ben babasınında doguma gırmesını ıstıyorum ben baygın olursam o anı babası yaşasın ıstıyorum..fotografta ceker..en buyuk hobısı fotograf cekmek zaten en zevk aldıgı çekimde oğlunun dunyaya gözünü açmasını çekmek olur
kızlar benimde akıntım var öyle çok aşırı derece değil ama yinede sabahları oluyo ben dr uma söylemedim bu akıntı olayı tehlikeli mi?
canım sen bilirsin ama birileri seni kesiyor dikiyor sen hissetmesen de acısını bunu biliyorsun müdahalenin farkında olacaksın bence bu cok ürkütücü(
genel anestezi ise daha rahat geliyor bana,zaten bebeği senden önce ailen ve eşin görecek merak etme o senin :)) ve kimseyi senin kadar cok sevemeyecek..
stres yapmam diyorsan evet epidural yap ama bence doğumunun rahat geçmesi de önemli sonrası için...
epiduraldan sonra rahat geçmez miy miş :26::26::18::18: ??
epiduraldan sonra rahat geçmez miy miş :26::26::18::18: ??
demekki hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz kızlar bende aynen sezaryen olursam nasıl olsam diye düşünüp duruyorum ha bide normal derse drum ondanda korkuyorum yani hertürlüsünden korkuyorumGunaydın kızlar..benım aklıma takılan şu sezaryen olursam genel anestezimi olsam epidural mı olsam konusu var.bir aklım genel anestezi ol uyan bebişine kavus dıyor.bir aklımda bebişinin dogum anını gör kucakla diyor..bir de genel anestezide uyanıyorsun bebeği dışarı çıkarmışlar cümle alem görmüş oluyor en son ben görecem bu durumu hazmedemiyorum neden bilmiyorum ama taktım kafaya ilk ben görecem diyesırf bu yuzden epıdural ıstıyorum onunda yan etkılerı benı korkutuyor acıkcası bırde bacaklarımı hissetmemek daha da korkunc gelıyor bana :18::18::18: hastanede hemşirelere soracam eger ben genel anestezi olursam ayılana kadar bebeği dışarı çıkarmasanız ilk ben görsem olur mu dicem kabul ederlermi acaba ay işi nerelere getirdim ama elimde değil ya
ya epidural olanları dinledim kuzenlerimhep epidural oldu korkuyosan yapma dediler genel ol...canım sen bilirsin ama birileri seni kesiyor dikiyor sen hissetmesen de acısını bunu biliyorsun müdahalenin farkında olacaksın bence bu cok ürkütücü(
genel anestezi ise daha rahat geliyor bana,zaten bebeği senden önce ailen ve eşin görecek merak etme o senin :)) ve kimseyi senin kadar cok sevemeyecek..
stres yapmam diyorsan evet epidural yap ama bence doğumunun rahat geçmesi de önemli sonrası için...
epidural normaldede çekiliyor ben öyle biliyorum 4 cm açıklığa kadar gene elleniyorsun gene bekliyorsun dimi?
Herkese gunaydin kizlar...test sonuclarimi aldim,biseyler yuksek ve dusuk cikmis algilayamadim,Allah im nolur kotu bisey olmasin diye dua ediyorum,kendimden yana korkum yok yeter ki bebegime zarar vermesin(((dr a ancak yarin sabah gosterebilecegim...
yok tatlım öyle demedim çok stres yaparsan eger doğum anında,sonrası için zor olabilir dedim ama bebişi kucaklayınca bişeyciğin de kalmaz gerçi..
bilmiyorum ya ben cok korkağım sanırım...
eşin ne diyor,girecek mi seninle doğuma eger girerse daha kolay olur epiduralin, konusarak sana unutturur ordaki müdahaleyi:)) amaaaan sağlıcakla allalım bebelerimizi de pek te önemli değil bence,ilk anını göremesek te her an bizimle olacak inşallah her ilkini bizle yaşıycak fazla duygusallığa gerek yok
ellenmek istemiyorum ben dersin, seni ellemezlerhehee akşam rüyama girdin kızz :) sen, ben,coyote birde BenElse doğuramamışız sabah bi açıyorum pc yi sayfaya bakıyorum alttaki takvim bitmiş bizde hala tık yok
dogru soyluyorsun canım,fazla duygusal oldum ben bu gebelıkten dolayıofff kafam karısık acıkcası esım ben ve doktor 3ar ver ümüz ortak karar verelım dıye dusunuyorum
hamile kaldığım ilk günden beri eşimle tek isteğimiz doğum anında beraber olmaktı o ilk anı sadece ikimizin görmesiydihatta ilk gittiğim hastaneyi 12. haftada doğuma babaları almıyoruz dedikleri için değiştirdik doğumda fotoğrafçımız olacak ama eşim kamerayla çekecek o ilk anı ama bundan önemlisi yanıbaşımda oturacak olması, o heyecanı eşimle yaşayacak olmak beni çok ama çok rahatlatıyor...düşünsene sende epidural olursan eşin hemen yanı başında ve o ilk ağlamayı ilk anı beraber yaşayacaksınız
bıngo...
evet ing.öğrt.yim.ya sen?
900 ile 2100 tl arasında
1600 ile 3200 tlo arasında ciddi fark var ama...
hem ben diğer hastaneden daha önce hizmet almıştım.
benimde ilk doğum :)
ama aradaki fark ile ne eksikler alınır diye de düşünüyorum çünkü 10 dk. kesiyi atıp dr.çıkıyor zaten kalanlar tamamlıyor işi...
neyse...
evet canım kesinlikle öyle yap.. ben şimdi gidip doğum cantamı hazırlıycam,geceliklerimi yıkadım ütüleyip cantama yerleştireyim bari öpüyorummm görüşürüzzzz.....
Ayy bende bundan aldim pazar gunu de astik cok tatli duruyor gercekten::))
oyy ozaman küçücük 10 lu hastane çıkışını tek yıkıcam dimi
filede almadım ben yaa nerden bulurum acaba hryerde varmıdırki
gerçe evde tül torbam var o bile olur dimi:)
16 tane üye var ve sadece bir arkadaşım yanıtlamış,dikkat ediyorum da benim sorularım arada hep kaynıyor,sonra aynı soruyu başka bir arkadaşım soruyor da herkes cevap veriyor Allahtan,ben de sebepleniyorum oradan.. bu çok sık olmaya başladı...canım sıkılıyor artık..
ellenmek istemiyorum ben dersin, seni ellemezlerhehee akşam rüyama girdin kızz :) sen, ben,coyote birde BenElse doğuramamışız sabah bi açıyorum pc yi sayfaya bakıyorum alttaki takvim bitmiş bizde hala tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?