- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
günlerimiz de azalmaya başladı artık
bizim şafak 52 ordu dayız
benimde ütülerim var yapılcak ,oğluşunkiler kuruyana kadar kendi çamaşırlarımızı ütüleyivereyim kalksınlar
kızlar uyku setlerini ,nevresimleri yataklara serdiniz mi?
uyku seti almadım ben , yorganımız yastıklarımız nevresim takımlarımız hazır. yıkadım şimdi nevresimleri ,yorganı da yıkıcam
şimdiden sermiyim yatağa diyorum tozlanır di mi?
Herkese gunaydinlarvalla bizde bayram havasi falan yok, esim calisiyor bende indim camasirhaneye camasir yikiyorum eylulun ikinci haftasida annem gelicek artik dört gözle anacigimi bekliyorum, gelsede kendimi ev islerinden emekli etsem ve bebisimi beklemeye gecsem canim anam bebise hic birsey alma diyor herseyini almis, yazinda buraya gelirken birsey getirme diyor bebisime sponsor oldu canim annem ilk torunlari olucak, herseye heves ediyolar
44 malatya :13:
eşime kalsa 15 eylülde doğur diyor , dedim kendimi sıkınca çıkçak sanki çocuk
söyleye söyleye 15 eylülde doğurcaz biz ,bekliyoruz
Herkese gunaydinlarvalla bizde bayram havasi falan yok, esim calisiyor bende indim camasirhaneye camasir yikiyorum eylulun ikinci haftasida annem gelicek artik dört gözle anacigimi bekliyorum, gelsede kendimi ev islerinden emekli etsem ve bebisimi beklemeye gecsem canim anam bebise hic birsey alma diyor herseyini almis, yazinda buraya gelirken birsey getirme diyor bebisime sponsor oldu canim annem ilk torunlari olucak, herseye heves ediyolar
benim beşik henüz gelmedi canım doğumdan sonra isticem
benim de nevresim takımı falan işte her şey hazır beşik gelince yani doğumdan hemen sonra sericem zaten 5 dklık iş
sen bilirsin yine de tozlanacağını düşünüyosan bırak kalsın
benimde ütülerim var yapılcak ,oğluşunkiler kuruyana kadar kendi çamaşırlarımızı ütüleyivereyim kalksınlar
kızlar uyku setlerini ,nevresimleri yataklara serdiniz mi?
uyku seti almadım ben , yorganımız yastıklarımız nevresim takımlarımız hazır. yıkadım şimdi nevresimleri ,yorganı da yıkıcam
şimdiden sermiyim yatağa diyorum tozlanır di mi?
44 ü çok mu seveysun senben de çok ama çok severim
sana 44 den kucak dolusu sevgiler canım
malatyalıydın di mi sen? kayısı yemeye geldik bugün size camoka teyzesi
ben ütüye başlıyooooommmkahve içmiş kadar oldum
ama buralardayım bakıom sizlere
katılırım muhabbetlere
canım türk kahvesi istiyor üşeniyorum tek başıma
gelin kızlar beraber içelim
sonra da koyarız ütü masalarını yanyana ütü yaparız
ah canim neden boyle anlayissizlarki anlayamayirum kim istemezki buyuklerini ziyaret etmeyi gezmeyi ama malum sebepler ve hakli sebeplerden kipirdayamiyoruzki.ben hamileligimden beri hic biryere gitmedim annememlr turkiyede kayinvalidemler almanyada biz ingilterdebenimde dusuklerim oldugu icin korktum kipirdayamdim hicbiryere.benimde gorumcemin dugunu varkasim 24 benim dogum ekim 23.1 hafta oncesi kina gecesi var kayananm gelecegimizden emin.esim bugun bakariz duruma gore belki ben yalniz gelirim dedi soylendi durdu sakin oyle bir sacmalik yapmayin olurmu diye cocuk cok kucuk olur nasil gelelim diyo bisey olmaz,bende konu acildikca stres oluyorum .sende uzme kendini bosver bebislerimiz sagsalim gelsinlerde daha cok gelir gideriz ins.
yanına da soğuk bir soda hele birde bitter çikolata ohhh ne güzel olur ama
değdimi seni,sizi üzmelerine,hayy Allah'ım yaa.gönül konulur ama özledim diye dersin,güzel bir ayrılık sizinki torunu olacak sen dinlen kızım, yorma kendini falan der insan.cadı kaynana diycem bananehadi gül diye yazıyorum bak bunu bizimkilerde gidince gönül koyuyolar bir kola bir şeker kalkın der gibi yapıyolar.hepsi binbir çeşit renk ve desende bunların hayatım hiççç üzülme sen sağlıklığına bak.bebek doğunca herşey unutulacak emin ol.
tesekkur ederim mertug
ama benim kayinvalidem maalesef yaratilis geregi aksi ve gecimsiz bir kisi.
4 kizi var 4'unun de dogumuna gitmemis.Her seye kusen her seye alinan her seye bagiran bir yapisi var.
Bundan sebep de esim cok uzak annesine karsi,cok mesafeli.Kayinvalidem de bu bayram onlara saglik sorunundan dolayi degil istemedigimiz icin gitmedigimiz yorumunu yapmis aklinca.Hatta esime,''karini evde birakip sen gelebilirdin'' diyecek kadar da abartti olayi.
Bayram gunu beni kime emanet edecek de gidecek esim.Gurbetteyiz zaten kimsemiz yok burada.Apartmandaki komsularimizin hepsi gitti,apartman bombos.
Kendi kizlarini dusunmeyen beni mi dusunecek tabi.
Ama esimi ilk defa annesine bagirirken gordum,normalde hep susardi.Baya sasirrti beni esim.
boşver canım sıkma canınıhalimizi en iyi kendimiz biliyoruz ,gitçek halimiz olsa biz de istemez miyiz bayramı ailelerimizle geçirelim
görümcemin gelini de bana demişti geçenlerde 5 saat yol gelemem dedim , bilmem kimin karısı 12 saat yol gitti 8. ayında diye. iyi de bananeherkes dışardan konuşuyor işte sıkma canını boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?