Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin
ayy şimdi bende onu sorcaktım :) ben çok uzun yol olmasada yarın mersine gitmeyi düşünüyorum 2 saat arası gerçi acaba dra sormam gerekir mi ?:44:
Hamilelikte kg aldirmayan ornek beslenme listesi. Bunlari boyle yiyebilen var mi Allahaskina??? :44: oofffffffff
SABAH
açık çay
2 kibrit kutusu peynir(1yumurta +1kk peynir de olabilir)
2 küçük dilim esmer ekmek
domatesvs.
5 adet zeytin(2tane ceviz de olabilir)
ARA
1kase yoğurt+2 altınbaşak+1 meyve
ÖĞLE
4 Köfte kadar et(120g)
1kase çorba
2küçük dilim esmer ekmek(yerine 4 yemek kaşığı pilav ya da makarnada olur)
bol salata
ARA
1porsiyon meyve
1 su bardağı yarım yağlı süt
AKŞAM
8 Kaşık sebze yemeği
1 kase çorba
2 küçük dilim ekmek
yağsız salata(istenirse)
1kase yoğurt
ARA
1-2 porsiyon meyve
2-3 ceviz veya 6-8 badem fındık
Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin
ben cuma gecesi tekirdağdan eskişehire gideceğim...doktoruma sordum kendi aracınla dinlenerek gideceksen sıkıntı yok dedi...
Merhaba anneler suan size hast yazıyorum Pazartesi'nden beri hast yatıyorum sudan zehirlenme yasadık esim ben kayinbabam onlar taburcu oldu ben hala yatıyorum dizanteri virüsü kapmisiz bu virüs cok inatçı virüsümüz lütfen hazir su diye geçmeyin biz hazir sudan ve bilindik bir markadankaptik bu virusu şimdi öylesine ilk isim o suyu analize yollamak olucak
yemin edebilirim bu liste gerçekilk beş ay hatta 6 ya kadar bu listeye uygun beslendim kendim öyle istedim doktor filan vermedi vee sadece 1 kilo aldım bebeğim çok sağlıklı gelişti sat'la hep uyumlu çıktı boyumuz 1 hafta önde gittik hatta ben peyniri bunun 2 katı yedim.ama sonra 6 da hamur işleri canım çekti yaptım yedim derken biraz ipin ucu kaçtı.şimdi 31.haftamda 7. kiloyu bitirmiş bulunuyorum.kendimide tebrik ediyorum hiçç ödemimde yok
Merhaba anneler suan size hast yazıyorum Pazartesi'nden beri hast yatıyorum sudan zehirlenme yasadık esim ben kayinbabam onlar taburcu oldu ben hala yatıyorum dizanteri virüsü kapmisiz bu virüs cok inatçı virüsümüz lütfen hazir su diye geçmeyin biz hazir sudan ve bilindik bir markadankaptik bu virusu şimdi öylesine ilk isim o suyu analize yollamak olucak
canim cok gecmis olsun, aklina kötu seyler getirme.Merhaba anneler suan size hast yazıyorum Pazartesi'nden beri hast yatıyorum sudan zehirlenme yasadık esim ben kayinbabam onlar taburcu oldu ben hala yatıyorum dizanteri virüsü kapmisiz bu virüs cok inatçı virüsümüz lütfen hazir su diye geçmeyin biz hazir sudan ve bilindik bir markadankaptik bu virusu şimdi öylesine ilk isim o suyu analize yollamak olucak
amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ben rüyamda üçüz doğurdum ya
bu arada eğer sez olacaksam epidural olacağım karar verdim,az önce eşime sordum doğuma girer misin benimle diye,o da gireriiiiim dedi,sonra durdu ben korkarım ki dedi.ben de dedim cesaret veririz birbirimize..normal doğumda istemem ama yanımda..
günaydın n n n allahım nihayet uzun bir müddet uyudum bugün... yahu beni gören herkessss ama herkes erkek dimi bebeğin diyo çok sıkıldım bunu duymaktan artık yahu o kadar çok göbeğim erkek gibiymiş ki aman da aman bi de aşağıdamış göbeğim zaten hiç yukarıya çıkmadı ne kadar biliyo bu insanlar yaw..pamuk tıkayasım geliyo kulaklarıma
kızlar sormayı unutuyorum oturduğum odaya kurulacak beşik mecburen sadece tv dolabının yanında yer var radyasyon bakımından zararlıdır diye tahmin ediyorum ama başkada uygun yer yok
Eki Görüntüle 490431 Eki Görüntüle 490432 Eki Görüntüle 490433 Eki Görüntüle 490434
sizce odanın neresine koyabiliirim beşiği:26::26::26:
Bende erkek annesiyim biliyosunuz
Daha bi güzelleştin diyor herkes.bide 8 aylık hamileyim diyince şaşırıyolararkadan gören zaten hiç anlamaz.
bide erkekler çok bakıyo kızlar yaa çok rahatsız oluyorum.tayt falan giyiyorum bazen cins cins bakıyolar.
hamile kadına bile bakıyolarlaf atan bile oluyor
hadi bakalım hayırlısı canımpeki neden mecburen ?
Herkese merhaba,
Ben sizi çok okuyan fazla yazmayan bir üyeyim...
4 Ağustos'ta 28+4'te, her şey yolunda giderken bir anda doktorum suyumun azaldığını söyledi.
O günden beri yatıyorum.
Haberi aldığımız an, hayattaki en büyük şansım olan annem, benimle birlikte işi bırakıp yanıma geldi, bana bakıyor...
Doktorlar da mutlak yatak istirahati ve iyi beslenme dışında yapacak bir şey söylemiyorlar...
Sürekli yatıyorum, 3 günde 1 Nst ve kontrole gidiyorum.
32 haftayı bulursak rahatlayacağız. Şu an 29+2'yim.
Sizden dua istiyorum...
Bu konuda iyi tecrübeler duymaya ve küvözüne inanabileceğim bir hastaneye ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?