2012 Ekim Anneleri

Ben tuvaletimi yapnayi beklersem dedigi gibi tas gibi olup toplaniyor,o yuzden hemen gitmeye calisiyorum:)))

Camoka;

Anne olmasaydim eger;;

Karnimda bir canlinin nasilda buyuyebildigini,hareket ettiginde nasil hissettirdigini asla bilemeyecektim,daha gormeden birine deli gibi asik olmanin ne demek oldugunu hic anlayamayacaktim:))))

Bunlarda benden....

iyi bayramlar hayatım.işteee bende aynı senin gibiyim ayaklarımın beni taşımadığını düşünüyorum geceleri bende basamıyorum antrede bir kaç topallama hareketinden sonra wc'ye ulaşabiliyorumsabah herşey normal.ödemim şişliğim yok ama ben hiççç oturmadığımdan olsa gerek kılcal damarlarım çıktı varis oldum azıcık

herkese günaydın.kimse yoktur topikte diye açtım ama 5kişiyiz sevindim.iyi bayramlar..ctesi diyetisyene gittim.bebeğimin gelişiminin 1 hafta geri oldugunu öğrenince diyetisyen,biraz yediklerimi arttırdı.verdikleri çok fazla geliyor eski diyet listeme göre.dua edin kızlar bebeğim haftasını yakalasın bir daha ki gidişimde.evde tansiyonumu ölçüyorum normal çıkıyor.aldıgım tansiyon aleti de sağlık ocağındakinin aynısı hani hatalı ölçüyor desem.inşallah düzelir hersey

değdimi seni,sizi üzmelerine,hayy Allah'ım yaa.gönül konulur ama özledim diye dersin,güzel bir ayrılık sizinki torunu olacak sen dinlen kızım, yorma kendini falan der insan.cadı kaynana diycem banane hadi gül diye yazıyorum bak bunu bizimkilerde gidince gönül koyuyolar bir kola bir şeker kalkın der gibi yapıyolar.hepsi binbir çeşit renk ve desende bunların hayatım hiççç üzülme sen sağlıklığına bak.bebek doğunca herşey unutulacak emin ol.

Günaydın sevgili anneler ,meleklerimiz anne rahminde ilk bayramlarını yaşıyorlar,sizin ve şeker meleklerimizin bayramını kutlarım..sağlıkla uzun ömürle,daha nice bayramlar nasip etsin Allah...

günaydın güzel anneler iyi bayramlar herkese

ilk defa evimizde bayram geçiriyoruz çok sıkıcıydı, Allah'tan komşular sabah çağırdı hep beraber bayram kahvaltısı yaptık dün sabah ,sonra evdeydik eşimle hep

bugün de eşim işe gitti ,biz de kahvaltı yapıcaz oğluşkomla bi yandan da oğluşumun kalan eşyalarını yıkıyorum nevresimler, battaniyeler hırkalar falan...

rüyamda oğluşumu gördüm büyümüş bikaç aylık olmuş , kot pantolon ve kot yelek giydiriyorum o kadar tatlıydı, kucağımda hissettim sanki onu

doğumlar başlamış 33+0da gelmiş bebişi arkadaşın hazırlıklı olmak lazım artık

güzel anneler ve altın topları bebişler :) hepinizin bayramını kutluyorum.Ailenizle sevdiklerinizle ve altın toplarınızla birlikte sağlıklı huzurlu nice bayramlar geçirirsiniz inşallahh.. Gün gelir yavrunuz torunlarınızla elinizi öpmeye gelir inşallahhhh....

tatlımmmm sana da iyi bayramlar

bizde oğlumla uyandık şimdi kahvaltımızı yapıcaz...Allah hayır etsin pek iyi değilim dün gece başladı bir bel ağrısı sabaha karşı daha arttı sanki birde böyle belime kaynar su atıyorlar sanki yanma hissi var..ateş basıyor vücudumu gözlerim yanıyor...cuma günü çantamızı da hazırlamıştım şimdi bakıcam başka eksik bişey varmı onları ayarlayım ne olur ne olmaz :26:

afiyet olsun canımcım

belim ve sırtımın ağrısı beni öldürüyor ,eşime masaj yaptırıyorum biraz iyi geliyor ama anlık. ara ara ayy doğuruyorum galiba moduna girmiyo değilim

bende herşeyimi yıkıyayım da çantamı hazırlıcam , dursun hazır

haklısın tatlım benim gibi evde olan eşi calısan cok az kişi var cok canım sıkılıyo valla. bebişin kıyafetlerini hazırlamıs olmasaydım simdi onlarla uğrasmak isterdim ama coktan hallettim iş yok pff

bende aynıyım canım eşim işte malesef

bizim cicişlerin hepsi yıkanmamıştı kalanları yıkıyorum şimdi ,canımız sıkıldıkça bebişlerle ilgili iş çıkartıyoruz kendimize

bende aynıyım canım eşim işte malesef

bizim cicişlerin hepsi yıkanmamıştı kalanları yıkıyorum şimdi ,canımız sıkıldıkça bebişlerle ilgili iş çıkartıyoruz kendimize

sorma valla dediğin gibi iş cıkartıyoruz kendimize... iş olmamasından düsünüyordum şimdi acaba hastane cantasını tekrar kontrol etsem mi ?

esyaların yerleri iyi mi ? hersey yolunda mı ? kuruntu yapıyorum ama işte can sıkıntısı

benimde eşim çalışıyo
son ciciler de çıktı makineden
şimdi bi taraftan ütü yapıyorum
allahım ne güzel bi duygu ya bebiş kıyafetleri yıkamak ütülemek
çamaşırları asarken evde 3. bi şahsın varlığını hissettim ilk kez
ütü işi bitince hastane çantası için yardımlarınıza başvurucam kızlar
yavaş yavaş ben de hazırlıcam herşeyimi
benimde ara sıra bıçak gibi iğne gibi sancılarım oluyo
doğuruyorum galliba diyorum
sonra diyorum ki daha hastane çantam hazır değil olmaz doğuramam
hani herşey hazır olsa doğurcam sanki

Arkadaslar bayraminizin 2. gunu de kutlu olsun :) Hekes sïkïlmïs evde. Bend aynen. Esim evde ama yine de calisiyor. Arife gunu kendimize ozel gezdik. Dun ziyaretler. Bugun de calisiyor. Yarin da ise gidecek :) Bizim icin klasik...

benimde ütülerim var yapılcak ,oğluşunkiler kuruyana kadar kendi çamaşırlarımızı ütüleyivereyim kalksınlar

kızlar uyku setlerini ,nevresimleri yataklara serdiniz mi?

uyku seti almadım ben , yorganımız yastıklarımız nevresim takımlarımız hazır. yıkadım şimdi nevresimleri ,yorganı da yıkıcam

şimdiden sermiyim yatağa diyorum tozlanır di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…