2012 Ekim Anneleri

uyyyyyy yerim onu bennnnn... nasıl yaptıgı belli oluyormu ? agzından baloncuk mu çıkıyor ne oluyor çok merak edıyorum ben :26::26:

evet canım böyle ağzını açıp kapatıyor aynı anda da içini çekiyor dudakları böyle bıdık bıdık oynuyor...baloncuk falan yok ama keşke sesi çıksa diyorum böyle hık hık ediyormu acaba bizim gibi :)

canım idrarda protein yok.şişlik falan da yok bende.eminim tansiyonumun olmadıgından.sadece bu aralar cok yoruldum.bebegin esyalarını yıka,ütüle,sonra bayram temizliği yaptım falan..ama bundan sonra dikkat etcem kendimi yormayacam.bugün diyetisyene de gittim bebegin gelişmi için bi diyet verdi bana bakalım inş düzelir hersey

ben hamileliğimin başından beri her gün 1 tane mineralli su içiyorum cnm..
dr um sakınca görmüyor canım ama yine de sen bilirsin

yuksekse tansiyon, soda icmeyin. Ben haftada 1-2 tane iciyorum Kızılay, hergun cikolata yiyorum, daha kramp yok şükür.Benim de tansiyon yerlerde valla, havadan mi nedir?

hanımlar hadiyin ben gidiyorum annemlere bayramdan sonra görüşürüzz kimse doğurmasın hıı İYİ BAYRAMLAR...:))

geldik evimize çok şükür

çıkarayak patrona kızdım saat 1 buçuk olmuş çıkıyorum diyor ki nereye gidiyosun

kendimize yazık valla elin derdini çekiyoruz her gün

azcık oturayım da kalkıp bir bayram temizliği yapayım kapımızı çalan bir Allah'ın kulu olur belki

3 gün hiç bir iş yapmıcam sonra yatçam hep

İsyerinden kizlar oglusuma mother dan bayram hediyesi almislar,cok tatli tulumun ustunde annesinin kucuk yildizi citicitli badi de babasinin kucuk askeri yaziyoo,bayildim,oglumun cok tatli cicileri oldu dogsun da giysin istiyorum sabirsizlaniyorum artik

Canim bence de yat dinlen valla biz farkinda degiliz kosturuyoruz ama saka maka 8 aylik hamileyiz artik,kendimizi frenlememiz lazim.....

şimdiden hayırlı bayramlar herkeseee ben heybelideyim bayramda kafa dinlicem 2. ve 3. günleri 1. günü eşimin ve kendi ailemleyim sizin bayram planınız nedirr??

Saglikla, sihhatle gule gule giysin oglusun Az kaldi giyinmelerine

bende kızdım bayram bu heralde dangalak

güle güle giysin canım bende sabırsızlanıyorum

slm kızlar nasılsınız?

iki gündür gelemedim temizlik bitmedi bi türlü

çok yoruldum ama değdi

bugün tek güzel olan şey benim doğum günüm

kızımla birlikte ilk doğum günüm o yüzden çok anlamlı

ne güzelll:)
benimde önümüzdeki ay bende kızımla beraber kutlayacağım hatta belki de gerçek anlamda kucağımda bile olabilir bakarsın:)
mutlu yıllar sana
nice yıllara

allah kızınla mbirlikte sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin inşallah..
yarında bzim evlilik yıl dönümümüz. 1 yıl olacak. bakalım benim kociş hatırlayacak mı. sabah 8 de çıktı evden yarın 10 da falan gelir. nöbeti var. aklına geleceğini sanmmam ama bakalım..

ne güzelll:)
benimde önümüzdeki ay bende kızımla beraber kutlayacağım hatta belki de gerçek anlamda kucağımda bile olabilir bakarsın:)
mutlu yıllar sana
nice yıllara

sağol canım kimbilir belki de kucağında kutlarsın
inşallah onların doğum günü zamanları da gelir

amin canım sağol hepimiz inşallahhh
hatırlar yaa daha 1. evlilik yıldönümünüz çok yeni bizim de geçen aydı evlilik yıldönümümüz kociş bana çok güzel bi sürpris yapmıştı inşallahhh her yılımız bir öncekinden mutlu geçer

Dogum gunun kutlu olsun Camoka,nice mutlu senelere insallah ailen ile birlikte :)
Bu arada avatar resmin,benim de wallpaperim.Bu bebege bayiliyorum,her gun bakiyorum bu resime cok cok tatliiii :)

slm annisler bende kaacgundur evdeydim bugun esimle ciktik kendime bayramlik aliyim diye ama bulamadimkizima aldim bol bol daha almiycam diyorum markalardaindirim gorunce dayanamiyorum:)ama tulumda bol bol lazim bebisere.benimde biraz temizlik yapmam lazim ama canim hic istemiyor.yurtdisindayim kim gelcek buyukleri biz ziyarete gideriz yarin hafta ici esim calisiyor bizim bayramimiz 1 gunbende simdi sutlac yapicam ev tatlisiz olmaz bayram gunu sekerim ilk teste yuksek cikmisti tekrar kan vermistim normal cikti cok sukur ama yinede dikkat ediyorum artik.sizler aldiniz mi bayramlik bende guzel birsey almistim 1kez giymistim onu giyerim artik napiyim.

bu arada elbise giymistim bugun alisveriste kasadaki kadin aa azkalmis dogumunuza dedi kac gun var diye sordu:)bende 30 haftaligim daha dedim anlasilan bizim gobus buyuk gorunuyor baya:)

dogum gunun kutlu olsun tatlim,birdahaki dogum gununu kizin kucaginda kutlarsin ins:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…