ben çatlamadım henuz ama contractubekx i biliyorum,amelıyat izi ,yara,yanık izlerinde kullanılıyor.kullanan tanıdıklar da var memnunlar ama gebelıkte kullanılıyormu bılemedım ,cunku ızlerı yok ettıgıne gore guclu bır kımyasal olabılır :26::26::26:
senin söylediklerinin tersi suan bizde işte hemen hemen ev esya doldu ve hersey kayınvalidemden annem almıs ama hala gelmedi aman napim ya pff can sıkıntısı ama üzülüyorum arada kalmaktan
sanırım kayınvalidesiyle tek iyi anlaşan benim burdan bu çıkıyor resmen :S halime sükretmeliyim sanırım
Şekerlik16, aslında bızde anlasırız kv ile.. oturur muhabeetler ederız gec saatlere kdr , kafadır...ama ogluna olan duskunlugu ve bazen pot kırıp onu benden daha cok dusundugunu hıssettırmesı benı kızdırıo...
bı kere ufak çaplı bır kaza gecırdık..telefonda dedım böle böle.....aaa oğluma bıse olsa ben napardımm dedı. sonra hemen 'ıkınızede yaniii''..dediiiiii :)))
bizde anlaşırız öyle kavgamız gürültümüz yoktur sadece ayrım yapması beni sinir ediyo hamileliğimin en başından beri böyle bebek haberini verdiğimde tepkisi aaaa öylemi daha erkendi ama neyse hayırlı olsun erken geç biz canımız ne zaman istedi o zaman yaparız onamı sormamız gerekiyodu bilmiyorum anne biz bebek yapmayı düşünüyoruz izin varmı hiç hevesli değil toruna sanırım kabullenemiyo babanne olmayı hiçbişey almaz kayınpederim göstermiş şunu alalım toruna diye izin vermemiş bunu bile söylüyo bana bırakmadım alsın almıştır o dedim diyo benm aldığım ayrı seninki ayrı 1 kere sormadılar hazırlık yapıyosunuz eksiğiniz varmı durumunuz nedir biz bişey istemeyiz zaten ama sorsalardı keşke geçende yalnızız sordu doğum parasını ayarladınızmı diye özele gitmeme karşı gereksiz olduğunu düşünüyo bende hayır anca dedim ne farkediyoki git devlete orda doğur dedi oğlun özelde olcak çocuk diyo dedim onun eti ne budu ne özelde doğurtcakmış dedi bize yakıştırmıyo yani amannnnnn sabah sabah stres oldum yine anlaşıyosanız ne mutlu cnm.annenide takma vardır bi bildiği belki içinde hevestir bilemicem bizimkide sever gösterişi ama ben engel oldum bir sürü masraf yapmasına gelin çeyizi gibi çeyiz hazırlıcaktı
ayyyyyyyyyyy gıcıklar, biz de insan evladıyızzz dımı ama yaaa,,eşime anlatamıyorum ama ben uzulmesın dıye.1 yıllık evlıyız...ama bayramda yıne böle syler derse, artık dıycem kocama....benım annemde dıyorki,,,bız kaynanalardan neler görduk, senın bu anlattıgın bısey deıl , takma dıyor..ama zaman değişti....eskıdekıler gıbı de ezdırmez sımdı kımse kendını..e tabı bırde çalısıyoruz ek. özgurlugumuzde varrr....
Sonuc olarak, cevap vermem pek ,veremem. ama gıttımmıde evıne, oram agrıyo buram agrıyo diyip, oturucam hep...
Gunaydin canlarim,hepinize hayirli cumalar...
Saglik ocagindan geldik de,idrarimda keton cikti,ne yapmam lazim,tehlikeli mi bilen var mi yada idrarinda keton cikan?cevaplariniz bekliyorum,tisikkur ettik.
annem bu adetler konusunda o kadar takıntılı ki anlatamam. öyle ki kendi evinde yıkayıp ütüleyip doğumdan sonra getirecekmiş. düşün bak park yatak almış herseyiyle onu bile doğumda getirecekmiş hey allam ya. eşime de bazen hak veriyorum. evet hoş bir durum değil ama dedim ya biraz karısık durumlar bu yuzden ona da birşey diyemiyorum. ama anneme artık pes diyorum cok eşya almış ve neler aldığnı da acıkcası pek bilmiyorum. eksiğimiz var diyoruz mesela hani az cok bilsem ne olduklarını aldıklarından ona göre bakarım ben de amaaan baslıcam bu adetlere hee
bende anlatmam çoğu şeyi ama doğum parası mevzusuna canım çok sıkıldı anlattım geçen gün ona neymiş dedi kaç kere gitmiş özelede biliyomuş devletle aynı olduğunu dedi kızdı ki haklı insan evladını öyle küçümsemez eşimde dedi gittiğimiz hastaneden çok memnunuz oğlumuda doğduğunda oraya götürcem hep dedi bişey demiyo ona sen kimsin etin ne budun ne demiyo susuyo sonra bana sölüyo boşa masrafmış o kadar para devlette özel gibiymiş ne gerek varmış cebimizde 3 kuruşumuz yokmuş hiç kızım sen git olmazsa bizde yardım ederiz desene babamsa doğum paramızı vermeyi düşünüyodu kesinlikle hayır dedim bizim doğumlarımızı hep dedem karşılamış o yüzden içinde kalmış oda baana yapcakmış izin vermedim
Gunaydin canlarim,hepinize hayirli cumalar...
Saglik ocagindan geldik de,idrarimda keton cikti,ne yapmam lazim,tehlikeli mi bilen var mi yada idrarinda keton cikan?cevaplariniz bekliyorum,tisikkur ettik.
arkadasım sende öylyse, ona gore davran kayınvalıdene....senı uzup bunları söleme cesaretı varsa,sende samımı olma,tepkını goster...ben öle yapıyorum..
canım netten yaz bak kkda açmışlar öyle bi konu düzgün beslenmediğin için çıkıyomuş birde fazla su içmediğin için çıkıyomuş öyle yazıyo
hiç duymadımmm :44:
bende sabah işe gelmeden saglık ocagına gttım. 3 gundur hareketsız bebegım ..çok kafama taktım...gttım kalbını dınledık.hersey normaldı..ne bu hareketsızlık anlamadım..
paranoyak oldum cıktım valla yaaaa
canım benım oncellıkle gecmıs olsun.benımde gelısme gerılıgnden dolayı erken dogum rıskım var.bızde cok hastane arastırdık.kuvoz ıcın ama ıstanbulda en ıyı hastanede bıle 5-10 kuvoz varken.63 adet yenı dogan yogun bakımı olan bır hastane bulduk.medıpol mega hastanesı ılk ozel unıversıte hastanesı ssk anlasması oldugu ıcın 1 tl bıle almıyolar.ınsallah gerek kalmaz ama ben bıle o hastanede dogum yapmayı dusunuyorum.
sanırım kayınvalidesiyle tek iyi anlaşan benim burdan bu çıkıyor resmen :S halime sükretmeliyim sanırım
hiç duymadımmm :44:
bende sabah işe gelmeden saglık ocagına gttım. 3 gundur hareketsız bebegım ..çok kafama taktım...gttım kalbını dınledık.hersey normaldı..ne bu hareketsızlık anlamadım..
paranoyak oldum cıktım valla yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?