Allahim 33 hafta mi:18::18::18:
Rabbim yardimcilari olsun,yani bizlerde de her an hersey olabilir hazirlikli olalim arkadaslar,ama gene de insallah hepimiz zamaninda dogururuz.
kızlar bişey sorucam şeyinizde acıma oluyomu ya benim çok acıyo sebebi nedir ki ya korkuyorum(
Bende de sanırım oluyo...Alt tarafa tekme atıyor sanırım ve orası da sızlıyor, yani sinir çekiliyormuş gibi. Bende korkuyorum olunca, şöyle bi hopluyorum yerimden. (Benimki ters durduğundan ayakları aşağıda)
coyote tatllım doktora gidecektin bu sağlık ocağındaki tahlil için ne dedi doktorun :26:[/
Gittim canim,ac karnina yapildigiicin keton cikmistir dedi,onemsemedi,bir de sabah kusmustum,nette de arastirdim orda da doktorun soyledigi gibi yaziyor,cunku cok sukur bebisin beslenmesi iyiymis
Tesekkur ederiz teyzesi,bizi merak ettigin icin...
coyote tatllım doktora gidecektin bu sağlık ocağındaki tahlil için ne dedi doktorun :26:[/
Gittim canim,ac karnina yapildigiicin keton cikmistir dedi,onemsemedi,bir de sabah kusmustum,nette de arastirdim orda da doktorun soyledigi gibi yaziyor,cunku cok sukur bebisin beslenmesi iyiymis
Tesekkur ederiz teyzesi,bizi merak ettigin icin...
yaa canım benim bak gördün mü iyi ki gitmişsin doktoruna çok şükür bişey yokmuş
öptüm sizi annesiii
kızlar çok saçma ama bende eşimi çok kıskanıyorum ya hele bugün kıskançlık krizine girdim adamın ilgisi yok bana ya varsa diye delriyorum geldi bayramı zehir ettim şimdi işte
Yapma canim,eslerimiz bizi seviyorlar,gecici durum bunlar hepsi gececek,duzelecegiz...
bir benmi kıskancım yani sizde yokmu
kızlar bişey sorucam şeyinizde acıma oluyomu ya benim çok acıyo sebebi nedir ki ya korkuyorum(
benim de var ama özellikle( hatta sadece diyebilirim)yatakta dönerken hissediyorum zaman zaman yerimden kalkarken oluyor.. ve içerden tekme falan gibi bişey değil,içten dışa bişey değil kesinlikle.sanki dışardan bir darbe almışım gibi,kemiklerim acıyor gibi..değişik ve yoğun bi acı.. ahhhhhh dedirtiyor bana..otururken hiç birşey yok..
canim bende yokta cok sukur.benim bir arkadasimda vardi ilk hamileligindede varmis ikincide dahada cok diyordu.bazi hamileliklerde oluyormus bu agri ingilizce bir ismi vardi ama unuttum.cok agriyor falan diyordu.
benim de var ama özellikle( hatta sadece diyebilirim)yatakta dönerken hissediyorum zaman zaman yerimden kalkarken oluyor.. ve içerden tekme falan gibi bişey değil,içten dışa bişey değil kesinlikle.sanki dışardan bir darbe almışım gibi,kemiklerim acıyor gibi..değişik ve yoğun bi acı.. ahhhhhh dedirtiyor bana..otururken hiç birşey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?