sağol gadiscim, aslında araları tam 3 yaş olacak. Birinciyle çiş kaka sorunumuz kalmadı, yemeğini de kendi yiyebiliyor. Hatta evi bile toplatıyorum, en azından kendi oyuncaklarını:) İşin açıkçası arayı açıp da annelik reflekslerimi de kaybetmek istemedim, birincisi okula başlamadan ikinci de meydana çıksın ki, sonra ilkinin okul başarısı falan etkilenmesin diye düşündüm. Bir de biyolojik nedenim var ki, yaş 35 canım, zaten durup bekleyecek pek de vaktim kalmamıştı yani. 31 yaşında evlenince böyle oluyor, mecburen hızlandırılmış yaşıyorsun işte:)
akşama bana yemeğe gel bebişimben yerken seni de cezbederim
kızlarrrr soruma cevap verir misiniz? özel olacak ama eşlerinizle mğnasebetiniz bitti mi? ya da ne zamana kadar sürebilir? ben korkudan bitirdim deama onu da ihmal mi ettim diyorum (hoş o da korkuyo sanırım canına minnet ) iyi mi yaptım kötü mü yaptım anlamadım?
kızlar koltuk takımı 2 adet 3lü 2 adet tekli fotoyu çektiğim yerde açık mutfak kısmı kemerin altından çektim arkam mutfak fikirleriniz için sağolun kızlar dediklerinizi düşündüm ve geçen gün denettim kardeşime en idare eder görüntü bu balkonum kocaman aslında camın önüne koysam çok göz önünde olacak çiçeğin yerine koysam tv ye yakın yatak odamda bir beşik daha var küçük arkadaşım verdi doğumdan sonra annem bizde kalacağı için ve gelen misafirler için mecbur bu odada olmam lazım yatak odası ters yerde ve git gel zor olacak aslında nasıl güzel olacağı bellide durum müsait değil doğum malum özel hastanede 750 tl dedilerde boş yani 2 000 tlyi bulmasa hemen duvara bir plazma ama hadi kış geliyor doğalgazdı okuldu bezdi masraflar çoğalacak diye almak istemedim sağolun kafanızı yordunuz birde beşiği ben hastanedeyken çıkayım sezeryandan hayırlısıyla getirip kurdurusunuz dedim annemlere eşime plan bu şimdilik sanırım sonuçç şu olur camın önüne beşik çiçeğin yerine 2 kapaklı dolabı ben evde olsam heryere sürükletirim beşiği diyorum denemek içinde istemiyorum korkuyorum napim gebeliğim çok korkulu ve stresli geçiyor malum durumumdan buna şükür allah beterinden korusun ama cesaretim yok son 1 haftayı evde beşikle geçirmeye
kızlar koltuk takımı 2 adet 3lü 2 adet tekli fotoyu çektiğim yerde açık mutfak kısmı kemerin altından çektim arkam mutfak fikirleriniz için sağolun kızlar dediklerinizi düşündüm ve geçen gün denettim kardeşime en idare eder görüntü bu balkonum kocaman aslında camın önüne koysam çok göz önünde olacak çiçeğin yerine koysam tv ye yakın yatak odamda bir beşik daha var küçük arkadaşım verdi doğumdan sonra annem bizde kalacağı için ve gelen misafirler için mecbur bu odada olmam lazım yatak odası ters yerde ve git gel zor olacak aslında nasıl güzel olacağı bellide durum müsait değil doğum malum özel hastanede 750 tl dedilerde boş yani 2 000 tlyi bulmasa hemen duvara bir plazma ama hadi kış geliyor doğalgazdı okuldu bezdi masraflar çoğalacak diye almak istemedim sağolun kafanızı yordunuz birde beşiği ben hastanedeyken çıkayım sezeryandan hayırlısıyla getirip kurdurusunuz dedim annemlere eşime plan bu şimdilik sanırım sonuçç şu olur camın önüne beşik çiçeğin yerine 2 kapaklı dolabı ben evde olsam heryere sürükletirim beşiği diyorum denemek içinde istemiyorum korkuyorum napim gebeliğim çok korkulu ve stresli geçiyor malum durumumdan buna şükür allah beterinden korusun ama cesaretim yok son 1 haftayı evde beşikle geçirmeye
Kızlar kızlar selaaam,
Doktordan geldik şimdi, 32. hafta kontrolümüzü olduk. Cancağzımızın gelişimi SAT ile uyumluymuş, 1750 gr. olmuşuz. Ödemimiz yokmuş, suyumuz normalmiş. Veee doktorum "32. haftaya geldik ya bundan sonra korkmamıza gerek yok, biraz rahatlayabiliriz" dediiiii
Veee doğum tarihimizi belirlediiiiiik : 3 Ekim 2012
Ekim'in ilk annelerinden biri olacağım sanırım...
