ben geceliği XL aldım canım bol olsun malum doğumdan çıkınca hemen giyeceğimize göre yatakta hareket etmek falan daha rahat olur biraz bol olursa hem hopp diye inmez ki o dakkada göbeğimiz:44: ama pijamayı L aldım...
mesajı yazıp nereye gidiyosun sen bakim
ben gecelik almadım canım iki takım pijama aldım
aslında haklısın bende öyle dedim kadına o da bana L olanı doğumdan sonra rahat giyersin dedi
ben de diğer pijamayı standart beden aldım ve o standart beden şu halimle oluyo bana
umarım sonra da olur
sezeryan olan bi arkadaşım da doğumdan sonra çok şişlik oluyo pijamanı büyük beden al demişti göbüş gitmiyomuş zaten hemencik
olmadı hastane çarşafına sarılırım
arada mutfağa gidiyom canım iki dakika durmuyo ağzım
ben sadece 8 kilo aldım
sen kaç kilo aldın
bu arada çatlamaya başladım ya
ben sadece 8 kilo aldım
sen kaç kilo aldın
bu arada çatlamaya başladım ya
biraz kıskanacak mıyız ne:44: ya da bana öyle geldi.. biryerde okudum bebeklerin eşyalarını kullanma ve bebek gibi davranmalar olurmuş
Cumartesi soracağım doktoruma.
Senin için de dua edeceğim artık...
Küvöz için öneri bekliyorum...
Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin
kızlar alakasız bir soru,şimdi kozmetiklerimi bir düzenliyim dedim,son kullanma tarihlerine baktım hani geçmişse atacaktım,ama anlamadım.ex yazan tamam son kullanma tarihi,ama kimisinde direk bir tarih yazıyor,kiminde z kimde de g harfi var tarihlerden önünde.. bilgisi olan var mı acaba?
Zaman ne kadarda çabuk geçmiş yazıyordu 2010 ekim anneleri, 2011 ekim anneleri topiğimize geldiklerinde, şimdi ben2012 ekim annelerine yazıyorum, 2011 ekim annesi olarak.... rabbime binlerce kez şükürler olsun :) Zaman gerçekten inanılmaz hızla akıyor, tabi hamileyken bunu yazan arkadaşlara ohh tabi doğum yapmışlar bebekleri yanlarında konuşuyorlar diyorduk, biz karnımız burnumuzda bebeğimizi sağ salim kucağımıza alma telaşındaydık, çatlıyorduk kaşınıyorduk uyuyamıyorduk ama minik mucizelerimiz içimizdeydi hamdolsun... Şimdi kucaklarımızda burdaki arkadaşlarımızla grup kurduk bebeklerimizi beraber büyütüyoruz, sizi çok zorlu ama aynı zamanda inanılmaz güzel günler bekliyor, sindire sindire tadına vara vara yaşayın, bize bu günleri özleyeceksiniz demişlerdi, pek kaale almamıştım... cidden özleniyormuş :) Eskiyi yad etmek istedim vaktinizi aldım arkadaşlar,sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim bir şey varsa seve seve.. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim, hayırlısıyla kavuşun kuzucuklarınıza inşallah her biriniz... Birdeburada anne olmak isteyen arkadaşlarımızıda duanızdan eksik etmeyin doğum öncesi inşallah.. Sevgiler...
Bir not düşeceğim, çatlamayı engelleyen tek krem madecasol eczanede satılıyor ve çok ucuz bizim topiğimizde kullanan arkadaşlar çatlamadı, ben biraz çatladım lierak kullandım..doğum sonrası çatlaklarıma sürdüm ve şu an yok gibi.6 ay düzenli kullandım, conturaxtube jel ile beraber birini sabah diğerini akşam sürdüm..
Herkese merhaba,
Ben sizi çok okuyan fazla yazmayan bir üyeyim...
4 Ağustos'ta 28+4'te, her şey yolunda giderken bir anda doktorum suyumun azaldığını söyledi.
O günden beri yatıyorum.
