2012 Ekim Anneleri

hamile kaldığım ilk günden beri eşimle tek isteğimiz doğum anında beraber olmaktı o ilk anı sadece ikimizin görmesiydi hatta ilk gittiğim hastaneyi 12. haftada doğuma babaları almıyoruz dedikleri için değiştirdik doğumda fotoğrafçımız olacak ama eşim kamerayla çekecek o ilk anı ama bundan önemlisi yanıbaşımda oturacak olması, o heyecanı eşimle yaşayacak olmak beni çok ama çok rahatlatıyor...düşünsene sende epidural olursan eşin hemen yanı başında ve o ilk ağlamayı ilk anı beraber yaşayacaksınız

kızlar benimde akıntım var öyle çok aşırı derece değil ama yinede sabahları oluyo ben dr uma söylemedim bu akıntı olayı tehlikeli mi?

idrar tahlilinde benim enfeksiyon çıkmıştı. doktorum sordu o zaman akıntın çokmu diye. ondan sonra verdi fitili. tahlillerinde bi sorun olsaydı doktorun sorardı ve tedavi ederdi.

epidural normaldede çekiliyor ben öyle biliyorum 4 cm açıklığa kadar gene elleniyorsun gene bekliyorsun dimi?

epidural normaldede çekiliyor ben öyle biliyorum 4 cm açıklığa kadar gene elleniyorsun gene bekliyorsun dimi?

epiduraldan sonra rahat geçmez miy miş :26::26::18::18: ??

olurmu hiç epiduralden sonrası daha rahat olduğu için tercih ediliyor...katater takılı kalıyor ve ağrı pompası sayesinde ağrı kesici verebiliyorsun ama genelde öyle değil hemşire gelip ağrı kesici iğne yapıp gidiyor artık ne kadar keserse hele ki ağrı eşiğin düşükse daha çok hissediyorsun o ilk ağrıları...ama epiduralde zaten belden aşağın 5 -6 saat uyuşuk ve o ilk şiddetli ağrıları hissetmiyorsun zaten

yok tatlım öyle demedim çok stres yaparsan eger doğum anında,sonrası için zor olabilir dedim ama bebişi kucaklayınca bişeyciğin de kalmaz gerçi..
bilmiyorum ya ben cok korkağım sanırım...

eşin ne diyor,girecek mi seninle doğuma eger girerse daha kolay olur epiduralin, konusarak sana unutturur ordaki müdahaleyi:)) amaaaan sağlıcakla allalım bebelerimizi de pek te önemli değil bence,ilk anını göremesek te her an bizimle olacak inşallah her ilkini bizle yaşıycak fazla duygusallığa gerek yok

demekki hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz kızlar bende aynen sezaryen olursam nasıl olsam diye düşünüp duruyorum ha bide normal derse drum ondanda korkuyorum yani hertürlüsünden korkuyorum hangisi daha doğru olur acaba bisürü kafa karışıklığı işte:44::44::44:
ya epidural olanları dinledim kuzenlerimhep epidural oldu korkuyosan yapma dediler genel ol...
zaten dr uyutuyomuş heralde panik olunca 5 10 dk birde sonrası var tabi riskleri
bi kuzenimde ilkinde epidural olmuştu ikinci genel oldu genel daha iyi diyor bişey anlamadım diyor epiduralde panikliyosun dedi
bi normal var tabi Allah en hayırlısını nas,ip etsin bizlere inşallahhh

ellenmek istemiyorum ben dersin, seni ellemezler hehee akşam rüyama girdin kızz :) sen, ben,coyote birde BenElse doğuramamışız sabah bi açıyorum pc yi sayfaya bakıyorum alttaki takvim bitmiş bizde hala tık yok

Herkese gunaydin kizlar...test sonuclarimi aldim,biseyler yuksek ve dusuk cikmis algilayamadim,Allah im nolur kotu bisey olmasin diye dua ediyorum,kendimden yana korkum yok yeter ki bebegime zarar vermesin(((dr a ancak yarin sabah gosterebilecegim...