Bu durumda bu gün şafak 48 ile Muğla'dayız
Başka doğum tarihi belli olan var mı?
kızlar yanlış anlamayın ama kız anneleri aranızda çirkinleşen varmı
kız annenin güzelliğini alıo diolar ya:26:
cnm sen 3 çocuk annesıydın degılmı kaç yaslarındalar suan
ben çirkinleştiğimi düşünmüyorum,sadece karnım çatlak,eşimle beraber şu roman şarkısını sık sık söylüyoruz,çat çat çatlıyorum,pat pat patlıyorum....
hıııı birde göğüs uçlarım çok karardı,bir de sanki boynumda ve göğüslerimde minik minik et benleri çıktı.onun dışında herşey aynı..
ayyy cnm benım uzdum senıde tekrar hatırlatarak basın sagolsun cnmyok canıııım yaaa nerdeeeee, bu 4. Gebelik ama elde var 1! 3yaşında bir kızım var, şimdi bir de oğlum geliyor kısmetse! Diğerleri hep gebelik kaybı! Hele bundan önceki 21 aylıkken gitti, milyonda 1 görülen bir kromozom rahatsızlığından, ne benim ne eşimin ailesinde yok, hoş zaten kalıtımsal da değilmiş bir nevi piyango işte! Benim aklıma gelen tek ihtimal ise daha gebeliğim kesinleşmemişken beyin tomografisinde kızıma refakat etmek zorunda kaldım, sıra bize geldiğinde eşim dışarıda sigara tüttürdüğü için!!!!!!!!!!! Normalde hamilelik şüphesi olanların bırak tomografi cihazının yanında durmasını o odada bile bulunmaması lazım. Bilmiyorum, kesin de değil tabi ama bu şüphe hayatımın sonuna kadar içimde eşime karşı bir kin ve öfke topağı taşımama neden olacak! Bunu ona hiç söylemedim, aslında o kadar iyi ve o kadar incelikli, düşünceli, romantik bir eş ve baba ki, bizim evin "hödüğü" benimdir mesela. Aramız da iyi, seviyorum da, ama bu şüpheyi hiç aşamıyorum. Bu hissimden ona bahsetsem eminim kahrolurdu, sanki bir yarım ona aşıkken diğer yanımla onu kül etmek istiyorum. Kayınvalidemin kabrine gömdük bebeğimi, o da erkekti, 21 haftalık. şimdi bayramda seyranda her kabristan ziyaretimizde, sanki aynı yaranın kabuğu kaldırıyorum, iyileşmesine izin vermeden!
feliscim başınız sağolsun cnm ahirette şefaatçin olacak yavrun..
çok zor bi durum ama bak 2.çocuğunu bekliyorsun unutmak zor ama tesellin bu bebeğin olacak
ben çirkinleştiğimi düşünmüyorum,sadece karnım çatlak,eşimle beraber şu roman şarkısını sık sık söylüyoruz,çat çat çatlıyorum,pat pat patlıyorum....
hıııı birde göğüs uçlarım çok karardı,bir de sanki boynumda ve göğüslerimde minik minik et benleri çıktı.onun dışında herşey aynı..
kızlar bayramda uzun yola çıkacak olan varmı?varsa ne kadar uzaklıkta?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?