- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
kızlar biz kışın odada klima kullanmayı düşünüyoruz sizce yetermi bebişe buralar çok soğuk olmuyo kar felan yağmıyo yani doğal gazda daha gelmedi buralara ya soba kurucaz ya klimayla idare etcez sobada bana sağlıklı gelmiyo gaz derdi var çok sıcak olur hasta olur bebiş diye klima da az gelirmiki
mrb canım sabahtan net bozuldu uğraştım yapamadım yemek yaptım ortalık toparla bu saat oldu şimdide çamaşır asıp katlıcam iş bitermi hiç sizler neler kaynattınız bugün?
Yemin ederim cehaletten ölecez artık.. Ya bu nedir şimdi. Tamam çoluğumuzu cocuğumuzu mslüman yetiştirelim, dinini bilsin bilmem ne ama sen kayınvallidene deki '' anneciğim tevekkül diye birşey var dinimizde de. Eşşeğini önce sağlam kazığa bağlayacaksın, sonra allaha emanet edeceksin'' de... Bakımı bileceğiz ondan sonra dua edeceğiz. Yoksa saldım çayıra mevlam kayıra olmuyor bu işler maalesef. Ama sırf sana laf çarpmak için yapılmış bu hareketler. Çok bilmiş görmüşler seni
Bu arada sünnet olayını hatırladım.. Anlatmıştın demi
anlatmışımdır mutlaka sağolsun her görüşmemişde bir gafda bulunduğu için kendileri laf sokmayı çok sever bunu eşimede söylerim hep annen için laf sokmak büyük zevk diye bişi de demez biliyo çünkü bende pişkin bi şekilde dedim o zaman teyzem doğumda gelsinde okuyuversin duaları diye inş gelir diyo o hamileyken oruç bile tutmuş bende tutabilirmişim öyle diyo bana hep bi kıyaslama içinde kardeşiyle beni ama hep ben eksik taraftayım o tam şimdi doğsun bebiş bakımlarımızı kıyaslar o şunu yapıyo sende yap o çocuğu böyle giydiriyo sende giydir der durur kesin o zamanda ben çocuğumu iyi bakamıyo olurum onun bakımı süper olur
bugun burası neden bu kadar sakinbayram tatili moduna mı girdi herkes
offffff bugün çok sıkıcııııı
pek girmedim cnm yaa çok sıkıcı çıkın deselerde çıksak gitsek yabrck nerdesin kuzum bugün sen benmi görmedim yoksa senmi yoktun benelsede yok
takma kafanı cnm ama hepsi şerefsiz işte
kesinlikle canım..bende bunaldım..biran önce mesai bitsede bayram tatili başlasa..
şubede hamileyim diye yerimi değiştirdiler. üst kattan aşağı indim operasyona. sütüne bide performans primimi düşük verdi müdür. ücretsiz iznede ayrılıcam diye sanırım..sabahtan beri canım çok sıkkın..kadınlara iş hayatında gizli mobbingg yapılıo..direk taciz etmelerine gerek yok. dolaylı olarak her türlü pozitif ayrımcılığı yapıyolar.:44: istifa etmek istiyorum. ama işte bir ay daha sıkayım dişimide 3 ay hiç olmazsa ücretli izin alayım. ücretsiz izindede ya yeni bir iş bakarım yada istifamoralim bozuldu çok ama..offfff
ay bi doğurayım ilk gittiğim düğünde zıplaya zıplaya oynıcam:)o göbişle göbek atmak zor olmasın yavru kuşum
tatlım aman dikkat et fazla sinirlenme artık dikkatli olmamız lazım... malum bebişlerimiz herşeyden etkileniyorlar artık... bir de mazaAllah erken doğum yaparsın falan sinirlenme cok boşver... demesi kolay deme bu yaşadığının bir benzerini ben kendi tarafımdan yaşıyorum kimi zaman... hani yemek konusunda olmasa da yaşıyorum işte... boşveer
günaydınn..güzel haberlerini bekliyoruz
kontrolden geldik kızlar bu aradakızımız 1 buçuk hafta önden gidiyor dedi dr.teyzemiz- kilosu şu an 1860gr
32. hafta raporumu 31.08'de almaya gel dedi
QUOTE]
canım ben mantısında değilim zaten. kvalidem ben 2-3 aylık hamileyken gitti memlekete ki o zamana kadar bir yardımı olmadı hiç. yemek yaparkan kokudan dolayı zorlanıyordum o zaman bile ara da da olsa gelin beraber yiyelim demedi, üst katımda oturuyor kendisi... herşeyi geçtim muhtaç değilim onlara ama tavrı beni üzüyor... iki lafın biri annen gelse annen gelse, ben zaten ona bırakmayı düşünmüyorum çocuğumu bir çok kez yüzünede söyledim ama ne korkusu var hala anlamış değilimcnm sen neden geriyosun kendini canı istememiş göndermemiş bellii pişmişmi istemiştin diye sorduğuna göre boşverrr hiç takma çokmu canın cekti çektiyse ben gönderim sana attım buzluğa 2 poşet anneme yaptırdım bende güzel yapan birini bulup yaptır bari malzemeleri verde kendni üzdüğüne değmez
canım kendi annelerimiz gibi kattiyen olamazlar o kesin de ama dediğin gibi tavırlar yaklaşımlar insanı üzüyor maalesef. bende çalışıyorum, doğumdan sonra da devam etmek zorundayım şu ana kadar kim bakacak çocuğumuza o da belli değil henüz.. benim işim eşiminkinden iyi olduğu için en kötü ben çalışmaya devam edeceğim eşim işten çıkacak diyoruz şimdilik bunu bile düşünüyoruz. ama kvalidem sürekli bana keşke annen gelse annen gelse diyor ( annem yurtdışında, rahatsız ve çalışan biri) kadın korkuyor sanki başına kalacak diye, pöööfflotusdream, şekerlik16, yazdıklarınızı gorunce dayanamadım bende bı ık ısey karalıyımm dedım
benım kayınvalıdemde ıyıdır hoşturda, böyle bı annenın kızına olan düşkünlüğü ,(her ne kadar ıyı olrusa olsun) kayınvalidelerde olmuyor malesef.
