2012 Ekim Anneleri

Brck ben cirkinlestim biraz canim,kizim cekiyor galiba,eskiden piril piril cildim vardi simdi lekelendi,gidilandim,saclarimda bir tuhaf,boyatamiyorum da zaten...ama hic uzulmuyorum kelebekim iyi olsun bizimle olsun da varsin beni begenmesin kimse...amaesime sorsam guzelmisim oyle diyo ne derece durust bilemem

bol bol kusmak [/QUOTE]

Ya evet ilk 3 ayda o ise yariyordu baya gercektende... :)
Ama ya simdi doguma kadar kg almak yasak offf offfffff

Gormeyeceksin,duymayacaksin canim ya...Keyfine bak bosver onlari.
allah ıslah etsinn cnm
bizde daha tık yok çanta falan hazırlamadık cnm:)

son haftalarda gebelik maskesi düşüyomuş yüze o nasıl bişise..
ya yemin ediyorum öyle insanlarda terbiye denen bişi hiç kalmamış.
hamile değilkende böyleydi hamile kaldım gene tuhaf bakışlar var bazı erkekler midemi bulandırıyor
kıs totom büyüseydi bari keşke oda yok

cnm erken değil yavaştan başlayabilirsin artık ben yıkadım çamaşırlarını hurçlara koydum izne çıktığımdada ütülemeyi düşünüyorum daha çanta hazırlama girişiminde bulunmadım çünnkü gecelik felan almadım kendime yavaştan onlarıda alıp hazırlıycam oğlumunkiler hazır kendi eşyalarımda eksikler var

cnm erken değil yavaştan başlayabilirsin artık ben yıkadım çamaşırlarını hurçlara koydum izne çıktığımdada ütülemeyi düşünüyorum daha çanta hazırlama girişiminde bulunmadım çünnkü gecelik felan almadım kendime yavaştan onlarıda alıp hazırlıycam oğlumunkiler hazır kendi eşyalarımda eksikler var

şimdi yeni gelen de bi o kadar yorucu olucak seni tebrik etmek lazım ikisi arasında cok az yaş farkı olucak herkes bunu göze alamayabilir misal ben :))

sağol gadiscim, aslında araları tam 3 yaş olacak. Birinciyle çiş kaka sorunumuz kalmadı, yemeğini de kendi yiyebiliyor. Hatta evi bile toplatıyorum, en azından kendi oyuncaklarını:) İşin açıkçası arayı açıp da annelik reflekslerimi de kaybetmek istemedim, birincisi okula başlamadan ikinci de meydana çıksın ki, sonra ilkinin okul başarısı falan etkilenmesin diye düşündüm. Bir de biyolojik nedenim var ki, yaş 35 canım, zaten durup bekleyecek pek de vaktim kalmamıştı yani. 31 yaşında evlenince böyle oluyor, mecburen hızlandırılmış yaşıyorsun işte:)

benim saçlarımda çok uzadı belime geliyor neredeyse ..
ama kat falan attırmam lazım rapunzel gibi olduda nedense kestiremiyorumda..
eşim kısa kestir dio.bende istemiyorum..ama ilk kez böyle bişi istedi.omuzlarında falan kestir dio:26:
kıyamamki saçlarıma.

azracim orda tekli bir koltukta mi var? sadece kolunu gördum, eger tekli koltugun varsa onu tv nin yanina al, yatagida tekli koltugun yerine, tabi benim gördugum tekli koltuk koluysa

eeee brckcım sen güzelsen adamlar napsın güzele bakmak sevapmış bu mübarek günlerde sevaplarını arttırıyolar işte toplum bozuluyo şekerim artık bazı değerlerimizi kaybetmeye başladık türkiyede olmaz dediğimiz şeyler oluyo en basiti geçen sosyal paylaşım sitesinde gördüm ünlü babayla kzı dudak dudağa yazmışlar kesin yabancı dedim açtım baktım ne görim türk hakan ural ve kızı tiksindim resmen

Hamilelikte kg aldirmayan ornek beslenme listesi. Bunlari boyle yiyebilen var mi Allahaskina??? :44: oofffffffff

SABAH
açık çay
2 kibrit kutusu peynir(1yumurta +1kk peynir de olabilir)
2 küçük dilim esmer ekmek
domatesvs.
5 adet zeytin(2tane ceviz de olabilir)

ARA
1kase yoğurt+2 altınbaşak+1 meyve

ÖĞLE
4 Köfte kadar et(120g)
1kase çorba
2küçük dilim esmer ekmek(yerine 4 yemek kaşığı pilav ya da makarnada olur)
bol salata

ARA

1porsiyon meyve
1 su bardağı yarım yağlı süt

AKŞAM
8 Kaşık sebze yemeği
1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
yağsız salata(istenirse)
1kase yoğurt

ARA

1-2 porsiyon meyve
2-3 ceviz veya 6-8 badem fındık

azracım evde mezura varsa bir ölçene canım, uzun kanepen, kısayla TVnin bulunduğu duvara sığıyor mu? O zaman uzunu o tarafa geçirirsin, TVyi de uzun duvara iki kanepenin arasına alırsın. Kısa kanepenin diğer yanında kalacak boşluğa da beşiği koyarsın. Yani sen değil, eşin koyar tabii! Ölçüler uyarsa bebişin de TV ile temasını kesmiş olursun.

hayırlısı olsun canım sen kabiliyetli bi anneye benziyosun başarıcağın belli..yardımcın olmuş kızın ne güzel benim çevremdeki 3 4 yaş evresi cocuklar aşırı nazlı her şeyi anne babadan bekliyolar hatta aileler onların kuklası benim de cok korktuğum durumlardan biri onun beni yönetmesi.

yok be cnm Allahın yarattığı bi kulum işte.
görgüsüz terbiyesiz insanların görmemişliği işte.

valla şekerim benm diyet listeme benziyo birebir uyamasan da yiyosun mecbursan 1 haftadır diyet yapıyorum ben düşmemiş şeker dün yüksek çıktı bugün dahada azalttım ekmeği tatlı zaten yok ben uyuyorum yani listeme tek et kısmına uyamıyorum eti fazla sevmediğimden

kızlarrrr soruma cevap verir misiniz? özel olacak ama eşlerinizle mğnasebetiniz bitti mi? ya da ne zamana kadar sürebilir? ben korkudan bitirdim de ama onu da ihmal mi ettim diyorum (hoş o da korkuyo sanırım canına minnet ) iyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım?

cnm ben hamile kaldığımı öğrendiğimden beridir 2-3 kez girdik düşün yani
kanamam falan oldu istirahat ettim bi hafta ondan sonra iyice korktuk ikimizde eşimle..
artık o hiç istemiyor korkuyor..6-7 aydır tık yok bizdede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…