kardeş kardeş uyumaya devam
bıngo...
evet ing.öğrt.yim.ya sen?
900 ile 2100 tl arasında
1600 ile 3200 tlo arasında ciddi fark var ama...
hem ben diğer hastaneden daha önce hizmet almıştım.
benimde ilk doğum :)
ama aradaki fark ile ne eksikler alınır diye de düşünüyorum çünkü 10 dk. kesiyi atıp dr.çıkıyor zaten kalanlar tamamlıyor işi...
neyse...
bende ing ögrt ee will den anlaşılıyo..sen şanslısın başka doktordan hizmet almşmısın ben başka birine hiç gitmedim bu saatten sonrada malesef güvenemem
bizde mi anormallik var acabahiç kardeş olamadık
:)))ay sankı benım kocamı anlattınız..yalnız değilsiniz kızlar...evı dağıtma dıyorum, öyle deyınce kızıyor, 'ne var sankı 2 dakkalık iş, toplarım ' diyor...toplamaya sıra gelınce , tabıkı yıne ben yapıyorum. ay aklıma geldı sinir oldum yine :2:
rahat adamlar yabenim eşimde benden geç çıktığında yatağı bile dağınık bırakıp gidiyor ,neymiş gece gelip yatçakmışız nasıl olsa
bebeğin eşyalarını yıkadım diye bile ne acelen vardı dedi banaya aniden gelirse dediğimde ben eve gelir yarım saatlik yıkar ütüler getiririm hastaneye dedi rahatlığa bak
kardeş kardeş uyumaya devam
maşallah o göbekle kardeş olamayanları alkışlıyorum
benim eşim benden çok korkuyo bişi olur diye
maşallah o göbekle kardeş olamayanları alkışlıyorum
benim eşim benden çok korkuyo bişi olur diye
ne gamsız ve rahat şu adamlar hepsi aynı hepsiiyatağı toplama ve dağınık bırakma olayı ve ne gerek var gece yatıcaz nasılsa ne kadar alışık olduğum cümleler..
3 olduk ingilizce öğretmeni...
rahat adamlar yabenim eşimde benden geç çıktığında yatağı bile dağınık bırakıp gidiyor ,neymiş gece gelip yatçakmışız nasıl olsa
bebeğin eşyalarını yıkadım diye bile ne acelen vardı dedi banaya aniden gelirse dediğimde ben eve gelir yarım saatlik yıkar ütüler getiririm hastaneye dedi rahatlığa bak
daha da vardır herhalde sende istbulda mısın peki : )
tatlım her kontrolde doktorum tam çıkarken aynı şeyi söylüyor...sıcakta gezme,akşam yemeğinden sonra yürüyüş yap ve birliktelikte hiçbir sakınca yokyani kör gözüne parmağım gibi eşimin yanında bunu söyleyince durum kaçınılmaz
bizde hiç kardeş olamadık canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?