yardımcı olur...anestezi uzm. ile muhakkak görüş çok bilgiyi ondan alabiliyorsun...epidural doğum için sadece biraz cesaret başka bişeye ihtiyacın yok demişti bana doktorum...
tabi temennim inş. normal doğumla alırsın yavrunu kucağına
yok cnm hiçbir operasyon geçirmedim bugüne kadar heralde yaptırdığım en büyük operasyon diş dolgusudur:)))) epiduraldede hissetmek korkutuyo öyle olmasa bende isterim tabiki oğlumun doğuşunu görmeyi ama korkuyorum dediğin gibi inşallah beklenmedik anda sürpriz yaparlarda gerek kalmaz sezeryana ama ben alıştırıyorum kendimi sezeryana şeker muhabbeti yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?