bizde hiç kardeş olamadık canım
hihihihihi benimde en çok duyduğum söz. bide biz salonda yatıyoruz her sabah kalkarım az erken toplar çıkarım amannnnnn nedne topluyosun ki akşam gelcez yatcaz iş arıyon sen kendine kim görüyo bizim odayı budur söylediği laf bazen geç kalınca toplayamam çıkarız öylece akşam gelir gelmez toplarım gelir bakar neden topladınki yatakları birazdan yatcaz nerde oturcaksın yatana kadar dediğimdede yaatağın üstünde oturcakmış sonra yatcakmış pisluuukkkk
sinir küpü bu adamlarrr bide bizimki çok yadırgar eşine yardım edenlere oda neymiş öyle der gerikafalı eniştesi ablasına yardım eder ütüsünü kendi yapar onla dalga geçer öğretmedim adama daha müşterek hayatı banyodan çıkar banyoda giyinmez gide yatak odasına bornozu attırıverir yatağın üstüne o duştaykende giycekleri hazır olmalıdır yoksa başlar söylenmeye sırf bu yüzden kaynanama çok kızıyorum adamı bebek gibi büyütmüş elinden gelse tuvalete bile kucaklayıp götürcek öyle şımartır her dakika emrindedir ne istese koşa koşa gider yapar bişey yicem desin hiç üşenmez kalkar yapar yok anammmm ben görmedim böyle şey benm annem hiç böyle değildi oyüzden çok yadırgıyorum benm annem daha benden isterdi bırak ayağıma getirmeyi
merhaba guzel anneler
bugun dr.kontrolumuz vardi. 32+2 kilosuda 1900
fakat benim suyum yine azalmisErken dogum riskim varmis. Gecen ay 5 igne olmustum bu sebepten,suyum duzelmisti.
Bu kontrolde yine azaldigi ortaya cikti.sabah aksam progestan hap ve gunde 1\4 pre-par hap yutmak zorundayimInsallah yavrum erken gelmez.
Bu ilaclara arti olarak vitamin ve sabah aksam kan hapimda devam... Yani gunde 6 hap almak zorundayim.
Erkek kusumuzda sabah kafesinden kacti gitti,cok agladim zaten ona da moralim bozuk.gune kotu basladik biz
Merhaba guzel anneler
Bugun dr.kontrolumuz vardi. 32+2 kilosuda 1900
Fakat benim suyum yine azalmiserken dogum riskim varmis. Gecen ay 5 igne olmustum bu sebepten,suyum duzelmisti.
Bu kontrolde yine azaldigi ortaya cikti.Sabah aksam progestan hap ve gunde 1\4 pre-par hap yutmak zorundayiminsallah yavrum erken gelmez.
Bu ilaclara arti olarak vitamin ve sabah aksam kan hapimda devam... Yani gunde 6 hap almak zorundayim.
Erkek kusumuzda sabah kafesinden kacti gitti,cok agladim zaten ona da Moralim bozuk.Gune kotu basladik biz
merak etme tatlım ben senleyim :))) küçük bi iylik yapar gördünmüüü bak kıymetimi bil sana gittim su getirdim geldim şu yorgun halimle başka adam olsa getirmez kalk kendin al der,der yaptığı işide gözüme sokar 1 yıldır duvarı deliver matkapla dedim deldiremedim geçen deldi sankiii çokkk büyük bi iş yapmış gibi gösterir.kendisi hiç bi işi zamanında yapmaz yada hiç yapmaz ama benden hizmette kusur görmek istemez yemeği hazır olacak meyvesi önüne gelip soyulcak eline verilcek kıyafetleri her daim temiz ve ütülü olcak ve kırışık olmucak ev hep temiz olcak toz görmeye tahammülü yokturv.s v.s ayyyy ne gıcık bi kocam varmış beeeee anlatırken farkettim :))))
aynılar bacım bunlar aynı, yaradılışlarında var adamların yontmak ne mümkün...
keşke bizim doktorda dese :)))))))))) hatta faydası var bile dese iyi olur adam korkuyo çünkü çocuğa bişi olur diye şimdi bişi olcak diye korkarız sonra -duycak diye korkarızzz sanırım hamilelik öncesi yaşadıklarımız yanımıza kar
Bizde hiç kardeş olmadık:) 20 haftaya kadar ztn hamıle oldugumu hissetmedım ben pek maşallah bana:)
hatta eşime dıyodum..ben hamıleyım, ikimizde hatırlasak ıyı olur dıye
kızlar benim eşimede ne olduysa bu ara anlamadım ramazandanmı oruçdanmı bilemedim derli toplu olan adam şimdi kalıp bir bardak suyunu almıyo dün sırf bu yüzden bağırdım ona bişiler yiyo kuzum şunları bi mutfağa götür su içiyo bardağı götür yatacak aşkım yatağın örtüsünü bi topla dedim bu ne be benmi senin senmi benim arkamı toplayacan hiç vicdanında sızlamıyo dedim sabah kalktım baktım ana sandiviç hazırlamış ama tabi hemen su koyvermedim zahmet etmeseydin dedim çıktım işe geldim (tabi sandiviçimi de aldım)
Merhaba guzel anneler
Fakat benim suyum yine azalmiserken dogum riskim varmis. Gecen ay 5 igne olmustum bu sebepten,suyum duzelmisti.
Bu kontrolde yine azaldigi ortaya cikti.Sabah aksam progestan hap ve gunde 1\4 pre-par hap yutmak zorundayiminsallah yavrum erken gelmez.
Erkek kusumuzda sabah kafesinden kacti gitti,cok agladim zaten ona da Moralim bozuk.Gune kotu basladik biz
bizde en son elifime gebe kaldığımda...
sonra asla olmadıbabamız istemedi kızımıza ayıp olcak diye bide 8.haftada kanama olunca tuz biber oldu. e ilk gebelikte düşük. sonrasında doktor sıkıntı yok desede, hoş bende cesaret edemedim asla
kızlar mercim yok epeydir :26: hatırladınız mı?
cnmm moralini bozma doktor bişeyler yapmadımı iğne felan suyunu düzene sokmak için inşallah erken gelmez bebişin sen moralini yüksek tut üzme bebeğini
valla ben oğlumu hiçte babası gibi yetiştirmicem evlenince gelin arkamdan laf etmesin bana yardım etcek öğrencek herşeyi hayat müşterek benm canım çıkıyo şu halimle adama hizmet evle uğraş gelinim uğraşmasın etsin karısına yardım benmki asla ellemez bişeyi yardım et desem çağır kardeşini yardım etsin der yapalım beraber demez allahtan bi çöpümü atar sağolsun
canım ben 1 doktoradaha git derim.bizim akrabalar 2 sıde aynı doktora gıdıodu gelin görümce adam2sinede 36. Haftada sızın suyunuz az dogurman lasım demiş.gelin dogurdu gorumcesı akıllılık etti baska doktora gitti demiş senın suyun normal 40 haftayı görürsün ki ölede oldu.
siz tam kardeş olmuşsunuzbizim 6.aya kadar falan normaldi de göbek büyüyünce iş zorlaştı tabi
belimin sırtımın ağrısı beni öldürcek ya otururken ,kalkıp arada yürüyorum bu sefer de alttan kemiklerim ağrıyor. ayy ne dertliyim
Merhaba guzel anneler
Tesekkur ederim canim.
Suyu duzene sokmak icin gecen ay igne tedavisi olmustum,bu ayda ilac tedavisi iste avuc avuc hap.15 gun sonra bakilacak su durumuna yine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?