2012 Ekim Anneleri

iş yerinde öğlenden sonraki halim içler acısı içim uyuyo kafa bi kalkıyo bi düşüyo geçen gün kafamı az daha masaya yakınlamıştı ki yakaladım :) izinler başlasada bizde azıcık uyusak yaa ...

cnm sen 3 çocuk annesıydın degılmı kaç yaslarındalar suan

bızımkı baslamadan bıtti :)))
2 aylık hamıleyken esım afganıstana gıttı eylulun 26 da gelcek yıne olamaz heralde esım her nekadar olurrr desede:))))

ay öyle şey olur mu canım yaaaa, iyi düşün Allah iyisini versin başına! Şunun şurasında ne kaldı ki! Tabii ki zamanında gelsin ama, şimdi doğsa yine yaşar bebişlerimiz, hayırlısıyla. Bu da beni rahatlatıyor.

Kızlar kızlar selaaam,

Doktordan geldik şimdi, 32. hafta kontrolümüzü olduk. Cancağzımızın gelişimi SAT ile uyumluymuş, 1750 gr. olmuşuz. Ödemimiz yokmuş, suyumuz normalmiş. Veee doktorum "32. haftaya geldik ya bundan sonra korkmamıza gerek yok, biraz rahatlayabiliriz" dediiiii

Veee doğum tarihimizi belirlediiiiiik : 3 Ekim 2012

Ekim'in ilk annelerinden biri olacağım sanırım...

Bu durumda bu gün şafak 48 ile Muğla'dayız

Başka doğum tarihi belli olan var mı?

Son düzenleme:

Azracim moralimizi yuksek tutmak zorundayiz canim,iyi dusunelim iyi olsun degil mi.Sag salim alacagiz Allahin izniyle bebislerimizi kucaklarimiza canim.Tehlikeli haftalari gecirdik cunku cok sukur.
Bak bana bugun yarin dogurdum doguracagim avuc dolusu ilac iciyorum icerde kalsin az daha buyusun yavrum diye.Allah dermansiz dert gostermesin bizlere insallah canim.

kızlarrr ya siz 7kg dan bahsediyorsunuz diyetten bahsediyorsunuz,iştahszılıktan bahsediyorsun da ben çok utandım şimdi kendimi canavar gibi hissediyorummmm
sabah 9 da kalkıyorum çikolatalı ekmek yanında 1 bardak süt içiyorum. 12de kahvaltı yapıyorum gayet iyi şekilde.. akşam yemeğine kadar 3-5 meyve yiyorum
akşam yemeğini de güzellllceeee yiyorum . arkasından çay çerez pasta... gece eşim yerse onla da atıştırıyorum biri bana dur desinnnnnnnnnnnnnnnn aldğm kilo fazla tabiki 74le başladım 87 yim

hayırlı olsun canım benm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh

kızlar yanlış anlamayın ama kız anneleri aranızda çirkinleşen varmı
kız annenin güzelliğini alıo diolar ya:26:

ben çirkinleştiğimi düşünmüyorum,sadece karnım çatlak,eşimle beraber şu roman şarkısını sık sık söylüyoruz,çat çat çatlıyorum,pat pat patlıyorum....

hıııı birde göğüs uçlarım çok karardı,bir de sanki boynumda ve göğüslerimde minik minik et benleri çıktı.onun dışında herşey aynı..

cnm sen 3 çocuk annesıydın degılmı kaç yaslarındalar suan

Yok canıııım yaaa nerdeeeee, bu 4. gebelik ama elde var 1! 3yaşında bir kızım var, şimdi bir de oğlum geliyor kısmetse! Diğerleri hep gebelik kaybı! Hele bundan önceki 21 haftalıkken gitti, milyonda 1 görülen bir kromozom rahatsızlığından, ne benim ne eşimin ailesinde yok, hoş zaten kalıtımsal da değilmiş bir nevi piyango işte! Benim aklıma gelen tek ihtimal ise daha gebeliğim kesinleşmemişken beyin tomografisinde kızıma refakat etmek zorunda kaldım, sıra bize geldiğinde eşim dışarıda sigara tüttürdüğü için!!!!!!!!!!! Normalde hamilelik şüphesi olanların bırak tomografi cihazının yanında durmasını o odada bile bulunmaması lazım. Bilmiyorum, kesin de değil tabi ama bu şüphe hayatımın sonuna kadar içimde eşime karşı bir kin ve öfke topağı taşımama neden olacak! Bunu ona hiç söylemedim, aslında o kadar iyi ve o kadar incelikli, düşünceli, romantik bir eş ve baba ki, bizim evin "hödüğü" benimdir mesela. Aramız da iyi, seviyorum da, ama bu şüpheyi hiç aşamıyorum. Bu hissimden ona bahsetsem eminim kahrolurdu, sanki bir yarım ona aşıkken diğer yanımla onu kül etmek istiyorum. Kayınvalidemin kabrine gömdük bebeğimi, o da erkekti, 21 haftalık. Şimdi bayramda seyranda her kabristan ziyaretimizde, sanki aynı yaranın kabuğu kaldırıyorum, iyileşmesine izin vermeden!

Son düzenleme:

benm göğsümdede çıktı et beni hatta geçen sivilce diye kopartmaya çalıştım kopmayınca farkettim ben olduğunu bide göğsümde sert beyaz bi kıl çıktı bende söktüm onu ama snra pişman oldum keşke ellemeseydim dedim

ayyy cnm benım uzdum senıde tekrar hatırlatarak basın sagolsun cnm

feliscim başınız sağolsun cnm ahirette şefaatçin olacak yavrun..
çok zor bi durum ama bak 2.çocuğunu bekliyorsun unutmak zor ama tesellin bu bebeğin olacak

feliscim başınız sağolsun cnm ahirette şefaatçin olacak yavrun..
çok zor bi durum ama bak 2.çocuğunu bekliyorsun unutmak zor ama tesellin bu bebeğin olacak

sağol canım 21 aylık yazmışım, sonra düzelttim 21 haftalıktı tabii! Bu bebişimin de erkek olmasıyla sanki Allah aldığının yerine yenisini koymuş gibi oldu gerçekten de tuhaf bir his.

bende senin gibi düşünüyorum canım:) çirkinleşmedim kızım beni güzelleştirdi. ilk aylar birazcık rengim filan soluktu kötüydüm ama şimdi eskisinden güzelim:) henüz çatlağım olmadı benim. belki erken daha bilmiorum çok emin değilim. ama annemdede olmamış çatlak. inşallah genetiktir.
ama değişikliklerde yok değil. benimde göğüs uçlarım çok karardı:) yüzümde deiğilde boynumda minik siyah ben gibi şeyler oldu. çok göze batmıo ama ben fakrediyorum:) bide popom büyüdü:):) e bayağı olmuş yine değişiklikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…