Yani benim dr.umBence de çok iyi Çarşıya ykın mısın canım ?
slm kızlar nasılsınız?
iki gündür gelemedim temizlik bitmedi bi türlü
çok yoruldum ama değdi
bugün tek güzel olan şey benim doğum günüm
kızımla birlikte ilk doğum günümo yüzden çok anlamlı
balım hazır sudan ailecek zehirlenmişler,dizanteri olmuş,pazartesiden beri hastanedeyim dedi dün...yanlış hatırlamıyorsam dündü.balım'a ne oldu ki haberim yok :26: önemli bir durum yok değil mi
slm kızlar nasılsınız?
çok yoruldum ama değdi
slm kızlar nasılsınız?
çok yoruldum ama değdi
balım hazır sudan ailecek zehirlenmişler,dizanteri olmuş,pazartesiden beri hastanedeyim dedi dün...yanlış hatırlamıyorsam dündü.
doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere...benim d.günüm 7 ekim,belki karnımda belki kucağımda olur,bakalım..Allahım o güzel günleri bize yaşat..
ben bugün kendime 2 tane bluz aldım lcw den,çok ta beğendim..hem bayramda giyerim hem 26sında arkadaşımın düğünü var orda giyerim.ama ayakkabı sıkıntı ya. resmen 40 numara olmuşlar..ve almak istemiyorum.. çok şık olmayan parmak arası bir terliğim var olur mu ya terlikle?? hani parmağını ayrı sarıyor falan.. güzel bembeyaz bişey ama bilemedim ki..ya bir de eski ayakkabılarımdan bir tanesi hala oluyor ona anlam veremedim,diğerleri olmuyor,o bol bile geliyor,ama onda da renk tutmuyor..alışverişlerini..bayramdan sonraya kaldı benim alışveriş..eşime de kızıyorum,olur gider diyor kasma bu kadar diyor,baya rahat.. ben de diyorum ya aniden bişey olursa,o da hemen gider alırım hepsini,ucunda ölüm mü var diyor,o konuda haklı,ucunda ölüm yok ama,ben eşimden daha aceleciyim..bir de sıkışıyoruz maddi olara. hazır 15iyken para sağa sola kaçmadan bağlamak istiyorum..gerçi burada mağazalar deftere yazıyor,eline geçtikçe veriyorsun falan.. napıyım ben de rahatlıyım bari..
Canim mayis ortasindan beri iste,evde,alisveriste,tatilde,ve bir kere de dugunde:) parmakarasi giyen biri olarak tabi ki giy hic gerek yok alma koca ayakkabi derim,cuma gunu benimde yakin arkadasimin dugunu var ve kesinlikle yine terlik giyicem napiyim,bir kere babet dusunemiyorum bile ayy sikilir ayaklarim bu sicakta,patlarim,e topukluda giymeyecegime gore farketmez bence...
Kiayamam dgunun kutlu olsunnnnnnn:))))
dogum gunun kutlu olsun tatlim,birdahaki dogum gununu kizin kucaginda kutlarsin ins:)
amanda aman böceğimin doğum günümü bugünnice yıllara tatlım eşinle ve bebeğinle
balım hazır sudan ailecek zehirlenmişler,dizanteri olmuş,pazartesiden beri hastanedeyim dedi dün...yanlış hatırlamıyorsam dündü.
doğum günün kutlu olsun,nice mutlu senelere...benim d.günüm 7 ekim,belki karnımda belki kucağımda olur,bakalım..Allahım o güzel günleri bize yaşat..
ben bugün kendime 2 tane bluz aldım lcw den,çok ta beğendim..hem bayramda giyerim hem 26sında arkadaşımın düğünü var orda giyerim.ama ayakkabı sıkıntı ya. resmen 40 numara olmuşlar..ve almak istemiyorum.. çok şık olmayan parmak arası bir terliğim var olur mu ya terlikle?? hani parmağını ayrı sarıyor falan.. güzel bembeyaz bişey ama bilemedim ki..ya bir de eski ayakkabılarımdan bir tanesi hala oluyor ona anlam veremedim,diğerleri olmuyor,o bol bile geliyor,ama onda da renk tutmuyor..kızıma da kipada %70 indirim bölümünden 2 tane patiksiz içi pamuklu 3-6 ay tulum ve bir tane 3-6 ay uzun kollu üst aldım,hepsi 15 tuttu.çokkk ucuz geldi..yalnız fişte 3ünde de erkek çocuk yazdığını farkettim ne farkeder ki?? tulumların biri gri biri koyu yeşil,üst te turkuaz gri..
bugün güya foruma gidip yatağımızı alacaktık,ama arife günü hem trafikten hem de çok kalabalıktan korktum.. sevmiyorum arife alışverişlerini..bayramdan sonraya kaldı benim alışveriş..eşime de kızıyorum,olur gider diyor kasma bu kadar diyor,baya rahat.. ben de diyorum ya aniden bişey olursa,o da hemen gider alırım hepsini,ucunda ölüm mü var diyor,o konuda haklı,ucunda ölüm yok ama,ben eşimden daha aceleciyim..bir de sıkışıyoruz maddi olara. hazır 15iyken para sağa sola kaçmadan bağlamak istiyorum..gerçi burada mağazalar deftere yazıyor,eline geçtikçe veriyorsun falan.. napıyım ben de rahatlıyım bari..
