2012 Ekim Anneleri

amanda aman böceğimin doğum günümü bugün nice yıllara tatlım eşinle ve bebeğinle

balım'a ne oldu ki haberim yok :26: önemli bir durum yok değil mi
balım hazır sudan ailecek zehirlenmişler,dizanteri olmuş,pazartesiden beri hastanedeyim dedi dün...yanlış hatırlamıyorsam dündü.

doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere...benim d.günüm 7 ekim,belki karnımda belki kucağımda olur,bakalım..Allahım o güzel günleri bize yaşat..

ben bugün kendime 2 tane bluz aldım lcw den,çok ta beğendim..hem bayramda giyerim hem 26sında arkadaşımın düğünü var orda giyerim.ama ayakkabı sıkıntı ya. resmen 40 numara olmuşlar..ve almak istemiyorum.. çok şık olmayan parmak arası bir terliğim var olur mu ya terlikle?? hani parmağını ayrı sarıyor falan.. güzel bembeyaz bişey ama bilemedim ki..ya bir de eski ayakkabılarımdan bir tanesi hala oluyor ona anlam veremedim,diğerleri olmuyor,o bol bile geliyor,ama onda da renk tutmuyor..kızıma da kipada %70 indirim bölümünden 2 tane patiksiz içi pamuklu 3-6 ay tulum ve bir tane 3-6 ay uzun kollu üst aldım,hepsi 15 tuttu.çokkk ucuz geldi..yalnız fişte 3ünde de erkek çocuk yazdığını farkettim ne farkeder ki?? tulumların biri gri biri koyu yeşil,üst te turkuaz gri..

bugün güya foruma gidip yatağımızı alacaktık,ama arife günü hem trafikten hem de çok kalabalıktan korktum.. sevmiyorum arife alışverişlerini..bayramdan sonraya kaldı benim alışveriş..eşime de kızıyorum,olur gider diyor kasma bu kadar diyor,baya rahat.. ben de diyorum ya aniden bişey olursa,o da hemen gider alırım hepsini,ucunda ölüm mü var diyor,o konuda haklı,ucunda ölüm yok ama,ben eşimden daha aceleciyim..bir de sıkışıyoruz maddi olara. hazır 15iyken para sağa sola kaçmadan bağlamak istiyorum..gerçi burada mağazalar deftere yazıyor,eline geçtikçe veriyorsun falan.. napıyım ben de rahatlıyım bari..

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu senelere inşallah

bu sene bende oğluşumla girdim yeni yaşıma

güle güle giyin cicişlerinizi ,ben ilk defa bayramlık almadım bu sene 2-3 komşuya gideriz zaten kime gidicez ki

yata kalka süpürdüm sildim ,beyazları yıkadım astım geldim

yemek yapçak hal kalmadı tembel miyim neyim

Canim mayis ortasindan beri iste,evde,alisveriste,tatilde,ve bir kere de dugunde:) parmakarasi giyen biri olarak tabi ki giy hic gerek yok alma koca ayakkabi derim,cuma gunu benimde yakin arkadasimin dugunu var ve kesinlikle yine terlik giyicem napiyim,bir kere babet dusunemiyorum bile ayy sikilir ayaklarim bu sicakta,patlarim,e topukluda giymeyecegime gore farketmez bence...

ben de sürekli terliklerleyim zaten,acayip te alıştım,sadece okula giderken ayakkabı giydim o da işim 4 temmuzda bitti,ondan sonra hiç giymedim ayakkabı..terlikle geçirelim bu bayramı da...ayyyy bekar abim var allahtan o evlenmye kalkmadı bu yaz,kafayı yerdim ne giyecem derdine..

Kiayamam dgunun kutlu olsunnnnnnn:))))

dogum gunun kutlu olsun tatlim,birdahaki dogum gununu kizin kucaginda kutlarsin ins:)

amanda aman böceğimin doğum günümü bugün nice yıllara tatlım eşinle ve bebeğinle

doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu senelere inşallah

bu sene bende oğluşumla girdim yeni yaşıma

camako nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle ve bekleğinle

hepinize çook teşekkür ederim kızlar
amin inşallah hepimiz bir sonraki yaşımızı tosuncuklarımızla kutlarız

