hiç sordunmu doktora benim çarşamba günü kontrolüm var ama doktora nasıl tarif ediceğimi bilmiyorum
valla en son gittiğimde karnımın alt bölgesindeki acı ve ağrı daha ağır bastı onu sordum normal dedi,bu aşağıyla ilgili durumu anlatmadım,tarifi de gerçekten zor,benim aklıma acaba kemikler mi açılıyor yavaş yavaş gibi bir durum geliyor..seninki de böyle birşey mi?? sanki kemikler açılıyor.ama neden ben sadece yatakta sağa sola dönerken oluyor onu anlamıyorum..bence vücut yapımızla alakalı ve vücutlarımız hazırlık aşamasında olduğu için..
aynı sorun bende de var cnm doktorum aşağı tarafın doğum için hazırlandığını söyledi çok normal bi durum dediaynen benimde otururken bişey yok oturduğum yerden kalkarken yataktan kalkarken dönerken çok acıyo aynen kemik acısı gibi annemler vücudun hazırlanıyo diyo ama baya baya sızlıyo yani bakalım doktora sorucamda nasıl tarif edicem onu bilemedim
aynı sorun bende de var cnm doktorum aşağı tarafın doğum için hazırlandığını söyledi çok normal bi durum dedi
benim özellikle ayakta durunca kasıklarımda karnımın altında sancı oluyor bazen bıçak saplanıyormuş gibi canım yanıyor dedim bi de otururken kalkarken de oluyor dedim doktorum normal olduğunu şimdilik sıkıntı olmadığını söyledine diyerek sordun doktora bende sorucamda?
Son 3 gundur anlik sancilarim oluyordu ve sorun etmiyordum normal diyordum ama bugun sabahtan beri alt tarafima anlik sanci, bel agrisi, gobek deligimin orada parcalanma hissi ve karnimin tas gibi olmasi beni cok endiselendirdiUstune midemde bulanmaya basladi. Korktum biran icin ama simdi karnimdaki aci disinda fazla birsey kalmadi:) Oglumun haraketlerinde bir azalma yok:) Herhalde bunlar yinede normal. Sadece yarinda devam ederse dr a gideyim diyorum. Isin kotu yani benim dr um 2 hafta yok yedek bir dr bulsam iyi olacak yada guvenecegim bir yer!! Gercek hamilelik simdi basliyor
biliyorum canım çok sevdiğini bugün kaynanama gelen giden çok oldu herkes manken gibi giyinmiş süslenmiş ben kendimi onların yanında çok çirkin bakımsız hissettim moralim bozuldu bide herkes akraba yani ama uyuz oldum hepsine hele biri kapalı sözde bir süslenmiş ofsayt hareketler delirdim boğcaktımondan heralde sohbet edildi kalabalıkta diye yedim adamı hala arıyo beni canım saçmalama benim gözüm kimseyi görmez diye ama kadını kıskandım bikere zaten son 22 haftadır yasaklıyız
ne yaptı peki doktoru bişey vermişmiydi çarşamba kontrolüm var ama nasıl tarif edicem bilmiyorum
Guzel annisler ,minnos bebisler hepinizin bayrami kutlu olsun.Allahim tekrarlarini gostermeyi nasip etsin insallah.
Ben malum erken dogum riski ile karsi karsiya oldugum icin bu bayram bir yere kipirdiyamiyoruz.Ne istanbul'daki annemlere ne de Konya'daki kayinvalidemlere...
Sabah telefon ile gorustuk sadece.Ama kayinvalidem bize gonul koymus gitmedik diye baya soylendi,esim de ona soylendi tatsizlik oldu baya
Benim moralim baya bozuldu agladim...Simdi iyiyim ama cok sukur...Uzulmek,aglamak yasak malum kasilmalarim oluyor
hepinizi opuyorum. Kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
merhaba kızlar.. hepinize hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimizle ve sevdiklerimizle nice mutlu bayramlar diliyorummm...
