2012 Ekim Anneleri

Herkese gunaydinlar valla bizde bayram havasi falan yok, esim calisiyor bende indim camasirhaneye camasir yikiyorum eylulun ikinci haftasida annem gelicek artik dört gözle anacigimi bekliyorum, gelsede kendimi ev islerinden emekli etsem ve bebisimi beklemeye gecsem canim anam bebise hic birsey alma diyor herseyini almis, yazinda buraya gelirken birsey getirme diyor bebisime sponsor oldu canim annem ilk torunlari olucak, herseye heves ediyolar

benim beşik henüz gelmedi canım doğumdan sonra isticem
benim de nevresim takımı falan işte her şey hazır beşik gelince yani doğumdan hemen sonra sericem zaten 5 dklık iş
sen bilirsin yine de tozlanacağını düşünüyosan bırak kalsın

değişik bişey yapan yok galiba bugün eşler işte ,biz çamaşırda

anneciklerimiz sağolsunlar ya herşeyi düşünüyolar

bugün hepimiz çamaşıcı ve de ütücü olduk
yakında başkalarının çamaşırlarını falanda yıkar ütülermişiz
alışkanlık oldu

gününde gelirse daha 1,5 ay var. kaldırayım çekmede dursun dediğin gibi 5 dklık iş

insan istiyor herşeyi hemen hazır olsun gözünün önünde dursun

canım bende yıkadım ama sermedim bi çarşafa sardım beşiğin içine koydum bohça şeklinde beşiğin üzerinde de zaten bi çarşaf var toz olmasın diye artık doğuma gün verirse hastaneye yatmadan önce sererim aniden olursa da çıkınca eve geldiğimde sererim diyorum

canım türk kahvesi istiyor üşeniyorum tek başıma

gelin kızlar beraber içelim

sonra da koyarız ütü masalarını yanyana ütü yaparız

Allah kalbimizi biliyor canim.Bu anlayissizlik zaten insani deli ediyor ya.
Ne kendimizi ne de bebisimizi riske atacak bir duruma giremeyiz.
Sirada Kurban bayrami var,el kadar bebekle yine yollara dusmemiz beklenecek hep stress hep stress.
Takmiyorum artik kafama,saglima bakmaya calisiyorum canim.Sen de oyle yap

tesekkur ederim mertug
ama benim kayinvalidem maalesef yaratilis geregi aksi ve gecimsiz bir kisi.
4 kizi var 4'unun de dogumuna gitmemis.Her seye kusen her seye alinan her seye bagiran bir yapisi var.
Bundan sebep de esim cok uzak annesine karsi,cok mesafeli.Kayinvalidem de bu bayram onlara saglik sorunundan dolayi degil istemedigimiz icin gitmedigimiz yorumunu yapmis aklinca.Hatta esime,''karini evde birakip sen gelebilirdin'' diyecek kadar da abartti olayi.

Bayram gunu beni kime emanet edecek de gidecek esim.Gurbetteyiz zaten kimsemiz yok burada.Apartmandaki komsularimizin hepsi gitti,apartman bombos.
Kendi kizlarini dusunmeyen beni mi dusunecek tabi.
Ama esimi ilk defa annesine bagirirken gordum,normalde hep susardi.Baya sasirrti beni esim.

boşver canım sıkma canını halimizi en iyi kendimiz biliyoruz ,gitçek halimiz olsa biz de istemez miyiz bayramı ailelerimizle geçirelim

halamın gelini de bana demişti geçenlerde 5 saat yol gelemem dedim , bilmem kimin karısı 12 saat yol gitti 8. ayında diye. iyi de banane herkes dışardan konuşuyor işte sıkma canını boşver

Son düzenleme:

Canim benim tesekkur ederimmm
Hepimizde bu geldin-gelmedin sorunu varmis gercektende.
Bu bayram da esimle tek basimiza,basbasa kaldik iste ohhhhh sefamiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…