ciddi misintek çare gidip doğum iznini almak yani
herkese günaydınlar...bütün bebişler iyidir umarım..biz de iyiyimişiz dün kızımı görmeye gittik teyzeleri..maşallah yolundaymış herşeyimiz..2 kilo 200 gram olmuşuz..haftamızla uyumlu..ben de iki kilo almışım gayet iyi dedi..üç hafta sonra çağırdı nst falan başlıyoruz bakalım artık..
bu arada koşuşturmacalı günler geçiriyorum..bir yandan kızımın hazırlıkları bir yandan bayram,diğer yandan da kınalar düğünler önümüzdeki haftadan itibaren böyle geçecek..ayaklarım çok ağrıyor(...bu hafta geçsin hiçbiryere çıkmam artık :)))
Gunaydinlar herkeseBenimde belim cok agrimaya basladi 3 gundurde sanki aybasim gelmis gibi agrilarim oluyor Onun disinda iyiyiz ama Asil simdi hamile gibi hissediyorum kendimi Hepimize kolay gelsin, calisanlara ayrica Bebek odasi ile ilgili haberde cikti:) Paramizi iade edecekler Tek sorun cok begenmistim odayi simdi tekrar oda takimi bakmam gerekiyor. O degil odasi gelsede artik kiyafetlerini koliden cikarsam Nesi eksik nesi fazla bir gorsem Banyo setim ve yaglarim zaten eksik ama off bilemiyorum Dun "mutlu bir olay" adinda fransiz filmi seyrettik. Konusu hamilelik ve ozellikle dogumdan sonra eslerimiz ve kendi ruh halimizle ilgilydi. Biraz icim daraldi ama guzeldi. Sanirim hamilelik en kolay kismi
gunaydın kızlar nasılsınız bu sabah umarım herşey yolundadır
hoşbuldum tatlım nasılsın
günaydın güzeller ,bitmiş bir vaziyetteyim artıkbugün yine çalışıyoruz ya
3 günde kendime gelemezsem ayın 5ine kadar yıllık izne çıkmaya karar verdim
Kizlar balim in tlf nu falan alsaydik keske merak ettim, ne durumda cikti mi hastaneden???
iyiyim canım uykusuz uykusuz oturuyorum..
sen nasılsın??
iyiyim ben de aynı derdi cekiyoruz desene... uykusuzum bu aralar... bir de sabahları bacaklarıma kramp girmeye basladı. önümüzdeki hafta kontrolümüz var o zama dr.a söylicem ilaç verir belki ya da ne yapmalıyım ki
Benimde dun aklimdaydiUmarim o da bebegide iyidir Dun alis verisde su reyonunun oradan gecerken aklima iyice dustu zaten Esime anlattim inanamadi Nasil haber alabiliriz acaba?
canım krampa en iyi çözüm günde 1 muz 1 soda..
ben deniyorum ve faydasını görüyorum..
ufak tefek oluyor ama dayanılmaz kramplar girmiyor artık..
Canim masallah bebisine. Kilo durumunda oldukca iyi gercektenn sana da masallah. Kendine de dikkat et bu kosusturmacanin icinde. Mumkun oldugunca dinlenmeye calis :)
günaydın annişler.. bugun temizlik günüü mutfağı temizledim nefes nefese kaldım şimdi dinleniyorum sonra diğer odalaar.. ya doya doya temizlik yapmayı özledim valla ben deterjan kokusunu çok severim hele domestos kokusunun ellerde kalan kokusu yok muu:D yemek yapmayı temizlik kadar sevmem ama bendeki bi değişik huy işte..
bu sabah ilk kez iki bacağıma birden diz altına kramp girdi resmen gerildi cok kötü cok korktum uyuyordum gerdim herhalde bilemedim...
muz ve soda alayım o zaman aksama deneyeyim onları tesekkürler tavsiyen için
bilirim canım yaa çok kötü oluyor gerçekten..
yanlız ben düzenli kullanıyorum aklında olsunn..
günaydın canım...hıçkırık bizde de var yavrum benim hık hık ettikçe benim içim gidiyor..eşimde su iç belki geçer demez mi :))
geçen ay kontrolde hıçkırık tuttuğu anı doktorun verdiği cd de yakaladık sürekli izliyorum böyle derin derin nasılda içini çekiyor sanki kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?