canim benim cok cok gecmis olsunKizlardrrrrrrrrrrrr evimdeyimmmmmmmmm cok sukurrrr kurtuldukkkk o pis illet hastaliktannnn
canım şimdi baktım, doğru hatırlamışım markasını, carter's. 6 ay içinmiş.
Günaydın Hanımlar :119:
Ramazan bayramınız mübarek olsuneşlerimizle ve yavrularımızla daha nice nice bayramlar yaşarız inşallah...
günaydın güsel anneler güsel bebekler hayırlı bayramlar hepinize.rabbim nice bayramlara ewlatlarımızla saglıklı huzurlu çıkmayı nasip etsinnn aminnnnnnnn
Günaydın kızlarve minnoşlar ramazan bayramımız mübarek olsun rabbim tekrarını nasip etsin üzel bayramlar seneye çocuklarımızla inşallah şeker tadında geçiririz inşallah iyi bayramlar
Bebiciklerinizle mutlu hayirli bayramlar diliyorum,hepinizi ayri ayri opuyorum guzel annisler
herkesin bayramını kutluyorum sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle inşallah kurban
bayramını allahım bebeklerimizle geçirmemizi nasio etsin...
kızlar bana müsadeee bugün çok yoruldum erken yatacam .Kendinize iyi bakınnn ve herkesin bayramını kutluyorum şimdidennn sağlıklı hzurlu mutlu minnoşlarımızla daha nice bayramlar olsun .İyi geceleerr
Kizlardrrrrrrrrrrrr evimdeyimmmmmmmmm cok sukurrrr kurtuldukkkk o pis illet hastaliktannnn
sağlıklı, mutlu,barış dolu bayramlar diliyorum hepiciğinize,Rabbim tekrarına erdirsin inşallah.
Kurban bayramına inşallah benn, yaa hastanede olacağım,ya sancılı olacağım,ya da bilmiyorum işte nasip neyse o olacak.doktorum arife günü doğum tarihimi verdi çünkü
sağlıklı, mutlu,barış dolu bayramlar diliyorum hepiciğinize,Rabbim tekrarına erdirsin inşallah.
Kurban bayramına inşallah benn, yaa hastanede olacağım,ya sancılı olacağım,ya da bilmiyorum işte nasip neyse o olacak.doktorum arife günü doğum tarihimi verdi çünkü
bir daha ki bayram heyecan dorukta desene
Bayram nasıl geçiyor kızlar
aynen canım bakalım nerde olacağız hastanedemi, evdemi,2 kişi mi? 3 kişi mi?
Aa ne guzeL annesine bayram sekeri olacak kuzun:)))
Guzel ama yalniz esim bana kahvalti hazirlamis simdi ise gidecek,annemler,ablamlar,esimin abileri hepsi bu bayram bi yerlerde,ilk defa yalniz kaldim:)))anneme diyorum biraktiniz beni doguracagim yetisemiceksiniz diye:)))
Kizlardrrrrrrrrrrrr evimdeyimmmmmmmmm cok sukurrrr kurtuldukkkk o pis illet hastaliktannnn
Hanimlar Hepinizin Bayrami Mubarek Olsun
Bebislerimizi insaallah kurban bayraminda kucaklarimiza almis olarak karsilayacaz
Ben de hala Altinoluktayim insaallah carsamba donuyoruz hayirlisiyla bir evime gideyim artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?