uyyyyyy yerim onu bennnnn... nasıl yaptıgı belli oluyormu ? agzından baloncuk mu çıkıyor ne oluyor çok merak edıyorum ben :26::26:
canım benım moralını bozma benım kızımdada yaklasık 1.5 aydır devam eden bır gelısım gerılıgı soz konusu.tansıyon bebegı besleyen damarları tıkadıgı ıcın bebek beslenemıyor bende aradakı fark 15 gune kadar cıkmıstı kı duzeldı ve sımdı tekrar 1 hafta gerıde tansıyon ılacı ve kan sulandırıcı verdı ban? Sukurler olsun kı tansıyonum normal.bu gıbı durumlarda bebek beslenemezse yanı fark 3 haftaya cıkarsa doguma alıyolar.eger gıttıgın hastanede yenıdogan yogun bakımı yeterlı degılse bır b planı olarak hastane arastır.ıllakı erken dogucak dıye bırsey yok ama her ıhtımale karsı.senı bılgılendırmek ıstedım.muhakakı doktorun ıstemıstır ama bırde ıdrarda proteıne baktır kı eger preeklampsı fln varsa erkenden tehsıs konmus olsun.cok arastırım 2 dr bırden gıdıyorum.o yuzden bılmıs bılmıs yazdım kusura bakma.dost kotude olsa dogruyu soyler. Hu buarada benım kızım yapısal olarak kucuk bır kızmıs.yanı belkı senınkıde oyledır.perıantolojı uzmanına yolladı doktorum benı.oda soyledı yapısı kucuk dıye.
ben hamileliğimin başından beri her gün 1 tane mineralli su içiyorum cnm..
dr um sakınca görmüyor canım ama yine de sen bilirsin
geldik evimize çok şükür
çıkarayak patrona kızdım saat 1 buçuk olmuş çıkıyorum diyor ki nereye gidiyosun
kendimize yazık valla elin derdini çekiyoruz her gün
azcık oturayım da kalkıp bir bayram temizliği yapayım kapımızı çalan bir Allah'ın kulu olur belki
3 gün hiç bir iş yapmıcam sonra yatçam hep
İsyerinden kizlar oglusuma mother dan bayram hediyesi almislar,cok tatli tulumun ustunde annesinin kucuk yildizi citicitli badi de babasinin kucuk askeri yaziyoo,bayildim,oglumun cok tatli cicileri oldu dogsun da giysin istiyorum sabirsizlaniyorum artik
bende kızdım bayram bu heralde dangalakgeldik evimize çok şükür
çıkarayak patrona kızdım saat 1 buçuk olmuş çıkıyorum diyor ki nereye gidiyosun
kendimize yazık valla elin derdini çekiyoruz her gün
azcık oturayım da kalkıp bir bayram temizliği yapayım kapımızı çalan bir Allah'ın kulu olur belki
3 gün hiç bir iş yapmıcam sonra yatçam hep
İsyerinden kizlar oglusuma mother dan bayram hediyesi almislar,cok tatli tulumun ustunde annesinin kucuk yildizi citicitli badi de babasinin kucuk askeri yaziyoo,bayildim,oglumun cok tatli cicileri oldu dogsun da giysin istiyorum sabirsizlaniyorum artik
slm kızlar nasılsınız?
iki gündür gelemedim temizlik bitmedi bi türlü
çok yoruldum ama değdi
bugün tek güzel olan şey benim doğum günüm
kızımla birlikte ilk doğum günümo yüzden çok anlamlı
slm kızlar nasılsınız?
çok yoruldum ama değdi
ne güzelll:)
benimde önümüzdeki ay bende kızımla beraber kutlayacağım hatta belki de gerçek anlamda kucağımda bile olabilir bakarsın:)
mutlu yıllar sana
nice yıllara
allah kızınla mbirlikte sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin inşallah..
yarında bzim evlilik yıl dönümümüz. 1 yıl olacak. bakalım benim kociş hatırlayacak mı. sabah 8 de çıktı evden yarın 10 da falan gelir. nöbeti var. aklına geleceğini sanmmam ama bakalım..
slm kızlar nasılsınız?
çok yoruldum ama değdi
Dogum gunun kutlu olsun Camoka,nice mutlu senelere insallah ailen ile birlikte :)
Bu arada avatar resmin,benim de wallpaperim.Bu bebege bayiliyorum,her gun bakiyorum bu resime cok cok tatliiii :)
slm kızlar nasılsınız?
çok yoruldum ama değdi
slm kızlar nasılsınız?
çok yoruldum ama değdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?