2012 Ekim Anneleri

günaydın herkesee

ben gece uyuyamadım malesef..eşim gececiydi bende anneme geçtim ama bizim doruk paşa gece yorulmak nedir bilmedi..
bir sn bile durmuyor ne belim kaldı ne karnım..ayrıca başımda ağrıyor..uyuyamadım..
babamız geldi evimize geçtik ama yok yatırmadı..evin içinde dolaşıp duruyorum..

yarına yaprak sarması, amerikan salatası ve baklava açmayı düşünüyorum ama bu baş ağrısıyla nasıl yaparım onu düşünüyorum :26:

oyy oyy tatlım sorma hemde ne bel sırt ağrısı öldürüyor beni resmen bazen ağrıdan ağlıyorum o derece yani bide benim 3 gündür artık belden aşağı bütün kemiklerim kırılıyor resmen

off sorma canım eğer şu 3 gün tatilde kendime gelemezsem bayram dönüşü izne çıkmaya karar verdim dayanamıcam galiba

bu doruk paşalar mahvediyor bizi

günaydın güzeller ,bitmiş bir vaziyetteyim artık bugün yine çalışıyoruz ya

3 günde kendime gelemezsem ayın 5ine kadar yıllık izne çıkmaya karar verdim

günaydın canımm..
tabi vucütlar artık çabuk yorulmaya başladı..
dayanamıyorsan kendini hiç zorlama canımm..
yazık sana da bebişine de..

günaydınnn...bugünlerde benim bebişte sık sık hıçkırıyor..
bazen çok uzun sürüyor..içim acıyor yorulmuştur diye..

günaydın canım...hıçkırık bizde de var yavrum benim hık hık ettikçe benim içim gidiyor..eşimde su iç belki geçer demez mi :))

geçen ay kontrolde hıçkırık tuttuğu anı doktorun verdiği cd de yakaladık sürekli izliyorum böyle derin derin nasılda içini çekiyor sanki kuzum

canım sen doğum önceki haftalarını aktarmadın mı sonraya?yani çalışabilir raporunu aldın di mi?öyle olunca arada hiç bir izin kulanamıyorsun rapor da olmuyor diye biliyorum ben..
sorma canım yaa uyumak nedir bilmiyor hiçç

acaba Doruklar çok mu yaramaz oluyor :26:
ilkokulda bizim sınıfta vardı bir tane,aman yarabbim evlere şenlik,o neydi öyle..şimdi siz deyince o geldi aklıma,öğretmen deli olurdu

tv zararlımı dıye sormussun evet tv kesınlıkle zararlı canım.... normalde bile yatak odanızda bulundurmayın dıye her yerde yayınlanıyor ki bu bebek daha..... bence sen sağı solu,ikramı misafirlerin gönlünü hoş etmeyi boşver bebeğini düşün yatak odana koy,....zaten 2 gunde ayaklanacaksın öyle 40 gun yatmayacaksın ki ,misafirin yanında oturursun gıder bebeği kontrol edersın o uyuyacak sureklı zaten,işine karısmak ıstemem ama naçizane fikrim ...
mısafırlerden daha kıymetlı bebeğin ki sen çok sabrettin,yazık günah o meleği radyasyonla basbasa bırakma canım

günaydın kızlar ve minnoşlar,bugun arkadasımın gunu doldu bırazdan sezaryene girecek,valızını almış çıkmış evden Allah yardımıcısı olsun ,hepimizin yardımcısı olsun da ,şöyle bir düşündümde hastane cantamı alıp çıkıyorum hastaneye gidiyorum dönüşte oğlum kucağımda ayyy içim bir tuhaf oldu yaaa hadi eylül gelsiinnn arrtıııkkkkkkk,

eşlerimiz alem oluyorlar bazen
benimkinin de bazen böyle tuhaf yaklaşımları oluyor..

oyyy yesinler onu ne kadar da zor oluyordur bebişlerimiz için..

ilkokulda bizim sınıfta vardı bir tane,aman yarabbim evlere şenlik,o neydi öyle..şimdi siz deyince o geldi aklıma,öğretmen deli olurdu

ayy şimdi isim analizlerine baktım tırstım biraz
çok yaramaz zeki ve yakışıklı oluyorlarmış..
2006 dan beri düşündüğümüz bir isim olmasa ve bu kadar alışmasak korka korka değiştirirdim heralde
nasıl başa çıkılır afacan bir dorukla

herkese günaydınlar...bütün bebişler iyidir umarım..biz de iyiyimişiz dün kızımı görmeye gittik teyzeleri..maşallah yolundaymış herşeyimiz..2 kilo 200 gram olmuşuz..haftamızla uyumlu..ben de iki kilo almışım gayet iyi dedi..üç hafta sonra çağırdı nst falan başlıyoruz bakalım artık..

bu arada koşuşturmacalı günler geçiriyorum..bir yandan kızımın hazırlıkları bir yandan bayram,diğer yandan da kınalar düğünler önümüzdeki haftadan itibaren böyle geçecek..ayaklarım çok ağrıyor (...bu hafta geçsin hiçbiryere çıkmam artık :)))

ciddi misin tek çare gidip doğum iznini almak yani

günaydın canımm..
allah yardımcısı olsun inş..

okuyunca ben de heyecanlandım birden..
kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama başarabiliyor muyum bilemiyorum :26:

Gunaydinlar herkeseBenimde belim cok agrimaya basladi 3 gundurde sanki aybasim gelmis gibi agrilarim oluyor Onun disinda iyiyiz ama Asil simdi hamile gibi hissediyorum kendimi Hepimize kolay gelsin, calisanlara ayrica Bebek odasi ile ilgili haberde cikti:) Paramizi iade edecekler Tek sorun cok begenmistim odayi simdi tekrar oda takimi bakmam gerekiyor. O degil odasi gelsede artik kiyafetlerini koliden cikarsam Nesi eksik nesi fazla bir gorsem Banyo setim ve yaglarim zaten eksik ama off bilemiyorum Dun "mutlu bir olay" adinda fransiz filmi seyrettik. Konusu hamilelik ve ozellikle dogumdan sonra eslerimiz ve kendi ruh halimizle ilgilydi. Biraz icim daraldi ama guzeldi. Sanirim hamilelik en kolay kismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…