Canım neden değiştirdin ki ozaman dr.unu merak ettim. Bir ara muhakkak toplanalım ozaman. Artık bu benim kaçıncı söyleyişim bilmiyorum. Organize edemedim bir türlü. Bu sefer de olmazsa tekrar sormayacağım. İzmir'liler toplanmak istemiyor diyip geçeceğim
aynı anda kordon tıp mrk.mete beye de gidiyordum mete byin 4 boyutlu olması daha cazip geldi :))hem muayene ücretitide daha uygundu birde zekeriyayı işim gereğide tanıyordum daha doğrusu tüm kadın doğumcuları ilaç fırmasında çalışıyordum hasta potansiyelleri vs... mete ozaman daha uygun gelmişti bana nasipp bu saatten sonra sanırım istesemde değiştiremem dr mi heralde :)) bu toplanma olayında kesinlikle varım Allah izn verirse ben hertürlü uyarımyer gün ve saat yeterli
felsıım burda mısın,cıcıler topıgının ılk sayfasında beysbolcu tarzında bır tulum var nerden almıstın hatırlıyor musun bayıldım:)))
canım o fotodakilerin tümü kuzenimin hediyesiydi. ABDye gittiğinde Cartersden almıştı, birkaçı da Calvin Klein. Şimdi kızım uyumak üzere olduğundan o tarafa geçemiyorum, yarın bakıp yazarım. O tarafa giden varsa buradaki satış fiyatlarıyla arada inanılmaz fark olduğunu görecektir. Buralarda boşu boşuna kazıklanıyoruz.
Kizlardrrrrrrrrrrrr evimdeyimmmmmmmmm cok sukurrrr kurtuldukkkk o pis illet hastaliktannnn
Kizlardrrrrrrrrrrrr evimdeyimmmmmmmmm cok sukurrrr kurtuldukkkk o pis illet hastaliktannnn
yuksekse tansiyon, soda icmeyin. Ben haftada 1-2 tane iciyorum Kızılay, hergun cikolata yiyorum, daha kramp yok şükür.Benim de tansiyon yerlerde valla, havadan mi nedir?
kızlar biz bugün çok büyük bi tehlike atlattık
banyoyu temizledikten sonra yatak odasına geçeyim dedim meğer ıslakmış bastığım yer boşluğuma geldi
sağ bacağım ayrıldı sol bacağım sert bi şekilde yere çarptı inanılmaz bi acı
neyse ki elim hemen karnıma gitti sıkı sıkı tutuyorum ama bi taraftan bağırıyorum
canım çok yandı elimi karnıma attım bebişimi hissedeyim diye canım kızım hemen bi tekme attı
nasıl rahatladım anlatamam
aman sizler çok dikkatli olun çünkü vücudumuz çok ağırlaştı allah korusun hepimizi
geçmiş olsun,aman dikkat... kızlae son ayda sakarlıklar çok oluyormuş,özellikle eşyalara çarpma ve eşyaları düşürme sonunda da kırmakızlar biz bugün çok büyük bi tehlike atlattık
banyoyu temizledikten sonra yatak odasına geçeyim dedim meğer ıslakmış bastığım yer boşluğuma geldi
sağ bacağım ayrıldı sol bacağım sert bi şekilde yere çarptı inanılmaz bi acı
neyse ki elim hemen karnıma gitti sıkı sıkı tutuyorum ama bi taraftan bağırıyorum
canım çok yandı elimi karnıma attım bebişimi hissedeyim diye canım kızım hemen bi tekme attı
nasıl rahatladım anlatamam
aman sizler çok dikkatli olun çünkü vücudumuz çok ağırlaştı allah korusun hepimizi
felsıım burda mısın,cıcıler topıgının ılk sayfasında beysbolcu tarzında bır tulum var nerden almıstın hatırlıyor musun bayıldım:)))
canım o fotodakilerin tümü kuzenimin hediyesiydi. ABDye gittiğinde Cartersden almıştı, birkaçı da Calvin Klein. Şimdi kızım uyumak üzere olduğundan o tarafa geçemiyorum, yarın bakıp yazarım. O tarafa giden varsa buradaki satış fiyatlarıyla arada inanılmaz fark olduğunu görecektir. Buralarda boşu boşuna kazıklanıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?