2012 Ekim Anneleri

selam kızlar...
herkese hayırlı cumalar...
benim oğlumunda gece hareketleri azaldı.ama dün göbeğimi acaip bir şekle soktu.galiba poposunu dayadı bende hemen fotoğrafını cektim, eşim gelince gösterdim oda şaşırdı birzdan ekliyeyim teyzeleride görsün :)

hmmmmmm o zaman 240 lık dr browmn alayım yenı dogan emzık mı alayım yanına,hastane cantama koyacamda süt gelmezse falan diye canım ...

biberonu geniş ağız alırsan anne memesine benzediği için bebeğine kolaylık olur, biberon emziğini de ilk 1-2 ay için 1 no. yani yavaş akış almalısın ki mama azar azar gelsin, rahatsız etmesin bebeğini.

herkes bayram telaşında heralde banada hiç bayrammış gibi gelmiyo oruç tutmadığımdan allah affetsin

aynı bende de hiç bayram heyecanı yok. eskilerde böyle değildi halbuki ne heyecanlı olurdu telaşesi falan. bir de eşim çalısacak bayram boyunca yalnız olucam evde. arada babaneye inicem orda ilgilenirim artık gelen gidenle yorulunca da eve cıkarım napim

Kızlar dünden beri yokum.. Okuyup okuyup kaçıyorum daha doğrusu. Annem bendeydi. Biraz önce çıktı. Dünden beri benim oğlanın kıyafetlerini yıkıyorum. Arada misafir geldi gitti, akşam yemek faslı falan derken hepsi bitmedi ve ütülenemedi tabi. Şuan son makine yıkanıyor. Oda 2 battaniye ve hurçlar var içinde. Son kalanlar yani. Hurçlarımı da yıkadım çünkü odamızı yerleştirene kadar kendi dolabımda 2 raf boşalttım. O derin 2 rafa koyacağım eşyalarını. Sonra da oda boyanacak ve yerleşecek. Bayramdan sonraya kaldı tabi malum. Bu arada hiçbir kıyafet birbirini boyamadı allaha şükür. Ay çok korkmuştum birşey olacak diye ama olmadı. Çorapları çok tatlı oğlumun yaaa Badi badi yarabbimmmmm.... Yalnız ufak bisiklet filesi gibi birşey alacağım. Çamaşırlığa onu asacağım. Daha sonra çorapları onun içine atacağım. Şimdi zekli geliyor ama sonra uğraşması zor olur çocukla... Zor duruyorlar çünkü. Birşeylerin üstüne atmak zorunda kalıyorum ozaman bile düşme tehlikesi var yani...

Bu arada annem de bana 2 tane sabahlıklı pijama takımı almış. Ay bayıldım. Nasıl güzel nasıl güzel. Tam istediğim gibi almış.. Geriye taç ve terlik kaldı.

benim defnoşum geceleri hiç rahatsız etmiyor sabahları bir uyanıyor baktı ben hala yatıyorum sakinleşiyor gün içinde minik minik hareket ediyor babası gelince geceleri özellikle cosuyor ,uyku öncesi tırmalıyor:)) babacı olacak galiba bizimki

ben sordum doktora kafasını araya doğru ittirip diretiyormuş bu hareket onu gösteriyor kızlar.. yani arkaya doğru boyundan ittiriyormuş... :))

yani o görünen kafasımı geçen ultrasona girdiğimde kafa aşağıdaydı bizim ama gerindiğinde hep orası şişiyo acaba poposumu dedim ben kıvrımlı duruyo ya poposunumu çıkarıyoki dışına diye düşünüyodum

bende poposu diyetahmin ediyorum canım kafası aşağıda çünkü...birde elimle şişen yeri ellediğimde kafadan geniş...

Deme ya Korktum bak şimdi :18:Çatlamadık diye güvenemeyeceğiz yani, çatlaklar son dakka golü de atabiliyor demek. Ben kreme yükleneyim bari.

güzelim inşallah olmaz da asıl şimdi oluyor çatlaklar,doğumdan sonra çatlayan arkadaşım var benim,bayılıyordum karnına doğuma gidene kadar,bir çıktı ki harita

Kimse artık bana cevap vermiyor. Küstüüümmmmmm

güzelim inşallah olmaz da asıl şimdi oluyor çatlaklar,doğumdan sonra çatlayan arkadaşım var benim,bayılıyordum karnına doğuma gidene kadar,bir çıktı ki harita

ben alıştım çatlaklarımla yaşamaya artık sinir olmuyorum onlara bakarken çatlaklarımı dert ederken şeker çıktı dahada kötüsü o yüzden yakınmıyorum beterin beteri var çünkü

kafası tam yerleşmiş durumda değil ya,boynu umuzları kafasını ittirdiğinde o şekli alıyor bence,poposu diger tarafta omuz boyun sırt baslangıcı sert olan tarafta direnince de öyle görünüyor... çünkü bana ultrasonda detaylıca anlattı benim de bebeğin kafası aşagıda fakat doğum kanalına girmiş değil ya o yüzden oynatabiliyor diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…