2012 Ekim Anneleri

benimde hiç olmadı alttan bakma olma durumu bundan sonrada olacağını sanmıyorum ama bakalım belki de olur...canım ellemesinler diyorsunda normal doğum yaparsan mecbur ellettireceksin

kızlar epidural normali düşünen var mı? ben istiyorum ama çokta korkuyorum...:18::18::18::18:

ben epidural normal doguma karar verdim canim snradan sezaryan falan cikmazsa ins.korkmana gerek yok ben arkadaslarimdan hep olumlu seyler duydum.bir arkadas 15 gun once dogum yapti dun konustuk.epidural normal dogum yapmis.gece sancisi baslamis hastaneye gittiginde 3 cm acikligi varmis.sancilari siklasinca epidural yapmislar.sonra suni sanci flana vermis oye dogum yapmis.cok rahatti diyor hicbirsey hissetmemis.onlar ikin derse ikindim diyor.dogum sonrasi enfeksiyon kapmis idrar yollarindan bebek sarilik gecirmis .emmiyormus falan 1hafta hastane klamis.dogum rahat gecmis ama sonrasi zor olmus biraz

ellenmek istemiyorum ben dersin, seni ellemezler hehee akşam rüyama girdin kızz :) sen, ben,coyote birde BenElse doğuramamışız sabah bi açıyorum pc yi sayfaya bakıyorum alttaki takvim bitmiş bizde hala tık yok

söyleye söyleye sona kalcaz

bende rüyamda merdiven çıkıyorum çıkıyorum tam sonra varıyorum adamın biri izin vermiyor çıkışa ,evime gidemiyorum ,karmakarışık rüyalar gördüm yine :26:

kızlar bendemi anormallik bilmiyorum doğumla ilgili hiç rüya görmüyorum aksine ben daha başka şeyler görüyorummm sanırım eşimi özledim ben :))))))) bu kara kedi baya ayırdı kocişimle bizi bi gelsin atıcam onu odasına rahatıma bakıcam :)))))))))))))))

benimde hiç olmadı alttan bakma olma durumu bundan sonrada olacağını sanmıyorum ama bakalım belki de olur...canım ellemesinler diyorsunda normal doğum yaparsan mecbur ellettireceksin

çok tırsıyorum napiyimmmm
şimdi azcık kasığımız rahmimiz ağrısa korkuyoruz canımız yanıyo..nasıl doğururuzki normal

bu arada kızlar bana son aylarda gelen enerji daha hiç gelmedi
hala uykuya düşkünüm hala malak gibi yatıyorum
kkdan arkadaşım 40 haftalık şuan doğumu bekliyo aradım az önce yeni uyandım dedi.dedim enerjin hala gelmedimi yok ya dio

geceleri popoları örtmek lazım anacım yoksa bu rüyalar peşimizi bırakmaz

benim 1 kerecik oldu hamile kalmadan önce doktor yumurtlama durumuma bakmak icin alttan baktı vajinal ultrasonla acı veren bişi değil bide sen odaya geçiyosun soyunuyosun üstüne örtünü örtüyosun bekliyosun doktoru oda örtünün altından elini sokuyo ve direk ultrasona bakıyo sana bakmıyo bile canım sadece 1 yerde acıdı oda elindeki cihazı bastırdı biyere canımı yaktı ama öyle korkulcak bişi değildi

hamile kaldığımdan beri her gece garip rüyalar görüyorum

kocama sarılmayı bile özledim uyurken valla hem sıcak hem bebiş ayırdı bizi ,özledim bende kocişimi

ayyy oturamıyorum ya öyle bir ittiriyor ki oğluşum yukarı doğru şuan

bende görmüyorıum desem yeri geçen gece siyah saçlı bir bebek gördüm ama gerisi yok:26:

kızlar bundan sonraki günlerde hep temiz olalım ne olur olmaz aniden geliverirse bebişler pis yakalanmıyalım ben ağda yaptığım süreyi kısaltıyorum artık daha sık temizlik yapıyorum evimide hiç dağınık bırakmıyorum ne olur olmaz diye

ayy kizlar dun gece sahurda bebegim oyle hareket ediyorduki masallah,esim sasirdi napiyor bu ya icerde diye gobek deligimi yerinden oyantiyordu.neyse yattik ben ruyamda bebegim asiri dercecede hareket ediyor karnimi titretiyor nerdeyse cikacak sok oluyorum bir firliyorum yataktan karnimi ovuyorum yer degistirsin dursun falan diye:)ama gercek gibiydi hala dusunuyorum acaba gercekmiydi diye:)esime sordum sabah oda bilmem gece cok hareketli diyordun dedi.ay dogurana kadar yandik isimiz gucumuz bebek dogum ruyalarda bile:)

elimden geldiğince ben de yapmaya calsııyorum tatlım ama eşim saolsun bir yrd oluyor ki sorma... aynı cocuk gibi ben topluyorum o dağıtıyor delirmek üzereyimmmm

aynen tatlım yaaa adamla ayrı dünyaların insanı olduk resmen sıcaktan yatak odasında yatamıyoruz salonda klimanın karşısında uyuyoruz sonra tek çekyata sığmıyoruz ayrı yatıyoruz diğer durum malum olmuyo sarılırken bile aramızda kocaman engel sarılamıyoruz ayırdı bu oğlan kocamla bizi daha gelmeden böyle gelince napcak bilemiyorum afacan

amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ben rüyamda üçüz doğurdum ya

bu arada eğer sez olacaksam epidural olacağım karar verdim,az önce eşime sordum doğuma girer misin benimle diye,o da gireriiiiim dedi,sonra durdu ben korkarım ki dedi.ben de dedim cesaret veririz birbirimize..normal doğumda istemem ama yanımda..

aynen şekerim bende aynı fikirdeyim seninle...dondurucuya bile börek ,pizza, köfte gibi bişeyler yapıp attım ne olur ne olmaz hazır yiyecek olsun dolabımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…