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu huzurlu senelere inşallah
bu sene bende oğluşumla girdim yeni yaşıma
camako nice mutlu yıllara canım sevdiklerinle ve bekleğinle
ben de sürekli terliklerleyim zaten,acayip te alıştım,sadece okula giderken ayakkabı giydim o da işim 4 temmuzda bitti,ondan sonra hiç giymedim ayakkabı..terlikle geçirelim bu bayramı da...ayyyy bekar abim var allahtan o evlenmye kalkmadı bu yaz,kafayı yerdim ne giyecem derdine..
ayy canim gecmis olsun, aman aman cok dikkatli olmamiz lazim dogru agirlastikta hemen dengemiz bozuluyor. bende bi kac kere banyoda dengemi kaybettim.kızlar biz bugün çok büyük bi tehlike atlattık
banyoyu temizledikten sonra yatak odasına geçeyim dedim meğer ıslakmış bastığım yer boşluğuma geldi
sağ bacağım ayrıldı sol bacağım sert bi şekilde yere çarptı inanılmaz bi acı
neyse ki elim hemen karnıma gitti sıkı sıkı tutuyorum ama bi taraftan bağırıyorum
canım çok yandı elimi karnıma attım bebişimi hissedeyim diye canım kızım hemen bi tekme attı
nasıl rahatladım anlatamam
aman sizler çok dikkatli olun çünkü vücudumuz çok ağırlaştı allah korusun hepimizi
canım çok geçmiş olsun allah a emanet olalım hepimiz inşkızlar biz bugün çok büyük bi tehlike atlattık
banyoyu temizledikten sonra yatak odasına geçeyim dedim meğer ıslakmış bastığım yer boşluğuma geldi
neyse ki elim hemen karnıma gitti sıkı sıkı tutuyorum ama bi taraftan bağırıyorum
canım çok yandı elimi karnıma attım bebişimi hissedeyim diye canım kızım hemen bi tekme attı
aman sizler çok dikkatli olun çünkü vücudumuz çok ağırlaştı allah korusun hepimizi
kızlar biz bugün çok büyük bi tehlike atlattık
kızlar biz bugün çok büyük bi tehlike atlattık
ayy canim gecmis olsun, aman aman cok dikkatli olmamiz lazim dogru agirlastikta hemen dengemiz bozuluyor. bende bi kac kere banyoda dengemi kaybettim.oh prenseste hemen annesine iyi oldugunu belli etmis
canım çok geçmiş olsun allah a emanet olalım hepimiz inş
dikkat et canım yaa...bana baksana hanımmmmmmhamsiyemi hem çalıştırıyorsun hemde dikkat etmiyorsun
biraz geç de olsa ben de doğum gününü kutlarım camokacım, genişleyen ailenle nice mutlu, sağlıklı yaşlara inşallah! Allah muhafaza şu ev kazalarına karşı çok savunmasızız bu aralar, ben de kaydırmaz terlik giyiyorum, çok yavaş hareket ediyorum. Ay bir de üzerinizde mutlaka bir ayetel kürsi duası bulundurun, eğer ezbere bilmiyorsanız. Bu rahmetli anneannemin bana öğüdüydü, zaten o ezberletmişti ilkokuldayken. Evden çıkarken, arabaya binerken hiç aksatmam 3er defa okurum. Bunu okuyan kaza, beladan korunurmuş. Bir de trafik tıkalıyken ya da tıkanma ihtimali varken sürekli okuyorumyaaa yeminle o yok açılıyor. Altınoluk'a giderken de dönerken de köprü talidattaydı, gidişim hafta içi sabah, dönüşüm de yine hafta içi iş çıkışı saati olmasına rağmen o yol nasıl aktı gitti ben anlamıyorum, hatta otobüstekiler de şaşkın şaşkın etrafa bakınıyorlardı!
kusurabakma cnm yaa sayfada sorun oldu giremedim busayfaya yeni gördüm.dr konusunda çok şanslısın zekeriya ya başlarda gidiyordum .Bende yakınım çarşıya
slm kızlar nasılsınız?
çok yoruldum ama değdi
anladım cnm..ben içtim fena değil tadı...aynı işi görüyorsa sorun yok..alıştık artık herşeyi içmeye... :)
sorma canım ya inan bi boşluğuma geldi normalde çok dikkatliyimdir
aman herkes dikkat etsin diye yazdım nolur nolmaz allaha emanetiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?