bende 24. haftaya kadar hamile gibi değildim(göbek bakımından)bebek açısından da bir zararı yokmuş, doktorum dedi...primanın gönderdidği cd'de de doktor bir sakıncası yyoktur demişti.
aynen valla tam kardeş kız 8 ayneyse az kaldı
benimde kuyruk sokumum kıçım başım felaketim..
bide önceden yukarı bakan karnım artık aşağı bakıyor kızlar sizdede inmeye başladı mı göbişler
Tesekkur ederim canim.
Suyu duzene sokmak icin gecen ay igne tedavisi olmustum,bu ayda ilac tedavisi iste avuc avuc hap.15 gun sonra bakilacak su durumuna yine...
Evet tabi ki ole bir durumda 2 dr.a danismak lazim.
Benim su an erken dogum riskim var,36.haftaya kadar iceride tutmamiz lazim kizini dedi dr.Bundan sebep ilac tedavisindeyim su an ,15 gun sonra da kontrol.
insallah benim gibi sabirsiz olmazda durur daha iceride minigim...
bir de bunun 40 gün lohusalığı var
benim göbek hiç öyle çok yukarda olmadı, hatta bizim teyzeler hep diyor heran doğurcak gibisin
yaa kızımı günde en az 3 kez hıçkırık tutuyor ve çoook uzun sürüyor....sonra geçmeyincede resmen savaşır gibi tekme tokat girişiyor çok sinirleniyor bu hıçkırığa...sizde de oluyormu?
kızlar günaydın bizim dün mobilyamız gelmiş eşim kurdurmuş eve bana hiç söylemedi eve gidince görünce ben tabi şokkkk agustos sonu gelicekti sözde erken gelmiş :) bütün gece bakıp bakıp hayal kurdum ama çok kötü boya kokuyorlar :) ii olmuş erken geldiği Eki Görüntüle 490182 Eki Görüntüle 490183 bir camdaki tülü unutmuşlar onu sonra getiricekler..
canım üzme kendini inşallah sorun kalmaz tedavi sayesinde
Çok geçmiş olsun aycaca, Allah dermansız dert vermesın. en azından önune gecılebılıyor.ilaçlada olsa..cok az kaldı,,inş. suyun duzelır ve zamanında bebeğini kucagına alırsın....
anladim canim .ben ingilterede yasiyorum ve burdaki sistem farkli galiba.ben Cambridge yasiyorum.burda ozel diye birsey yok benim esimin ozel sigortasi var ama dogum yapmam icin ozle yok.burda cok buyuk bir hastane var bir bolumude cambridge arastirma hastenesi bolumu iyi bir yer yani.tek sansim burda dogum yapamak herkes gibi hastane arama derdim yok yani:)ve bes kurusta para odemiycem ayrica yeni dogum hastenesi aciliyor eylulde:)ve cok ilgililer hemsireler falan.turkiyede devletlerde falan cok kabalar sinir oluyordum hemsireler doktorardan havali vallahi.ama burasi cok farkli doktorlari gorseniz doktor demezssiniz bisiklete hastaneye geliyorlar:)bazi konularda kendilerini asmislar.
günaydın n n n allahım nihayet uzun bir müddet uyudum bugün... yahu beni gören herkessss ama herkes erkek dimi bebeğin diyo çok sıkıldım bunu duymaktan artık yahu o kadar çok göbeğim erkek gibiymiş ki aman da aman bi de aşağıdamış göbeğim zaten hiç yukarıya çıkmadı ne kadar biliyo bu insanlar yaw..pamuk tıkayasım geliyo kulaklarıma
bide hıçkırıkları var kuzularımızıngeçmeyince kızımı bilmemde ben çok sinirleniyorum korkuyorum bişey olcak diye şekilden şekle giriyorum yiyorum içiyorum geçsin gitsin artık diye...
yaa birde gecenin 1 inde sabahın 5 inde tutmuyormu allahım ondan sonra uyu uyuyabilirsen..tam uyuyorum derken alarm çalıyor saat 07:00 ... hadi bakalım diyorum uyku buraya kadar çok uyuduk :))
günaydın canımm...
aynen müşteriler diyor oğlunuza isim buldunuz mu o kadarda eminler
Kızlar bizde 29. haftada kardeş olmaya karar verdik doktor daha yasaklamadan :)
Kızlar benim eşim ev işlerinde çok yardımcıdır hatta ortaktır diyebilirim. şimdiye kadar sadece bir kaç kez yanlız temizlik yaptım onun dışında o süpürür ben silerim veya tam tersi hamileykende ilk başlarda yaptım ama şimdi temizlikçi geliyo 1 ayda bir geri kalanı biz yapıyoruz. Eve gidince ikimizde mutfağa giririz her akşam ben yemek yaparım o salata veya masayı hazırlar veya yemeği o yapar acayip güzel soslar yapar hiç bir yerde yemediğim tatta. Ben yatarken ne istesem kalkar alır gelir bulaşık mak. ben hiç ellemem kirlileri koyar yıkanınca yerleştirir. Hatta bazen bana söylenir yapmıyosun etmiyosun diye :) ama ben coğunu bilerek yapmıyorum nasıl alıştırırsan öle gider derler ya o tattikteyim :) sizde çaktırmadan çaktırmadan hazır hamileylen alıştırın kocişleri..
belkide gerçekten çok uyumuşuzdur, düşünsene doğduktan sonra nasıl olcak kimbilir. bide çalışan annelereben biraz pimpirikliyim başında nefesini dinlerim gibi geliyor bi süre.. sonrada hadi işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?