Haberi aldığımız an, hayattaki en büyük şansım olan annem, benimle birlikte işi bırakıp yanıma geldi, bana bakıyor...
Doktorlar da mutlak yatak istirahati ve iyi beslenme dışında yapacak bir şey söylemiyorlar...
Sürekli yatıyorum, 3 günde 1 Nst ve kontrole gidiyorum.
32 haftayı bulursak rahatlayacağız. Şu an 29+2'yim.
Sizden dua istiyorum...
Bu konuda iyi tecrübeler duymaya ve küvözüne inanabileceğim bir hastaneye ihtiyacım var.
canım benım oncellıkle gecmıs olsun.benımde gelısme gerılıgnden dolayı erken dogum rıskım var.bızde cok hastane arastırdık.kuvoz ıcın ama ıstanbulda en ıyı hastanede bıle 5-10 kuvoz varken.63 adet yenı dogan yogun bakımı olan bır hastane bulduk.medıpol mega hastanesı ılk ozel unıversıte hastanesı ssk anlasması oldugu ıcın 1 tl bıle almıyolar.ınsallah gerek kalmaz ama ben bıle o hastanede dogum yapmayı dusunuyorum.
günaydın güzel annişkolar sabah kalktığımdan beri doğum ücretlerini araştırıyorum:))dün eltimin kuzeni memorial da 8000 tlye sezaryan doğum yapınca bir araştırayım dedim:)))ben istanbul esenlerde oturuyorum ve bağcılardaki; Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi (Mega Hastaneler Kompleksi) ne gidiyorum 25 haziranda açıldı tertemiz sakin bir hastane kesinlikle tavsiye ederim ...çok kapsamlı bir hastane ama doğum ne kadardır diye düşünüyodum... fazlasıylada özel acıbademden de farkı yok eşimide korkutmak istemiyorum maddi acıdan:)))araştırdım netten ve bir bayan arkadaş doğum için burayı tercih etmiş koşuyolu medipole gidiyomuş normalde ve 2 hastanede farklı ücret vermiş ;
medipol hastanesi doğum fiyatları 2012
Kadıköy Koşuyolu Medipol Hastanesi doğum fiyatları
1.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için normal doğum paketi 1.450 lira
2.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için sezeryan paketi 2.350 lira
Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi (Mega Hastaneler Kompleksi) doğum fiyatları
1.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için normal doğum paketi operatör doktor 550 lira, doçent doktor 875 lira
2.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için sezeryan paketi operatör doktor 1.250 lira, doçent doktor 1.875 lira
3.SGK (bağkur, SSK, emekli sandığı) anlaşmalılar için suda normal doğum paketi 1.500 lira
bu arada suda doğum, normal doğum ve sezeryan vs. tüm kadın doğum bölümü çalışanlarıda kadınmış
ve bir şey daha doç.dr suna özdemir i kendi dr undan memnun olmayanlar için önerebilirim eşim bile çok beğendi sadece 50 tl fark alıyor muayane için ama hastanedeki diğer kadın doğum dr ları almıyor
sabah sabah araştırmacı oldum :)))
Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin
canım, senin yazını okuyunca ben de kendimce bir google araştırması yaptım. 2013 mart annelerinden biri de fiyat almış buradan hem de daha 4 gün önce, gerçekten de çok uygun ve hep de olumlu şeyler vardı okuduklarımda. Ben "kör tuttuğunu" hesabı Ethica İncirli'den ve oradaki doktorum Ali Paşa Bey'den vazgeçmeyip, 2 katı parayı da ödeyeceğim ama bu Bağcılar Medipol Mega Hastanesi özellikle de Avrupa yakasında oturup henüz doğum yapacağı hastaneye karar vermeyenler için iyi bir alternatif olabilir gerçekten de. Üstelik de kimi arkadaşlar için özellikle tercih nedeni olabileceği için belirteyim tüm kadın doğum bölümü çalışanları kadınmış! Aşağıya alıntıladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?