2012 Ekim Anneleri

yok canım güvenli bile olsa şimdi asla kullanmam zaten..ama doğsun da doktoruma da sorar söylerim,başlarım..

Şekerlik16, aslında bızde anlasırız kv ile.. oturur muhabeetler ederız gec saatlere kdr , kafadır...ama ogluna olan duskunlugu ve bazen pot kırıp onu benden daha cok dusundugunu hıssettırmesı benı kızdırıo...

bı kere ufak çaplı bır kaza gecırdık..telefonda dedım böle böle.....aaa oğluma bıse olsa ben napardımm dedı. sonra hemen 'ıkınızede yaniii''..dediiiiii :)))

bir arkadasım paylastı az önce 3 aylık bebişi var onunda sizinle de paylasmak istedim... denenmiş ve faydası görülmüş yani

"ilk 20 gün kesinlikle domates yok
salatalığı emzirdiğin sürece unutuyosun
kuru bakliyat ilk 6 ay yok
gazlı içecekleri emzirdiğin sürece unut
yeşil sarı mercimek yok
bunları uygularsan çocuğunda gaz sorunu olmaz rahat edersiniz
sütü tek başına ilk 2 ay tüketmiyosun
sütü çayla beraber karıştırıp içiyosun
süt içmen gerek tek başına içtiğinde gaz yapar
sütlü çayla beraber kurabiye tüketirsen sütün artar
sütü artıran en güzel şeyde TARHANA ÇORBASI
hem çok faydalı
gaz yapmaz
baktınçocukta gaz var
Bebeğin gazı nasıl çıkarılabilir? - UZMANTV
bak bu videoda kadın çocuğun bacaklarını kaktırıyo
onun gibi yapçan tamammı
eğerki çocuk çok kolik ağlıyo çok gazı var
kasıklarını güzelce tülbentle sık
ama çok sıkma tabi
sar güzelce
sonra havluyu ütüyle ısıt
kasıklarının üstüne koyup ovalıyosun
ve bacaklrını kaktırıyosun
gaz ilk 3 ay olur
ilk 1,5 ayı çok sıkıntılı oluyo
günde 2 defa 5 damla olarak metsil damla verebilirsin
eğer mama vermen gerekirse aptamil verme bakteri bulunmuş geçen haberlere çıktı
hero baybi ver
anne sütüne yakın
yada ese mama ver
soğuk içecekleri unut
soğuk yok
zaten kış geliyo
rezene papatya ve ısırgan çayı tüketebilirsin bunlar iyi gelir"

bizde anlaşırız öyle kavgamız gürültümüz yoktur sadece ayrım yapması beni sinir ediyo hamileliğimin en başından beri böyle bebek haberini verdiğimde tepkisi aaaa öylemi daha erkendi ama neyse hayırlı olsun erken geç biz canımız ne zaman istedi o zaman yaparız onamı sormamız gerekiyodu bilmiyorum anne biz bebek yapmayı düşünüyoruz izin varmı hiç hevesli değil toruna sanırım kabullenemiyo babanne olmayı hiçbişey almaz kayınpederim göstermiş şunu alalım toruna diye izin vermemiş bunu bile söylüyo bana bırakmadım alsın almıştır o dedim diyo benm aldığım ayrı seninki ayrı 1 kere sormadılar hazırlık yapıyosunuz eksiğiniz varmı durumunuz nedir biz bişey istemeyiz zaten ama sorsalardı keşke geçende yalnızız sordu doğum parasını ayarladınızmı diye özele gitmeme karşı gereksiz olduğunu düşünüyo bende hayır anca dedim ne farkediyoki git devlete orda doğur dedi oğlun özelde olcak çocuk diyo dedim onun eti ne budu ne özelde doğurtcakmış dedi bize yakıştırmıyo yani amannnnnn sabah sabah stres oldum yine anlaşıyosanız ne mutlu cnm.annenide takma vardır bi bildiği belki içinde hevestir bilemicem bizimkide sever gösterişi ama ben engel oldum bir sürü masraf yapmasına gelin çeyizi gibi çeyiz hazırlıcaktı

çok sükür bizde öyle değil işte söylediğimde belki abartıyorum diye düsünüyor olabilirsiniz ama bizim öyle değil oğlundan daha üstün tutar beni saolsun...

