2012 Ekim Anneleri

Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin

canım hemen öyle olacak diye birşey yok,aklına kötü şeyler getirme,yani çağırma olumsuzu..dualarımız seninle.

yemin edebilirim bu liste gerçek ilk beş ay hatta 6 ya kadar bu listeye uygun beslendim kendim öyle istedim doktor filan vermedi vee sadece 1 kilo aldım bebeğim çok sağlıklı gelişti sat'la hep uyumlu çıktı boyumuz 1 hafta önde gittik hatta ben peyniri bunun 2 katı yedim.ama sonra 6 da hamur işleri canım çekti yaptım yedim derken biraz ipin ucu kaçtı.şimdi 31.haftamda 7. kiloyu bitirmiş bulunuyorum.kendimide tebrik ediyorum hiçç ödemimde yok

Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin

kıyamam yaa üzülme lütfen dualarımız seninle.o pislikleride mutlaka dava edin.hele hele o yazdığın markalarsa seni bu hale getiren Türkiyede su sektöründe yer yerinden oynar

kıyamam yaa üzülme lütfen dualarımız seninle.o pislikleride mutlaka dava edin.hele hele o yazdığın markalarsa seni bu hale getiren Türkiyede su sektöründe yer yerinden oynar

gecmıs olsun canmım hangimarka ?

Canim masallah diyorum,valla ne yalan soyliyim ben yapamazdim ne canim isterse ne zaman acikirsam ortada ne varsa yiyorum,Allahan abur cuburum yok +13 teyim su anda bakalimsonumuz ne olacak:)))

Caniimmm kiyamam kotu seyleri at kafandan kesin bisey yok daha hem bizim kuzularimiz cok guclu simdi dogsa bile tutunacak kadar buyudulerAllah yardimcin olsun,dua et stres yapma lutfen...

Canım benim çok ama çok geçmiş olsun. Nolur içini ferah tut. Allah'ın izniyle bebeğine bişey olmayacak. O firmayı da dava edin en iyisi

canim cok gecmis olsun, aklina kötu seyler getirme.

benım esımde basta gırerım derdı sımdı korkarım bayılırım dıyor kan falan gorecek zannedıyor yok dedım sen arkada benım baş tarafımda duracaksın senı dogumun oldugu kısma almayacaklar dedım bakalım o an gorecegız de ben her hastanede eşler rahat gırıyor zannederdım bır ıkı hastaneden fıyat arastırması yaparken sordum doktorlardan ekıpten rıca edersınız cevabını verdı hepside :26::26::26: kafam karıstı

banada göbeğin kız göbeği gibi diyorlar uzman teyzeler herşeyi bilir onlar erkek deyınce mort oluyorlar olamaz ilk defa yanıldım diye

kızlar sormayı unutuyorum oturduğum odaya kurulacak beşik mecburen sadece tv dolabının yanında yer var radyasyon bakımından zararlıdır diye tahmin ediyorum ama başkada uygun yer yok

evet tv zararlı canım normalde bile yatak odanızda bulundurmayın dıye her yerde yayınlanıyor ki bu bebek daha bence sen sağı solu,ikramı boşver bebeğini düşün yatak odana koy,zaten 2 gunde ayaklanacaksın öyle 40 gun yatmayacaksın ki ,misafirin yanında oturursun gıder bebeği kontrol edersın o uyuyacak sureklı zaten,işine karısmak ıstemem ama naçizane fikrim ...
mısafırlerden daha kıymetlı bebeğin ki sen çok sabrettin,yazık günah o meleği radyasyonla basbasa bırakma canım

ayılar

hadi bakalım hayırlısı canım peki neden mecburen ?

Çünkü 2,5 sene evvel rahim ağzı kanseri geçirdim, iki kez rahim ağzından ameliyat olmak zorunda kaldım kanserli doku temizlenmeyince. Rahmimi almak istediler izin vermedim. Şimdi, normalde 5-6 cm olması gereken rahim ağzı boyum, çarşaf kadar incelmiş durumda, dolayısıyla serklaj yapıldı, dikiş atıldı yani rahim ağzına bebeği taşısın diye. Normal doğum yaparsam zaten çok yıpranmış olan rahim ağzı ekstra ekstra zarar görürve bu ikinci çocuk düşünmeme engel olabilirmiş. Rahim ağzını daha fazla zedelememek için sezaryen olmam gerekiyor yani şeker Ben de zaten normal doğumdan korkuyordum, o yüzden benim için problem teşkil etmedi...

Fazla mı detaylı bir açıklama oldu ni ?

Herkese merhaba,

Ben sizi çok okuyan fazla yazmayan bir üyeyim...

4 Ağustos'ta 28+4'te, her şey yolunda giderken bir anda doktorum suyumun azaldığını söyledi.
O günden beri yatıyorum.
Haberi aldığımız an, hayattaki en büyük şansım olan annem, benimle birlikte işi bırakıp yanıma geldi, bana bakıyor...
Doktorlar da mutlak yatak istirahati ve iyi beslenme dışında yapacak bir şey söylemiyorlar...

Sürekli yatıyorum, 3 günde 1 Nst ve kontrole gidiyorum.
32 haftayı bulursak rahatlayacağız. Şu an 29+2'yim.

Sizden dua istiyorum...

Bu konuda iyi tecrübeler duymaya ve küvözüne inanabileceğim bir hastaneye ihtiyacım var.

kız karnı erkek karnı diye bir olgu yaratmışlar sormayın gitsin benimkini de erkek sanıyor herkes oysa ne sacma vücut yapınla alakalıdır göbeğinin şekli,o zaman hemen ehemen tüm ruslar erkek doğuruyor dolgun minicik dik oluyor göbekleri.. tatildeyken iki tane rus bayan vardı Aman allahım ne güzellerdi ikisi de hamile biri mavi biri yeşil kısacık daracık bir elbise giymişlerdi vücut manken vücudu sadece bir göbek o kadar fitlerdiki benim göbüşüm cıkmamıştı henüz onlar 6.7. aylarında vardı sanırım bayılmıstım..

bu arada hamile kadına bakıp bir de laf atmak ne ilginç yaa bu kadar mı berbat bir ortamda yasıyoruz..

gecenlerde eşim beni bir yere bıraktı arkamdan bakıyormuş,kısa bir elbise giymiştim yoldan gecen bir adamda bakmış bana,çok kızmış saydırdım diyor adam senin hamile olduğunu anlamadı nasıl bakıyor diyor. ben de daha dikkat ediyorum giyimime artık eşim olmadığında dikkatli giyiniyorum. yapacak bişey yok

balım çok geçmiş olsun, aklına kötü şeyler getirme sakın

sadsad hoşgeldin güzelce dinlen yorma sakın kendini, inşallah sağlıkla alıcaz hepimiz bebişlerimizi kucağımıza

buarada kızlar arkadaşımın kanaması oldu evde yatıyor demiştim ya doktor tekrar rapor vermiş, olmazsa hamileliği bu şekilde tamamlıcaz demiş raporlarla. dualarınızda onu da ihmal etmeyyin olur mu 9. haftaya girdiler daha yeni

çok yoruldum bugün sırtım belim koptu yine, akşam misafir gelicek bir süpürüp toz alıyım diyorum ama halim yok yapçaz mecbur

Merhaba canim
Seninle ayni kaderi paylasiyoruz.Benim de suyum az oldugu icin erken dogum riskim var.ilac tedavisindeyim su an.
Sen ilac almiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…