amin canım sanada iyi bayramlar...ben bu aksam panayıra gidicem bakalım neler var...yarında 6 gibide yola çıkıcaz köye gitmek için
iyi gezmeler canım kıskandım bak şimdi
saol kusum sanada iyi bayramlar, sende seviliyorsunhepinize bol tekmeli bol sarmalı bol baklavalı sağlıklı bayramlar arkadaşlarım sizi seviyorumşeker ve tansiyonlarınızın yükselmemesi dileğiyle:125::125::125:
kıskandırmak için söylemedimbir istediğin varsa söyle canım :)
evett bayram geldi hoş geldibayram tatlısı yapıyoruz oğlumla bize bekleriz hanımlar
kalplerimiz temizmiş hayatım bizde bu gün oğluşumla tatlımızı yaptık.aynı gün yaptık yani beraber olamasakta.bereketli olsun tatlınız iyi bayramlar diliyorum
ne tatlısı kızlar baklavamı yoksaben hiç yapmadm da kaynanam küçük bir tepsi yapar bize hep ama oda 2 yıldır hazır yufkadan uyduruyo
mrb canım sabahtan net bozuldu uğraştım yapamadım yemek yaptım ortalık toparla bu saat oldu şimdide çamaşır asıp katlıcam iş bitermi hiç sizler neler kaynattınız bugün?
evett bayram geldi hoş geldibayram tatlısı yapıyoruz oğlumla bize bekleriz hanımlar
ne tatlısı kızlar baklavamı yoksaben hiç yapmadm da kaynanam küçük bir tepsi yapar bize hep ama oda 2 yıldır hazır yufkadan uyduruyo
Allah herkese sizin gibi hamarat gelinler nasip etsin kızlar yaaa, biri turşusunu yapar, biri tatlısını yapar, vallahi ben yattığım yerden okudukça yoruluyorum. Karnımızı doyuracak yemek yapmaya bile mecalim yok inanın, bu gidişle içimizde makarna ve lahmacun ağacı çıkacak!
canım benim inş. bigün beraber yapmakta nasip olurbakarsın bir ilde aynı lojmana düşeriz ve bizde hayaldi gerçek oldu deriz
sizinde bereketli olsun afiyet bal olsun canım...sana da iyi bayramlar
kalplerimiz temizmiş hayatım bizde bu gün oğluşumla tatlımızı yaptık.aynı gün yaptık yani beraber olamasakta.bereketli olsun tatlınız iyi bayramlar diliyorum
evet canım bayram baklavası hemde el açması öyle hazır yufkadan uydurma değilkız senin kaynana çakma baklava yapıyor desene
hamarat anneler sizibenimde annem her sene yapar bana sağolsun...gerçi yemeye insan lazım ben pek sevmem şerbetli tatlıları :) oğlum sevecek heralde hamileyken çok yedim...bayramda da sen iki canlısın ye diye tutturur herkes
bayram hazırlıkları güzeldir, analarımız candır.Allah uzun ömürler versin tüm anacıklarımıza.tatlı tüketmiyorum rafineri şeker almıyorum dışardan dersin,bilinçli besleniyorum ben dersin
Allah herkese sizin gibi hamarat gelinler nasip etsin kızlar yaaa, biri turşusunu yapar, biri tatlısını yapar, vallahi ben yattığım yerden okudukça yoruluyorum. Karnımızı doyuracak yemek yapmaya bile mecalim yok inanın, bu gidişle içimizde makarna ve lahmacun ağacı çıkacak!
o Elif cadısı nerde bakim ona yaptır bütün işleri annesi :)
sabahleyin salondaki tüm oyuncaklarını kendisine toplattım. Bir tane görürsem çöpe atarım tehdidiyle"Peki, anneciğim!" diye diye topladı, hepsini. İnsan üzülüyor da o haline ama, hem sevişiyoruz hem dalaşıyoruz işte ağaç yaşken eğilir mi göreceğiz artık!
brck nerdesin kuzum bugün sen benmi görmedim yoksa senmi yoktun benelsede yok
hepinize bol tekmeli bol sarmalı bol baklavalı sağlıklı bayramlar arkadaşlarım sizi seviyorumşeker ve tansiyonlarınızın yükselmemesi dileğiyle:125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?