2012 Ekim Anneleri

günaydın kızlar,benim geceleri kızım hep uyuyor bir kere uyanıyor hep aynı saatte,benim uyurken tek sıkıntım sağa sola dönerken canım çok yanıyor,özellikle vajinam acayip acıyor,anlatamam o acıyı..sağa yattığımda bacağımın kökü tam kalçayla birleştiği nokta ağrıyor,hep sola yatılmıyor,3-4 yastık koyup sırtüstü de yatıyorum,buna yatmak denirse,oturuyorum resmen..gecelere dair sıkıntılar var yani..hatta rüya gördüm en sonunda yüzüstü yatmışım da uyumuşum rüyamda,sonra bir uyandım anaaaaam dedim baktım soluma yatık durumdayım,acaba gerçek miydi rüya mıydı derken hatırladım ki ,annem uyandırmış beni kızım yüzüstü yatmışsın kalk diye,eee annem burda olmadığına göre ohhhh dedim rüyaymış..ama rüyada bile yüzüstü yatabilmek süperdi

tatlım hiç merak etme hepsi hallolur bir günde sen yeter ki kendini fazla yorma üzme bebişi

sorma tatlım ya o uyku sorunu artık bende de var cok fena bişi rabbim yardımcımız olsun hepimizin.

kızlar hepinize günaydınnnn ve hayırlı cumalar... birazdan yatagımızın fotograflarını cekicem cibinliği bekleyemedim almayı yoksa onunla cekip eklesem daha güzel olur ama zaman akıp gidiyor eşyaları da cekip eklerim öğlene doğru...

günaydın demeden şikayete başlamışım yawwww

kızlar yatağa illa ki cibinlik almak gerekmiyor di mi??

ister alırsın ister almazsın tatlım o sana kalmış birşey sonuçta ama gördük hoşumuza gitti aklımızda yokken alınacaklar listesine girdi sadece yaz aylarında bebişi sinekten falan koruyor diye duymustum bir de gösteriş başka bişi değil

Ay o gezmeklik kıyafetler yok mu.. Hepsi birbirinden güzel ve cezbedici.. O gömlek yelek takımlara bitiyorum... Allahım üstünde düşünemiyorum bileeeee

ben daha gezmelik almadım..erkek bebek için spor simokinlere bayılıyorum :)
farklı güzel takımlar istiyorum ama daha bulamadım..
felisin aldığı bir takım hoşuma gitmişti ona da baktım kalmamış sanırım..

edammm nasılsın tatlım iyi misin ne zamandır görmüyordum seni. dilerim herşey yolundadır

iyiyim şekerlik sen nasılsın canımm?? tayin ev yerleştirme derken vakit bulamadım..
şimdide eksik tamamlama derdi olunca net başına oturamıyorum canımm..
sen neler yapıyorsun??

tabi ki değil canımm..ama ben hep özendiğim için aldım..ama daha takmadım..

günaydın herkese

Günaydın kızlar biz de geldiiik

bugün doktor teyzemizle randevumuz var, yarım saat sonra filan çıkacağız. 32. haftamda yıllık izinde olduğu için bugün gidiyoruz raporu konuşacağız...

kızlar, dün akşamdan beri kayınvalideme kızgım, kırgınım kısaca şöyle özetliim, kendileri memleketteler, dün de eltimler ( ki konuşmuyorum ben eltimle) oradan döneceklerdi bizde kayınvalideme 1-2 hafta önce onlar dönerken bize mantı gönder dedik, malum hamileyim ve bu halimle bu sıcaklarda mantı açmayla uğraşamıyorum. neyse dün eşim dedi abimler yola çıkmışlar sende annemi bir ara sor bakalım göndermiş mi mantı diye.. aradım, laf arasında sordum, naptın gönderdin mi diye yok göndermedim dedi niyeki deyince aptala yatıp demez mi he sen pişmiş mi istemiştin diye ??? anne sen ne diyorsun dedim pişmişi ne yapayım ben ooff bak yine sinirlendim, neyse sonra da he filan yaptı erişte mi istedin yoksa dedi iyice gıcık oldum, madem kararsızdın ne istediğimi bilemedim arasaydın ya bi kere
hamileliğim boyunca zaten hiç bir desteğini görmedim bir istekte bulundum onu da yapmadı bir de üstüne demez mi, doğumuna gelirim kısmetse diye en sonunda patladım e bi zahmet gel dedim. daha çok şey diyecektim ama dışarıdaydık eşimde ben konuşurken gözümün içine içine bakıyordu bişey diyemedim bende ama daha söyliceklerim var

iyiyim şekerlik sen nasılsın canımm?? tayin ev yerleştirme derken vakit bulamadım..
şimdide eksik tamamlama derdi olunca net başına oturamıyorum canımm..
sen neler yapıyorsun??

