2012 Ekim Anneleri

ayy sizdemi bende 12.haftamda plasenta previa dedi doktor ve bitti aynı benimkide

kızlar yanlış anlamayın ama kız anneleri aranızda çirkinleşen varmı
kız annenin güzelliğini alıo diolar ya:26:

benim cildim biraz değişmişti şimdi düzeldi o dönemler çok çirkin geliyordum kendime.
fiziğim bozulmadı bi göbişim çıktı o da bana ayrı bi güzellik kattı

Valla ilk çocuğunu bekleyenler bugünlerin kıymetini bilin, benim kızıma hamileliğim o kadar rahat geçmişti ki, bu sebeple yine ekim bebeği olsun istedik. iki çocuğumuzun doğum günleri arasında 1 hafta olacak kısmetse. Ama hem hava şartları hem zaten çocuklu bir anne olmak bu hamileliği ilkinden epeyce farklı yaşamama neden oldu. En basitinden, kızıma hamileliğimde evde sıkılınca gecenin 11'i de olsa eşimle şöyle bir çıkıp havalanıp çayımızı falan içip istediğimiz saatte evimize dönebilirken, şimdi o saatte mışıl mışıl uyuyan kızım nedeniyle en fazla balkona kadar çıkabiliyoruz.Artık en büyük lüksümüz dışarıya yürüyüşe çıktığımızda kızımızın pusetinde uyuyakalması, bu sayede huzurla 2 çift laf edebiliyoruz. İnanın 3 yaşında bir çocuğunuz varsa eşinizle bırakın önemli bir meseleyi konuşmak hal hatır sormak bile bazen hayal oluyor, sürekli lafa atlayıp ilgiyi üzerine çekmeye çalışan bir cimcime nedeniyle! Kocalarla kardeş olmaktan bahsedilmiş baktım da, ben de kendi durumumu kocamla yasak aşk yaşamak olarak özetliyorum. Elif Hanım görmeden, Elif Hanım duymadan, eh bu göbekle biraz da idareten sürüyor nadir kaçamaklarımız.

Halk arasinda soylenir bu durum.
Yuze cil basmalar,yuzde kahverengi lekenmeler vs...Ama bence bu genetikle ilgili bir durum.
Bende boyle seyler olmadi hic,tersine cildim hic olmadigi kadar daha fresh.

kızlar sormayı unutuyorum oturduğum odaya kurulacak beşik mecburen sadece tv dolabının yanında yer var radyasyon bakımından zararlıdır diye tahmin ediyorum ama başkada uygun yer yok

Bende erkek annesiyim biliyosunuz
Daha bi güzelleştin diyor herkes.bide 8 aylık hamileyim diyince şaşırıyolararkadan gören zaten hiç anlamaz.
bide erkekler çok bakıyo kızlar yaa çok rahatsız oluyorum.tayt falan giyiyorum bazen cins cins bakıyolar.
hamile kadına bile bakıyolarlaf atan bile oluyor

şimdi yeni gelen de bi o kadar yorucu olucak seni tebrik etmek lazım ikisi arasında cok az yaş farkı olucak herkes bunu göze alamayabilir misal ben :))

Ayyyyy kiz asudeEeee beni de mi yaktin
Poponu ort de yat,bak bizim de takvimimiz bitmisMinik kelebeklerimiz zamaninda saglikla gelsin insallah...

heheehe evet senide arada kaynattım

inş. canım zamanında gelsinlerde başka bi isteğimiz yok yeterki hayırlısıyla gelsinler kuzucuklarımız

vallaa hayatım ben bana söyleyenlerin yalancısıyım kim görse hamilelik çook yakışmış sana , güzelleşmisin vs..diyolar :))) ama kendimde fark ettiğim cildim daha güzel oldu :))) bebeksi tenimi bebişime borçluyum diyorum bende :)

benim abimin eşide çok çok güzelleşmişti..
diğer bi tanıdığımda suratı mafolmuştu heralde genetik ..
diğer bi erkek doğuran arkadaşımında burnu kocaman olmuştu
Kilo aldirmayan,hamilelik beslenme listesi olan varsa paylasabilir mi lutfen?
bol bol kusmak

Gormeyeceksin,duymayacaksin canim ya...Keyfine bak bosver onlari.

kızlar herkese merhabalar...
ben hamileliğimin 30. haftasındayım sizce bebeğimin eşyalarını yıkamak ve hastane çantamı hazırlamak için erken mi?
bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. kaçıncı hafta da hazırlamaya başladınız çantayı hazırlamaya?

banada bbeğin yaradığını sölüyolar hep yüzümde lekeler vardı onlar geçti saçlarım daha çok canlanmış parlamış annem öylediyo bana sokakta bakan yok heralde ben olsaydımda banaa bakmazdım zatiii ıyyy koca göbekli koca totolu koca memişli bi kadınn memlekette edepsiz insanmı arıyosun güzelim çocuğa yan gözle baakan yaşlıya göz koyan insanlardan ne bekliyosunki bakarlar allah ıslah etsin onları onların karılarınada öyle baksalar naparlar acaba

kızlar sormayı unutuyorum oturduğum odaya kurulacak beşik mecburen sadece tv dolabının yanında yer var radyasyon bakımından zararlıdır diye tahmin ediyorum ama başkada uygun yer yok

maalesef canım yaaa yapacak hiçbirşey yok sen tv yi bile kaldırsan evinde telsiz telefon intnet modemi herşeyi iptal bile etsen insan sağlığı bu zamanda çok ucuz baz istasyonları sokağımızda çatılarımızda elektirik direği gibi yeryere kuruyolar biz hernekadar kaçsakta o biizm peşimizi bırakmıcak yani tv inan çok masum kalır bunların yanında Allaha emanetiz anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…