2012 Ekim Anneleri

az gelmez de mutlaka nemlendirmen lazım odayı, çünkü klima çok kurutuyor!

mrb canım sabahtan net bozuldu uğraştım yapamadım yemek yaptım ortalık toparla bu saat oldu şimdide çamaşır asıp katlıcam iş bitermi hiç sizler neler kaynattınız bugün?

ben fazla duramadım yahu bir sabahtan geldim bir de öğlen o sırada biraz sohbet ettik o kadar yani aynı işler bende de mevcut bu hafta hergün baya bir işim vardı gerek bayram hazırlığı gerek bebişimin işleri, gerek iftara kayınvalidemleri aldım onların hazırlıkları derken bir de baktım ki ölüyorum bu yuzden iki gündür kafamı kaldıramıyorum adam akıllı daha babaneye inip sarma yapmasına yardım edicem ama hiç gücüm yok bakalım nasıl olcak hayırlısı daha olmadı inmicem nedeni masada değil yerde oturup yapıyor o da beni mahvediyor bakalım

anlatmışımdır mutlaka sağolsun her görüşmemişde bir gafda bulunduğu için kendileri laf sokmayı çok sever bunu eşimede söylerim hep annen için laf sokmak büyük zevk diye bişi de demez biliyo çünkü bende pişkin bi şekilde dedim o zaman teyzem doğumda gelsinde okuyuversin duaları diye inş gelir diyo o hamileyken oruç bile tutmuş bende tutabilirmişim öyle diyo bana hep bi kıyaslama içinde kardeşiyle beni ama hep ben eksik taraftayım o tam şimdi doğsun bebiş bakımlarımızı kıyaslar o şunu yapıyo sende yap o çocuğu böyle giydiriyo sende giydir der durur kesin o zamanda ben çocuğumu iyi bakamıyo olurum onun bakımı süper olur

Ay allahtan çeneli kayınvalidem yok. Ben çıldırırdım. Kavga ederdim. Bu halinle bile çekemiyorum bazen. Hatta yeri geliyor annem fazla geliyor bana. Kaldı ki bununla uğraşıcam. Eşim zaten konuşturtmaz benim. Ağzını kapatır hemen herkesin. Benimki sırf düşüncesizdir biraz ona bozuluyorum ben. Yani değişik bir insandır. Soru sorar falan çok fazla mesela ama böyle şeyleri yoktur. Hatta hep beni üstün tutar ama soğuk falan söz konusu olunca bebek şür müşür diyor hep. Birde oradan buadan duyduğu şeyleri söyler bana. Ben de düzeltirim. Ama o bile sıkıyor yani..

offffff bugün çok sıkıcııııı

kesinlikle canım..bende bunaldım..biran önce mesai bitsede bayram tatili başlasa..
şubede hamileyim diye yerimi değiştirdiler. üst kattan aşağı indim operasyona. sütüne bide performans primimi düşük verdi müdür. ücretsiz iznede ayrılıcam diye sanırım..sabahtan beri canım çok sıkkın..kadınlara iş hayatında gizli mobbingg yapılıo..direk taciz etmelerine gerek yok. dolaylı olarak her türlü pozitif ayrımcılığı yapıyolar.:44: istifa etmek istiyorum. ama işte bir ay daha sıkayım dişimide 3 ay hiç olmazsa ücretli izin alayım. ücretsiz izindede ya yeni bir iş bakarım yada istifa moralim bozuldu çok ama..offfff

brck nerdesin kuzum bugün sen benmi görmedim yoksa senmi yoktun benelsede yok
pek girmedim cnm yaa çok sıkıcı çıkın deselerde çıksak gitsek ya
takma kafanı cnm ama hepsi şerefsiz işte
o göbişle göbek atmak zor olmasın yavru kuşum
ay bi doğurayım ilk gittiğim düğünde zıplaya zıplaya oynıcam:)
gerçe akşam oynadım evde birazyavaştan yavaştan

dikkatli olmamız lazım diyorsun bak ne güzel, keşke onlarda bizlerin durumunun farkında olsalar da biz de daha rahat bir hamilelik geçirsek.
istediğim çok şey değil aslında, mantı bahane yaniii, k.validem merak edip arayıp sormaz bile ki kış aylarında altlı üstlü oturuyoruz...tek beklentim hele hamileliten sonra kendi annem uzakta olduğu için biraz da olsa ilgi alaka

Oooff bugun bitmiyor bri türlü bir sürü iş yaptım masamda hiç işim kalmadı ama genede bitmedi bugün bide bugun cuma şimdi 6 da çık 7 bucuktan önce evde olamam trafikten.
Sonra yemek yap olana kadar bekle yee off off geçmiyor gün bitmiyor...

Kızlar herkese iyi bayramlar..
Allah izin verirse çarşamba günü görüşmek üzere
Kendinize iyi bakın

bi insan torununu nasıl bakmak istemez anlamış değilim bnm bi arkadaşımda çalışmak istiyodu kendi anneside bakmaya yanaşmadı çocuğu kvde bakamıycağınız çocuğu doğurmasaydınız demiş ben anlamıyorum insanları üst katındaki dururken yurtdışından gelcek olandanmı medet beklenir bunu düşünmesi bile saçma millet güler araya el kızı girince canlarının parçasını bile gözleri görmüyo

Kızlar nasılsınız bayram tatilim başladı ne kadar mutlu olduğumu anlatmama bilmem gerek var mı şafağım 25 bu işten ayrılacağım günün şafağı kısmetse ve dayanabilirsem eylül 11 son tabi kötü bir durum olursa erken çıkıcam neyse daha eşimle bayram alışverişine çıkıcaz ev tam takır olmuş valla çalışırken yorgun geliyorum hiç bakamıyorum sağa sola neyse sonra görüşürüz

offf kızlar...bana kayınvalide demeyin...benimki köyde oturuyor inekleri vardı satmışlar ineklerini bugün öğrendim, annemde diyor kışı sende geçirmesinler artık inekleride yok diyo...inşallah gelmez ya gelirse ben bu lohusa halimle ona hizmet etmek zorunda kalırım.ama satmaları bir yandan iyi oldu bir tane ineği ben nişanlıyken doğmuştu bu senin parasını sana vericez demişti.bebek alışverişi içinde para verecekti toplam 5bin tl verecek şimdi bana 2bini bebek ve doğum için ayırırm kalanını bankaya atarım...

hepinize bol tekmeli bol sarmalı bol baklavalı sağlıklı bayramlar arkadaşlarım sizi seviyorumşeker ve tansiyonlarınızın yükselmemesi dileğiyle:125::125::125:

hepinize bol tekmeli bol sarmalı bol baklavalı sağlıklı bayramlar arkadaşlarım sizi seviyorumşeker ve tansiyonlarınızın yükselmemesi dileğiyle:125::125::125:

amin canım sanada iyi bayramlar...ben bu aksam panayıra gidicem bakalım neler var...yarında 6 gibide yola çıkıcaz köye gitmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…