Merhaba canim
Seninle ayni kaderi paylasiyoruz.Benim de suyum az oldugu icin erken dogum riskim var.ilac tedavisindeyim su an.
Sen ilac almiyor musun?
Magnezyum, balık yağı ve demir hapı dışında ilaç vermedi doktorum.
Sen ne kullanıyorsun?
Herkese merhaba,
Ben sizi çok okuyan fazla yazmayan bir üyeyim...
4 Ağustos'ta 28+4'te, her şey yolunda giderken bir anda doktorum suyumun azaldığını söyledi.
O günden beri yatıyorum.
Haberi aldığımız an, hayattaki en büyük şansım olan annem, benimle birlikte işi bırakıp yanıma geldi, bana bakıyor...
Doktorlar da mutlak yatak istirahati ve iyi beslenme dışında yapacak bir şey söylemiyorlar...
Sürekli yatıyorum, 3 günde 1 Nst ve kontrole gidiyorum.
32 haftayı bulursak rahatlayacağız. Şu an 29+2'yim.
Sizden dua istiyorum...
Bu konuda iyi tecrübeler duymaya ve küvözüne inanabileceğim bir hastaneye ihtiyacım var.
kızlar alakasız bir soru,şimdi kozmetiklerimi bir düzenliyim dedim,son kullanma tarihlerine baktım hani geçmişse atacaktım,ama anlamadım.ex yazan tamam son kullanma tarihi,ama kimisinde direk bir tarih yazıyor,kiminde z kimde de g harfi var tarihlerden önünde.. bilgisi olan var mı acaba?
Herkese merhaba,
Ben sizi çok okuyan fazla yazmayan bir üyeyim...
4 Ağustos'ta 28+4'te, her şey yolunda giderken bir anda doktorum suyumun azaldığını söyledi.
O günden beri yatıyorum.
Haberi aldığımız an, hayattaki en büyük şansım olan annem, benimle birlikte işi bırakıp yanıma geldi, bana bakıyor...
Doktorlar da mutlak yatak istirahati ve iyi beslenme dışında yapacak bir şey söylemiyorlar...
Sürekli yatıyorum, 3 günde 1 Nst ve kontrole gidiyorum.
32 haftayı bulursak rahatlayacağız. Şu an 29+2'yim.
Sizden dua istiyorum...
Bu konuda iyi tecrübeler duymaya ve küvözüne inanabileceğim bir hastaneye ihtiyacım var.
kızlar alakasız bir soru,şimdi kozmetiklerimi bir düzenliyim dedim,son kullanma tarihlerine baktım hani geçmişse atacaktım,ama anlamadım.ex yazan tamam son kullanma tarihi,ama kimisinde direk bir tarih yazıyor,kiminde z kimde de g harfi var tarihlerden önünde.. bilgisi olan var mı acaba?
Tutunmayi saglamak icin ve rahim kasilmasini onlemek icin iki tane hap verdi bana. Biri Progestan 100mg,digeri pre-par 10 mg
bunun haricinde Elevit vitamin ve Gyno Ferro Sanol(demir,folik asit,B12 var icinde) kan yapici takviye hap aliyorum.
geçmiş olsun canım,üzme kendini,hastaneye de gitme fazla..ben de babamı 15 yaşında kaybettim,benimkinin de tek dedesi olacak,tabi allah izin verirse..o da koah hastası,dışarı çıkamıyor. yavrum dede elinden tutup parka bahçeye gitmek nedir bilmeyecek.. bazen dalıp gidiyorum böyle uzaklara,keşke babam da dede olduğunu bilseydi ne çok severdi falan diyorum,sonra nasip diyorum..insan üzülüyor be... Allah geride kalanlara uzun ömür versin..
merhaba kızlar nasılsınız ? bugun öğleden sonra bir uyumusum esim arayınca uyandımsanırım benim bu baş ağrısı dişten kaynaklanıyor ya da omuzlarımdan bilemiyorum ama geçmiyor hiç daha da geçmezse dr.a gitsem mi diye düşünmüyor değilim sizce ne yapmalıyım:18:
bence doktorunu ara sor,çünkü geçmeyen ağrılar gebelik dışında bile önemli bir konu..
Kızlarr sıze anlatmayı unuttum hastane cantasını hazırlamıştık ya dun bıberon emzıgını fılen yıkamıştık kurusun dıye beklıyordum sabah kalkınca çantaya koydum oglum görmuş sanırım ben bıraz uyucam odaya gelmeyın dedı bende sasırdım bı sure sonra bı gıttım oglum carsafın ıçıne gırmış cup cup ses gelıyor bı astımkı kızın emzıgını almış nasıl emıyor ohh bıde rahatladım dıyor :))
Kızlarr sıze anlatmayı unuttum hastane cantasını hazırlamıştık ya dun bıberon emzıgını fılen yıkamıştık kurusun dıye beklıyordum sabah kalkınca çantaya koydum oglum görmuş sanırım ben bıraz uyucam odaya gelmeyın dedı bende sasırdım bı sure sonra bı gıttım oglum carsafın ıçıne gırmış cup cup ses gelıyor bı astımkı kızın emzıgını almış nasıl emıyor ohh bıde rahatladım dıyor :))
kızlar lohusa pijamalarınızı kaç beden aldınız ben bi iki tane denedim tabi koca göbüşle L zor oldu
ama tezgahtar bana doğumsan sonra göbüşün gideceği için ya M ya da L almamı söyledi XL düşünme dedi
ben de bir tanesini L diğerini standart beden aldım
sizler nasıl düşünüyosunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?