2012 Ekim Anneleri

ayy benim bebeğim erken gelse evlerim rezil bi halde kızlar...rezil olurum...baza falan yok ya içindekiler hep dışarıda...odanın biri boş orada bi dünya şey var...koltuklarımı bekliyorum gelecek diye..onlar gelecek daha:18:

bende ing ögrt ee will den anlaşılıyo..sen şanslısın başka doktordan hizmet almşmısın ben başka birine hiç gitmedim bu saatten sonrada malesef güvenemem

sinir küpü bu adamlarrr bide bizimki çok yadırgar eşine yardım edenlere oda neymiş öyle der gerikafalı eniştesi ablasına yardım eder ütüsünü kendi yapar onla dalga geçer öğretmedim adama daha müşterek hayatı banyodan çıkar banyoda giyinmez gide yatak odasına bornozu attırıverir yatağın üstüne o duştaykende giycekleri hazır olmalıdır yoksa başlar söylenmeye sırf bu yüzden kaynanama çok kızıyorum adamı bebek gibi büyütmüş elinden gelse tuvalete bile kucaklayıp götürcek öyle şımartır her dakika emrindedir ne istese koşa koşa gider yapar bişey yicem desin hiç üşenmez kalkar yapar yok anammmm ben görmedim böyle şey benm annem hiç böyle değildi oyüzden çok yadırgıyorum benm annem daha benden isterdi bırak ayağıma getirmeyi

ne gamsız ve rahat şu adamlar hepsi aynı hepsii yatağı toplama ve dağınık bırakma olayı ve ne gerek var gece yatıcaz nasılsa ne kadar alışık olduğum cümleler..

maşallah o göbekle kardeş olamayanları alkışlıyorum
benim eşim benden çok korkuyo bişi olur diye

tatlım her kontrolde doktorum tam çıkarken aynı şeyi söylüyor...sıcakta gezme,akşam yemeğinden sonra yürüyüş yap ve birliktelikte hiçbir sakınca yok yani kör gözüne parmağım gibi eşimin yanında bunu söyleyince durum kaçınılmaz

ne gamsız ve rahat şu adamlar hepsi aynı hepsii yatağı toplama ve dağınık bırakma olayı ve ne gerek var gece yatıcaz nasılsa ne kadar alışık olduğum cümleler..

hihihihihi benimde en çok duyduğum söz. bide biz salonda yatıyoruz her sabah kalkarım az erken toplar çıkarım amannnnnn nedne topluyosun ki akşam gelcez yatcaz iş arıyon sen kendine kim görüyo bizim odayı budur söylediği laf bazen geç kalınca toplayamam çıkarız öylece akşam gelir gelmez toplarım gelir bakar neden topladınki yatakları birazdan yatcaz nerde oturcaksın yatana kadar dediğimdede yaatağın üstünde oturcakmış sonra yatcakmış pisluuukkkk

Ben onalrım yaparım ederım demelerıne hjıc guvenmıyorum valla...dün koltukların yastaıkalrını hep yere koyup orda genıs genıs yatarak uzandı,şu yastıkları yapma şöyle dedım...buyukler ve yerlerıne koymak sıkıcı oluyo benım ıcın ertesı gun....kızdı bana herseye karısıomusum.. küstüm bende hıhh...bi de bende çalısıyorum yanı ....cuma gunu son ama ayrılıyorum izne...dunyayı ben mı kurtarcam yaaa

keşke bizim doktorda dese :)))))))))) hatta faydası var bile dese iyi olur adam korkuyo çünkü çocuğa bişi olur diye şimdi bişi olcak diye korkarız sonra -duycak diye korkarızzz sanırım hamilelik öncesi yaşadıklarımız yanımıza kar

Merhaba guzel anneler

Bugun dr.kontrolumuz vardi. 32+2 kilosuda 1900

Fakat benim suyum yine azalmis erken dogum riskim varmis. Gecen ay 5 igne olmustum bu sebepten,suyum duzelmisti.
Bu kontrolde yine azaldigi ortaya cikti.Sabah aksam progestan hap ve gunde 1\4 pre-par hap yutmak zorundayim insallah yavrum erken gelmez.
Bu ilaclara arti olarak vitamin ve sabah aksam kan hapimda devam... Yani gunde 6 hap almak zorundayim.

Erkek kusumuzda sabah kafesinden kacti gitti,cok agladim zaten ona da Moralim bozuk.Gune kotu basladik biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…