kayınvalidem neredeyse her kontrole giderken söyler bana içime doğuyo rüyamda gördüm erkek diye der durur sadece buna takılırım ben ama cok ta önemseme 3 tane dr gördü ve kız dedi daha ne olsun ama değil mi? Allah yar ve yardımcımız olsun inşaAllah ne diyelim tatlım

bende anlatmam çoğu şeyi ama doğum parası mevzusuna canım çok sıkıldı anlattım geçen gün ona neymiş dedi kaç kere gitmiş özelede biliyomuş devletle aynı olduğunu dedi kızdı ki haklı insan evladını öyle küçümsemez eşimde dedi gittiğimiz hastaneden çok memnunuz oğlumuda doğduğunda oraya götürcem hep dedi bişey demiyo ona sen kimsin etin ne budun ne demiyo susuyo sonra bana sölüyo boşa masrafmış o kadar para devlette özel gibiymiş ne gerek varmış cebimizde 3 kuruşumuz yokmuş hiç kızım sen git olmazsa bizde yardım ederiz desene babamsa doğum paramızı vermeyi düşünüyodu kesinlikle hayır dedim bizim doğumlarımızı hep dedem karşılamış o yüzden içinde kalmış oda baana yapcakmış izin vermedim

arkadaslar ben şimdilik kacar biraz evle ilgileneyim iki gündür cok ihmal ettim herkese hayırlı cumalar görüsürüz yine... öğleden sonra fotolarımız eklerim ciciler topiğine öptümmm

Gunaydin canlarim,hepinize hayirli cumalar...
Saglik ocagindan geldik de,idrarimda keton cikti,ne yapmam lazim,tehlikeli mi bilen var mi yada idrarinda keton cikan?cevaplariniz bekliyorum,tisikkur ettik.

Saglik ocagindan geldik de,idrarimda keton cikti,ne yapmam lazim,tehlikeli mi bilen var mi yada idrarinda keton cikan?cevaplariniz bekliyorum,tisikkur ettik.

canım netten yaz bak kkda açmışlar öyle bi konu düzgün beslenmediğin için çıkıyomuş birde fazla su içmediğin için çıkıyomuş öyle yazıyo

canım annene eksikleri tamamlayacağız diyerek aldıklarını öğrenebilirsin..
sonuçta alınan birşey bir daha alınmasın yazık günah..

arkadasım sende öylyse, ona gore davran kayınvalıdene....senı uzup bunları söleme cesaretı varsa,sende samımı olma,tepkını goster...ben öle yapıyorum..

hiç duymadımmm :44:

bende sabah işe gelmeden saglık ocagına gttım. 3 gundur hareketsız bebegım ..çok kafama taktım...gttım kalbını dınledık.hersey normaldı..ne bu hareketsızlık anlamadım..
paranoyak oldum cıktım valla yaaaa

arkadasım sende öylyse, ona gore davran kayınvalıdene....senı uzup bunları söleme cesaretı varsa,sende samımı olma,tepkını goster...ben öle yapıyorum..

araya tatsızlık girsin istemiyorum sineye çekiyorum olanı biteni eşimle aramız çok iyi bu sorun olsun istemiyorum fazla samimi olmak istemiyorum aynı şehirdeyiz evlerimizde yakın 2 gün gitmesek 3. gün gittiğimizde lafı sokuyo nerdesiniz siz diye bende benm gitmek istemediğimi düşünmesin diye söylerim hep eşime annenlere gtmek istermisin diye oda istemez evinde dinlenmek ister kv bişey dediğindede söylerim ben gidelim dedim oğlun gelmedi, diye yoksa benden şüphelenir buara pek gitmiyoruz ama durumumda ortada zor oturup kalkıyorum uzanıyorum akşama kadar oturduğum için eşime dedim bayramda oraya gidelim buraya gdelim demek yok gittiğimz yerlerdeede uzun süre oturmak yok akrabaları var yemek yemeden bırakmaz dedim yemek yemek yok oturamıyorum yere bu bayramdada bu sorun olur bak gör oturup yemek yemediniz orda diye

Cani tembellik yapmak istemis kuzunun...

Dün ben de Medipol üzerine yoğunlaştım.
Ama Anadolu yakasında oturduğum için Koşuyolu'ndaki hastanesini aradım.
Hatta yenidoğan bakım ünitesinin doktoru ile de görüştüm.
İki hastane de aynı ayarda mıdır acaba?

sanırım kayınvalidesiyle tek iyi anlaşan benim burdan bu çıkıyor resmen :S halime sükretmeliyim sanırım

canım ben de kayınvalidemle çok iyi anlaşırım
çok düşüncelidir değer verir özenir..
bebek haberlerini duyar duymaz başladı hazırlıklara..
tek tek elleriyle yorganını yastıklarını yatağını yaptı gönderdi..
nevresim ve battaniyelerimiz kullanamayacağımız kadar var :)
her çeşit yastık iğne oyalı bakmaya kıyamıyor insan çok rahat 5 çocuk büyür

hastaneden eve geleceğim zaman nevresim takımım yorganım havlularım hepsi iğne oyalı takım..
bebişiminkileriyle aynı yapmış lohusa yatağımla..

sağolsun çok özenir ve aramızda 25 saat var..hiç üşenmez yaptıkça gönderir

hiç mi hareket yok,yoksa eskiye göre azaldı mı?? artık yerleri yok,eskilerle kıyaslama..en çok 28-32 arası olurmuş hareket..şimdilerde bende hep dalgalanma gerinme gibi hareketler var..karnım yamuk yumuk bişeyler oluyor,ama artık öyle tekme gibi şeyler pek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…