hmmmmmm o zaman 240 lık dr browmn alayım yenı dogan emzık mı alayım yanına,hastane cantama koyacamda süt gelmezse falan diye canım ...
bugun burası neden bu kadar sakinbayram tatili moduna mı girdi herkes
herkes bayram telaşında heralde banada hiç bayrammış gibi gelmiyo oruç tutmadığımdan allah affetsin
kızlar benım oğlan gecelerı uyuyor artık arada bır sağa sola dönuyor kıçını yerleştiriyor tekrar uyuyoruyanıyorum bakıyorum tık yok ,içim sıkılıyor öyle olunca sabah babamızı gonderıyorum tık yok tekrar uzanıyorum bakıyorum 10-20 dakıka sonra bızımkı uyanıyor,sabahları da gec kalıyor uyuyor fosu fosur heralde:26: sizde durum nasıl oldu gecelerı..onceden uyurken uyandırırdı benımkı...
aman allahım nasılda şişirmiiş bıcırık benimde hep o tarafımı şişiriyo ama neresi orası anlamıyorum
ben sadece 8 kilo aldım
sen kaç kilo aldın
bu arada çatlamaya başladım ya
ben sordum doktora kafasını araya doğru ittirip diretiyormuş bu hareket onu gösteriyor kızlar.. yani arkaya doğru boyundan ittiriyormuş... :))
Deme yaKorktum bak şimdi :18:Çatlamadık diye güvenemeyeceğiz yani, çatlaklar son dakka golü de atabiliyor demek. Ben kreme yükleneyim bari.
yani o görünen kafasımı geçen ultrasona girdiğimde kafa aşağıdaydı bizim ama gerindiğinde hep orası şişiyo acaba poposumu dedim ben kıvrımlı duruyo ya poposunumu çıkarıyoki dışına diye düşünüyodum
bende poposu diyetahmin ediyorum canım kafası aşağıda çünkü...birde elimle şişen yeri ellediğimde kafadan geniş...
Deme yaKorktum bak şimdi :18:Çatlamadık diye güvenemeyeceğiz yani, çatlaklar son dakka golü de atabiliyor demek. Ben kreme yükleneyim bari.
Kızlar dünden beri yokum.. Okuyup okuyup kaçıyorum daha doğrusu. Annem bendeydi. Biraz önce çıktı. Dünden beri benim oğlanın kıyafetlerini yıkıyorum. Arada misafir geldi gitti, akşam yemek faslı falan derken hepsi bitmedi ve ütülenemedi tabi. Şuan son makine yıkanıyor. Oda 2 battaniye ve hurçlar var içinde. Son kalanlar yani. Hurçlarımı da yıkadım çünkü odamızı yerleştirene kadar kendi dolabımda 2 raf boşalttım. O derin 2 rafa koyacağım eşyalarını. Sonra da oda boyanacak ve yerleşecek. Bayramdan sonraya kaldı tabi malum. Bu arada hiçbir kıyafet birbirini boyamadı allaha şükür. Ay çok korkmuştum birşey olacak diye ama olmadı. Çorapları çok tatlı oğlumun yaaaBadi badi yarabbimmmmm.... Yalnız ufak bisiklet filesi gibi birşey alacağım. Çamaşırlığa onu asacağım. Daha sonra çorapları onun içine atacağım. Şimdi zekli geliyor ama sonra uğraşması zor olur çocukla... Zor duruyorlar çünkü. Birşeylerin üstüne atmak zorunda kalıyorum ozaman bile düşme tehlikesi var yani...
Bu arada annem de bana 2 tane sabahlıklı pijama takımı almış. Ay bayıldım. Nasıl güzel nasıl güzel. Tam istediğim gibi almış.. Geriye taç ve terlik kaldı.
güzelim inşallah olmaz da asıl şimdi oluyor çatlaklar,doğumdan sonra çatlayan arkadaşım var benim,bayılıyordum karnına doğuma gidene kadar,bir çıktı ki harita
yani o görünen kafasımı geçen ultrasona girdiğimde kafa aşağıdaydı bizim ama gerindiğinde hep orası şişiyo acaba poposumu dedim ben kıvrımlı duruyo ya poposunumu çıkarıyoki dışına diye düşünüyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?