2012 Ekim Anneleri

benimde öyle tatlım..
artık genelde dalgalanıyor bayrak gibi

izlemek nasılda zevkli dimi ben oturup saatlerce izleyebilirim gezinişini bide karnımın sağ üst tarafında neresi var bilmem gerilince orası top gibi oluyo başı aşağıda ordaki ne bilmem

cimeka mesafe ne kadar?ben balıkesirden ankaraya gidicem yaklaşık 7 saat sürüyor. hoş kendi aracımızla gideceğiz ama dr 32 den sonra riskli dedi

yok canım bizim 2 saat onlar için söyledim bişey olmaz diye.. en son 8 saat kadar bi yolculuk yaptım uzun olarak.bu ayın başında.. ama 32den sonra tavsiye edilmiyor..özel aracınızlaysa her saat başı 10 dk yürüyüş..doktoruna danış bakalım..

kedersiz sağol,sinem arkadaşımızdan haberimiz var..kendi gelip söyledi.. 26+3 te doğum yapmıştı.baştan da sıkıntılıydı,rahim problemeleri yüzünden. allah yavrularını ona bağışlasın...

dkederli ben seni sanki çooook iyi tanıyorum.ya da fotonu göre göre öyle sanıyorum..

Merhaba anneler suan size hast yazıyorum Pazartesi'nden beri hast yatıyorum sudan zehirlenme yasadık esim ben kayinbabam onlar taburcu oldu ben hala yatıyorum dizanteri virüsü kapmisiz bu virüs cok inatçı virüsümüz lütfen hazir su diye geçmeyin biz hazir sudan ve bilindik bir markadankaptik bu virusu şimdi öylesine ilk isim o suyu analize yollamak olucak

geçmiş olsun canım,üzme kendini,hastaneye de gitme fazla..ben de babamı 15 yaşında kaybettim,benimkinin de tek dedesi olacak,tabi allah izin verirse..o da koah hastası,dışarı çıkamıyor. yavrum dede elinden tutup parka bahçeye gitmek nedir bilmeyecek.. bazen dalıp gidiyorum böyle uzaklara,keşke babam da dede olduğunu bilseydi ne çok severdi falan diyorum,sonra nasip diyorum..insan üzülüyor be... Allah geride kalanlara uzun ömür versin..

geçmiş olsun canım ya,sudan olduğu kesin mi??bir de hangi su çok merak ettim,burada yasaksa özelime yazabilir misin? su konusunda çok kılım..ne zaman çıkacaksın?? bizi merakta bırakma,kendine dikkat et..

çok geçmiş olsun canım hazır sudan zehirlendiniz demek ayyy bizde hep hazır su alıyoruz acaba hangisinden oldu canım söylermisin merak ettim bizimde aldığımızsa değiştirelim yani

geçmiş olsun cnm allah şifa versin

balım çok geçmiş olsun bende nerde bu kız dyordum

cnm çok geçmiş olsun yaa rabbim şifa versinn

Kzlar. Şifreli yasicam anlayın tonlar zor oluyor serum takılı. .... Eriik ... Bitti.hayat ... Kötü anlayın siz

kızlarcım şimdi kargocu geldi,nerede, nasıl,ne zaman,ne istedim bilmiyorum lansinohtan gelmiş.7 tane 2li göğüs pedi,5 tane krem numunesi,2 tane de süt saklama poşeti geldi,şaşırdım kaldım..

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum hiçbişeye güvenim kalmadı artık(

Canim cok gecmis olsun,dikkat et kendine dualarimiz seninle...
33 haftalıkken bebişlerinizin kilosu ne kadardı arkadaşlar

31+3 1750 gr benim kibar oglum

Felisim ya cok uzuldum hikayeni okuyunca Rabbim farkli farkli siniyor bizi Allah evlatlarini sana bagislasin

Su tekmelerden bende de yok sayilir ama iceride surekli bir donus ve dalgalanma hali var

Azraaaaa at korkularini ustunden,al bebisinin besigini de kuzun beklendigini bilsin:))))

Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin

Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin

Öyle kötü şeyler düşünme sakın...bebişlerimiz çok kuvvetli herşeyi atlatırlar sen öyle olumsuz şeyleri aklına getirme sakın annesi...böyle zamanda onun daha çok iyi ruh haline ihtiyacı var...moralinin yüksek olması lazım...inşallah hayırlısı ile düzelirsiniz...doğsa bile sadece erken doğmuş olur ayrıca 25.haftada doğan bebeklere birşey olmuyor artık merak etme sen...umarım çok kısa zamanda atlatırsınız...

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen gerçekten artık suda içemiycez iç rahatlığıyla zehirlendiğiniz firmanında adını vermende sakınca olcağını sanmıyorum geçen gün açıkladılar sorunlu çıkan firmaları ben nette okudum isim isim hepsi yazıyodu ayrıca lütfen erken doğumuda düşünme moralini yüksek tut

canım çok geçmiş olsun..sudan zehirlendin demek artık neye kime güvenicez ne yapıcaz şaşırdık kaldık ya
allahım acil şifalar versin..allahın izni ile bebeğine de sanada bişey olmıcak canım..kötü şeyler düşünüp üzülüp daha çok strese girme..dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…