2012 Ekim Anneleri

aycaca cnm ekmek yiyormusun çok?
ben kahvaltı dışında hiç ekmek yemiyorum canım hiç istemiyor

Evet canim ya,esim aksam sicak sicak pideleri getiriyor beni bastan cikariyor o pideler.Artik cavdar,kepek...
Bir de ben kansizliktan dolayi kan igneleri olmustum onlarda sisirdi beni tabi haliyle.
Doguma kadar kg almam kesinlikle yasak.

ikinci bir ihtimal daha geldi aklıma, kısa kanepenin karşısındaki duvarda ne var? Yani senin fotoğrafı çekerken durduğun yerin arkasında? Uygunsa beşik oraya da gelebilir, ya da TVyi oraya çekersen TVnin eski yerine beşik gelebilir.

kızlar ben diyet listesine çok benzer bir listeyi uyguladım ve kilomu korumak veya kilo almak bir yana en son kontrolümde 200 gram vermiştim bebeğim ise 100 gram almıştı. uygulamak çok zor ben şekerim yüksek olduğu için uyguluyorum.

cnm eskiye göre yok dencek kadar az bize sadece 1 hafta yasaklamıştı doktor sonra serbest bıraktı ama tabi bizimki yanaşmıyo yanıma ben korkmuyorumda eşim korkuyo o beni ihmal ediyo yani :)))merak etme bebiş olduktan sonra düzelirsiniz ama esksi gibi olabilceğimizi hiç sanmıyorum

tebrik ederim supersin.motive oldum su an inan :)

Evet canim ya,esim aksam sicak sicak pideleri getiriyor beni bastan cikariyor o pideler.Artik cavdar,kepek...
Bir de ben kansizliktan dolayi kan igneleri olmustum onlarda sisirdi beni tabi haliyle.
bizdede eşim götürüyor ekmekleri:)
ya nedense benim hiç iştahım yok kızlar hala
kaç kilo aldın cnm sen?

bitmedi ama hem ramazan dolayisiyla hemde hamilelik ilerledigi icin biraz azaldi. eger kanama erken dogum vs. gibi tehlikeli bir durumun yoksa bitirmene gerek yok ama 8. aydan sonra zaten yapilmiyormus cok zor oluyormus bu yuzden iki tarafli istemiyormussun he bide disari bosalma olmasi lazim cunku rahim kasilmasina yol aciyormus.

aynen cnm bende 1 haftadır uyguluyorum midemin dinlendiğini düşünüyorum benimkide buna çok benzer bi liste ama benm ekmek fazla sanırım sabah öyle 4 dilim akşam 3 dilim yazdı diyetisyen bnmde yüksek şekerim tokluk yüksek çıktı dahiliyeci ölçüm cihazı yazdı evde ölçüm yapıcam haftaya perşembe tekrar gidicem inşallah düşer

bende cok fazla yemiyorum ama biraz iviri ziviri abartiyorum sanirim bide ben ara ögun hic yemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegi, e aralari fazla oluncada haliyle aksam yemegini fazla yiyorum.

14 kg aldim canim :18:

anladım cnm benimde geçen gittiğimde suyun fazla dedi şimdide normal dedi en son gittiğimde..
öyle tatlıyla ekmekle şekerle hiç işim yok iştahım yok.
hala bulantılarım var kusuyorum ama bebek besleniyor maşallah kilosuda iyi.neyle besleniyo anlamadım..
kansızlık çıktı bi bende işte kanımla besleniyor demekki

aynı dertten muzdaribim canım benimde eşim ramazan girdiğinden beri pide getiriyor sıcak sıcak hiç dayanamıyorum...normalde tam buğday ekmeği yeriz ama ramazanda pide vazgeçilmez oldu şimdiye kadar 7 kilo aldım kilo sorunu yaşamadım ama bu ay pide yüzünden fazla kilo alabilirim :26: sıcak pide üzerine birde çocuk gibi nutella sürüyorum off ben ne yapıyorum yaaa biri beni durdursun

bende cok fazla yemiyorum ama biraz iviri ziviri abartiyorum sanirim bide ben ara ögun hic yemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegi, e aralari fazla oluncada haliyle aksam yemegini fazla yiyorum.

ıvır zıvır en kötüsü cnm kesinlikle yeme ve olabildiğince ara öğün sokuştur araya canın cekmese bile ye emin ol faydasını görüceksin bilmiyorum kilon nasıl ama bu sağlıklı beslenmek için şart

azracım kalorifer peteğinin kenarı gözüme çarptı evin kaloriferli galiba neden oturduğun odaya koyuyorsun ki :26:

azracım fotoçektiğin yerde ne var orayı çekmemişsin

azracim orda tekli bir koltukta mi var? sadece kolunu gördum, eger tekli koltugun varsa onu tv nin yanina al, yatagida tekli koltugun yerine, tabi benim gördugum tekli koltuk koluysa

kızlar koltuk takımı 2 adet 3lü 2 adet tekli fotoyu çektiğim yerde açık mutfak kısmı kemerin altından çektim arkam mutfak fikirleriniz için sağolun kızlar dediklerinizi düşündüm ve geçen gün denettim kardeşime en idare eder görüntü bu balkonum kocaman aslında camın önüne koysam çok göz önünde olacak çiçeğin yerine koysam tv ye yakın yatak odamda bir beşik daha var küçük arkadaşım verdi doğumdan sonra annem bizde kalacağı için ve gelen misafirler için mecbur bu odada olmam lazım yatak odası ters yerde ve git gel zor olacak aslında nasıl güzel olacağı bellide durum müsait değil doğum malum özel hastanede 750 tl dedilerde boş yani 2 000 tlyi bulmasa hemen duvara bir plazma ama hadi kış geliyor doğalgazdı okuldu bezdi masraflar çoğalacak diye almak istemedim sağolun kafanızı yordunuz birde beşiği ben hastanedeyken çıkayım sezeryandan hayırlısıyla getirip kurdurusunuz dedim annemlere eşime plan bu şimdilik sanırım sonuçç şu olur camın önüne beşik çiçeğin yerine 2 kapaklı dolabı ben evde olsam heryere sürükletirim beşiği diyorum denemek içinde istemiyorum korkuyorum napim gebeliğim çok korkulu ve stresli geçiyor malum durumumdan buna şükür allah beterinden korusun ama cesaretim yok son 1 haftayı evde beşikle geçirmeye

eşim pide alıyor ben ucundan bakıyorum tadına bazende hiç bakmıyorum
niye beni hiç cezbetmiyo ya
cipsmiş çekirdekmiş falan bunlarda hiç yok.ki normaldede yoktu

Son düzenleme:

Benimde suyum azdi,igne ile normale dondu,simdi yine azalmis. Yoyo gibi geciyor benim su olayi...
Kansizlik icin takviye bir seyler verdi mi doktorun?
Ben her gun Ferro Sanol 2 tane kan hapi aliyorum + kansizlik icin takviye 10 tane de igne... Super hizli kg aldirdi o igneler.
E haliyle gunluk 1 saatlik yuruyuslerde kesilince.

eşim pide alıyor ben ucundan bakıyorum tadına bazende hiç bakmıyorum
niye beni hiç cezbetmiyo ya
cipsmiş çekirdekmiş falan bunlarda hiç yok.ki normaldede yoktu

akşama bana yemeğe gel bebişim ben yerken seni de cezbederim

Masallah canim sana 7 kg super.
Esim de gicikligina sanki aliyor Nutellayi getiriyor koyuyor ortaya sinir oluyorum,komsuya verdim kavanozu.Eve de sokma bir daha bunu dedim esime :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…