2012 Ekim Anneleri

bende 24. haftaya kadar hamile gibi değildim(göbek bakımından) bebek açısından da bir zararı yokmuş, doktorum dedi...primanın gönderdidği cd'de de doktor bir sakıncası yyoktur demişti.

ben dr.uma soramadım ama sonucta herkes kendını bılıyor. bır sorun olmadıktan sonra bebekte veya sende, o işinde sakıncası yoktur. ki bır sorun cıkmadı şimdiye kadar cok şükür. ama şimdiden sonra artık kardes olunabılır gıbı gelıyo...kocaman agır bır göbek,,pöffff,,,bır doğursaydık,,kuşlar gıbı hareket etmeyı, hafifliği özledım vallaa

bir de bunun 40 gün lohusalığı var

benim göbek hiç öyle çok yukarda olmadı, hatta bizim teyzeler hep diyor heran doğurcak gibisin

Tesekkur ederim canim.
Suyu duzene sokmak icin gecen ay igne tedavisi olmustum,bu ayda ilac tedavisi iste avuc avuc hap.15 gun sonra bakilacak su durumuna yine...

canım geçmiş olsun. yapılması gerekenleri ihmal etme. benim suyum iyi çıktı ama bebeğim az aşağı inmiş yola erken çıkmış galiba. vaktiyle gelsin kuzularımız en azından 37.haftada..

allahın izniyle durur canımcım sen kendini üzme bide kafaya takmamaya calış

bir de bunun 40 gün lohusalığı var

benim göbek hiç öyle çok yukarda olmadı, hatta bizim teyzeler hep diyor heran doğurcak gibisin

lohusalık vardı bide değil mi
biz aylarca beklemişiz ekstradan çıkan 40 gün mü korkutcak bizi
benim göbiş bildiğin yukarı bakıyordu çok komikti 1 hafta içinde indi aniden

yaa kızımı günde en az 3 kez hıçkırık tutuyor ve çoook uzun sürüyor....sonra geçmeyincede resmen savaşır gibi tekme tokat girişiyor çok sinirleniyor bu hıçkırığa...sizde de oluyormu?

yaa kızımı günde en az 3 kez hıçkırık tutuyor ve çoook uzun sürüyor....sonra geçmeyincede resmen savaşır gibi tekme tokat girişiyor çok sinirleniyor bu hıçkırığa...sizde de oluyormu?

bide hıçkırıkları var kuzularımızın geçmeyince kızımı bilmemde ben çok sinirleniyorum korkuyorum bişey olcak diye şekilden şekle giriyorum yiyorum içiyorum geçsin gitsin artık diye...

Canim gule gule kullansin bebisin esyalarini
Bende dolap yaptiricam da seninkinin modeli hosuma gitti dolabinin ebatlarini bana bir ara yazarsan sevinirim bizde yaptiricaz marangoza uc asagi bes yukari oyle bir model olur ben belki biraz yuksek yaptiririm boyunu

günaydın n n n allahım nihayet uzun bir müddet uyudum bugün... yahu beni gören herkessss ama herkes erkek dimi bebeğin diyo çok sıkıldım bunu duymaktan artık yahu o kadar çok göbeğim erkek gibiymiş ki aman da aman bi de aşağıdamış göbeğim zaten hiç yukarıya çıkmadı ne kadar biliyo bu insanlar yaw..pamuk tıkayasım geliyo kulaklarıma

gerçekten şanslısınız çünkü benim yaşadığım şehirde aslında imkanları iyi olan bir yer ama maalesef zihniyet yok... para kazanmak olarak görülüyor maalesef bazı şeyler sadece... yoksa eminimki testler,kontroller,doğum,doktor yani herşey tek bir yerde yapılsa inanılmaz rahat ve huzurlu olur insan...bugün birçok hastanede yenidoğan ünitesi,yenidoğan yoğun bakımı yok...doğumdan sonra anne başka hastanede kalıyor bebek başka hastanede ki ne kadar ağır bir durum ikisi içinde... ve maalesef hiçbir doktorda demiyor ki doğumdan önce bizim hastanemizde şunlar şunlar yok diye...önemli olan günlük parayı çıkarmak...

günaydın canımm...
aynen müşteriler diyor oğlunuza isim buldunuz mu o kadarda eminler

