kızlar benım oğlan gecelerı uyuyor artık arada bır sağa sola dönuyor kıçını yerleştiriyor tekrar uyuyoruyanıyorum bakıyorum tık yok ,içim sıkılıyor öyle olunca sabah babamızı gonderıyorum tık yok tekrar uzanıyorum bakıyorum 10-20 dakıka sonra bızımkı uyanıyor,sabahları da gec kalıyor uyuyor fosu fosur heralde:26: sizde durum nasıl oldu gecelerı..onceden uyurken uyandırırdı benımkı...
biraz kıskanacak mıyız ne:44: ya da bana öyle geldi.. biryerde okudum bebeklerin eşyalarını kullanma ve bebek gibi davranmalar olurmuş
biraz kıskanacak mıyız ne:44: ya da bana öyle geldi.. biryerde okudum bebeklerin eşyalarını kullanma ve bebek gibi davranmalar olurmuş
kızlar ben bıberon alacagımda 125 ml.çok kucuk geldı bana 260 ml.alsam yenı dogana emzıgı uyarmı ...bu konudada bir şey bilmiyorum,bilenlerden cevap beklıyorum
tabii artık deli tekmeler azaldı, kafasını poposunu falan kaldırmaya çalışıyor artık. Dün gece yeminle bel çukurumdaydı, ön taraf yetmedi arkaya dolanmaya çalışıyor bu oğlan dedim eşime. Geceleri bizim de biraz düzene girdi sanki ama göbeğimde elimi gezdirinde yine de dayanamayıp karşılık veriyor horozum!
Ben de bu soruya ortagim canim
Biberon ve emzik konusunda bilenlerden yardim istiyorum.
kızlar ben bıberon alacagımda 125 ml.çok kucuk geldı bana 260 ml.alsam yenı dogana emzıgı uyarmı ...bu konudada bir şey bilmiyorum,bilenlerden cevap beklıyorum
kızlar benım oğlan gecelerı uyuyor artık arada bır sağa sola dönuyor kıçını yerleştiriyor tekrar uyuyoruyanıyorum bakıyorum tık yok ,içim sıkılıyor öyle olunca sabah babamızı gonderıyorum tık yok tekrar uzanıyorum bakıyorum 10-20 dakıka sonra bızımkı uyanıyor,sabahları da gec kalıyor uyuyor fosu fosur heralde:26: sizde durum nasıl oldu gecelerı..onceden uyurken uyandırırdı benımkı...
canım annene eksikleri tamamlayacağız diyerek aldıklarını öğrenebilirsin..
sonuçta alınan birşey bir daha alınmasın yazık günah..
aldıklarını az cok biliyorum da sorun o değilgörmediğim için aynı seyleri almaktan korkuyorum neyse artık aynı olursa da canı saolsun napalım...
artık aynı olursa gider model değiştirirsiniz canımm..
öyle olcak artık care yok baska ya da değişimli giydiricem ufak aldıklarını saklayamam cünkü...
ya onalrda torunlari olacagina cok seviniyorla biliyorum 4 senelik evliyiz iki dusuk yasadim bu kez bebisim tutundu bana cok sukur.onlarda kotulugumuz istemezler ama haliyle dugunde bulunmamizi isterler ele gune karsida ama esim cok kati bu konuda biraz pinpiriklidirde artik gitmesemde butun sucu o ustlenir:)annede gelirse ona vize alamayiz kisa surede ben kadincagizi kime birakip gideyim buralara kadar gelcek.gonlum gitmek istiyor ama bebiste kucuk olcak zaten esim bize bilet almamis gitmeyecegimiz kesin gibi birsey offf inanin kendi kardesimin dugunu olsa gitmezdim ama iste dugunde bulunamadigim icin uzun sure laf yiyecegimide biliyorumnikaha gelin diyorlar nikahta 7 ekim anne dedim nasil gelelim benim karnim burnumda ucaga bile almazlar.sagolun kilzar
emzik boyutları biberonun hacmiyle alakalı değil, biberon ağzının dar veya geniş oluşuyla alakalı canım. Bebeğinin aylarına göre de yavaş akışla başlıyorsun, sırasıyla orta akış, hızlı akışla devam ediyorsun. Ben dr. Browns 240lık al, geniş ağız, doğal akış. Bebeğin hava yutmasını engelliyor, hem de cam biberonlerın aksine tuz buz olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?