Ben tuvaletimi yapnayi beklersem dedigi gibi tas gibi olup toplaniyor,o yuzden hemen gitmeye calisiyorum:)))günaydınn n n bayram güzelleri... ya a aben gece tuvalete kalkarken diğer arkadaşlar gibi çok çaba sarfediyorum ve karnım taş gibi oluyo ya hatta göbek değiliğimin sağ tarafı ayrı bi top sol tarafı ayrı bi top şeklinde kaskatı.. normaldir işallah
Canim kolay gelsin,kuzunun kiyafetleriyle ugrasmak en guzel bayram olmus sana:))))
Herkese bayramin ikinci gununden merhabaaaa diyorum...
Azraaaa kiskanclik demissin cok normal canim,aman yap makyajini bak aynaya biyle daha guzelim,kocam bana asik olmasin da naaapsin de:)))))ben oyle yapiyorum,en basta takilmistim biraz ay yaglandim falan diye ama simdi gayet mutluyumresimlerini de gormustum gayet guzel bir kadinsin kocan sansli bence:)))
Herkes agrilardan bahsetmis benimki de farkli bakalim hicbirinizde var mi???
Gece lavaboya kalkinca tabanlarima basamiyorum sanki 100 tane falaka cezasi yemisim gibi:)))ahh layarak gidip donuyorum,ammmaann cok fena....
Ben tuvaletimi yapnayi beklersem dedigi gibi tas gibi olup toplaniyor,o yuzden hemen gitmeye calisiyorum:)))
Guzel annisler ,minnos bebisler hepinizin bayrami kutlu olsun.Allahim tekrarlarini gostermeyi nasip etsin insallah.
Ben malum erken dogum riski ile karsi karsiya oldugum icin bu bayram bir yere kipirdiyamiyoruz.Ne istanbul'daki annemlere ne de Konya'daki kayinvalidemlere...
Sabah telefon ile gorustuk sadece.Ama kayinvalidem bize gonul koymus gitmedik diye baya soylendi,esim de ona soylendi tatsizlik oldu baya
Benim moralim baya bozuldu agladim...Simdi iyiyim ama cok sukur...Uzulmek,aglamak yasak malum kasilmalarim oluyor
hepinizi opuyorum. Kendinize ve bebislerinize iyi bakin.
günaydın güzel anneler iyi bayramlar herkese
ilk defa evimizde bayram geçiriyoruz çok sıkıcıydı, Allah'tan komşular sabah çağırdı hep beraber bayram kahvaltısı yaptık dün sabah ,sonra evdeydik eşimle hep
bugün de eşim işe gitti ,biz de kahvaltı yapıcaz oğluşkomlabi yandan da oğluşumun kalan eşyalarını yıkıyorum nevresimler, battaniyeler hırkalar falan...
rüyamda oğluşumu gördüm büyümüş bikaç aylık olmuş , kot pantolon ve kot yelek giydiriyorum o kadar tatlıydı, kucağımda hissettim sanki onu
doğumlar başlamış 33+0da gelmiş bebişi arkadaşınhazırlıklı olmak lazım artık
tatlımmmm sana da iyi bayramlar
bizde oğlumla uyandık şimdi kahvaltımızı yapıcaz...Allah hayır etsin pek iyi değilim dün gece başladı bir bel ağrısı sabaha karşı daha arttı sanki birde böyle belime kaynar su atıyorlar sanki yanma hissi var..ateş basıyor vücudumu gözlerim yanıyor...cuma günü çantamızı da hazırlamıştım şimdi bakıcam başka eksik bişey varmı onları ayarlayım ne olur ne olmaz :26:
bayram olduğu icin mi böyle suskunuz kızlar bugun
herkes gezmelerdedir canım
haklısın tatlım benim gibi evde olan eşi calısan cok az kişi varcok canım sıkılıyo valla. bebişin kıyafetlerini hazırlamıs olmasaydım simdi onlarla uğrasmak isterdim ama coktan hallettim iş yok pff
bende aynıyım canım eşim işte malesef
bizim cicişlerin hepsi yıkanmamıştı kalanları yıkıyorum şimdi ,canımız sıkıldıkça bebişlerle ilgili iş çıkartıyoruz kendimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?