panik yapmayın yahu hemen! Bu tahlil sonuçlarının yanlarındaki referans aralıkları sizin yani 8 aylık hamile bir kadına göre belirlenmiyor ki, hamile olmayan, normal bir yetişkine göre belirleniyor. Hatta bazıları Türk halkına ait ortalamalar bile değil! Panik yok, sakin! zaten iş laboratuar çıktısıyla bitse hekimlere ne hacet?

dogru soyluyorsun canım,fazla duygusal oldum ben bu gebelıkten dolayı offf kafam karısık acıkcası esım ben ve doktor 3 ümüz ortak karar verelım dıye dusunuyorum

Son düzenleme:
ellenmek istemiyorum ben dersin, seni ellemezler hehee akşam rüyama girdin kızz :) sen, ben,coyote birde BenElse doğuramamışız sabah bi açıyorum pc yi sayfaya bakıyorum alttaki takvim bitmiş bizde hala tık yok

yaa ben en çok ondan korkuyorum ellemesinler beni
benim doktorum nasıl alttan muayene edio bilmiyorum adam çok çekingen görünüyo:)
öğretmen tipi var orta yaşlı öğretmenlerimiz olur ya naif sakin uysal:)
hiç daha öyle bi pozisyona gelmedik kendisiyle :)
zaten hiç alttan bakmayı sevmeyen bi doktor herşeye kasıktan bakıo..
çok mecbur kalırsa bakıomuş alttan:)
bütün ekim anneleri doğuruyomuş en son biz kalıyormuşuz
hayırlara çıksın rüyan cnm

Son düzenleme:
dogru soyluyorsun canım,fazla duygusal oldum ben bu gebelıkten dolayı offf kafam karısık acıkcası esım ben ve doktor 3ar ver ümüz ortak karar verelım dıye dusunuyorum

evet canım kesinlikle öyle yap.. ben şimdi gidip doğum cantamı hazırlıycam,geceliklerimi yıkadım ütüleyip cantama yerleştireyim bari öpüyorummm görüşürüzzzz.....

evet bende hamıle kaldıgım gunden berı dogumda eşim vede ben olacam( ben ayık tabi) birlikte o anı yaşamısız hayal ettım hep tabı normal dogurmayı hayal edıyordum ama neyse sezaryen dede ayık kalınabılıyor artık

ne çok öğretmen var bu topikte...verdiğin doğum fiyatları dikkatimi çekti..bende ist. da central hospitale gidiyorum..doğum fiyatlarını bana da böyle söylediler..senin fiyat aldığın hastane hangisi?

Ayy bende bundan aldim pazar gunu de astik cok tatli duruyor gercekten::))

nasip olursa bugunlerde gidip alıcaz bakalım ikeadan :) tam ortasına da oradaki yine peluş dönencelerden alıcaz aslanlı falan tam evlere şenlik olacak

oyy ozaman küçücük 10 lu hastane çıkışını tek yıkıcam dimi
filede almadım ben yaa nerden bulurum acaba hryerde varmıdırki
gerçe evde tül torbam var o bile olur dimi:)

ben tül torbada yıkıyorum en ufak esyalarını kaybolmasınlar diye... kendi tüllerim pullu olduğu için ilk aldığımızda satıcı onları yıkamam için iki tane tül torba vermişti onun içinde yıkıyorum eşyalarını bebişimin

tatlım canını sıkma arada kaynayabiliyor... bana da cok oluyor ve umursamıyorum artık boşveer

kızlar bu arada tüm geçmişi okudum ama tek tek yanıt veremedim özürdilerim son 1 haftadır rahat uyuyamıyorum şimdiden uykusuzluk sorunu yaşamaya basladım. nefes almakta zorlanıyorum fena. suan mesela uyku akıyo gözlerimden ama uyuyamıyorum pfff

sizler nasılsınız iyi misiniz görüsmeyeli ?

rüyalarınızda bile hangimiz önce doğurcak telaşındasınız kızlar helal size :))))))))))) bende şimdi kendimce sezeryan tarihi ayarlıyorum artık alıştırmaya başladım kendimi sezeryana gün bile beğeniyorum düşünün ekim 10da 38+0 oluyoruz o günlerde aldırırız bayrama bırakmayız diye düüşünüyorum düşünürkende soğuk soğuk terliyorum sıkıntıdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…