annem bu adetler konusunda o kadar takıntılı ki anlatamam. öyle ki kendi evinde yıkayıp ütüleyip doğumdan sonra getirecekmiş. düşün bak park yatak almış herseyiyle onu bile doğumda getirecekmiş hey allam ya. eşime de bazen hak veriyorum. evet hoş bir durum değil ama dedim ya biraz karısık durumlar bu yuzden ona da birşey diyemiyorum. ama anneme artık pes diyorum cok eşya almış ve neler aldığnı da acıkcası pek bilmiyorum. eksiğimiz var diyoruz mesela hani az cok bilsem ne olduklarını aldıklarından ona göre bakarım ben de amaaan baslıcam bu adetlere hee
slm annislaer.benim soyle bir sikintim var suaralar.benim gorumcemin kasimin 24unde dugunu olacak 1hafta onceside kina gecesi.benim dogumumunda 23 ekim bir kayma olmazsa.biz ingilterede yasiyoruz onlar almanyadave benim annemde turkiyeden gelcek ins.kayinvalidem gidecegimizden suphesiz tabi aslinda bende gitmek isterim severim gorumcemi hemde tek kiz ama gel esime anlat asla diyor baska birsey demiyor el kadar cocuk ucaga biner mi diye.bende cocuk icin pek istemiyorum baklaim nasil oocak dogumdan sonra ben nasil olcam oraya gitsem el kadar cocuklar 2 hafta onceden napcam,.annemi nasil goturcez kayinvalidem alirsiniz vize diyo ama kolay mi.esim dun aramis dugun tarihini kesin ogrenmis bilet almak icin dugunden bir gun oncesine gidis dugun ertesi donuz almis kendine.annesinede hepimize alicam demis simdiden baslamasin dirdira diye bebek oluncada pasaportu cikmadi deriz diyor.ama ben biliyorum kayinvalidem o dugune gitmezsem soylerde soyler hic unutmaz siz olasaniz gidermiydiniz.burdaki arkadaslarda cocuk kucuk olacak ucak yaramaz kulaklari patlar allah korusun basinctan diyorlar korkutuyorlar beni.siz olsaniz napardiniz?
slm annislaer.benim soyle bir sikintim var suaralar.benim gorumcemin kasimin 24unde dugunu olacak 1hafta onceside kina gecesi.benim dogumumunda 23 ekim bir kayma olmazsa.biz ingilterede yasiyoruz onlar almanyadave benim annemde turkiyeden gelcek ins.kayinvalidem gidecegimizden suphesiz tabi aslinda bende gitmek isterim severim gorumcemi hemde tek kiz ama gel esime anlat asla diyor baska birsey demiyor el kadar cocuk ucaga biner mi diye.bende cocuk icin pek istemiyorum baklaim nasil oocak dogumdan sonra ben nasil olcam oraya gitsem el kadar cocuklar 2 hafta onceden napcam,.annemi nasil goturcez kayinvalidem alirsiniz vize diyo ama kolay mi.esim dun aramis dugun tarihini kesin ogrenmis bilet almak icin dugunden bir gun oncesine gidis dugun ertesi donuz almis kendine.annesinede hepimize alicam demis simdiden baslamasin dirdira diye bebek oluncada pasaportu cikmadi deriz diyor.ama ben biliyorum kayinvalidem o dugune gitmezsem soylerde soyler hic unutmaz siz olasaniz gidermiydiniz.burdaki arkadaslarda cocuk kucuk olacak ucak yaramaz kulaklari patlar allah korusun basinctan diyorlar korkutuyorlar beni.siz olsaniz napardiniz?
hiç mi hareket yok,yoksa eskiye göre azaldı mı?? artık yerleri yok,eskilerle kıyaslama..en çok 28-32 arası olurmuş hareket..şimdilerde bende hep dalgalanma gerinme gibi hareketler var..karnım yamuk yumuk bişeyler oluyor,ama artık öyle tekme gibi şeyler pek yok..
canım bu hastanenin önünden geçiyorum her gün bende merak ediyordum orayı biraz bahsedermisin nasıl
doktorlar Prof. Dr. Cahit Gürkan ZORLUDoç. Dr. Suna ÖZDEMİR (*)Op. Dr. Betül YORGUNLAROp. Dr. Binnur BABACANOp. Dr. Derya YAŞAROp. Dr. Neşe HAYIRLIOĞLUayzıyor sen hangisine gidiyorsun?
Doktorumuzla olabilecek bir problemde 2. planı düşünmek zorundayız hele ki erken doğumlarda küvez olayında. tesekkurler.
selam canım kontrollerinide burdamı yaptırdın tavsiye edebilecegın bie dr varmı burda peki
Dün ben de Medipol üzerine yoğunlaştım.
Ama Anadolu yakasında oturduğum için Koşuyolu'ndaki hastanesini aradım.
Hatta yenidoğan bakım ünitesinin doktoru ile de görüştüm.
İki hastane de aynı ayarda mıdır acaba?
sütün olursa uçak yolculuğu boyunca sürekli emzirmen bebişinin kulaklarını koruyacaktır. Ama ben ne yapardım diye soruyorsan, ortada ölüm yok, kalım yokken elalem ne der korkusuyla el kadar bebeği öyle bir yolculuğa çıkarmazdım. Rahmetli kayınvalidemi tenzih ederek söylüyorum, zaten kayınvalideler söyleyip söyleyip susmak içindirŞaka bir yana, bu kadar küçük bir bebekle keyfi bir uçak yolculuğu onun sadece kulağına zarar vermekle kalmayabilir, bak benim kızım 8 aylıkken THY ile İstanbul-Dalaman yolculuğu yaptık, yani aman aman uzun bir yol da değildi ve bebeğim seninkine göre bir hayli büyüktü. Varışımızın gecesinden başlayarak tatilimiz kabusa dönüştü 40 derecelere varıp düşürülemeyen ateş vs. sebebiyle hem orada hem de dönünce İstanbuldaki hastanenin teşhisi uçak klimasından bulaşan mikrop! Şimdi ne desem boş zaten, sen hele bir doğur, zaten dişi bir kaplan gibi kendi gözünden bile sakınacağından böyle gereksiz ısrarlar karşısında "Başlarım hepinize!" moduna girmezsen iyidir!
ya offff bugun sıkılıyorum sankı :26:ne yapsam sıkılıyorum acaba avm mi gezsemm...bebişimi özledimherkes az kalmıs dıyor bırde bana sorun dıyorum .. hasretınden zaman gecmıyor...bazen yapacaklarımı ertelıyorum daha zaman var erken dıye bazende telaşa kapılıyorum az kaldı diye arkadasımın kocasının doğuya tayını çıkmış,ekım bası gıbı orada olması gerek,o ekımın gelmesını ıstemıyor zaman cabuk gecıyor dıyor , bende olur muuuuuuuu gelsın ekım hemen ,zaman yavaş geçiyor diyorum
slm tatlı anneler ve kuzuları:))) inş. herkes iyi herşey yolundadır
kızlar geçen cuma kahverengi akıntım oldu dr. gittik eşimle idrar ve kan testi yaptı antibiyotik ve fitil verdi bebeğim çok şükür iyi suyumda azalma varmış bol sıvı tüket dedi rapor verdi erken doğum tehdidi diye bayramdan sonra kontrolüm var inş. güzel haberler alırım dua edin bebeğim ve benim için sizde kib canlar görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?