2012 Ekim Anneleri

kızlar geçmişi okuyamıyorum çok yorgunum.3-4 gündür temizlik yapıyoruz eşimle,o da iftardan sonra akşam mesaisi.bu aralar cok yordum kendimi.bugün kontrolüm vardı.bebeğimin gelişimi 1 hafta geride.1540gr mış.bilmiyorum tansiyon da 14-9 çıktı doktorda eve döndüm normal.doktor tansiyondan olabilir ilaç kullan diyor.ama biliyorum ben de doktor tansiyonu var.moralim biraz bozuldu 1 hafta geri deyince.ilerki haftalarda da böyle olursa bilmiyorum kötü şeyler geliyor aklıma

1 hafta çok ta açık bi ara değil annesi korkma benim miniğimde en başından bu yana geriden geliyor du hemde 2 hafta neyseki 1 haftaya düşürdü farkımızı. bizde gerideyiz ama sıkıntı değil diyor doktorumuz. 3 hafta geri olunca sıkıntı olabiliyormuş. beslenmemize özen gösterelim burdaki arkadaşlar kaşar peyniri, yumurta, muz çok iyi diyorlar deneyelim

kıyamam canım yaa çokmu rahatsızsın.bari birileri arada gelip size sebze yapsa.şöyle bi çorba yapsalarda içiniz yumuşasa.aman kimseden kimseye fayda yok ne varsa insanın kendisinde var

Yok canım yaaa, rahatsız değil bildiğin tembelim. Biz ailecek soğuksever olduğumuzdan mıdır nedir, aylar oldu boğazımızdan sıcak sulu yemek geçmedi, haftada 1-2 zeytinyağı yapıyorum öyle yalandan, eşim isyan etmesin diye! Kahvaltı falan ediyoruz bazen de. Bana kalsa hayatımı z.yağlı yaprak sarma, mercimek köfte, amerikan salata ve patlıcan salata ile geçirebilirim, onları da azar azar evimizin yanındaki şarküteriden söylüyoruz. Allahtan anlayışlı ve sabırlı bir kocam var. Ama dediğin doğru zaten gel de yap desem gelecek kimse de yok!

Yaaa noluyoruz yemekler falan,kizlar biri bana acil icinde sarma,m koftesi,amerikan salatasi,ev baklavasi ve sicak peynirli ev pogacasi olan bir tabak gondersin,yemin ederim gozum dondu:))))))

Canim sikma canini 1 hafta o kadar onemli degil,sen hemen kasar peyniri,yumurta,sut,muz takviyesi yap,aradada bir kasik pekmez ve ceviz at agzina,hatta burda bir arkadas cevizi yumurtanin sarisiyla karistir demisti bebise iyi geliyormus,bir daha ki kontrolde bir bakmissin onune gecmis haftasinin,en onemlisi de uzme bebisini bu da cok etkiliyor...

Son düzenleme:

yeme dışarıdan hayatım içinde ne olduğunu tam bilemiyoruz ki.kıvam artırıcı yada unla bağlıyorlar herşeyi koyulaşsın çok olsun diye sen soğuklarını bile evde yap,çorbada pişir iç arada bağırsaklarını yumuşat.sonra Allah korusun ilerde mide problemleri çıkar.ben çalışırken öğlenleri yemek fabrikasından gelirdi kaliteliydi sözde.bende hep bağırsak problemleri olurdu söylemesi ayıp daha doğrusu bağırsaklarım çalışmazdı ne zaman iş hayatını bıraktım sağlığıma kavuştum.

kızlarr balıkyağı mutlaka tüketin özellikle gebelikte çok faydası var bebeğin beyin gelişimi için ço faydalı erkendoğum riskinide ortadan kaldırıyor tansiyonu düzenliyor yok yok yani balıkyağı kapsülü kullanın derim ama onarın iki çeşidi var buna çok dikkat edin saf balıkyağı olanından için içerisinde a ve d vitamini içeriyorsa almayın doğum doktorunuza bunu danışabilirsiniz benden size tavsiye

moral bozmuyoruz.1 hafta dediğin nedir ki!!! kızların tavsiyelerine uy.vee her sabah haşlanmış yumurta,peynir,zeytinle zenginleştirilmiş dedikleri bir kahvaltı hazırla kendine bak gör o zaman kaç hafta öne geçeceksiniz.benimde tansiyonum doktorda hep yüksek çıkıyor,sağlık ocağında gayet ii.ben çok heyecanlanıyorum doktorda nedense hep uyarı aldım en başından beri

cnm çok geçmiş olsun ama 1 hafta çok önemli değil aklına kötü şeyler getirme hatta ben iki dr gidiyorum (birtane yetmiyor nedense:) cinsiyetini öğrenmeye gitiğimde aynı gün ikisinede gittim çünki ilk gittiğim dr de göstermedi diğerinde şansımı denemk istedim ve ilk gitiğim dr de 1 hafta geriden geliyordu 1 saat sonra gitiğim dr de tam gösteriyordu :S biri siyah beyaz diğeri 3 boyutluydu ben farkı tamamen teknolojiye bağlaıştım

Meliscim üzülme sakın daha dikkatli beslenirsin benimkide 4 gün öndeydi sonra 2 gün geri düştü haftaya ne çıkacak bilmiyorum artık sen kaç kilo aldın ben 73 düm 77 oldum şuan

Ben de karşıyakadayım.. MEdical'e gidiyorum canım. Dr.umdan da çok memnun olduğum için doğumu da orada düşünyorum... Sen

medikalll ya çok istedim ben orayı ama dr nin anlaşması yokmuş orda çınarlıda olacak Allah izin verise benimkide medikaldeki bütün drleri tanırım k.doğumcu zekeriya çok iyi

belim sırtım demekten yoruldum artık acaba diyorum çıksa mıydım doğum iznine?

erkek bebek bekleyenlerde bel ağrısı daha çok olur derler, siz de durum ne kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…