2012 Ekim Anneleri

Canlarim hepinize simdiden iyi bayramlar diliyorum, sevdiklerinizle ve buyuyen ailenizle nice bayramlariniz olsun biz gurbetteyiz malesef kimsemiz yok, bi kac es dost vardi onlarda tr ye gittiler, kaldik ben, esim ve oglum

kızlar bana müsadeee bugün çok yoruldum erken yatacam .Kendinize iyi bakınnn ve herkesin bayramını kutluyorum şimdidennn sağlıklı hzurlu mutlu minnoşlarımızla daha nice bayramlar olsun .İyi geceleerr

felsıım burda mısın,cıcıler topıgının ılk sayfasında beysbolcu tarzında bır tulum var nerden almıstın hatırlıyor musun bayıldım:)))

felsıım burda mısın,cıcıler topıgının ılk sayfasında beysbolcu tarzında bır tulum var nerden almıstın hatırlıyor musun bayıldım:)))

canım o fotodakilerin tümü kuzenimin hediyesiydi. ABDye gittiğinde Cartersden almıştı, birkaçı da Calvin Klein. Şimdi kızım uyumak üzere olduğundan o tarafa geçemiyorum, yarın bakıp yazarım. O tarafa giden varsa buradaki satış fiyatlarıyla arada inanılmaz fark olduğunu görecektir. Buralarda boşu boşuna kazıklanıyoruz.

tamam canım sen yarın bı bakarsan eger cok pahalı degılse aklım kalıcak alırım...

herkesin bayramını kutluyorum sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle inşallah kurban bayramını allahım bebeklerimizle geçirmemizi nasio etsin...

yuksekse tansiyon, soda icmeyin. Ben haftada 1-2 tane iciyorum Kızılay, hergun cikolata yiyorum, daha kramp yok şükür.Benim de tansiyon yerlerde valla, havadan mi nedir?

benim de tansiyonum hep yerlerde..ama ben hamilelik öncesinde de düşük tansiyonluyum..
dr uma danıştım bir sorun görmedi..benim bebek pek durmadığından tatlı yemiyorum..
yoksa bütün gün evin içinde dolaşmak zorunda kalıyorumm..

çok geçmiş olsun canım verilmiş sadakanız varmış

geçmiş olsun,aman dikkat... kızlae son ayda sakarlıklar çok oluyormuş,özellikle eşyalara çarpma ve eşyaları düşürme sonunda da kırma
Kizlardrrrrrrrrrrrr evimdeyimmmmmmmmm cok sukurrrr kurtuldukkkk o pis illet hastaliktannnn

çok geçmiş olsun,uzak dursun pis hastalıklar..naptın analizi??

herkese iyi bayramlar.. şeker çikolatalara dikkat....

bu arada izmirliler buluşmayı ben de isterim,koca totoları kaldıralım artık,ayın 22si ile 27si arası uayae. sonra kulaya döneriz biz,daha da çocuk büyüyünce geliriz

Günaydın kızlar ve minnoşlar ramazan bayramımız mübarek olsun rabbim tekrarını nasip etsin üzel bayramlar seneye çocuklarımızla inşallah şeker tadında geçiririz inşallah iyi bayramlar

günaydın güsel anneler güsel bebekler hayırlı bayramlar hepinize.rabbim nice bayramlara ewlatlarımızla saglıklı huzurlu çıkmayı nasip etsinnn aminnnnnnnn

canım şimdi baktım, doğru hatırlamışım markasını, carter's. 6 ay içinmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…