2012 Ekim Anneleri

ben gecelik almadım canım iki takım pijama aldım
aslında haklısın bende öyle dedim kadına o da bana L olanı doğumdan sonra rahat giyersin dedi
ben de diğer pijamayı standart beden aldım ve o standart beden şu halimle oluyo bana
umarım sonra da olur
sezeryan olan bi arkadaşım da doğumdan sonra çok şişlik oluyo pijamanı büyük beden al demişti göbüş gitmiyomuş zaten hemencik
olmadı hastane çarşafına sarılırım
arada mutfağa gidiyom canım iki dakika durmuyo ağzım

benimde öyle homini gırtlak başka bi numaramız yok

ben sadece 8 kilo aldım
sen kaç kilo aldın
bu arada çatlamaya başladım ya

7 kilo aldım canım şimdiye kadar ama bayramdan sonraki hafta kontrol var bakalım ne alemdeyiz evde tartılmak yasak doktorum istemiyor burada tartıl diyor bende kaldırdım tartıyı ama bu ay bi şok bekliyorum paso pide yedim

çatlak bende yok şükür ya anneme çekmişim yada mustela etkisi diyorum

Zaman ne kadarda çabuk geçmiş yazıyordu 2010 ekim anneleri, 2011 ekim anneleri topiğimize geldiklerinde, şimdi ben2012 ekim annelerine yazıyorum, 2011 ekim annesi olarak.... rabbime binlerce kez şükürler olsun :) Zaman gerçekten inanılmaz hızla akıyor, tabi hamileyken bunu yazan arkadaşlara ohh tabi doğum yapmışlar bebekleri yanlarında konuşuyorlar diyorduk, biz karnımız burnumuzda bebeğimizi sağ salim kucağımıza alma telaşındaydık, çatlıyorduk kaşınıyorduk uyuyamıyorduk ama minik mucizelerimiz içimizdeydi hamdolsun... Şimdi kucaklarımızda burdaki arkadaşlarımızla grup kurduk bebeklerimizi beraber büyütüyoruz, sizi çok zorlu ama aynı zamanda inanılmaz güzel günler bekliyor, sindire sindire tadına vara vara yaşayın, bize bu günleri özleyeceksiniz demişlerdi, pek kaale almamıştım... cidden özleniyormuş :) Eskiyi yad etmek istedim vaktinizi aldım arkadaşlar,sormak istediğiniz yardımcı olabileceğim bir şey varsa seve seve.. Hepinize sağlıklı doğumlar dilerim, hayırlısıyla kavuşun kuzucuklarınıza inşallah her biriniz... Birdeburada anne olmak isteyen arkadaşlarımızıda duanızdan eksik etmeyin doğum öncesi inşallah.. Sevgiler...

Bir not düşeceğim, çatlamayı engelleyen tek krem madecasol eczanede satılıyor ve çok ucuz bizim topiğimizde kullanan arkadaşlar çatlamadı, ben biraz çatladım lierak kullandım..doğum sonrası çatlaklarıma sürdüm ve şu an yok gibi.6 ay düzenli kullandım, conturaxtube jel ile beraber birini sabah diğerini akşam sürdüm..

ben sadece 8 kilo aldım
sen kaç kilo aldın
bu arada çatlamaya başladım ya

canim ya catlak nasil olusuyor yani kasinti falan hissettin mi bide görunce hemen anlasiliyormu, ben taktim bu aralar sanki karnimda var gibi kirmizilik ama catlamis olan bir arkadasim onlar catlak degil normal kilcal damarlarin diyor ve kasinmiyorsan daha olmaz dedi ama emin olamiyorum

Son düzenleme:
biraz kıskanacak mıyız ne:44: ya da bana öyle geldi.. biryerde okudum bebeklerin eşyalarını kullanma ve bebek gibi davranmalar olurmuş

cnm kıskançlıgımız yokta meme krızımız hala var unutamıyor aklı hep onda 1.5 yasına kadar emdı 5 yasına gırcek her markette emzık gordugunde alalımmı der oper

Balım çok geçmiş olsun.çabucak atlatırsınız inşallah...

kızlar benim ellerim cok uyuşuyo yaa..özellikle sol elimgece yatarken hemen uyuşuyo.dirseğimi bi yere dayamamam lazım yada dirsekten büktüğümde kolumu hemen uyuşuyo parmaklarım.elimde bişey tutamaz oldum.haftaya gitcem dr.a..sizin de bu kadar uyuşuyo mu?oğlumda da oluyodu ama bu kadar mıydı hiç hatırlamıyorum.sol ayağım da diğerine göre fazla şişiyo.ne var benim bu sol tarafımda acaba

z'yi g'yi bilmiyorum da, son kullanma tarihi ne olursa olsun özellikle yüze, göze, vücuda sürülen kozmetiklerin açıldıktan sonra 1 yıl içinde tüketilmeleri yoksa atılmaları gerektiğini biliyorum, yoksa bakteri yuvası oluyormuş. Cimri miyim neyim ama ben 1 değil 2 yıl ömür veriyorum bu ürünlere. Üretim tarihi belirtilip son tüketim tarihi yazmayanlara ise 5 yıl eklemek gerekiyor, tabii ki hiç açılmamış ürünlerde. Bu arada bozulmuş şampuan ve saç kremlerinizi atmak yerine yün kazaklarınızı elde yıkamada kullanabilirsiniz.

