2012 Ekim Anneleri

kız sen hala burda mısın
ben ütüyü bitirdim geveze
diğerlerinin kurumasını bekliom

hayatımda hiiiiiiç görmediğim bir varlığı özleyebileceğimi bilmezdim ben de...

ya kızlar sabahtan beri kızım hiç hareket etmiyordu,o kadar üzüldüm korktum ki anlatamam,eşimi de panikletmek istemedim bu saate kadar bekledim,az önce bi başladı şimdi de durmuyor maşallah ama aklımı aldı benim yaaaaa....

bir de bu primadan gelen hediye kuponlarını harcadım dün tansaşta..8 taneydi hepsini de kullandım,barkodlar tansaşta değişmemiş,haberiniz olsun.edaammmmm demişti galiba migrosta değişmiş huggiesleri alamadım diye.. bu arada huggies bir tane 1,bir tane de 2 numara aldım 26 idi normal fiyatı,money kart indirimi 22.50 olmuş,br de kuponumu kullanınca 14 e geldi paketi,inşallah güzeldir..artı olarak prima almam artık ben,bunu bi deniyim de..

bayram da öylesnine geçiyor işte,memlektteyiz ama benim annem bu bayramda abimin yanında,burada da pek akrabam yok,kayınvalidelere eşimin halasına falan gittik,bitti zaten..sıkıcı yani.. ama çocuk olunca bence daha güzel olur bayramlar...

herkese iyi bayramlar arkadaşlar...

dün bütün gün amca,hala,anneanne falan gezdik.ayaklarım akşam kocaman olmuşlardı.oturmaktan şiştim hep.Allahtan eşim güzeel bi masaj yaptı da geçti çoğu.herkes iyidir umarım.bi doğum haberi daha gelmiş sanırım.korkmaya başladım ben de yaa.daha bayramdan sonra temizlik falan yapılcak..ilk oğlum 40 haftadan sonra geldiği için yine öyle olur gibi geliyodu.ama böyle haberleri duyunca endişeleniyorum valla..zamanında gelir inşallah bebişlerimiz.bayramdan sonra da kontrolümüz var.çok özledim oğluşumu.kocaman olmuştur paşam

selam herkese
bu bayramdan sonra artık tam bir aile olacağız inşalah tabi ilk çocuğu olan anneler için söylüyorum:)kurbanda bende oğluşuma bayramlaık lamayı falan hayat ettim şimdiden heycanlandım yahu,bu son günlerimiz artık çok çok az kaldı dün akşam yarım satt karnımı seyrettik eşimle oğlumun ayagı alime geldi resmen içerde kıpır kıpır karnım resmen dalga dalga bu duygular bile çok güzel yaa özlicem sanırım eşim çok kıskandı:))nasıl bir duygu yaa içinde olması keşke bende hissedebilseydim diye, o henüz babalık duygusunu hissetmiyormuş:)))

kurban bayramına hayal kurmak ne güzel oluyo di mi? Allah izin verirse kuzucum 25-30 günlük olcak kurbanda ,cicişler alır annesi ona

maşallah herkes burda yine temizlikler son hızla devam ediyor sabah kahvaltıya kız kardeşim geldi şimdi onu geçirdik namaz kılıp babanemize gidicez kızımla çarşamba tahlil perşembe plasenta muayenem var yine çok heyecanlıyım bakalım bu sefer ne diyecek eğer hayırlı bir haber duyarsam 29 ağustos kızımın doğum günü 24 ünde moralim iyiyken yapayım diyorum illa kalabalık istiyor bu sefer babanesinin bahçesinde 30 kişilik olucak sonrada büyük temizlik başlar halı tül 17 sinde okullar açılacak veee24 eylülü beklerse oğlumuz kabuslar gördüren sezeryan olacak allah nasip ederse evet 1 aylık planım yaşayıp görücez değişenleri

gününde gelirse daha 1,5 ay var. kaldırayım çekmede dursun dediğin gibi 5 dklık iş

insan istiyor herşeyi hemen hazır olsun gözünün önünde dursun

Ben serdim camini da sinekligini kapattim biraz sirkelerim olmazsa bi sudan geciririm,boyle hosuma gitti bakip duruyorum:))

uyanabilsem gidicem ama bi kalkıyorum çok gelmiş uuuu

Hahahahh cok guldum yaa:)))

Mertug aynen topalliyorum,sabah bisi yok,kilcal damar bende de var ayakta calisiyorum kacinilmaz...

belim koptu , oğluşunkiler kurumadı daha kurusun onları da ütülerim

yemek derdi var bi de ne yapsam ki acaba?

Eşimin görüşmeleri varmış. Dışarı çıkacak hazırlanıyor. Ben de size geldim. Ocakta yemeğim var. Kalkar kalkar otururum artık. Misafir kabul ediyor musunuz diyeceğim ama aşağıda kullanıcı adım yazıyor

kahveleri yaptım kimse gelmedi ama

topiği bekliyorum ben sabahtan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…