2012 Ekim Anneleri

kızlar alakasız bir soru,şimdi kozmetiklerimi bir düzenliyim dedim,son kullanma tarihlerine baktım hani geçmişse atacaktım,ama anlamadım.ex yazan tamam son kullanma tarihi,ama kimisinde direk bir tarih yazıyor,kiminde z kimde de g harfi var tarihlerden önünde.. bilgisi olan var mı acaba?

Magnezyum, balık yağı ve demir hapı dışında ilaç vermedi doktorum.
Sen ne kullanıyorsun?

Tutunmayi saglamak icin ve rahim kasilmasini onlemek icin iki tane hap verdi bana. Biri Progestan 100mg,digeri pre-par 10 mg
bunun haricinde Elevit vitamin ve Gyno Ferro Sanol(demir,folik asit,B12 var icinde) kan yapici takviye hap aliyorum.

canım hosgeldın ve gecmıs olsun dıyorum.dua etmekten baska yapacak bırseyımız yok zaten,bol bol dua et yatarken bos durma canım cogunu atlatmıs zaten kuzun saglıkla gelıcek ınsallah

valla bılemedım kı((((((((

merhaba kızlar nasılsınız ? bugun öğleden sonra bir uyumusum esim arayınca uyandım sanırım benim bu baş ağrısı dişten kaynaklanıyor ya da omuzlarımdan bilemiyorum ama geçmiyor hiç daha da geçmezse dr.a gitsem mi diye düşünmüyor değilim sizce ne yapmalıyım:18:

canım geçmiş olsun...yüreğini ferah tut bak epey yol almışsın inş. hayırlısıyla kucağınada alacaksın yavrunu dualarımız seninle canım
ayrıca çok okuyan ve çok yazan bir üye ol bence hem sana da iyi gelir canım herşeyi beraber paylaşacak kadar birbirimize destek olacak güçlü hanımlarız hepimiz

bilemedim ki kuzum artık parfüm falan kullanmadığım için açıkçası bakmak aklıma bile gelmedi

Tutunmayi saglamak icin ve rahim kasilmasini onlemek icin iki tane hap verdi bana. Biri Progestan 100mg,digeri pre-par 10 mg
bunun haricinde Elevit vitamin ve Gyno Ferro Sanol(demir,folik asit,B12 var icinde) kan yapici takviye hap aliyorum.

Cumartesi soracağım doktoruma.
Senin için de dua edeceğim artık...
Küvöz için öneri bekliyorum...

teşekkürler canım bende 17 yaşındaydım babamı kaybettiğimde..
dediklerinin hepsini bende çok düşündüm, babamı maaşımla yedirip içirsem,arabama atıp gezdirip dolaştırsam evin baş köşesine oturtup torunuyla oynamasını izleseydim diye...
ama takdir...
Allah sana ve svdiklerine uzun ömürler versin canım.

bence doktorunu ara sor,çünkü geçmeyen ağrılar gebelik dışında bile önemli bir konu..

bence doktorunu ara sor,çünkü geçmeyen ağrılar gebelik dışında bile önemli bir konu..

eşim uyuyor şimdi daha kötü olursam gidicem hemen dr.a bgun öğlene doğru uyumadan önce baktım sol gözüm de kanlanmıstı hiç olmaz benim böyle ondan korktum acıkcası...

umarım önemli bir durum yoktur..

neyse kızlar ben kaçar nasipse yarın görüsürüz cok öptüm hepinizi

geçmişe şöyle bi göz attımda
Balımm çok geçmiş olsun canım umarım çabuk atlatırsın ,ben de bu su olayından çok korkuyorum

sadsad sana da çok geçmiş olsun canım umarım zamanında alırsın kucağına bebişini allah yardımcın olsun

Kızlarr sıze anlatmayı unuttum hastane cantasını hazırlamıştık ya dun bıberon emzıgını fılen yıkamıştık kurusun dıye beklıyordum sabah kalkınca çantaya koydum oglum görmuş sanırım ben bıraz uyucam odaya gelmeyın dedı bende sasırdım bı sure sonra bı gıttım oglum carsafın ıçıne gırmış cup cup ses gelıyor bı astımkı kızın emzıgını almış nasıl emıyor ohh bıde rahatladım dıyor :))

kızlar lohusa pijamalarınızı kaç beden aldınız ben bi iki tane denedim tabi koca göbüşle L zor oldu
ama tezgahtar bana doğumsan sonra göbüşün gideceği için ya M ya da L almamı söyledi XL düşünme dedi

ben de bir tanesini L diğerini standart beden aldım
sizler nasıl düşünüyosunuz?

biraz kıskanacak mıyız ne:44: ya da bana öyle geldi.. biryerde okudum bebeklerin eşyalarını kullanma ve bebek gibi davranmalar olurmuş

canım oğlunda kendi küçüklüğümü gördüm bende kardeşim doğduğunda tekrar emzik emmeye başlamışım.babanem kızarmış emzik emiyorum kardesimi kıskanıyorum diye, annem anlatır babanen geldiğinde nereye olursa fırlatır atardın ağzından, o gidincede deli olurdum emzik aramaktan der...

ben geceliği XL aldım canım bol olsun malum doğumdan çıkınca hemen giyeceğimize göre yatakta hareket etmek falan daha rahat olur biraz bol olursa hem hopp diye inmez ki o dakkada göbeğimiz:44: ama pijamayı L aldım...

mesajı yazıp nereye gidiyosun sen bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…