hehe senın de benım göbeğim gibi o zaman yayık değil ya hemen erkekkkk.. bebeğim kız benim ayol doktor teyzesi poposunu bile gösterdi
merhabaa hanımlarrr nasılsınız bakalım ...beklenen kan sonuçlarım çıktı değerleri yüksek ama gebeliğe bağlıymış günlerdir stres yapmıştım ama çoooookk rahatladım ....dr den çıkarçıkmaz çarşıya gittim prensesimin yatağını (oyun parkını) aldım sonunda :))) karımı gören diğer müşteriler aaa siz daha yenimi alıyosunuz dedi çok utandıımmmm sanırım almakta gerçekten çok geç kalmışım :)) resim nasıl yükleniyor bilmiyorum şansımı denicem umarım başarırım ...bakalım beyenecekmisiniz oyun parkımızı.Eki Görüntüle 490325
Ayyyyy kiz asudeEeee beni de mi yaktinellenmek istemiyorum ben dersin, seni ellemezlerhehee akşam rüyama girdin kızz :) sen, ben,coyote birde BenElse doğuramamışız sabah bi açıyorum pc yi sayfaya bakıyorum alttaki takvim bitmiş bizde hala tık yok
yaa kızımı günde en az 3 kez hıçkırık tutuyor ve çoook uzun sürüyor....sonra geçmeyincede resmen savaşır gibi tekme tokat girişiyor çok sinirleniyor bu hıçkırığa...sizde de oluyormu?
Merhaba guzel anneler
Bugun dr.kontrolumuz vardi. 32+2 kilosuda 1900
Fakat benim suyum yine azalmiserken dogum riskim varmis. Gecen ay 5 igne olmustum bu sebepten,suyum duzelmisti.
Bu kontrolde yine azaldigi ortaya cikti.Sabah aksam progestan hap ve gunde 1\4 pre-par hap yutmak zorundayiminsallah yavrum erken gelmez.
Bu ilaclara arti olarak vitamin ve sabah aksam kan hapimda devam... Yani gunde 6 hap almak zorundayim.
Erkek kusumuzda sabah kafesinden kacti gitti,cok agladim zaten ona da Moralim bozuk.Gune kotu basladik biz
merhabaa hanımlarrr nasılsınız bakalım ...beklenen kan sonuçlarım çıktı değerleri yüksek ama gebeliğe bağlıymış günlerdir stres yapmıştım ama çoooookk rahatladım ....dr den çıkarçıkmaz çarşıya gittim prensesimin yatağını (oyun parkını) aldım sonunda :))) karımı gören diğer müşteriler aaa siz daha yenimi alıyosunuz dedi çok utandıımmmm sanırım almakta gerçekten çok geç kalmışım :)) resim nasıl yükleniyor bilmiyorum şansımı denicem umarım başarırım ...bakalım beyenecekmisiniz oyun parkımızı.Eki Görüntüle 490325
kızlar ben sezeryan istiyorum henüz doktorla konuşmadım ilk randevuda konusucam ama 23 ekim benim normal doğum ama sezeryan için sizce 38+4 uygunmudur hersey yolunda giderse tabi 12 ekim bizim sevgili olma tarihimiz çünkü o tarihte olsun çok isterim tam 4 yıl dolup 5.yılımıza girerken bebişimiz yanımızda olsun :)
çok güzel canım rabbim iii günlerde kullanmay ınasip etsin
bizde en son elifime gebe kaldığımda...
sonra asla olmadıbabamız istemedi kızımıza ayıp olcak diye bide 8.haftada kanama olunca tuz biber oldu. e ilk gebelikte düşük. sonrasında doktor sıkıntı yok desede, hoş bende cesaret edemedim asla
kızlar ben sezeryan istiyorum henüz doktorla konuşmadım ilk randevuda konusucam ama 23 ekim benim normal doğum ama sezeryan için sizce 38+4 uygunmudur hersey yolunda giderse tabi 12 ekim bizim sevgili olma tarihimiz çünkü o tarihte olsun çok isterim tam 4 yıl dolup 5.yılımıza girerken bebişimiz yanımızda olsun :)
gözünaydın canım çok hoş beşiğiniz benimki klasik
Canim ben sana bebeginindolabiyla ilgilisoru sormustum ama gormedin herhalde yanitlarsan sevinirim dolabinin ebatlarini sormustum :26:
bende en erken birakan biziz saniyordum hamilelikten sonra iki kez oldu en son12.haftadayken oda benim zorumla:)esim pisman oldu sonra ya bebegime bisey olursa.cocuga ayip degil mi ben bebegime yapamam bunu duye:)onlarinda psikolojileri farkli.bazen cok yaklasirsam hemen uzaklasiyor korkuyor is kotuye gtcek diye:)
güle güle sağlıkla kullansın kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?