2012 Ekim Anneleri

çok güzel canım rabbim iii günlerde kullanmay ınasip etsin

ellenmek istemiyorum ben dersin, seni ellemezler hehee akşam rüyama girdin kızz :) sen, ben,coyote birde BenElse doğuramamışız sabah bi açıyorum pc yi sayfaya bakıyorum alttaki takvim bitmiş bizde hala tık yok
Ayyyyy kiz asudeEeee beni de mi yaktin
Poponu ort de yat,bak bizim de takvimimiz bitmisMinik kelebeklerimiz zamaninda saglikla gelsin insallah...
yaa kızımı günde en az 3 kez hıçkırık tutuyor ve çoook uzun sürüyor....sonra geçmeyincede resmen savaşır gibi tekme tokat girişiyor çok sinirleniyor bu hıçkırığa...sizde de oluyormu?

aynisi oluyor tatlim,hickiriyor hickiriyor sonra yumruklar tekmeler donmeler basliyor,hanim kiziyor

slm kızlar nasılsınız ben fenayım yaa hiç uyku yok kaç gündür ağrım var sıcak boğuyor resmen bide üstüne can sıkıcı bazı olaylar oldu iice sinir oldum niye uyuyamıyoruz biz yaa inliyorum resmen yatakta oyy oyy

geçmiş olsun canım üzme kendini allaha emanet allah korusun

kızlar doktoruma bebeğim hıçkırık oluyor sumu içiyor ddemiştim evet su içip çişini yapıyor dedi ve hıçkırması sağlıklı olduğunu gösterir dedi bilginize.......

kızlar ben sezeryan istiyorum henüz doktorla konuşmadım ilk randevuda konusucam ama 23 ekim benim normal doğum ama sezeryan için sizce 38+4 uygunmudur hersey yolunda giderse tabi 12 ekim bizim sevgili olma tarihimiz çünkü o tarihte olsun çok isterim tam 4 yıl dolup 5.yılımıza girerken bebişimiz yanımızda olsun :)

gözünaydın canım çok hoş beşiğiniz benimki klasik

Canim ben sana bebeginindolabiyla ilgilisoru sormustum ama gormedin herhalde yanitlarsan sevinirim dolabinin ebatlarini sormustum :26:

evet kizlar azzranin dedigi gibi hickirmasi bebislerimizin saglikli oldugunu gösterir benimkide ayni pit pit bitmiyor hickirigi

bende en erken birakan biziz saniyordum hamilelikten sonra iki kez oldu en son12.haftadayken oda benim zorumla:)esim pisman oldu sonra ya bebegime bisey olursa.cocuga ayip degil mi ben bebegime yapamam bunu duye:)onlarinda psikolojileri farkli.bazen cok yaklasirsam hemen uzaklasiyor korkuyor is kotuye gtcek diye:)

doktorum bana şöyle dedi eğer normal doğum olursa 15 ekim ama serzeryan olursa 1-8 ekim arası alırız çünkü 8 ekimden sonra heran sancı başlayabilir ve risk oluşturur...yani 36. haftada doktor kontrolüne gittiğimde normalmi serzeryanmı belli olacak ve ona görede tarihi netleşecek ama hesaplama böyle oluyormuş..serzeryan normal doğum sancıları başlamadan önce olmalıymış...

güle güle sağlıkla kullansın kuzun

Canim ben sana bebeginindolabiyla ilgilisoru sormustum ama gormedin herhalde yanitlarsan sevinirim dolabinin ebatlarini sormustum :26:

ayy canım ya kusura bakma görmedim sayfaları atladıysam

canım dolabın ebatlarını 1,50cm uzunluğu 52cm eni yükseklikte 2 mt civarı tacı varya yukarıda tam bilmiyorum ne kadar.

evet ne kadar komik gelsede şu bebeğimize ayıp olayı bizde alıştık bu fikre beklemeye devam

kızlar yanlış anlamayın ama kız anneleri aranızda çirkinleşen varmı
kız annenin güzelliğini alıo diolar ya:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…