2012 Ekim Anneleri

hayırlı cumalar herkese kızlar..
çok şükür bu haftada bitti..bayram tatili ile 4 gün dinlenicem..oh:)

kayınvalidelerden açılmış konu:) bende benimkiyle pek anlaşamam. çok görüşmüyoruz zaten. biraraya gelindiğindede beni çok muhatap alarak konuşmaz hep eşime bakarak konuşur. alıştım artık. bebek haberine sözde sevindi ama şuana kadar ne tek bir çöp aldı nede hazırlıklarınız ne aşamada gibi bişi sordu? arayıpta halimi hatrımı bile sormaz hastamıyım iyimiyim kötümüyüm diye? zaten elinden öyle örgü dikiş vs gelmez. avukat kendisi o taraklarda bezi yok:) eşim tek çocuk. o küçükkende boşanmışlar. eşime çok düşkün o yüzden beni hiç kabul etmedi:):) ilk zamanlar çok zoruma gidiodu ama artık bende onu yok sayarak hareket ettiğim için sallamıyorum:):) böyle daha ii..bakalım bebek doğunca ne yapıcak? elinde olsa eminim bebeği bırak bize sen git bile diyebilir:):) benim durumumda bu kızlar:)

Son düzenleme:
ya offff bugun sıkılıyorum sankı :26:ne yapsam sıkılıyorum acaba avm mi gezsemm...bebişimi özledimherkes az kalmıs dıyor bırde bana sorun dıyorum .. hasretınden zaman gecmıyor...bazen yapacaklarımı ertelıyorum daha zaman var erken dıye bazende telaşa kapılıyorum az kaldı diye arkadasımın kocasının doğuya tayını çıkmış,ekım bası gıbı orada olması gerek,o ekımın gelmesını ıstemıyor zaman cabuk gecıyor dıyor , bende olur muuuuuuuu gelsın ekım hemen ,zaman yavaş geçiyor diyorum

Günaydın Hanımlar

Sahurdan sonra hiç uyuyamadım sabah namazından sonra anca döne döne uyuyabildim şimdi uyandım ama resmen patates çuvalına dönmüşüm uyumaktan

coyote canım birde doktorunla görüş istersen daha önce de burda okuduk çoğu arkadaşın değerleri sağlık ocağında yüksek çıkarken farklı çıkarken,kendi doktoruna gittiğinde normal çıktı :26:

slm annislaer.benim soyle bir sikintim var suaralar.benim gorumcemin kasimin 24unde dugunu olacak 1hafta onceside kina gecesi.benim dogumumunda 23 ekim bir kayma olmazsa.biz ingilterede yasiyoruz onlar almanyadave benim annemde turkiyeden gelcek ins.kayinvalidem gidecegimizden suphesiz tabi aslinda bende gitmek isterim severim gorumcemi hemde tek kiz ama gel esime anlat asla diyor baska birsey demiyor el kadar cocuk ucaga biner mi diye.bende cocuk icin pek istemiyorum baklaim nasil oocak dogumdan sonra ben nasil olcam oraya gitsem el kadar cocuklar 2 hafta onceden napcam,.annemi nasil goturcez kayinvalidem alirsiniz vize diyo ama kolay mi.esim dun aramis dugun tarihini kesin ogrenmis bilet almak icin dugunden bir gun oncesine gidis dugun ertesi donuz almis kendine.annesinede hepimize alicam demis simdiden baslamasin dirdira diye bebek oluncada pasaportu cikmadi deriz diyor.ama ben biliyorum kayinvalidem o dugune gitmezsem soylerde soyler hic unutmaz siz olasaniz gidermiydiniz.burdaki arkadaslarda cocuk kucuk olacak ucak yaramaz kulaklari patlar allah korusun basinctan diyorlar korkutuyorlar beni.siz olsaniz napardiniz?

ayyy tamam getirmesin madem de neler aldığını sadece sana göstersin, sen de tam dökümünü yap bari! Eksiğimiz var diye gidip bilmeden aynı şeyi alırsan ne olacak, doğumdan sonra getirdiklerinde de değiştirme süresi çoktaaan geçmiş olacak! Yazık, ziyan valla, onun yerine başka bir ihtiyacınızı karşılarsınız!

arada kalmışsın ne zor durum..
benim arkadaşım 1 haftalık bebeğiyle uçak yolculuğu yaptı ve çok kolay oldu diyor..
aksine hiç huzursuz olmamış ve uyumuş bebişi..dr da izin vermiş..
ama senin için zor olur mu bilemiyorum o sonuçta direk evine geldi..
ama sen orda bir de düğün telaşıyla uğraşacaksın..

ben olsam gitmezdim..kayınvalidem de eminim normal karşılardı..
ama senin kayınvaliden bunu sorun edecekse gitmeyi düşünebilirsin..fırsat buldukça laf sokması canını sıkabilir..

