canim ya catlak nasil olusuyor yani kasinti falan hissettin mi bide görunce hemen anlasiliyormu, ben taktim bu aralar sanki karnimda var gibi kirmizilik ama catlamis olan bir arkadasim onlar catlak degil normal kilcal damarlarin diyor ve kasinmiyorsan daha olmaz dedi ama emin olamiyorum
günaydınnn .. dün kendime nazar ettim yaa bugun yine uyku yok sola dönüyorum olmuyo 5 tane yastıkla destek yapıyorum hanfendi tepikliyo yine olmuyo en iyisi kalkayım dedim bi de benim taşınma telaşı vardı o bitti artık çok şükür ufak tefek eskiklerin dışında.. sıra bebiş odasına geldi içinizde en geç hazırlanıcak olan benim bence ne bir çantam hazırr ne bebiş kıyafetleri yıkandıı bakalım sağlık olsun hepsini yetiştiririz işallahh...
günaydın kızlar,benim geceleri kızım hep uyuyor bir kere uyanıyor hep aynı saatte,benim uyurken tek sıkıntım sağa sola dönerken canım çok yanıyor,özellikle vajinam acayip acıyor,anlatamam o acıyı..sağa yattığımda bacağımın kökü tam kalçayla birleştiği nokta ağrıyor,hep sola yatılmıyor,3-4 yastık koyup sırtüstü de yatıyorum,buna yatmak denirse,oturuyorum resmen..gecelere dair sıkıntılar var yani..hatta rüya gördüm en sonunda yüzüstü yatmışım da uyumuşum rüyamda,sonra bir uyandım anaaaaam dedim baktım soluma yatık durumdayım,acaba gerçek miydi rüya mıydı derken hatırladım ki ,annem uyandırmış beni kızım yüzüstü yatmışsın kalk diye,eee annem burda olmadığına göre ohhhh dedim rüyaymış..ama rüyada bile yüzüstü yatabilmek süperdi
günaydın demeden şikayete başlamışım yawwww
kızlar yatağa illa ki cibinlik almak gerekmiyor di mi??
Ay o gezmeklik kıyafetler yok mu.. Hepsi birbirinden güzel ve cezbedici.. O gömlek yelek takımlara bitiyorum... Allahım üstünde düşünemiyorum bileeeee
edammm nasılsın tatlım iyi misin ne zamandır görmüyordum seni. dilerim herşey yolundadır
günaydın demeden şikayete başlamışım yawwww
kızlar yatağa illa ki cibinlik almak gerekmiyor di mi??
iyiyim şekerlik sen nasılsın canımm?? tayin ev yerleştirme derken vakit bulamadım..
şimdide eksik tamamlama derdi olunca net başına oturamıyorum canımm..
sen neler yapıyorsun??
Günaydın kızlarbiz de geldiiik
bugün doktor teyzemizle randevumuz var, yarım saat sonra filan çıkacağız. 32. haftamda yıllık izinde olduğu için bugün gidiyoruz raporu konuşacağız...
kızlar, dün akşamdan beri kayınvalideme kızgım, kırgınımkısaca şöyle özetliim, kendileri memleketteler, dün de eltimler ( ki konuşmuyorum ben eltimle) oradan döneceklerdi bizde kayınvalideme 1-2 hafta önce onlar dönerken bize mantı gönder dedik, malum hamileyim ve bu halimle bu sıcaklarda mantı açmayla uğraşamıyorum. neyse dün eşim dedi abimler yola çıkmışlar sende annemi bir ara sor bakalım göndermiş mi mantı diye.. aradım, laf arasında sordum, naptın gönderdin mi diye yok göndermedim dedi niyeki deyince aptala yatıp demez mi he sen pişmiş mi istemiştin diye ??? anne sen ne diyorsun dedim pişmişi ne yapayım ben ooff bak yine sinirlendim, neyse sonra da he filan yaptı erişte mi istedin yoksa dedi iyice gıcık oldum, madem kararsızdın ne istediğimi bilemedim arasaydın ya bi kere
hamileliğim boyunca zaten hiç bir desteğini görmedim bir istekte bulundum onu da yapmadı bir de üstüne demez mi, doğumuna gelirim kısmetse diye en sonunda patladım e bi zahmet gel dedim. daha çok şey diyecektim ama dışarıdaydık eşimde ben konuşurken gözümün içine içine bakıyordu bişey diyemedim bende ama daha söyliceklerim var
bugün doktor teyzemizle randevumuz var, yarım saat sonra filan çıkacağız. 32. haftamda yıllık izinde olduğu için bugün gidiyoruz raporu konuşacağız...
