bende en erken birakan biziz saniyordum hamilelikten sonra iki kez oldu en son12.haftadayken oda benim zorumla:)esim pisman oldu sonra ya bebegime bisey olursa.cocuga ayip degil mi ben bebegime yapamam bunu duye:)onlarinda psikolojileri farkli.bazen cok yaklasirsam hemen uzaklasiyor korkuyor is kotuye gtcek diye:)
Doum srasnda bebei kestiler!
kızlar bu haberi gördünüz mü??? Çok üzüldüm.Rabbim sabır versin ailesine...
esizm prensesin yatagi cok guzelmis, guzel uykulari olsun yataginda insallah
kızlar yanlış anlamayın ama kız anneleri aranızda çirkinleşen varmı
kız annenin güzelliğini alıo diolar ya:26:
Valla ilk çocuğunu bekleyenler bugünlerin kıymetini bilin, benim kızıma hamileliğim o kadar rahat geçmişti ki, bu sebeple yine ekim bebeği olsun istedik. iki çocuğumuzun doğum günleri arasında 1 hafta olacak kısmetse. Ama hem hava şartları hem zaten çocuklu bir anne olmak bu hamileliği ilkinden epeyce farklı yaşamama neden oldu. En basitinden, kızıma hamileliğimde evde sıkılınca gecenin 11'i de olsa eşimle şöyle bir çıkıp havalanıp çayımızı falan içip istediğimiz saatte evimize dönebilirken, şimdi o saatte mışıl mışıl uyuyan kızım nedeniyle en fazla balkona kadar çıkabiliyoruz.Artık en büyük lüksümüz dışarıya yürüyüşe çıktığımızda kızımızın pusetinde uyuyakalması, bu sayede huzurla 2 çift laf edebiliyoruz. İnanın 3 yaşında bir çocuğunuz varsa eşinizle bırakın önemli bir meseleyi konuşmak hal hatır sormak bile bazen hayal oluyor, sürekli lafa atlayıp ilgiyi üzerine çekmeye çalışan bir cimcime nedeniyle! Kocalarla kardeş olmaktan bahsedilmiş baktım da, ben de kendi durumumu kocamla yasak aşk yaşamak olarak özetliyorum. Elif Hanım görmeden, Elif Hanım duymadan, eh bu göbekle biraz da idareten sürüyor nadir kaçamaklarımız.
Ayyyyy kiz asudeEeee beni de mi yaktin
Poponu ort de yat,bak bizim de takvimimiz bitmisMinik kelebeklerimiz zamaninda saglikla gelsin insallah...
benim abimin eşide çok çok güzelleşmişti..vallaa hayatım ben bana söyleyenlerin yalancısıyım kim görse hamilelik çook yakışmış sana , güzelleşmisin vs..diyolar :))) ama kendimde fark ettiğim cildim daha güzel oldu :))) bebeksi tenimi bebişime borçluyum diyorum bende :)
bol bol kusmakKilo aldirmayan,hamilelik beslenme listesi olan varsa paylasabilir mi lutfen?
Bende erkek annesiyim biliyosunuz
Daha bi güzelleştin diyor herkes.bide 8 aylık hamileyim diyince şaşırıyolararkadan gören zaten hiç anlamaz.
bide erkekler çok bakıyo kızlar yaa çok rahatsız oluyorum.tayt falan giyiyorum bazen cins cins bakıyolar.
hamile kadına bile bakıyolarlaf atan bile oluyor
Bende erkek annesiyim biliyosunuz
Daha bi güzelleştin diyor herkes.bide 8 aylık hamileyim diyince şaşırıyolararkadan gören zaten hiç anlamaz.
bide erkekler çok bakıyo kızlar yaa çok rahatsız oluyorum.tayt falan giyiyorum bazen cins cins bakıyolar.
hamile kadına bile bakıyolarlaf atan bile oluyor
kızlar sormayı unutuyorum oturduğum odaya kurulacak beşik mecburen sadece tv dolabının yanında yer var radyasyon bakımından zararlıdır diye tahmin ediyorum ama başkada uygun yer yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?