Ayy abim ben 23 haftalikken evlendi fenaydim,simdi olsa naparim bilemiyorum:)))

kızlar biz bugün çok büyük bi tehlike atlattık

banyoyu temizledikten sonra yatak odasına geçeyim dedim meğer ıslakmış bastığım yer boşluğuma geldi

sağ bacağım ayrıldı sol bacağım sert bi şekilde yere çarptı inanılmaz bi acı

neyse ki elim hemen karnıma gitti sıkı sıkı tutuyorum ama bi taraftan bağırıyorum

canım çok yandı elimi karnıma attım bebişimi hissedeyim diye canım kızım hemen bi tekme attı

nasıl rahatladım anlatamam

aman sizler çok dikkatli olun çünkü vücudumuz çok ağırlaştı allah korusun hepimizi

ayy canim gecmis olsun, aman aman cok dikkatli olmamiz lazim dogru agirlastikta hemen dengemiz bozuluyor. bende bi kac kere banyoda dengemi kaybettim. oh prenseste hemen annesine iyi oldugunu belli etmis

canım çok geçmiş olsun allah a emanet olalım hepimiz inş

dikkat et canım yaa...bana baksana hanımmmmmm hamsiyemi hem çalıştırıyorsun hemde dikkat etmiyorsun

biraz geç de olsa ben de doğum gününü kutlarım camokacım, genişleyen ailenle nice mutlu, sağlıklı yaşlara inşallah! Allah muhafaza şu ev kazalarına karşı çok savunmasızız bu aralar, ben de kaydırmaz terlik giyiyorum, çok yavaş hareket ediyorum. Ay bir de üzerinizde mutlaka bir ayetel kürsi duası bulundurun, eğer ezbere bilmiyorsanız. Bu rahmetli anneannemin bana öğüdüydü, zaten o ezberletmişti ilkokuldayken. Evden çıkarken, arabaya binerken hiç aksatmam 3er defa okurum. Bunu okuyan kaza, beladan korunurmuş. Bir de trafik tıkalıyken ya da tıkanma ihtimali varken sürekli okuyorum yaaa yeminle o yok açılıyor. Altınoluk'a giderken de dönerken de köprü talidattaydı, gidişim hafta içi sabah, dönüşüm de yine hafta içi iş çıkışı saati olmasına rağmen o yol nasıl aktı gitti ben anlamıyorum, hatta otobüstekiler de şaşkın şaşkın etrafa bakınıyorlardı!

ayy canim gecmis olsun, aman aman cok dikkatli olmamiz lazim dogru agirlastikta hemen dengemiz bozuluyor. bende bi kac kere banyoda dengemi kaybettim. oh prenseste hemen annesine iyi oldugunu belli etmis

sağol aynen canım ,evet prensesim annesinin korktuğunu anladı heralde hemen ben iyiyim annecim dedi

canım çok geçmiş olsun allah a emanet olalım hepimiz inş

saol canım amin çok dikkatli olmamız lazım ilk defa oldu bende de
olmıycak diye bişey yok işte allah korusun hepimizi ve bebişlerimizi

dikkat et canım yaa...bana baksana hanımmmmmm hamsiyemi hem çalıştırıyorsun hemde dikkat etmiyorsun

sorma canım ya inan bi boşluğuma geldi normalde çok dikkatliyimdir
aman herkes dikkat etsin diye yazdım nolur nolmaz allaha emanetiz

sağol feliscim teşekkür ederim
ayetel kürsi için de sana katılıyorum bana da küçükken kuran kursundaki hocam söylemişti
ne kadar çok okursak başımızda o kadar muhafız olur bizi her türlü kazaya ve belaya karşı korur demişti
ben de yatmadan ve yola çıkmadan okumaya çalışırım
dua gerçekten kapalı bütün kapıları açar

kusurabakma cnm yaa sayfada sorun oldu giremedim busayfaya yeni gördüm.dr konusunda çok şanslısın zekeriya ya başlarda gidiyordum .Bende yakınım çarşıya

Canım neden değiştirdin ki ozaman dr.unu merak ettim. Bir ara muhakkak toplanalım ozaman. Artık bu benim kaçıncı söyleyişim bilmiyorum. Organize edemedim bir türlü. Bu sefer de olmazsa tekrar sormayacağım. İzmir'liler toplanmak istemiyor diyip geçeceğim

Canım nice nice mutlu senelere bebişinle birlikte.. Sağlıklı, mutlu, huzurlu seneler geçirin inşallah ailecek.

anladım cnm..ben içtim fena değil tadı...aynı işi görüyorsa sorun yok..alıştık artık herşeyi içmeye... :)

Aynen alıştık valla. Kocaman eleviti içiyorum hergün, 2 tane demir içiniyorum ( 1di 2ye çıkardı en sonki tahlilde ) Magnezyum içiyorum... Artık dil altı falan kaldı. Versin onu da içerim

sorma canım ya inan bi boşluğuma geldi normalde çok dikkatliyimdir
aman herkes dikkat etsin diye yazdım nolur nolmaz allaha emanetiz

öyle tabi canım Allaha emanet yavrularımız...bende Felisin dediği gibi kaydırmaz terlik giyiyorum evde, hatta birde parmak arası şeklinde aldım onu da duş içinde giyiyorum çıkınca yine hemen diğerini giyiyorum...balkon yıkarken bile çok dikkatli olmak lazım hele bu aralar bazen öyle an geliyor elim ayağım düşüyor sanırım kaslarımız gevşiyor gebelikten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…