kızlar, dün akşamdan beri kayınvalideme kızgım, kırgınımkısaca şöyle özetliim, kendileri memleketteler, dün de eltimler ( ki konuşmuyorum ben eltimle) oradan döneceklerdi bizde kayınvalideme 1-2 hafta önce onlar dönerken bize mantı gönder dedik, malum hamileyim ve bu halimle bu sıcaklarda mantı açmayla uğraşamıyorum. neyse dün eşim dedi abimler yola çıkmışlar sende annemi bir ara sor bakalım göndermiş mi mantı diye.. aradım, laf arasında sordum, naptın gönderdin mi diye yok göndermedim dedi niyeki deyince aptala yatıp demez mi he sen pişmiş mi istemiştin diye ??? anne sen ne diyorsun dedim pişmişi ne yapayım ben ooff bak yine sinirlendim, neyse sonra da he filan yaptı erişte mi istedin yoksa dedi iyice gıcık oldum, madem kararsızdın ne istediğimi bilemedim arasaydın ya bi kere
hamileliğim boyunca zaten hiç bir desteğini görmedim bir istekte bulundum onu da yapmadı bir de üstüne demez mi, doğumuna gelirim kısmetse diye en sonunda patladım e bi zahmet gel dedim. daha çok şey diyecektim ama dışarıdaydık eşimde ben konuşurken gözümün içine içine bakıyordu bişey diyemedim bende ama daha söyliceklerim var
iyiyim ben de tatlım işte ne olsun hepimizde hemen hemen aynı telaşeler işte... bebek için alışveriş, eşyalarının yıkanması yerleştirilmesi falan...
fazla yorma kendini bu koşuşturmanın içinde... aman dikkat et ve kendini de bu kadar özletmeyesin bir daha emi
canım benım oncellıkle gecmıs olsun.benımde gelısme gerılıgnden dolayı erken dogum rıskım var.bızde cok hastane arastırdık.kuvoz ıcın ama ıstanbulda en ıyı hastanede bıle 5-10 kuvoz varken.63 adet yenı dogan yogun bakımı olan bır hastane bulduk.medıpol mega hastanesı ılk ozel unıversıte hastanesı ssk anlasması oldugu ıcın 1 tl bıle almıyolar.ınsallah gerek kalmaz ama ben bıle o hastanede dogum yapmayı dusunuyorum.
canım benım oncellıkle gecmıs olsun.benımde gelısme gerılıgnden dolayı erken dogum rıskım var.bızde cok hastane arastırdık.kuvoz ıcın ama ıstanbulda en ıyı hastanede bıle 5-10 kuvoz varken.63 adet yenı dogan yogun bakımı olan bır hastane bulduk.medıpol mega hastanesı ılk ozel unıversıte hastanesı ssk anlasması oldugu ıcın 1 tl bıle almıyolar.ınsallah gerek kalmaz ama ben bıle o hastanede dogum yapmayı dusunuyorum.
edammm + melekangel + felisimfelis + leyla03 + luna82 + dkaderli + seherozcan + lotusdream + linda25
bu nazarlıkları cok özlemişim ama ben niye yokum ki
selam kızlar nasılsınız annemle bugün doğum çantamı hazırladık daha da heyecan sardı beniii bakalım yarın gidicez dr a allahım hayırlı haberlerle dönmemi nasip etsin inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?