cnm gitmeyeceksin olcak bitcek baska yapılabilcek bişey varmı anlayışlı olması lazım onunda ama daha 1 aylık bile olmucak belki minnacık bebek sen bi çocuk doktoruna sorsana bi bi zararı olurmu diye ona göre ayarlarsın

ya daha sık hareket ederdı ve dalgalanırdı karnım acayıp.3 gundur öle dalga dalga cok olmuo.hafıften oluyo..yatıyorum 10 dk beklıyorum yıne olmuyo...cok agırdan oluyor...
ama normal cıktı sabah..belkıde yerı daraldı ne bılıyım valla anlamadım...

edammm + are + 14112006 + ilaydakorucu + cimeka + Mermaid + nergis67 + Brck + felisimfelis + Coyote+ + tosun86

ya onalrda torunlari olacagina cok seviniyorla biliyorum 4 senelik evliyiz iki dusuk yasadim bu kez bebisim tutundu bana cok sukur.onlarda kotulugumuz istemezler ama haliyle dugunde bulunmamizi isterler ele gune karsida ama esim cok kati bu konuda biraz pinpiriklidirde artik gitmesemde butun sucu o ustlenir:)annede gelirse ona vize alamayiz kisa surede ben kadincagizi kime birakip gideyim buralara kadar gelcek.gonlum gitmek istiyor ama bebiste kucuk olcak zaten esim bize bilet almamis gitmeyecegimiz kesin gibi birsey offf inanin kendi kardesimin dugunu olsa gitmezdim ama iste dugunde bulunamadigim icin uzun sure laf yiyecegimide biliyorumnikaha gelin diyorlar nikahta 7 ekim anne dedim nasil gelelim benim karnim burnumda ucaga bile almazlar.sagolun kilzar

Are Senin bu dugun isi yatar gibi canim,daha el kadar kuzucuk o kadar yollara dugunlere zor gider gibi geldi bana,kiyamam,sonra bisey olsa icine dert olur,gene de sen bilirsin,bence gitme canim...

sütün olursa uçak yolculuğu boyunca sürekli emzirmen bebişinin kulaklarını koruyacaktır. Ama ben ne yapardım diye soruyorsan, ortada ölüm yok, kalım yokken elalem ne der korkusuyla el kadar bebeği öyle bir yolculuğa çıkarmazdım. Rahmetli kayınvalidemi tenzih ederek söylüyorum, zaten kayınvalideler söyleyip söyleyip susmak içindir Şaka bir yana, bu kadar küçük bir bebekle keyfi bir uçak yolculuğu onun sadece kulağına zarar vermekle kalmayabilir, bak benim kızım 8 aylıkken THY ile İstanbul-Dalaman yolculuğu yaptık, yani aman aman uzun bir yol da değildi ve bebeğim seninkine göre bir hayli büyüktü. Varışımızın gecesinden başlayarak tatilimiz kabusa dönüştü 40 derecelere varıp düşürülemeyen ateş vs. sebebiyle hem orada hem de dönünce İstanbuldaki hastanenin teşhisi uçak klimasından bulaşan mikrop! Şimdi ne desem boş zaten, sen hele bir doğur, zaten dişi bir kaplan gibi kendi gözünden bile sakınacağından böyle gereksiz ısrarlar karşısında "Başlarım hepinize!" moduna girmezsen iyidir!

selam canım kontrollerinide burdamı yaptırdın tavsiye edebilecegın bie dr varmı burda peki

ben kontrollerımı 2 taraflı yurutuyorum.her zaman bır b planım olsun ıstedıgım ıcın.memorıalde yaptırıyorum ben gebelıgımın basından berı herseyımı ama erken dogum rıskım olustugu ıcınde medıpol den nese hnm gıtmeye basladım cok sıcak kanlı bır bayan.hastanedede cok ılgılıler.tavsıye ederım

haklisiniz kizlar tesekkurler cevaplariniz icin anlasildi gitmiyce:)artik bebisin pasaportu yetismedi deriz
hos yetismeside zor zaten.oncelikle bebegimi dusunmeliyim zaten havlarda cok soguk olacak o zamanlar almanyanin sogugu hic cekilmez daha once gittigim icin biliyorum.babamiz iki gunlugune gide bizde bebisim ve annemle onu bekleriz:)yazik oda hic gitmek istemiyor ama mecburi,evlendigimizden beri hic ayrilmadikta ilk ayriligim olcak

hangi avm'yi gezeceksin bakiym? Marmara Forum'a mı gitsek. Bakırköy'deydin değil mi, artistçim?

Cok cok cok gecmis olsun canim,Ekim bebislerimiz aceleci sanirim,insallah hepsi tam zamaninda dunyaya merhaba derler.

kızlar benım oğlan gecelerı uyuyor artık arada bır sağa sola dönuyor kıçını yerleştiriyor tekrar uyuyor uyanıyorum bakıyorum tık yok ,içim sıkılıyor öyle oluncasabah babamızı gonderıyorum tık yok tekrar uzanıyorum bakıyorum 10-20 dakıka sonra bızımkı uyanıyor,sabahları da gec kalıyor uyuyor fosu fosur heralde:26: sizde durum nasıl oldu gecelerı..onceden uyurken uyandırırdı benımkı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…