aycaca cnm ekmek yiyormusun çok?
ben kahvaltı dışında hiç ekmek yemiyorum canım hiç istemiyor
azracım evde mezura varsa bir ölçene canım, uzun kanepen, kısayla TVnin bulunduğu duvara sığıyor mu? O zaman uzunu o tarafa geçirirsin, TVyi de uzun duvara iki kanepenin arasına alırsın. Kısa kanepenin diğer yanında kalacak boşluğa da beşiği koyarsın. Yani sen değil, eşin koyar tabii! Ölçüler uyarsa bebişin de TV ile temasını kesmiş olursun.
Hamilelikte kg aldirmayan ornek beslenme listesi. Bunlari boyle yiyebilen var mi Allahaskina??? :44: oofffffffff
SABAH
açık çay
2 kibrit kutusu peynir(1yumurta +1kk peynir de olabilir)
2 küçük dilim esmer ekmek
domatesvs.
5 adet zeytin(2tane ceviz de olabilir)
ARA
1kase yoğurt+2 altınbaşak+1 meyve
ÖĞLE
4 Köfte kadar et(120g)
1kase çorba
2küçük dilim esmer ekmek(yerine 4 yemek kaşığı pilav ya da makarnada olur)
bol salata
ARA
1porsiyon meyve
1 su bardağı yarım yağlı süt
AKŞAM
8 Kaşık sebze yemeği
1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
yağsız salata(istenirse)
1kase yoğurt
ARA
1-2 porsiyon meyve
2-3 ceviz veya 6-8 badem fındık
kızlarrrr soruma cevap verir misiniz? özel olacak ama eşlerinizle mğnasebetiniz bitti mi? ya da ne zamana kadar sürebilir? ben korkudan bitirdim deama onu da ihmal mi ettim diyorum (hoş o da korkuyo sanırım canına minnet ) iyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım?
kızlar ben diyet listesine çok benzer bir listeyi uyguladım ve kilomu korumak veya kilo almak bir yana en son kontrolümde 200 gram vermiştim bebeğim ise 100 gram almıştı. uygulamak çok zor ben şekerim yüksek olduğu için uyguluyorum.
bizdede eşim götürüyor ekmekleri:)Evet canim ya,esim aksam sicak sicak pideleri getiriyor beni bastan cikariyor o pideler.Artik cavdar,kepek...
Bir de ben kansizliktan dolayi kan igneleri olmustum onlarda sisirdi beni tabi haliyle.
Doguma kadar kg almam kesinlikle yasak.
bitmedi ama hem ramazan dolayisiyla hemde hamilelik ilerledigi icin biraz azaldi. eger kanama erken dogum vs. gibi tehlikeli bir durumun yoksa bitirmene gerek yok ama 8. aydan sonra zaten yapilmiyormus cok zor oluyormus bu yuzden iki tarafli istemiyormussun he bide disari bosalma olmasi lazim cunku rahim kasilmasina yol aciyormus.kızlarrrr soruma cevap verir misiniz? özel olacak ama eşlerinizle mğnasebetiniz bitti mi? ya da ne zamana kadar sürebilir? ben korkudan bitirdim deama onu da ihmal mi ettim diyorum (hoş o da korkuyo sanırım canına minnet ) iyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım?
bizdede eşim götürüyor ekmekleri:)
ya nedense benim hiç iştahım yok kızlar hala
kaç kilo aldın cnm sen?
kızlar ben diyet listesine çok benzer bir listeyi uyguladım ve kilomu korumak veya kilo almak bir yana en son kontrolümde 200 gram vermiştim bebeğim ise 100 gram almıştı. uygulamak çok zor ben şekerim yüksek olduğu için uyguluyorum.
tebrik ederim supersin.motive oldum su an inan :)
14 kg aldim canim :18:
Evet canim ya,esim aksam sicak sicak pideleri getiriyor beni bastan cikariyor o pideler.Artik cavdar,kepek...
Bir de ben kansizliktan dolayi kan igneleri olmustum onlarda sisirdi beni tabi haliyle.
Doguma kadar kg almam kesinlikle yasak.
bende cok fazla yemiyorum ama biraz iviri ziviri abartiyorum sanirim bide ben ara ögun hic yemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegi, e aralari fazla oluncada haliyle aksam yemegini fazla yiyorum.
azracım kalorifer peteğinin kenarı gözüme çarptı evin kaloriferli galiba neden oturduğun odaya koyuyorsun ki :26:
ikinci bir ihtimal daha geldi aklıma, kısa kanepenin karşısındaki duvarda ne var? Yani senin fotoğrafı çekerken durduğun yerin arkasında? Uygunsa beşik oraya da gelebilir, ya da TVyi oraya çekersen TVnin eski yerine beşik gelebilir.
azracım evde mezura varsa bir ölçene canım, uzun kanepen, kısayla TVnin bulunduğu duvara sığıyor mu? O zaman uzunu o tarafa geçirirsin, TVyi de uzun duvara iki kanepenin arasına alırsın. Kısa kanepenin diğer yanında kalacak boşluğa da beşiği koyarsın. Yani sen değil, eşin koyar tabii! Ölçüler uyarsa bebişin de TV ile temasını kesmiş olursun.
azracım fotoçektiğin yerde ne var orayı çekmemişsin
azracim orda tekli bir koltukta mi var? sadece kolunu gördum, eger tekli koltugun varsa onu tv nin yanina al, yatagida tekli koltugun yerine, tabi benim gördugum tekli koltuk koluysa
anladım cnm benimde geçen gittiğimde suyun fazla dedi şimdide normal dedi en son gittiğimde..
öyle tatlıyla ekmekle şekerle hiç işim yok iştahım yok.
hala bulantılarım var kusuyorum ama bebek besleniyor maşallah kilosuda iyi.neyle besleniyo anlamadım..
kansızlık çıktı bi bende işte kanımla besleniyor demekki
eşim pide alıyor ben ucundan bakıyorum tadına bazende hiç bakmıyorum
niye beni hiç cezbetmiyo ya
cipsmiş çekirdekmiş falan bunlarda hiç yok.ki normaldede yoktu
aynı dertten muzdaribim canım benimde eşim ramazan girdiğinden beri pide getiriyor sıcak sıcak hiç dayanamıyorum...normalde tam buğday ekmeği yeriz ama ramazanda pide vazgeçilmez olduşimdiye kadar 7 kilo aldım kilo sorunu yaşamadım ama bu ay pide yüzünden fazla kilo alabilirim :26: sıcak pide üzerine birde çocuk gibi nutella sürüyorum off ben ne yapıyorum yaaa biri beni durdursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?