Sagol canim verdigin bilgiler icin,sende de simdi kuzunun dogumgunu telasi vardir,Allah bize de o gunleri gorneyi nasip etsin....

selam kızlar nasılsınız annemle bugün doğum çantamı hazırladık daha da heyecan sardı beniii bakalım yarın gidicez dr a allahım hayırlı haberlerle dönmemi nasip etsin inş...

canım benım oncellıkle gecmıs olsun.benımde gelısme gerılıgnden dolayı erken dogum rıskım var.bızde cok hastane arastırdık.kuvoz ıcın ama ıstanbulda en ıyı hastanede bıle 5-10 kuvoz varken.63 adet yenı dogan yogun bakımı olan bır hastane bulduk.medıpol mega hastanesı ılk ozel unıversıte hastanesı ssk anlasması oldugu ıcın 1 tl bıle almıyolar.ınsallah gerek kalmaz ama ben bıle o hastanede dogum yapmayı dusunuyorum.

merhaba kızlar
bende ekim annesiyim... buradaki mesajları zamanım oldukça takip ettim ama pek yazamadım...
inşallah hepimiz bebelerimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..
yakın zamanda uzun yolculuğa çıkacm malum tatil dönüşü yaklaştı... içinizde daha önce uzun yolculuk deneyimi yaşayan varmı benim gibi....biraz korkuyorum da doktorumuz herşey şimdilik normal diyor ama ilk olduğundanmıdır nedir yinede çok tedirgin oluyorum

canım, senin yazını okuyunca ben de kendimce bir google araştırması yaptım. 2013 mart annelerinden biri de fiyat almış buradan hem de daha 4 gün önce, gerçekten de çok uygun ve hep de olumlu şeyler vardı okuduklarımda. Ben "kör tuttuğunu" hesabı Ethica İncirli'den ve oradaki doktorum Ali Paşa Bey'den vazgeçmeyip, 2 katı parayı da ödeyeceğim ama bu Bağcılar Medipol Mega Hastanesi özellikle de Avrupa yakasında oturup henüz doğum yapacağı hastaneye karar vermeyenler için iyi bir alternatif olabilir gerçekten de. Üstelik de kimi arkadaşlar için özellikle tercih nedeni olabileceği için belirteyim tüm kadın doğum bölümü çalışanları kadınmış! Aşağıya alıntıladım.

Kizlar birde bu hastalık erken doguma sebep oluyor nts bağlandım sancılarım gözüktü cok korkuyorum bebegim için çünkü bu virüs ölümcül olabiliyormuş ne olur duanızı eksik etmeyin

Balım, kalbini karartma içini ferah tut canım, dualarımız seninle! Ben bizim bebikleri neredeyse doğmuşlarla aynı görüyorum bu haftalarda, o yüzden bebişinin de çabucak atlatacağına kalpten inanıyorum. Fırsat bulur da cevaplayabilirsen sevinirim, 2 su markasından şüpheleniyorsunuz değil mi? E.ikl. ve H.yat? Sen böyle şifrelediğin için ben de bu kararına saygı göstereceğim lakin, bu sulardan örnek gönderirken mutfaktaki ve banyodaki musluk suyunuzdan da birer numune vermenizi tavsiye edeceğim, çünkü yakın bir zamanda musluk suyunda salgın var diye duydum. Bu, hemen her yaz duyduğumuz ve alıştığımız bir şey olunca TV için haber değeri de taşımıyor sanırım! Sana ve ailene tekrardan büyük geçmiş olsun!

canım benım ben sısılı memorıal a gıdıyorum.oradan cok memnunum ama ordakı kuvoz fıyatı gunlugu 2500 tl dogumu felan karsılarım ama bebegım erken dogarsa ben bu kadar parayı bır hastaneye yatırıcagıma kızım ıcın bır kenara koyarım dıye dusundum.ayrıca memorıal dan farkı yok bu medıpolun 1 aydır medıpola gıdıyorum.memorıala devam edıyorum ama.medıpol super buyuk temız.heryer ısıl ısıl.dogumhaneyı odaları ve yogun bakımı gezdırdıler super bır hastane.ayrıca unıversıte hastanesı oldugu ıcın her bolumde mecbur 1 tane prof. Olmak zorunda.ayrıca sezeryan 1200 tl ve normal dogum 550 tl.acıbadem ve memorıal kadarda luks bır hastane bundan emın olun.ben sadece memorıaldekı doktorları daha ılgılı ve sıcak buluyorum.

günaydınnn .. dün kendime nazar ettim yaa bugun yine uyku yok sola dönüyorum olmuyo 5 tane yastıkla destek yapıyorum hanfendi tepikliyo yine olmuyo en iyisi kalkayım dedim bi de benim taşınma telaşı vardı o bitti artık çok şükür ufak tefek eskiklerin dışında.. sıra bebiş odasına geldi içinizde en geç hazırlanıcak olan benim bence ne bir çantam hazırr ne bebiş kıyafetleri yıkandıı bakalım sağlık olsun hepsini yetiştiririz işallahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…