Geçen haftalarda rahatszılandım ben, enfeksıyondu halsızlıktı, bel agrısıydı....ve bunalrı bılıyor kendısı.
34. haftamdayım,çalısıyorum hala ve bugun izne ayrılıyorum.hafta başı aradım kayınvalıdemı(ayrı şehirlerdeyız)...konusurken dedım bende bu hafta ayrılıcam artık dıye.
bana erken ayrılmıyormusun dedi,,amanıınnn şok oldum...'halımı bılmıomusun dedım nasıl gelıyorum ıse 'dedım.... ' e ucretlımı 'dedi......
ay kızlar nasıl sınır oldum bılemessınız..onalr bıze yerı gelınce maddı destek olurlar...ben çalısmayınca, bıze para vermek durumunda olcagınımı sandı bılemyıorum....
annem olsa ıyı kızım cık dınlen der....ay bılmyıorum bızmı alınganızzzzzzzz , yoksa alınmakta haklımıyız.....kızdım kac gundür aramıyorummm daaa
bende bu sebeplerden bu yaklaşımından dolayı pek aramıyorum kendisini soğudum çünkü samimi bulmuyorum kendisini
cnm kesinlikle öyle ne kadar iyi olursa olsun ne kv annenin yerini tutar nede gelin damat evladın yerini bunu bana kv hep ima eder yani evlatlarının çok değerli olduğunu falan filan bende öyledir derim yok ben seni çok severim annem gbi demem yalan olur çünkü bende hala çalışıyorum hiç sormaz ne zaman çıkcan çık dinlen diye ama doğum parasını ayarladınızmı diye sorar biz hayır deyincede git devlette doğur der ama kendi kızına gelince boğaz ağrısında bile git özele ne uğpraşıyosun devletle der
ah canım ah kız anneleri farklı işte bak, geline nasıl kendi kızına nasıl... ne gerek var diyorum bazan bu ayrımlara üzülüyorum.
canım ben de kayınvalidemle çok iyi anlaşırım
çok düşüncelidir değer verir özenir..
bebek haberlerini duyar duymaz başladı hazırlıklara..
tek tek elleriyle yorganını yastıklarını yatağını yaptı gönderdi..
nevresim ve battaniyelerimiz kullanamayacağımız kadar var :)
her çeşit yastık iğne oyalı bakmaya kıyamıyor insan çok rahat 5 çocuk büyür
hastaneden eve geleceğim zaman nevresim takımım yorganım havlularım hepsi iğne oyalı takım..
bebişiminkileriyle aynı yapmış lohusa yatağımla..
sağolsun çok özenir ve aramızda 25 saat var..hiç üşenmez yaptıkça gönderirmaşallah canım size, çok şanlısın inan. kvalidene helal olsun ellerinden öpülecek kadın.
bizimkileri bırak birşeyler yapmayı arayıp sormuyorlar bile, sanki taşıdığımız oğullarının da çocuğu değilmiş gibi off neyse daha çok sinirlenmemeliyim tansiyonum fırlayacak yoksa.
canım ben mantısında değilim zaten. kvalidem ben 2-3 aylık hamileyken gitti memlekete ki o zamana kadar bir yardımı olmadı hiç. yemek yaparkan kokudan dolayı zorlanıyordum o zaman bile ara da da olsa gelin beraber yiyelim demedi, üst katımda oturuyor kendisi... herşeyi geçtim muhtaç değilim onlara ama tavrı beni üzüyor... iki lafın biri annen gelse annen gelse, ben zaten ona bırakmayı düşünmüyorum çocuğumu bir çok kez yüzünede söyledim ama ne korkusu var hala anlamış değilim
ah canım ah kız anneleri farklı işte bak, geline nasıl kendi kızına nasıl... ne gerek var diyorum bazan bu ayrımlara üzülüyorum.
.
hepinize bol tekmeli bol sarmalı bol baklavalı sağlıklı bayramlar arkadaşlarım sizi seviyorumşeker ve tansiyonlarınızın yükselmemesi dileğiyle:125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?