2012 Ekim Anneleri

tamam tatlım doğuma kadar devam hamileyken kimisi diyor soda içmeyin kimisi diyor için iyi gelir iyice kafam karıstı soda da demeyeyim minarelli su... kafam allak bullak oluyor

ben hamileliğimin başından beri her gün 1 tane mineralli su içiyorum cnm..
dr um sakınca görmüyor canım ama yine de sen bilirsin

bugn itibariyle doğum öncesi izne ayrılmş bulunuyorum önce çalşp aktarmak istedem ama yoruldum gittikçe hava bunaltıcı zaten kıızımızla evde dinlenriz hazrlık yaparızz sizle muhbbet falan ederiz napalm.

ben hamileliğimin başından beri her gün 1 tane mineralli su içiyorum cnm..
dr um sakınca görmüyor canım ama yine de sen bilirsin

ben de hiç içmedim değil arada alıyorum valla seviyorum nihayetinde haftaya sorarım dr.uma olmadı...

bu arada acaip bir hapsırık krizi tuttu beni ya :2: deli olcam

ben de hiç içmedim değil arada alıyorum valla seviyorum nihayetinde haftaya sorarım dr.uma olmadı...

bu arada acaip bir hapsırık krizi tuttu beni ya :2: deli olcam

ben de severim içine limon sıkarak tüketiyorum..
mide mi rahatlatıyor..

alerjin falan mı var canım??

çok yaşa :)

Son düzenleme:
ben de severim içine limon sıkarak tüketiyorum..
mide mi rahatlatıyor..

alerjin falan mı var canım??

çok yaşa :)

saolasın canım hep beraber sağlıkla inşaAllah

alerjim yok ama arada tutuyor işte böyle burnumu akıtacak kadar cok deli oluyorum

benim toza, dumana alerjim var bazen çok zorlanıyorum temizlik falan yaparken..

büyük geçmiş olsun tatlııım alerji cok fenaa kardesimden biliyorum onun da aynı toza karsı alerjisi var hapsırır durur ewde temizlik yapılırken kacacak yer arar

canım sıkıldı off niye böyle oldum şimdi ben kızım babanesine köpüşünü sevmeye gitti bende dün battaniye aldım lohusa yataağı yaparsak kenarda bulunsun diye pembeli hoş bir battaniye kısa programda tüyü gitsin diye yıkadım serdim şimdi nnapsam bilmem bayram pazarıda var ama çok uzak akşam üstü gideyim baride eşim işten gelince alır dimi kendi kendime konuşuyorum bazen ya siz:44::44::44:

ist.daki arkadasları bu konuda cok özeniyorum zaten bulusmuslardı ya daha önce imrendim cok ama olsun nasip kısmet belli olmaz ki

evet o zaman ist da değildim olsaydım ben de çok isterdim aralarında olmayı..
nasip kısmet dediğin gibi..inş bir daha ki sefere..

canım kızını almaktan mı bahsediyorsun yoksa battaniye de mi bir sorun var??

canım kızını almaktan mı bahsediyorsun yoksa battaniye de mi bir sorun var??

ikiside değil edacım azracığın canı sıkılmış yaptıklarını yapması gerekenleri falan yazıyor işte :)) dimi AZRACIMM bu böyle gider artık hepimizde yaa yorgunluk ağırlık oflamalar poflamalar...

sağol cnm..dikkat etmeye çalışıyorum tabi de git gel bile yoruyor artık insanı.. bu arada magnezyumu aldım ben içiyorum bakalım..erken doğurmak istemiyorum çünkü :))))

Aman vakilerinde gelsinler insallah. Ne erken ne gec. Zekeriya Bey bana en son 14 ekim dedi. Bakalim negun gelecek yavrum :) Magnzyum olmasa ben ne yapardim blmiyorm. Kramplarim cok yogun maalesef Surekli ictigim icin cok yogun hissetmiyorm ama icmedigimde ne olur onu biliyorum :) Allah korusun felc gelmis gibi kasilip kaliyor bacagim. Inletiyor beni....

bana da 5 ekim dedi kendileri bakalım ne göreceğiz...senin magnezyum da ağızda eriyenden mi ben hep suda eriyor zannediyordum şaşırdım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…