2012 Ekim Anneleri

Meliscim üzülme sakın daha dikkatli beslenirsin benimkide 4 gün öndeydi sonra 2 gün geri düştü haftaya ne çıkacak bilmiyorum artık sen kaç kilo aldın ben 73 düm 77 oldum şuan

canım bu aralar dikkat edemedim diyetime 1 kilo daha aldım.toplamda 14kiloyu buldu.bu ay neden böyle oldu anlamadım.200gr eksik geldi bebeğim.hatta diyetteyken daha iyi beslenmişti.iftar davetlerinde çok aşırıya da kaçmadım ama diyetime dikkat edemedim yarın diyetisyene gitcem.şimdi 76 kiloyum

canım bende şeker de çıkmıştı diyetteydim.kaşar peynirini muzu yasaklamıştı bana.tek yedigim hergün sabahları yumurta.iftarlarda dikkat edemedim diyetime inşallah düzelir.doktor da dedi doğuma kadar en az 2,5kg olmalı diye.şimdilik anormallik yok ama ilerki haftalarda da böyle devam ederse sıkıntı dedi

yediklerime dikkat ediyorum meyve sebze balık kırmızı et,hindi eti tavuk o kadar düzenli besleniyorum ki aslında(yarın diyetisyende kontrolm var,söyleyecem geride oldugunu bakalım ona göre bir diyet listesi verir artık
bu arada doktorum çatlaklarımı farketti,bella b diye bi ürün tavsiye etti kullanan var mı acaba?ben badem yağı kullanmaya başladım çatlak görünce, yeni farkettim zaten.bir de chiconun mama donna çatlak kremini kullanıyorum alsam mı acaba digerini de?

selam kızlar nasılsınız dr dan geldim anca çok şükür herşey yolundaymış bebeğim iyimiş 2368gr olmuş dr gayet normald edi sizce nasıl kilosu...2hafta daha sakin dur dedi sonra riskli dönemi atlatmış oluruz dedi...

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben bugün resmen patates çuvalı gibiydim sabaha kadar nöbet tuttum resmen sabah bi yatmışım öğlen kalktım onada kalkmak denirse bişi sorucam kızlar yaa dr browns biberon alcam cam olnınımı alsam yoksa normalmi cvp BEKLİYORUMMMM

belim sırtım demekten yoruldum artık acaba diyorum çıksa mıydım doğum iznine?

erkek bebek bekleyenlerde bel ağrısı daha çok olur derler, siz de durum ne kızlar?

oyy oyy tatlım sorma hemde ne bel sırt ağrısı öldürüyor beni resmen bazen ağrıdan ağlıyorum o derece yani bide benim 3 gündür artık belden aşağı bütün kemiklerim kırılıyor resmen

tatlım sen kendinide bebeğinide riske atma derim fark çok değil tabiki ama dr ilaç dediyse ilaç ne dediyse artık o kuzenim yaşadı aynı sorunu dikkat et sıkıntıda yapma o çok etkiliyor çok geçmiş olsun

Canım dr. browns da durum nedir bilemiyorum ben avent aldım çnkü. Yalnız bpa0 olan plastik biberonları alabilrsin bebişin için. Ayrıca ben bpa0 ve PES madde olanı tercih ediyorum haberin olsun. Cama en yakını en sağlıklısı o diyorlar.

canım benım moralını bozma benım kızımdada yaklasık 1.5 aydır devam eden bır gelısım gerılıgı soz konusu.tansıyon bebegı besleyen damarları tıkadıgı ıcın bebek beslenemıyor bende aradakı fark 15 gune kadar cıkmıstı kı duzeldı ve sımdı tekrar 1 hafta gerıde tansıyon ılacı ve kan sulandırıcı verdı ban? Sukurler olsun kı tansıyonum normal.bu gıbı durumlarda bebek beslenemezse yanı fark 3 haftaya cıkarsa doguma alıyolar.eger gıttıgın hastanede yenıdogan yogun bakımı yeterlı degılse bır b planı olarak hastane arastır.ıllakı erken dogucak dıye bırsey yok ama her ıhtımale karsı.senı bılgılendırmek ıstedım.muhakakı doktorun ıstemıstır ama bırde ıdrarda proteıne baktır kı eger preeklampsı fln varsa erkenden tehsıs konmus olsun.cok arastırım 2 dr bırden gıdıyorum.o yuzden bılmıs bılmıs yazdım kusura bakma.dost kotude olsa dogruyu soyler. Hu buarada benım kızım yapısal olarak kucuk bır kızmıs.yanı belkı senınkıde oyledır.perıantolojı uzmanına yolladı doktorum benı.oda soyledı yapısı kucuk dıye.

Son düzenleme:

dr. browns geniş ağız anti kolik biberonu 240ml. öneririm. 1. aşama doğal akış biberon emziği ile. %0 BPA özelliği nedeniyle bebeğinin sağlığını da tehlikeye atmazsın. ağır cam biberonun aksine taşıması da tutması da kolay.

Selam annişler bişey sorucam özellikle calısan annelere dogum iznine kacıncı haftada cıkılıyo birde doktordan bunu gösteren bi belge alıp işyeri muhasebesine verdinizmi

evet canım hep söylerim bu konuda çok şanslıyım diye
bende kaldığı zaman bile sabah kalkarım bütün temizliğim yemeğim yapılmış..
sağolsun çok düşünür..kendi evinde de hiç bir iş yaptırmaz..
şuan uzaklaştık gerçi aramızda 25 saat yol var..doğuma gelecekler artık..

sende bunları hiç kafana takma..bebişinle keyfine bakk..
ne gerek var ki hem kendini hem bebişini üzeceksin..
karşındaki insana sadece hakettiği değeri vereceksin..

aaaaaaaaa süperr yaaa bende yalnızım sanıyordum kendimi :)) ben ksk deyim sizin dr ler kim bide hangi hast. düşünüyorsunzu doğumu ?
ben izmirliyim ama manisa kulada yaşıyoruz,görev sebebiyle..
maşallah kızına benim kızım 32+ 33+ larda çıktı önden gidiyor 2500 çıktı,doktorum iri bebek dedi..seninki gayet normal bence...
Selam annişler bişey sorucam özellikle calısan annelere dogum iznine kacıncı haftada cıkılıyo birde doktordan bunu gösteren bi belge alıp işyeri muhasebesine verdinizmi

32.haftada çalışabilir raporu aldım,okulda memura verdim,çalışabildiğim yere kadar devam. 37de ayrılmayı düşünüyorum,olmazsa 36da çıkarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…