Eki Görüntüle 490431 Eki Görüntüle 490432 Eki Görüntüle 490433 Eki Görüntüle 490434
sizce odanın neresine koyabiliirim beşiği:26::26::26:
allah ıslah etsinn cnmGormeyeceksin,duymayacaksin canim ya...Keyfine bak bosver onlari.
bizde daha tık yok çanta falan hazırlamadık cnm:)kızlar herkese merhabalar...
ben hamileliğimin 30. haftasındayım sizce bebeğimin eşyalarını yıkamak ve hastane çantamı hazırlamak için erken mi?
bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. kaçıncı hafta da hazırlamaya başladınız çantayı hazırlamaya?
banada bbeğin yaradığını sölüyolar hep yüzümde lekeler vardı onlar geçti saçlarım daha çok canlanmış parlamış annem öylediyo bana sokakta bakan yok heralde ben olsaydımda banaa bakmazdım zatiii ıyyy koca göbekli koca totolu koca memişli bi kadınn memlekette edepsiz insanmı arıyosun güzelim çocuğa yan gözle baakan yaşlıya göz koyan insanlardan ne bekliyosunki bakarlar allah ıslah etsin onları onların karılarınada öyle baksalar naparlar acaba
kızlar herkese merhabalar...
ben hamileliğimin 30. haftasındayım sizce bebeğimin eşyalarını yıkamak ve hastane çantamı hazırlamak için erken mi?
bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum. kaçıncı hafta da hazırlamaya başladınız çantayı hazırlamaya?
kızlar herkese merhabalar...
şimdi yeni gelen de bi o kadar yorucu olucak seni tebrik etmek lazım ikisi arasında cok az yaş farkı olucak herkes bunu göze alamayabilir misal ben :))
Brck ben cirkinlestim biraz canim,kizim cekiyor galiba,eskiden piril piril cildim vardi simdi lekelendi,gidilandim,saclarimda bir tuhaf,boyatamiyorum da zaten...ama hic uzulmuyorum kelebekim iyi olsun bizimle olsun da varsin beni begenmesin kimse...amaesime sorsam guzelmisim oyle diyo ne derece durust bilemem
allah ıslah etsinn cnm
bizde daha tık yok çanta falan hazırlamadık cnm:)
son haftalarda gebelik maskesi düşüyomuş yüze o nasıl bişise..
ya yemin ediyorum öyle insanlarda terbiye denen bişi hiç kalmamış.
hamile değilkende böyleydi hamile kaldım gene tuhaf bakışlar var bazı erkekler midemi bulandırıyor
kıs totom büyüseydi bari keşke oda yok
Eki Görüntüle 490431 Eki Görüntüle 490432 Eki Görüntüle 490433 Eki Görüntüle 490434
sağol gadiscim, aslında araları tam 3 yaş olacak. Birinciyle çiş kaka sorunumuz kalmadı, yemeğini de kendi yiyebiliyor. Hatta evi bile toplatıyorum, en azından kendi oyuncaklarını:) İşin açıkçası arayı açıp da annelik reflekslerimi de kaybetmek istemedim, birincisi okula başlamadan ikinci de meydana çıksın ki, sonra ilkinin okul başarısı falan etkilenmesin diye düşündüm. Bir de biyolojik nedenim var ki, yaş 35 canım, zaten durup bekleyecek pek de vaktim kalmamıştı yani. 31 yaşında evlenince böyle oluyor, mecburen hızlandırılmış yaşıyorsun işte:)
eeee brckcım sen güzelsen adamlar napsın güzele bakmak sevapmış bu mübarek günlerde sevaplarını arttırıyolar işte toplum bozuluyo şekerim artık bazı değerlerimizi kaybetmeye başladık türkiyede olmaz dediğimiz şeyler oluyo en basiti geçen sosyal paylaşım sitesinde gördüm ünlü babayla kzı dudak dudağa yazmışlar kesin yabancı dedim açtım baktım ne görim türk hakan ural ve kızı tiksindim resmen
Hamilelikte kg aldirmayan ornek beslenme listesi. Bunlari boyle yiyebilen var mi Allahaskina??? :44: oofffffffff
SABAH
açık çay
2 kibrit kutusu peynir(1yumurta +1kk peynir de olabilir)
2 küçük dilim esmer ekmek
domatesvs.
5 adet zeytin(2tane ceviz de olabilir)
ARA
1kase yoğurt+2 altınbaşak+1 meyve
ÖĞLE
4 Köfte kadar et(120g)
1kase çorba
2küçük dilim esmer ekmek(yerine 4 yemek kaşığı pilav ya da makarnada olur)
bol salata
ARA
1porsiyon meyve
1 su bardağı yarım yağlı süt
AKŞAM
8 Kaşık sebze yemeği
1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
yağsız salata(istenirse)
1kase yoğurt
ARA
1-2 porsiyon meyve
2-3 ceviz veya 6-8 badem fındık
kızlarrrr soruma cevap verir misiniz? özel olacak ama eşlerinizle mğnasebetiniz bitti mi? ya da ne zamana kadar sürebilir? ben korkudan bitirdim deama onu da ihmal mi ettim diyorum (hoş o da korkuyo sanırım canına minnet ) iyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?