2012 Ekim Anneleri

Kizlar ilk dogum haberimiz geldi malum sitede ark yazmis simdi,plasentasi ayrilmis kanamayla gitmisler acil sezeryan,Allah a sukur ikisi de iyiymis

2.oldu canım.. sinem8484 arkadaşımız ikizlerini 26+3te doğurdu.. senin dediğin kim????çokkkk merak ettim....hayırlı uğurlu olsun...

Son düzenleme:
bende kimse yok sanıyordum herkes burda tekrar yi bayramlar kızlar bizde kayınvalideme gittik karşımda zaten misafirler falan geldi sıkıldım geldim herkes cici cici giyinmiş kendimi paçavra gibi hissettim bizim asortikleri görünce

ben de dün son anda bulabildim kıyafet,yalnız ayağımda terlik müthiş olacağım

azzrrra kız sen facete vardın sanırım,kim doğurmuş bi baksana...

hu huuuuu
kimse yok mu
herkes memlekette mi ya
ben gurbetteyim kimse yok ki gideyim kimse yokki gelsin bana

bu arada kim doğurmuş ya bizden :26:

ben de dün son anda bulabildim kıyafet,yalnız ayağımda terlik müthiş olacağım

azzrrra kız sen facete vardın sanırım,kim doğurmuş bi baksana...

arkadaşın nicki burcuerdemmiş ben tanımıyorum yazmış ki : KIZLAR İYİ BAYRAMLAR...
SABAHA KARŞI ANİDEN KANAMAYLA HASTAHANEYE GELDİK ELİMİZ AYAĞIMIZ BİRBİRİNE DOLAŞMIŞ ŞEKİLDE RESMEN FIŞKIRIYORDU.PLASENTA AYRILMAYA BAŞLAMIŞ ACİLEN SEZERYAN TABİ 1940 GR 33+0 KEN DÜNYAYA GELDİ ÇAĞIN EFEMİZ.SPİNAL OLDUM AMA GÖREMEDİM DAHA KÜVEZDE ŞUAN İÇİN SOLUNUM SIKINTISI YOKMUŞ ÇOK ŞÜKÜR NE ZAMAN ÇIKAR BİLMİYORUM KALIR HERHALDE DAHA DUALARINIZ BİZİMLEDE OLSUN

ÇOK SAĞOLUN KIZLAR SİZLERİ ETKİLEMEK İSTEMEZDİM AMA TEDBİRLİ OLMANIZDA FAYDA VAR.BEN TAMAMEN HAZIRLIKSIZ YAKALANDIM :) BİRAZ ÖNCEDE BEBİŞİMİZİ GÖRDÜM KIYAMAM KUVEZDE DUDAGINI BÜZÜŞTÜRMÜŞ UYUYORDU.ÇOK KÜÇÜK AMA YA RABBİM ONA GÜÇ VERSİN HERŞEY ONUN TOPARLANMASINA BAĞLIYMIŞ.SÜTLE İLGİLİ HERHANGİ BİŞE YAPILMADI DAHA DAMARDAN BESLENİYOR BEBEK.KKDAKİ NİCKİM BURCUERDEM.

Herkesin bayrami saglikli ve sihhatli bir sekilde gecsin Dogan bebisler hosgeldiler Bayramda kendinize dikkat edin fazla yorulmayin. Malum yurtdisinda olunca bize bayram ugramiyor. Bu bebeksiz son bayramimiz kurban bayraminda bebislerde olucak insallah Bayraminiz mubarek olsun

arkadaşlar ,
hepinize iyi bayramlar...
sonsuz huzur, mutluluk,şans ve sağlık dolu nice bayramlara....
en önemlisi de gelecek bayramdan itibaren hep yanımızda olmaya gayret edecek hayırlı evlatlar dilerim...
sevgiler...

Burcuerdem niki altta surekli dikkatimi cekiyordu.ama konusmuyordu..hayirli olsun..bayram surprizi olmus

Ay kizlar yazdi kacti olmusum ama dedemlerde gelen giden hic giremedim,azra arkadasim aydinlatmis hepinizi.kusura bakmayin:)))))

Allahim 33 hafta mi:18::18::18:
Rabbim yardimcilari olsun,yani bizlerde de her an hersey olabilir hazirlikli olalim arkadaslar,ama gene de insallah hepimiz zamaninda dogururuz.

kızlar bişey sorucam şeyinizde acıma oluyomu ya benim çok acıyo sebebi nedir ki ya korkuyorum (

Bende de sanırım oluyo...Alt tarafa tekme atıyor sanırım ve orası da sızlıyor, yani sinir çekiliyormuş gibi. Bende korkuyorum olunca, şöyle bi hopluyorum yerimden. (Benimki ters durduğundan ayakları aşağıda)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…