Kızlar bizde 29. haftada kardeş olmaya karar verdik doktor daha yasaklamadan :)
Kızlar benim eşim ev işlerinde çok yardımcıdır hatta ortaktır diyebilirim. şimdiye kadar sadece bir kaç kez yanlız temizlik yaptım onun dışında o süpürür ben silerim veya tam tersi hamileykende ilk başlarda yaptım ama şimdi temizlikçi geliyo 1 ayda bir geri kalanı biz yapıyoruz. Eve gidince ikimizde mutfağa giririz her akşam ben yemek yaparım o salata veya masayı hazırlar veya yemeği o yapar acayip güzel soslar yapar hiç bir yerde yemediğim tatta. Ben yatarken ne istesem kalkar alır gelir bulaşık mak. ben hiç ellemem kirlileri koyar yıkanınca yerleştirir. Hatta bazen bana söylenir yapmıyosun etmiyosun diye :) ama ben coğunu bilerek yapmıyorum nasıl alıştırırsan öle gider derler ya o tattikteyim :) sizde çaktırmadan çaktırmadan hazır hamileylen alıştırın kocişleri..

bide hıçkırıkları var kuzularımızın geçmeyince kızımı bilmemde ben çok sinirleniyorum korkuyorum bişey olcak diye şekilden şekle giriyorum yiyorum içiyorum geçsin gitsin artık diye...

yaa birde gecenin 1 inde sabahın 5 inde tutmuyormu allahım ondan sonra uyu uyuyabilirsen..tam uyuyorum derken alarm çalıyor saat 07:00 ... hadi bakalım diyorum uyku buraya kadar çok uyuduk :))

yaa birde gecenin 1 inde sabahın 5 inde tutmuyormu allahım ondan sonra uyu uyuyabilirsen..tam uyuyorum derken alarm çalıyor saat 07:00 ... hadi bakalım diyorum uyku buraya kadar çok uyuduk :))

belkide gerçekten çok uyumuşuzdur, düşünsene doğduktan sonra nasıl olcak kimbilir. bide çalışan annelere ben biraz pimpirikliyim başında nefesini dinlerim gibi geliyor bi süre.. sonrada hadi işe

bizde eşimle işe aynı saatte gidip geliyoruz hatta arabayla aynı bölgeye gidip geliyoruz... yani neredeyse tamamen herşeyi ortak yaşıyoruz...sanırım bende çok şanslıyımki 3 yıllık evliyiz ve eşim benden çok şey yapar heleki şimdi hamileyken ben neredeyse hiç birşey yapmıyorum... ama zaten aksi olsa birlikte zaman geçirme şansımız hiç kalmazdı..haftasonlarıda birlikte yapınca hemen herşey bitip birlikte gezip tozuyoruz... inşallah bebişten sonrada 3 lü olarak hayatımız bu şekilde devam edecek :)

merhabaa hanımlarrr nasılsınız bakalım ...beklenen kan sonuçlarım çıktı değerleri yüksek ama gebeliğe bağlıymış günlerdir stres yapmıştım ama çoooookk rahatladım ....dr den çıkarçıkmaz çarşıya gittim prensesimin yatağını (oyun parkını) aldım sonunda :))) karımı gören diğer müşteriler aaa siz daha yenimi alıyosunuz dedi çok utandıımmmm sanırım almakta gerçekten çok geç kalmışım :)) resim nasıl yükleniyor bilmiyorum şansımı denicem umarım başarırım ...bakalım beyenecekmisiniz oyun parkımızı.

belkide gerçekten çok uyumuşuzdur, düşünsene doğduktan sonra nasıl olcak kimbilir. bide çalışan annelere ben biraz pimpirikliyim başında nefesini dinlerim gibi geliyor bi süre.. sonrada hadi işe

valla bende bilmiyorum ama en azından doğduktan sonra yapabileceğin birşey var..emzir,altını değiştir ne biliyim gazını çıkart...ama karnında uyumak istemeyen yada hıçkıran bir yaramaza yapacak hiçbirşey yok yani... o uyuyana kadar bekliyosun resmen şaka gibi yaa...resmen şuanda hayatımı o yönetiyor kumanda onun elinde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…