2012 Ekim Anneleri

kızlar çok saçma ama bende eşimi çok kıskanıyorum ya hele bugün kıskançlık krizine girdim adamın ilgisi yok bana ya varsa diye delriyorum geldi bayramı zehir ettim şimdi işte

Allahim 33 hafta mi:18::18::18:
Rabbim yardimcilari olsun,yani bizlerde de her an hersey olabilir hazirlikli olalim arkadaslar,ama gene de insallah hepimiz zamaninda dogururuz.

coyote tatllım doktora gidecektin bu sağlık ocağındaki tahlil için ne dedi doktorun :26:

evettt bende de var o sızı ,acı ve kesik gibi karışık bişey ara ara oluyor karındeşen jack tarafından deşiliyormuşum gibi

ya benim ki hani spor yaparsınızda et keserya her yerinizi orda kemikler acıyor benimde bacaklarla şeyinin birleştiği kemikler kaç gündür çok acıyo yürürken falan yataktan acısına zor kalkıyorum

Arkadaşlar hepinizin bayramını kutluyorum... Güzel bayramlar diliyorum. Bu doğum haberine de şok şok şok diyorum Allah'a şükür bir problrm yokmuş. Bebek küvezde ama en yakın zaanda toparlanır çıkar inşallah...

ya benim ki hani spor yaparsınızda et keserya her yerinizi orda kemikler acıyor benimde bacaklarla şeyinin birleştiği kemikler kaç gündür çok acıyo yürürken falan yataktan acısına zor kalkıyorum

Yapma canim,eslerimiz bizi seviyorlar,gecici durum bunlar hepsi gececek,duzelecegiz...

biliyorum canım çok sevdiğini bugün kaynanama gelen giden çok oldu herkes manken gibi giyinmiş süslenmiş ben kendimi onların yanında çok çirkin bakımsız hissettim moralim bozuldu bide herkes akraba yani ama uyuz oldum hepsine hele biri kapalı sözde bir süslenmiş ofsayt hareketler delirdim boğcaktım ondan heralde sohbet edildi kalabalıkta diye yedim adamıhala arıyo beni canım saçmalama benim gözüm kimseyi görmez diye ama kadını kıskandım bikere zaten son 22 haftadır yasaklıyız

bir benmi kıskancım yani sizde yokmu

7 kilo almışım zaten havalar da sıcak boğuluyorum resmen bir de üstüne gece uykusu kalmamış dön oraya dön buraya yatağın içinde patates çuvalına dönüyorum kendimle alakalı bu kadar şeyle uğraşırken hiç aklıma gelmiyor valla

kızlar bişey sorucam şeyinizde acıma oluyomu ya benim çok acıyo sebebi nedir ki ya korkuyorum (

benim de var ama özellikle( hatta sadece diyebilirim)yatakta dönerken hissediyorum zaman zaman yerimden kalkarken oluyor.. ve içerden tekme falan gibi bişey değil,içten dışa bişey değil kesinlikle.sanki dışardan bir darbe almışım gibi,kemiklerim acıyor gibi..değişik ve yoğun bi acı.. ahhhhhh dedirtiyor bana..otururken hiç birşey yok..

tum anne adaylarının ve bebıslerının bayramını kutluyorum.dogum yapan arkadasada hayırlı ugurlu olsun dıyorum.Insallah en kısa zamanda bebgını kucagına alır ve evınde bayramını tamamlar.

kızlar bişey sorucam şeyinizde acıma oluyomu ya benim çok acıyo sebebi nedir ki ya korkuyorum (

canim bende yokta cok sukur.benim bir arkadasimda vardi ilk hamileligindede varmis ikincide dahada cok diyordu.bazi hamileliklerde oluyormus bu agri ingilizce bir ismi vardi ama unuttum.cok agriyor falan diyordu.

hiç sordunmu doktora benim çarşamba günü kontrolüm var ama doktora nasıl tarif ediceğimi bilmiyorum

canim bende yokta cok sukur.benim bir arkadasimda vardi ilk hamileligindede varmis ikincide dahada cok diyordu.bazi hamileliklerde oluyormus bu agri ingilizce bir ismi vardi ama unuttum.cok agriyor falan diyordu.

ne yaptı peki doktoru bişey vermişmiydi çarşamba kontrolüm var ama nasıl tarif edicem bilmiyorum

hiç sordunmu doktora benim çarşamba günü kontrolüm var ama doktora nasıl tarif ediceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…