2012 Ekim Anneleri

Günaydın Hanımlar :119:

Ramazan bayramınız mübarek olsun eşlerimizle ve yavrularımızla daha nice nice bayramlar yaşarız inşallah...

Günaydın Hanımlar :119:

Ramazan bayramınız mübarek olsun eşlerimizle ve yavrularımızla daha nice nice bayramlar yaşarız inşallah...

günaydın güsel anneler güsel bebekler hayırlı bayramlar hepinize.rabbim nice bayramlara ewlatlarımızla saglıklı huzurlu çıkmayı nasip etsinnn aminnnnnnnn

Günaydın kızlar ve minnoşlar ramazan bayramımız mübarek olsun rabbim tekrarını nasip etsin üzel bayramlar seneye çocuklarımızla inşallah şeker tadında geçiririz inşallah iyi bayramlar

Bebiciklerinizle mutlu hayirli bayramlar diliyorum,hepinizi ayri ayri opuyorum guzel annisler

herkesin bayramını kutluyorum sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle inşallah kurban

bayramını allahım bebeklerimizle geçirmemizi nasio etsin...

Gepimize iyi byramlar kizlar,bayraminiz mubarek olsun,Allah kurban bayraminda bebislerime bayramliklarina giydirmeyi nasip etsin

kızlar bana müsadeee bugün çok yoruldum erken yatacam .Kendinize iyi bakınnn ve herkesin bayramını kutluyorum şimdidennn sağlıklı hzurlu mutlu minnoşlarımızla daha nice bayramlar olsun .İyi geceleerr

sağlıklı, mutlu,barış dolu bayramlar diliyorum hepiciğinize,Rabbim tekrarına erdirsin inşallah.

Kurban bayramına inşallah benn, yaa hastanede olacağım,ya sancılı olacağım,ya da bilmiyorum işte nasip neyse o olacak.doktorum arife günü doğum tarihimi verdi çünkü

Aa ne guzeL annesine bayram sekeri olacak kuzun:)))

bir daha ki bayram heyecan dorukta desene

Guzel ama yalniz esim bana kahvalti hazirlamis simdi ise gidecek,annemler,ablamlar,esimin abileri hepsi bu bayram bi yerlerde,ilk defa yalniz kaldim:)))anneme diyorum biraktiniz beni doguracagim yetisemiceksiniz diye:)))

ayyy canım yaa kıyamam

benim de eşim görevde tek başımayım..
annemlere gidicem ama öğleden sonraa..

günaydın bayramın güzel anneleri ve onların şeker gibi tatlı mı tatlı bebişleri

Bayramımız mübarek olsun ailelerimizle daha nice mutlu bayramlara ulaşmak dileğiyle....

Hanimlar Hepinizin Bayrami Mubarek Olsun
Bebislerimizi insaallah kurban bayraminda kucaklarimiza almis olarak karsilayacaz
Ben de hala Altinoluktayim insaallah carsamba donuyoruz hayirlisiyla bir evime gideyim artik

Kizlar ilk dogum haberimiz geldi malum sitede ark yazmis simdi,plasentasi ayrilmis kanamayla gitmisler acil sezeryan,Allah a sukur ikisi de iyiymis

Guzel annisler ,minnos bebisler hepinizin bayrami kutlu olsun.Allahim tekrarlarini gostermeyi nasip etsin insallah.

Ben malum erken dogum riski ile karsi karsiya oldugum icin bu bayram bir yere kipirdiyamiyoruz.Ne istanbul'daki annemlere ne de Konya'daki kayinvalidemlere...
Sabah telefon ile gorustuk sadece.Ama kayinvalidem bize gonul koymus gitmedik diye baya soylendi,esim de ona soylendi tatsizlik oldu baya
Benim moralim baya bozuldu agladim...Simdi iyiyim ama cok sukur...Uzulmek,aglamak yasak malum kasilmalarim oluyor

hepinizi opuyorum. Kendinize ve bebislerinize iyi bakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…