oyy oyy tatlım sorma hemde ne bel sırt ağrısı öldürüyor beni resmen bazen ağrıdan ağlıyorum o derece yani bide benim 3 gündür artık belden aşağı bütün kemiklerim kırılıyor resmen
günaydın herkesee
ben gece uyuyamadım malesef..eşim gececiydi bende anneme geçtim ama bizim doruk paşa gece yorulmak nedir bilmedi..
bir sn bile durmuyor ne belim kaldı ne karnım..ayrıca başımda ağrıyor..uyuyamadım..
babamız geldi evimize geçtik ama yok yatırmadı..evin içinde dolaşıp duruyorum..
yarına yaprak sarması, amerikan salatası ve baklava açmayı düşünüyorum ama bu baş ağrısıyla nasıl yaparım onu düşünüyorum :26:
bu doruk paşalar mahvediyor bizi
günaydın güzeller ,bitmiş bir vaziyetteyim artıkbugün yine çalışıyoruz ya
3 günde kendime gelemezsem ayın 5ine kadar yıllık izne çıkmaya karar verdim
gunaydin kizlar, ben sabah sabah oglumun hickiriklariyla uyandim anam durmak biledi pit pit pit
günaydınnn...bugünlerde benim bebişte sık sık hıçkırıyor..
bazen çok uzun sürüyor..içim acıyor yorulmuştur diye..
canım sen doğum önceki haftalarını aktarmadın mı sonraya?yani çalışabilir raporunu aldın di mi?öyle olunca arada hiç bir izin kulanamıyorsun rapor da olmuyor diye biliyorum ben..günaydın güzeller ,bitmiş bir vaziyetteyim artıkbugün yine çalışıyoruz ya
3 günde kendime gelemezsem ayın 5ine kadar yıllık izne çıkmaya karar verdim
ilkokulda bizim sınıfta vardı bir tane,aman yarabbim evlere şenlik,o neydi öyle..şimdi siz deyince o geldi aklıma,öğretmen deli olurdusorma canım yaa uyumak nedir bilmiyor hiçç
acaba Doruklar çok mu yaramaz oluyor :26:
Eki Görüntüle 490431 Eki Görüntüle 490432 Eki Görüntüle 490433 Eki Görüntüle 490434
sizce odanın neresine koyabiliirim beşiği:26::26::26:
günaydın canım...hıçkırık bizde de var yavrum benim hık hık ettikçe benim içim gidiyor..eşimde su iç belki geçer demez mi :))
geçen ay kontrolde hıçkırık tuttuğu anı doktorun verdiği cd de yakaladık sürekli izliyorum böyle derin derin nasılda içini çekiyor sanki kuzum
ilkokulda bizim sınıfta vardı bir tane,aman yarabbim evlere şenlik,o neydi öyle..şimdi siz deyince o geldi aklıma,öğretmen deli olurdu
canım sen doğum önceki haftalarını aktarmadın mı sonraya?yani çalışabilir raporunu aldın di mi?öyle olunca arada hiç bir izin kulanamıyorsun rapor da olmuyor diye biliyorum ben..
ilkokulda bizim sınıfta vardı bir tane,aman yarabbim evlere şenlik,o neydi öyle..şimdi siz deyince o geldi aklıma,öğretmen deli olurdu
günaydın kızlar ve minnoşlar,bugun arkadasımın gunu doldu bırazdan sezaryene girecek,valızını almış çıkmış evden Allah yardımıcısı olsun ,hepimizin yardımcısı olsun da ,şöyle bir düşündümde hastane cantamı alıp çıkıyorum hastaneye gidiyorum dönüşte oğlum kucağımda ayyy içim bir tuhaf oldu yaaa hadi eylül gelsiinnn arrtıııkkkkkkk,
ciddi misintek çare gidip doğum iznini almak yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?