medikalll ya çok istedim ben orayı ama dr nin anlaşması yokmuş orda çınarlıda olacak Allah izin verise benimkide medikaldeki bütün drleri tanırım k.doğumcu zekeriya çok iyi
Selam kızlar
Ben çok agresifim sizde öyle misinizeşime sarıp duruyorum
eşime değil ama iştekilere sinirleniyorum ben, diyolarmış ki arkamdan elif böyle değildi
Meliscim üzülme sakın daha dikkatli beslenirsin benimkide 4 gün öndeydi sonra 2 gün geri düştü haftaya ne çıkacak bilmiyorum artık sen kaç kilo aldın ben 73 düm 77 oldum şuan
1 hafta çok ta açık bi ara değil annesi korkma benim miniğimde en başından bu yana geriden geliyor du hemde 2 hafta neyseki 1 haftaya düşürdü farkımızı. bizde gerideyiz ama sıkıntı değil diyor doktorumuz. 3 hafta geri olunca sıkıntı olabiliyormuş. beslenmemize özen gösterelim burdaki arkadaşlar kaşar peyniri, yumurta, muz çok iyi diyorlar deneyelim
moral bozmuyoruz.1 hafta dediğin nedir ki!!! kızların tavsiyelerine uy.vee her sabah haşlanmış yumurta,peynir,zeytinle zenginleştirilmiş dedikleri bir kahvaltı hazırla kendine bak gör o zaman kaç hafta öne geçeceksiniz.benimde tansiyonum doktorda hep yüksek çıkıyor,sağlık ocağında gayet ii.ben çok heyecanlanıyorum doktorda nedense hep uyarı aldım en başından beri
Canim sikma canini 1 hafta o kadar onemli degil,sen hemen kasar peyniri,yumurta,sut,muz takviyesi yap,aradada bir kasik pekmez ve ceviz at agzina,hatta burda bir arkadas cevizi yumurtanin sarisiyla karistir demisti bebise iyi geliyormus,bir daha ki kontrolde bir bakmissin onune gecmis haftasinin,en onemlisi de uzme bebisini bu da cok etkiliyor...
selam kızlar nasılsınız dr dan geldim anca çok şükür herşey yolundaymış bebeğim iyimiş 2368gr olmuş dr gayet normald edi sizce nasıl kilosu...2hafta daha sakin dur dedi sonra riskli dönemi atlatmış oluruz dedi...
belim sırtım demekten yoruldum artıkacaba diyorum çıksa mıydım doğum iznine?
erkek bebek bekleyenlerde bel ağrısı daha çok olur derler, siz de durum ne kızlar?
kızlar geçmişi okuyamıyorum çok yorgunum.3-4 gündür temizlik yapıyoruz eşimle,o da iftardan sonra akşam mesaisi.bu aralar cok yordum kendimi.bugün kontrolüm vardı.bebeğimin gelişimi 1 hafta geride.1540gr mış.bilmiyorum tansiyon da 14-9 çıktı doktorda eve döndüm normal.doktor tansiyondan olabilir ilaç kullan diyor.ama biliyorum ben de doktor tansiyonu var.moralim biraz bozuldu 1 hafta geri deyince.ilerki haftalarda da böyle olursa bilmiyorum kötü şeyler geliyor aklıma
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün resmen patates çuvalı gibiydim sabaha kadar nöbet tuttum resmen sabah bi yatmışım öğlen kalktım onada kalkmak denirse bişi sorucam kızlar yaa dr browns biberon alcam cam olnınımı alsam yoksa normalmi cvp BEKLİYORUMMMM
kızlar geçmişi okuyamıyorum çok yorgunum.3-4 gündür temizlik yapıyoruz eşimle,o da iftardan sonra akşam mesaisi.bu aralar cok yordum kendimi.bugün kontrolüm vardı.bebeğimin gelişimi 1 hafta geride.1540gr mış.bilmiyorum tansiyon da 14-9 çıktı doktorda eve döndüm normal.doktor tansiyondan olabilir ilaç kullan diyor.ama biliyorum ben de doktor tansiyonu var.moralim biraz bozuldu 1 hafta geri deyince.ilerki haftalarda da böyle olursa bilmiyorum kötü şeyler geliyor aklıma
iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün resmen patates çuvalı gibiydim sabaha kadar nöbet tuttum resmen sabah bi yatmışım öğlen kalktım onada kalkmak denirse bişi sorucam kızlar yaa dr browns biberon alcam cam olnınımı alsam yoksa normalmi cvp BEKLİYORUMMMM
kontrolden geldik kızlar bu aradakızımız 1 buçuk hafta önden gidiyor dedi dr.teyzemiz- kilosu şu an 1860gr
32. hafta raporumu 31.08'de almaya gel dedi
QUOTE]
maşallah prensesinesağlıkla böyle devam eder inş canımm..
maşallah canım size, çok şanlısın inan. kvalidene helal olsun ellerinden öpülecek kadın.
bizimkileri bırak birşeyler yapmayı arayıp sormuyorlar bile, sanki taşıdığımız oğullarının da çocuğu değilmiş gibi off neyse daha çok sinirlenmemeliyim tansiyonum fırlayacak yoksa.
ben izmirliyim ama manisa kulada yaşıyoruz,görev sebebiyle..aaaaaaaaa süperr yaaa bende yalnızım sanıyordum kendimi :)) ben ksk deyim sizin dr ler kim bide hangi hast. düşünüyorsunzu doğumu ?
selam kızlar nasılsınız dr dan geldim anca çok şükür herşey yolundaymış bebeğim iyimiş 2368gr olmuş dr gayet normald edi sizce nasıl kilosu...2hafta daha sakin dur dedi sonra riskli dönemi atlatmış oluruz dedi...
Selam annişler bişey sorucam özellikle calısan annelere dogum iznine kacıncı haftada cıkılıyo birde doktordan bunu gösteren bi belge alıp işyeri muhasebesine verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?