Kimse artık bana cevap vermiyor. Küstüüümmmmmm
hötttt bayramda küsülmez bilmiyonmu sen bakimmmm güle güle giy geceliklerini cnm ohh yıkancaklarıda halletmişsin bende yıkadım tek ütüsü kaldı bayramdan sonra onları ütüler halıları yıkatır evide temziletirsem tamamdırr bebek kıyafetlerini yıkaması pek güzeldide sermesi pek sıktı beni minik minik ilk diye böyle hevesle serdim bebiş doğunca böyle hevesle serebilceğimi sanmıyorum
Küsmem ksmem şakaBu arada bende aynı şeyi düşünüyorum. Şimdi zevkli ama bebek varken nasıl olacak bakalım. Hele o çoraplar allahım yarabbim. Kesin bir sele gibi birşey olması gerekiyor... İçine ayrı ayrı atarız. Kolay olur.
kızlar biz kışın odada klima kullanmayı düşünüyoruz sizce yetermi bebişe buralar çok soğuk olmuyo kar felan yağmıyo yani doğal gazda daha gelmedi buralara ya soba kurucaz ya klimayla idare etcez sobada bana sağlıklı gelmiyo gaz derdi var çok sıcak olur hasta olur bebiş diye klima da az gelirmiki
bende poposu diyetahmin ediyorum canım kafası aşağıda çünkü...birde elimle şişen yeri ellediğimde kafadan geniş...
Canım bende klima ile ısıtacağım evi. Hiç de az olmaz hatta iyi olur. İçerinin derecesini hep bilriz. Sadece buhar makinesi şart klima olunca. Onuda allah izin verirse almayı düşünüyorum zaten. Gerçi klima olmasa da şart. Özellikle sobayla. Soba falan çok sıcak olur bence.
evet kızlar, o sert sert çıkan yer bebişlerimizin poposu :) başı dıye sevıyordum ben ama dr.um poposu oldugunu söyledi
Vücut asıl şimdi doruk noktasına ulaştığı için... Çok kilo alalım veya almayalım. Kaderde varsa çatlayacağız artık...
bende öyle düşünüyorum alışmasın çok sıcağa bide biz çalışıyoruz kim uğraşcak sobayla en güzeli doğal gazda oda daha buraya gelmedi gelsede şuan bağlatamayız durum müsait değil yani kayınvalidem üşür çocuk soba kurun diyo ben kurmak istemiyorum korkuyorum sobadan
Çatlamıycam işte çatlamıycam. Vıccık vıccık kremli gezicem ama çatlamıycam işte
Hergün eşime soruyorum çatlamış mıyım diye. Şurama bak burama bak diyorum. Biryerimde iz görüyorum bu çatlak mı diye koştur koştur yanına gidiyorum. Eşim de çıldırdı artık. Ama ne yapam çatlamak istemiyorum. Şimdiye kadar yok inşallah da olmazzzzz
Aman bırak kayınvalideni allah aşkına. Benimkide üşür üşür diyo. Hatta ben hep penye kıyafetler aldım ya bunlar ince falan diyor ama ben anlatıyorum durumu. Bebeğimi sıcağa alıştıramam sonra en ufak bir serinlikte hasta oluyorlar. Zaten bizde biliriz herhalde bebeğimizi sıkı giydirmemiz gereken zamanı. Aralıktan sonra başlarım ben kalın kıyafetlere. Evin içi 20 derece olsa yeter diyorlar dr.lar yanlış hatırlamıyorsam. Öğreniriz zaten hastanedende :) Ay evlerimiz şenlenecek. Çok güzel olacak ama herkes de işimize karışmak isteyecek. Ama ben karıştırtmam valla. Umurumda değil yani. Kırmam ama anlatırım doğruyu. Bazen de geçştiririm
mrb kızlar
Kimse artık bana cevap vermiyor. Küstüüümmmmmm
hehehee öyle dedin aklıma ne geldi kv kız kardeşi doğum yaptı kendisi çok dindardır çarşafla gezer teyzemiz bende hep burdanda okuyorum ya çocuğa şu iyiymiş bu kötüymüş felan anlatırım ortamda netten okudum derim hatta sünnet olayını söyledim eşime atladı hemen kesin bunuda internetten öğrenmiştir karın dedi neyse teyzenin bebişi doğdu bunlar dualarla karşılamışlar bebeği teyze o haliyle hep dualar okumuş eşide aynı şekilde kv ninde hoşuna gitmiş bu banada laf çarptırıyo diyokiii öyle bakım bilgileri falan yalan onlarda neymiş keşke herkes bakım bilgisi bilmesede öyle dini bilgiler bilsee çocuğuna okusa diyo ne güzel okudular diyoo bana söylüyo yani onları bilceğine bunları bil diyee
İyi günlerde kullan canım keşke bana da alsalar tam istediğim gibi şu alişveriş olayını hiç sevmiyorum. Benimde sabahlık ve terliğim eksik şimdilik
merhaba tatlım nasılsın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?