ayy şimdi bende onu sorcaktım :) ben çok uzun yol olmasada yarın mersine gitmeyi düşünüyorum 2 saat arası gerçi acaba dra sormam gerekir mi ?:44:
ayy şimdi bende onu sorcaktım :) ben çok uzun yol olmasada yarın mersine gitmeyi düşünüyorum 2 saat arası gerçi acaba dra sormam gerekir mi ?:44:
gözün aydın canımKızlar kızlar selaaam,
Doktordan geldik şimdi, 32. hafta kontrolümüzü olduk. Cancağzımızın gelişimi SAT ile uyumluymuş, 1750 gr. olmuşuz. Ödemimiz yokmuş, suyumuz normalmiş. Veee doktorum "32. haftaya geldik ya bundan sonra korkmamıza gerek yok, biraz rahatlayabiliriz" dediiiii
Veee doğum tarihimizi belirlediiiiiik : 3 Ekim 2012
Ekim'in ilk annelerinden biri olacağım sanırım...
Bu durumda bu gün şafak 48 ile Muğla'dayız
Başka doğum tarihi belli olan var mı?
izin verir diye düşünüyorum ama yarın arayıp sorcam yinede2 saatedemi izin vermezlerki bende izmire gitmeyi düşünüyodum
çatlak patlak yusyuvarlak
yaa kızımı günde en az 3 kez hıçkırık tutuyor ve çoook uzun sürüyor....sonra geçmeyincede resmen savaşır gibi tekme tokat girişiyor çok sinirleniyor bu hıçkırığa...sizde de oluyormu?
33 haftalıkken bebişlerinizin kilosu ne kadardı arkadaşlar
kızlarrrrrrrrrrrr ekim topiğin ilk bebelerii doğmuşşşş
hayır başka topik yok arkadaş doğum öyküsünü yazmış orda okudum .link verdim oku istersennasıl yani baska topikmi var ekim bebeği bu ayda mı doğmuş canım:18:
kızlarr benm bebiş artık eskisi kadar sert vuruşlar yapmıyo ama nasıl kıpır kıpır karnımı izlersem anlıyorum kıpırdadığını dalgalanıyo sürekli karnım acaba büyüdüğündenmi vurmuyo oğlum bana
gözün aydın canım
peki nasıl olacak doğumun genel mi epiduralmi siz mi karar verdiniz sezaryene yoksa dr mu ?
Canım benimki kısmetse epiduralli sezaryen olacak. Mecburen sezaryen olacak ama tercih etseydim de epidural sezaryen isterdim o ayrı :)
hayır başka topik yok arkadaş doğum öyküsünü yazmış orda okudum .link verdim oku istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?