iyiyim ben de tatlım işte ne olsun hepimizde hemen hemen aynı telaşeler işte... bebek için alışveriş, eşyalarının yıkanması yerleştirilmesi falan...

fazla yorma kendini bu koşuşturmanın içinde... aman dikkat et ve kendini de bu kadar özletmeyesin bir daha emi

tatlım aman dikkat et fazla sinirlenme artık dikkatli olmamız lazım... malum bebişlerimiz herşeyden etkileniyorlar artık... bir de mazaAllah erken doğum yaparsın falan sinirlenme cok boşver... demesi kolay deme bu yaşadığının bir benzerini ben kendi tarafımdan yaşıyorum kimi zaman... hani yemek konusunda olmasa da yaşıyorum işte... boşveer

günaydınn..güzel haberlerini bekliyoruz

en güzel ve heyecanlı telaşlar canım
dün bizim odamız geldi..sirkeli su ile temizleyip daha sonra bebişimin kıyafetlerine başlıcaz..
ama ben 1-2 gündür yorgun ve hasta gibiyim elim ayağım kalkmıyor bir türlü..

dikkat ediyorum canımm..sen de dikkat et kendine..
ben de sizleri özledim gece yatamayınca gündüz uyuyorum uyanıncada yemekti eksikti derken görüşemiyoruz hiçç

canım bu hastanenin önünden geçiyorum her gün bende merak ediyordum orayı biraz bahsedermisin nasıl
doktorlar Prof. Dr. Cahit Gürkan ZORLUDoç. Dr. Suna ÖZDEMİR (*)Op. Dr. Betül YORGUNLAROp. Dr. Binnur BABACANOp. Dr. Derya YAŞAROp. Dr. Neşe HAYIRLIOĞLUayzıyor sen hangisine gidiyorsun?

Doktorumuzla olabilecek bir problemde 2. planı düşünmek zorundayız hele ki erken doğumlarda küvez olayında. tesekkurler.

edammm + melekangel + felisimfelis + leyla03 + luna82 + dkaderli + seherozcan + lotusdream + linda25

selam canım kontrollerinide burdamı yaptırdın tavsiye edebilecegın bie dr varmı burda peki

cnm sen neden geriyosun kendini canı istememiş göndermemiş bellii pişmişmi istemiştin diye sorduğuna göre boşverrr hiç takma çokmu canın cekti çektiyse ben gönderim sana attım buzluğa 2 poşet anneme yaptırdım bende güzel yapan birini bulup yaptır bari malzemeleri verde kendni üzdüğüne değmez

selam kızlar nasılsınız annemle bugün doğum çantamı hazırladık daha da heyecan sardı beniii bakalım yarın gidicez dr a allahım hayırlı haberlerle dönmemi nasip etsin inş...

İnsallah hayirli haberlerle gelirsin....

Simdi ablam aradi bu aksam cikalim bodrum a gidelim dedi 4 gunlugune ama ben cesaret edemiyorum,annemlerde samsuna gidiyor,esim calisiyor,ben ilk defa bir bayramda izinliyim ve yalnizim((ablam sensiz gitmeyiz dedi ama ben cok israr ettim,firsatiniz varken gidin diye,ama mutsuz ve yalniz hissediyorum kendimi,tek basima oturacagim artik evde 3 gun((

Formu genelde okumayı tercih ediyordum. Burda fikrimi yazmak istedim.Bende şuan Mega medipol'e gidiyorum. Doktorum Lebriz Hale Hanım. Hastalarıyla çok ilgili önceden 29 Mayıs hastanesinde çalışıyordu. Onunla ilgili olumlu referansları aldığım için doğumuda orda yapmaya karar verdim. Evime de çok yakın olması avantaj, birde dr.lar c.tesi günü tamgün çalışıyorlar. Yani birebir kendi dr.unuzda doğum yapma şansınız çok yüksek. Oraya gitmek isteyen arkadaşlar mutlaka randevu alsınlar. Bu fark almama durumu bayramdan sonra kalkacaktı. 12 tl ssk farkı yerine sadece 5 tl ödüyorsunuz. Zaten şurda kaç günümüz kaldı değilmi ufak hesaplara gerek yok. Doğum ücretleri de çok uygun. Ve herşey dahil fiyat veriliyor. (ben konuştuğumda öyleydi) Umarım hepimiz güzel bir şekilde yavrularımızı dünyaya getiririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…