2012 Ekim Anneleri

aynılar bacım bunlar aynı, yaradılışlarında var adamların yontmak ne mümkün...

hakkını yemiyim kocamın şimdi Allah razı olsun pazar günleri kalkar çayı demler , ekmek alır gelir ,kahvaltıya yardım eder ,sonra çiçeklerini sular yapılcak iş varsa yapar , sonra temizlik yaparız beraber .hamile kaldığımdan beri tek başıma temizlik yaptığım nadirdir. Allah razı olsun çok yardımcı oluyor bana ama tembelliği tutuyor işte böyle bazen

canım ben 1 doktoradaha git derim.bizim akrabalar 2 sıde aynı doktora gıdıodu gelin görümce adam2sinede 36. Haftada sızın suyunuz az dogurman lasım demiş.gelin dogurdu gorumcesı akıllılık etti baska doktora gitti demiş senın suyun normal 40 haftayı görürsün ki ölede oldu.

cnmm moralini bozma doktor bişeyler yapmadımı iğne felan suyunu düzene sokmak için inşallah erken gelmez bebişin sen moralini yüksek tut üzme bebeğini

bakiyorumda kocalar cekistirilmis benimki de cok daginik yani soyundugunu cikarir orta yere birakir ama onun harici yemekte yapar sofrada hazirlar toplar ben bisey istedimmi kalkar getirir ama ben titizim onun daginikligi beni sinir ediyo cocuk gibi hep pesinden toplamaya calisiyorum kardes olma mevzusuna gelince kardes gibi olmadik ama biraz sakinledik o mevzuda kendisi dedi sanirim hamilelikte Allah erkegin biraz o duygularini bastiriyor diye

kızlar benim eşimede ne olduysa bu ara anlamadım ramazandanmı oruçdanmı bilemedim derli toplu olan adam şimdi kalıp bir bardak suyunu almıyo dün sırf bu yüzden bağırdım ona bişiler yiyo kuzum şunları bi mutfağa götür su içiyo bardağı götür yatacak aşkım yatağın örtüsünü bi topla dedim bu ne be benmi senin senmi benim arkamı toplayacan hiç vicdanında sızlamıyo dedim sabah kalktım baktım ana sandiviç hazırlamış ama tabi hemen su koyvermedim zahmet etmeseydin dedim çıktım işe geldim (tabi sandiviçimi de aldım)

aynılar bacım bunlar aynı, yaradılışlarında var adamların yontmak ne mümkün...

valla ben oğlumu hiçte babası gibi yetiştirmicem evlenince gelin arkamdan laf etmesin bana yardım etcek öğrencek herşeyi hayat müşterek benm canım çıkıyo şu halimle adama hizmet evle uğraş gelinim uğraşmasın etsin karısına yardım benmki asla ellemez bişeyi yardım et desem çağır kardeşini yardım etsin der yapalım beraber demez allahtan bi çöpümü atar sağolsun

bizde en son elifime gebe kaldığımda...
sonra asla olmadı babamız istemedi kızımıza ayıp olcak diye bide 8.haftada kanama olunca tuz biber oldu. e ilk gebelikte düşük. sonrasında doktor sıkıntı yok desede, hoş bende cesaret edemedim asla

Bizde hiç kardeş olmadık:) 20 haftaya kadar ztn hamıle oldugumu hissetmedım ben pek maşallah bana:)
hatta eşime dıyodum..ben hamıleyım, ikimizde hatırlasak ıyı olur dıye

bende 24. haftaya kadar hamile gibi değildim(göbek bakımından) bebek açısından da bir zararı yokmuş, doktorum dedi...primanın gönderdidği cd'de de doktor bir sakıncası yyoktur demişti.

hiçbir zaman toplu olmadı sağolsun herzamanda ayağına hizmet bekler kapıdan girer girmez mayışır ayy çok yoruldum ayyy çok kötüyüm gider atar koltuğa kendini sonrada çoraplarını ayağından çıkartır iç içe sokarr hooop basket kapının arkasına hep böyle ama sonra az dinlenir öyle elini yüzünü yıkar hemen yemek yer yemekten kalkmadan çay işster çaydan sonra meyve ara vermeden tııkınır sonra tv karşısında sızar kalır yani böyle bi adamdan sonra sizinkiler biraz ütopik geldi bana kızlar kıymetlerini bilin

Çok geçmiş olsun aycaca, Allah dermansız dert vermesın. en azından önune gecılebılıyor.ilaçlada olsa..cok az kaldı,,inş. suyun duzelır ve zamanında bebeğini kucagına alırsın....

siz tam kardeş olmuşsunuz bizim 6.aya kadar falan normaldi de göbek büyüyünce iş zorlaştı tabi

belimin sırtımın ağrısı beni öldürcek ya otururken ,kalkıp arada yürüyorum bu sefer de alttan kemiklerim ağrıyor. ayy ne dertliyim

cnmm moralini bozma doktor bişeyler yapmadımı iğne felan suyunu düzene sokmak için inşallah erken gelmez bebişin sen moralini yüksek tut üzme bebeğini

Tesekkur ederim canim.
Suyu duzene sokmak icin gecen ay igne tedavisi olmustum,bu ayda ilac tedavisi iste avuc avuc hap.15 gun sonra bakilacak su durumuna yine...

bende eşime diyorum oğlum her işime yardım edicek... benim komşumun oğlu var 9 yaşında bulaşık makinesindeki temiz bulaşıkları hep o yerlestirir 1 tl karşılında annesi öyle yetiştirmiş...

Evet tabi ki ole bir durumda 2 dr.a danismak lazim.
Benim su an erken dogum riskim var,36.haftaya kadar iceride tutmamiz lazim kizini dedi dr.Bundan sebep ilac tedavisindeyim su an ,15 gun sonra da kontrol.
insallah benim gibi sabirsiz olmazda durur daha iceride minigim...

aynen valla tam kardeş kız 8 ay neyse az kaldı
benimde kuyruk sokumum kıçım başım felaketim..
bide önceden yukarı bakan karnım artık aşağı bakıyor kızlar sizdede inmeye başladı mı göbişler

Tesekkur ederim canim.
Suyu duzene sokmak icin gecen ay igne tedavisi olmustum,bu ayda ilac tedavisi iste avuc avuc hap.15 gun sonra bakilacak su durumuna yine...

canım üzme kendini inşallah sorun kalmaz tedavi sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…