2012 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar ve şimdiden kolay gelsin eminim bugün çok çok çok yorulacağımız bir gün olacak allah yardımcımız olsun şimdi çıkayım evi toplayıp revani yapıcam markete falan gitmem lazım dün unuttum gene çoğu şeyi :44: çok çalışmam gerek kızlar çookkk

Canim masallah bebisine. Kilo durumunda oldukca iyi gercektenn sana da masallah. Kendine de dikkat et bu kosusturmacanin icinde. Mumkun oldugunca dinlenmeye calis :)

Gunaydin canim,ugrastirmadan para iadesi yapmalarina sevindim,biraz yorulacaksin yine ama en azindan icine sinecek....
O filmi bende izledim,esim almisti gecen ay hamilelik ve dogum cok guzeldi gercekten ama dogum sonrasi depresyonundan korktum iyice:))))

günaydın güzeller ,bitmiş bir vaziyetteyim artık bugün yine çalışıyoruz ya

3 günde kendime gelemezsem ayın 5ine kadar yıllık izne çıkmaya karar verdim

Ayy bende calisiyorum yazik bize ya herkes tatile gitmis valla,ablamlarda su an bodrumda gidememdim onlarla cesaret edemedim,cok istediler ama,neyse Allah izin verirse seneye oglumla bol bol denize gireriz kucucuk mayosunu giyer isiririm bende onu yaaaaa

iyiyim canım uykusuz uykusuz oturuyorum..
sen nasılsın??

iyiyim ben de aynı derdi cekiyoruz desene... uykusuzum bu aralar... bir de sabahları bacaklarıma kramp girmeye basladı. önümüzdeki hafta kontrolümüz var o zama dr.a söylicem ilaç verir belki ya da ne yapmalıyım ki

canım krampa en iyi çözüm günde 1 muz 1 soda..
ben deniyorum ve faydasını görüyorum..
ufak tefek oluyor ama dayanılmaz kramplar girmiyor artık..

günaydın annişler.. bugun temizlik günüü mutfağı temizledim nefes nefese kaldım şimdi dinleniyorum sonra diğer odalaar.. ya doya doya temizlik yapmayı özledim valla ben deterjan kokusunu çok severim hele domestos kokusunun ellerde kalan kokusu yok muu:D yemek yapmayı temizlik kadar sevmem ama bendeki bi değişik huy işte..

canım krampa en iyi çözüm günde 1 muz 1 soda..
ben deniyorum ve faydasını görüyorum..
ufak tefek oluyor ama dayanılmaz kramplar girmiyor artık..

bu sabah ilk kez iki bacağıma birden diz altına kramp girdi resmen gerildi cok kötü cok korktum uyuyordum gerdim herhalde bilemedim...

muz ve soda alayım o zaman aksama deneyeyim onları tesekkürler tavsiyen için

Canim masallah bebisine. Kilo durumunda oldukca iyi gercektenn sana da masallah. Kendine de dikkat et bu kosusturmacanin icinde. Mumkun oldugunca dinlenmeye calis :)

sağol cnm..dikkat etmeye çalışıyorum tabi de git gel bile yoruyor artık insanı.. bu arada magnezyumu aldım ben içiyorum bakalım..erken doğurmak istemiyorum çünkü :))))

günaydınn canım çok yorma kendini..

bu sabah ilk kez iki bacağıma birden diz altına kramp girdi resmen gerildi cok kötü cok korktum uyuyordum gerdim herhalde bilemedim...

muz ve soda alayım o zaman aksama deneyeyim onları tesekkürler tavsiyen için

bilirim canım yaa çok kötü oluyor gerçekten..
yanlız ben düzenli kullanıyorum aklında olsunn..

bilirim canım yaa çok kötü oluyor gerçekten..
yanlız ben düzenli kullanıyorum aklında olsunn..

tamam tatlım doğuma kadar devam hamileyken kimisi diyor soda içmeyin kimisi diyor için iyi gelir iyice kafam karıstı soda da demeyeyim minarelli su... kafam allak bullak oluyor

uyyyyyy yerim onu bennnnn... nasıl yaptıgı belli oluyormu ? agzından baloncuk mu çıkıyor ne oluyor çok merak edıyorum ben :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…