2012 Ekim Anneleri

2 saatten bişey olmaz canlarımmmm..ben bu yaz kaç kere memleket ve burası arası gittim hatırlamıyorum,sıkıldıkça bir ora bir bura...dün geldik,bayramda yine gitçezzz

gözün aydın canım
peki nasıl olacak doğumun genel mi epiduralmi siz mi karar verdiniz sezaryene yoksa dr mu ?
2 saatedemi izin vermezlerki bende izmire gitmeyi düşünüyodum
izin verir diye düşünüyorum ama yarın arayıp sorcam yinede

cimeka mesafe ne kadar?ben balıkesirden ankaraya gidicem yaklaşık 7 saat sürüyor. hoş kendi aracımızla gideceğiz ama dr 32 den sonra riskli dedi

hatırlıyanınız vardır belki sinem arkadaşımız ikizlerine hamileydi erken doğumla dünyaya gelmiş yavruları
şimdi doğum öykülerini okurken gördümm ayy hala şaşkınım okur okumaz sizede haber vereyim dedim

arkadaşlar ,
kayınpeder kalp krizi geçirmiş oksijensiz kalmış kalbi durmuş...dünden beri yoğun bakımda.dr umutsuz benim babam öleli yıllar oluyor kayınpedere de bişi olursa kızım dede nedir hiç bilemeyecek

kızlarr benm bebiş artık eskisi kadar sert vuruşlar yapmıyo ama nasıl kıpır kıpır karnımı izlersem anlıyorum kıpırdadığını dalgalanıyo sürekli karnım acaba büyüdüğündenmi vurmuyo oğlum bana

benimde öyle tatlım..
artık genelde dalgalanıyor bayrak gibi

hayır başka topik yok arkadaş doğum öyküsünü yazmış orda okudum .link verdim oku istersen

tamam canım burda da bahsetmişti arkadas biliyorum onu SAĞLICAKLA BÜYÜSÜN BEBİŞLERİ İNŞALLAH... bizim bebişler de zamanını beklesin acele etmesinler,sağlıklı,bol bol beslenip büyüyüp öyle gelsinler inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…