bundan sonra bayramlarımızın daha da anlamlanmasını temenni ediyorum.. çocuklarımıza; akrabalara gidilip el öpmesini öğretmek ,harclık vermek ,seker toplatmak ,bayramlık almak vs... eminim bundan sonra daha neşeli gececektir onların sevinçlerine heyecanlarına ortak olmak...
bugün tüm gün eşimin ailesindeydik çok güzel geçti benim annemler memlekettelerdi biraz buruk ama yine de mutlu bir bayramdı ilk günü..
ailedeki gencler toplanıp emirgana gittik tabu oynadık ayakkabıları cıkarıp topraga bastık çok eglendik defnoşumla, ama yorulduk dinlenmeden önce bir bakyım dedim ama gecmişi okuyamadım umarım herkes iyidir..
tekrardan hayırlı bayramlarrrrr
arkadaşın nicki burcuerdemmiş ben tanımıyorum yazmış ki : KIZLAR İYİ BAYRAMLAR...
SABAHA KARŞI ANİDEN KANAMAYLA HASTAHANEYE GELDİK ELİMİZ AYAĞIMIZ BİRBİRİNE DOLAŞMIŞ ŞEKİLDE RESMEN FIŞKIRIYORDU.PLASENTA AYRILMAYA BAŞLAMIŞ ACİLEN SEZERYAN TABİ 1940 GR 33+0 KEN DÜNYAYA GELDİ ÇAĞIN EFEMİZ.SPİNAL OLDUM AMA GÖREMEDİM DAHA KÜVEZDEŞUAN İÇİN SOLUNUM SIKINTISI YOKMUŞ ÇOK ŞÜKÜR NE ZAMAN ÇIKAR BİLMİYORUM KALIR HERHALDE DAHA DUALARINIZ BİZİMLEDE OLSUN
ÇOK SAĞOLUN KIZLAR SİZLERİ ETKİLEMEK İSTEMEZDİM AMA TEDBİRLİ OLMANIZDA FAYDA VAR.BEN TAMAMEN HAZIRLIKSIZ YAKALANDIM :) BİRAZ ÖNCEDE BEBİŞİMİZİ GÖRDÜM KIYAMAM KUVEZDE DUDAGINI BÜZÜŞTÜRMÜŞ UYUYORDU.ÇOK KÜÇÜK AMA YA RABBİM ONA GÜÇ VERSİN HERŞEY ONUN TOPARLANMASINA BAĞLIYMIŞ.SÜTLE İLGİLİ HERHANGİ BİŞE YAPILMADI DAHA DAMARDAN BESLENİYOR BEBEK.KKDAKİ NİCKİM BURCUERDEM.
ah canim neden boyle anlayissizlarki anlayamayirum kim istemezki buyuklerini ziyaret etmeyi gezmeyi ama malum sebepler ve hakli sebeplerden kipirdayamiyoruzki.ben hamileligimden beri hic biryere gitmedim annememlr turkiyede kayinvalidemler almanyada biz ingilterdebenimde dusuklerim oldugu icin korktum kipirdayamdim hicbiryere.benimde gorumcemin dugunu varkasim 24 benim dogum ekim 23.1 hafta oncesi kina gecesi var kayananm gelecegimizden emin.esim bugun bakariz duruma gore belki ben yalniz gelirim dedi soylendi durdu sakin oyle bir sacmalik yapmayin olurmu diye cocuk cok kucuk olur nasil gelelim diyo bisey olmaz,bende konu acildikca stres oluyorum .sende uzme kendini bosver bebislerimiz sagsalim gelsinlerde daha cok gelir gideriz ins.
günaydın şeker anneler
bayramın 2. gününden tekrar merhaba
kasık ve vajina ağrısından bahsedilmiş bende de aynılarından var
ayy hele geceleri uyanıp lavaboya gideceğim zaman kalkmak için verdiğim çabayı görseniz
her yanım ağrıyo dayak yemişim sanki
yoksa kociş dövüyo mu ben uyurken
bana da doktor normal demişti rahim kendini doğuma hazırlıyomuş ondanmış bu ağrılar
bayram ama gelen giden yok ben de kızımın cicilerini yıkıyorum dünden beri
3 makine zillinin kıyafetleri bitmedi bi türlü
hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?