yaa ben en çok ondan korkuyorum ellemesinler beni
benim doktorum nasıl alttan muayene edio bilmiyorum adam çok çekingen görünüyo:)
öğretmen tipi var orta yaşlı öğretmenlerimiz olur ya naif sakin uysal:)
hiç daha öyle bi pozisyona gelmedik kendisiyle :)
zaten hiç alttan bakmayı sevmeyen bi doktor herşeye kasıktan bakıo..
çok mecbur kalırsa bakıomuş alttan:)
bütün ekim anneleri doğuruyomuş en son biz kalıyormuşuz
hayırlara çıksın rüyan cnm
kızlar epidural normali düşünen var mı? ben istiyorum ama çokta korkuyorum...:18::18::18::18:
ellenmek istemiyorum ben dersin, seni ellemezlerhehee akşam rüyama girdin kızz :) sen, ben,coyote birde BenElse doğuramamışız sabah bi açıyorum pc yi sayfaya bakıyorum alttaki takvim bitmiş bizde hala tık yok
söyleye söyleye sona kalcaz
bende rüyamda merdiven çıkıyorum çıkıyorum tam sonra varıyorum adamın biri izin vermiyor çıkışa ,evime gidemiyorum ,karmakarışık rüyalar gördüm yine :26:
benimde hiç olmadı alttan bakma olma durumu bundan sonrada olacağını sanmıyorum ama bakalım belki de olur...canım ellemesinler diyorsunda normal doğum yaparsan mecbur ellettireceksin
söyleye söyleye sona kalcaz
bende rüyamda merdiven çıkıyorum çıkıyorum tam sonra varıyorum adamın biri izin vermiyor çıkışa ,evime gidemiyorum ,karmakarışık rüyalar gördüm yine :26:
sabah 1 yumurta yedim 4 saat oldu oda beni yedi sakız aldım şimdi marketten inşallah iyi gelir gaviscon madensuyuda kesmiyo artık
benimde hiç olmadı alttan bakma olma durumu bundan sonrada olacağını sanmıyorum ama bakalım belki de olur...canım ellemesinler diyorsunda normal doğum yaparsan mecbur ellettireceksin
kızlar bendemi anormallik bilmiyorum doğumla ilgili hiç rüya görmüyorum aksine ben daha başka şeyler görüyorummm sanırım eşimi özledim ben :))))))) bu kara kedi baya ayırdı kocişimle bizi bi gelsin atıcam onu odasına rahatıma bakıcam :)))))))))))))))
kızlar bendemi anormallik bilmiyorum doğumla ilgili hiç rüya görmüyorum aksine ben daha başka şeyler görüyorummm sanırım eşimi özledim ben :))))))) bu kara kedi baya ayırdı kocişimle bizi bi gelsin atıcam onu odasına rahatıma bakıcam :)))))))))))))))
kızlar bundan sonraki günlerde hep temiz olalım ne olur olmaz aniden geliverirse bebişler pis yakalanmıyalım ben ağda yaptığım süreyi kısaltıyorum artık daha sık temizlik yapıyorum evimide hiç dağınık bırakmıyorum ne olur olmaz diye
hamile kaldığımdan beri her gece garip rüyalar görüyorum
kocama sarılmayı bile özledim uyurken vallahem sıcak hem bebiş ayırdı bizi ,özledim bende kocişimi
ayyy oturamıyorum ya öyle bir ittiriyor ki oğluşum yukarı doğru şuan
kızlar bundan sonraki günlerde hep temiz olalım ne olur olmaz aniden geliverirse bebişler pis yakalanmıyalım ben ağda yaptığım süreyi kısaltıyorum artık daha sık temizlik yapıyorum evimide hiç dağınık bırakmıyorum ne olur olmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?