2012 Ekim Anneleri

kılzar slmmm herkese iyi bayramlar ne var ne yok neler yapıyosunuz ben bayramdan bişi anlayamadım tatlı yiyemediğimdennnn buarada kim doğurdu geçmişi okuyamadım doğum haberi varmış

Ay bana onu hatırlatma Bu aralar akşamları hep patates kızartması ve biranın kokusu geliyor burnuma.. Aş eriyorum resmen :) Alkolsüzü de elma suyu gibi... Artık daha beklicez

bira cızz kahve o kahve

kılzar slmmm herkese iyi bayramlar ne var ne yok neler yapıyosunuz ben bayramdan bişi anlayamadım tatlı yiyemediğimdennnn buarada kim doğurdu geçmişi okuyamadım doğum haberi varmış

iyi bayramlar canım ,burcuerdemdi galiba arkadaşın nicki

can sıkıntısından ben de doğurabilirim heran izne çıkayım diyorum ama evde de vakit geçmiyomuş tek başına ya

tatlı matlı görmedim bile ben bu bayram sevmem ama canım istedi bak şimdi

bugün çamaşır günü topiğin ,topluca çamaşır yıkayıp ütülüyoruz

kurban bayramına hayal kurmak ne güzel oluyo di mi? Allah izin verirse kuzucum 25-30 günlük olcak kurbanda ,cicişler alır annesi ona

evet canım yaa bende öyle diyorum kot pantolon alıcam oğluma böyle minicik

kahveleri yaptım kimse gelmedi ama

topiği bekliyorum ben sabahtan beri

afiyet olsun şekerim bende dayanamadım yaptım içtim :)) sende ki bitterleri oğluşuna yedir annesi bak oğlumda öyle diyor arkadaşım yesin annecim diyor

ütüler ne oldu bu arada maşallah muhabbet tavan yapmış ben yemek yapmayla uğraşırken :)) nerde o muhabbet kuşu camoka

Yok canım yapar mıyım şimdi öyle birşey.. :=)) Aklıma geliyor diyorum sadece :) Yoksa kahve yapıp içicem şimdi. Yemek pişti. Offf hava sıcak. Soda içmekte kesmiyor. Su üstüne su... Kola içebilsek bari.

2-3 gündür hava güzel çok şükür ya ,aşırı sıcaklar bitti

yerim ben oğluşların ikisini de, bitter çikolata yerine

yemekten yırttım ben akşam kocişle buluşçaz iş çıkışı öğlen yemeği olarak peynirli makarna yaptım kendime

camoka bana tembel dedi gitti

geldim kıs geldim
BenElse ye tembel dedim asıl tembel ben oldum
otur otur tıkın tıkın şiştim
asucummm nerelerdesin kuşum
hastane çantası hazırlıcam şimdi söyle bakayım ne koycam ben bunun içine
millet sorunca söylüyom kendime sıra gelince kalıyom böyle işte

kız kalbimi okudun valla ne yemek yapcam şimdi dediğinde fırında peynirli makarna yap ben de akşama yapcam dicektim ki yapmışsın bile

kimi sütüm gelmiyor diye şikayetçi ,kimi de sütüm çok fazla diyor topiklerde

bakalım biz nasıl olcaz??

Evet havalar güzelleşiyor yavaş yavaş allahtan. Artık aşırı sıcak olmaz dye ümit ediyorum. Ama benim saçlarım uzun ve gür. Toplarsam ağırlık yapıyor migrenim tutuyor, toplamayınca ensem terliyor :) Okadar enteresan şeyler yapıyorum ki saçıma anlatamam. Ensemdeki saçları alıp saçlarımın en üstünde birleştiriyorum ve küçük bir toka ile tutturuyorum mesela. Rahat oluyor bir nevze.

bende cuma günü hazırladım canım çantamı...
2 gecelik
2 pijama
atlet,külot, emzirme sütyeni,çorap
terlik
havlu
ayna,fırça,biraz makyaj malzemesi, taç, toka
penye bir hırka aldım birde...
hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafetimi aldım..
lansinoh ve göğüs pedi ve orkid ped aldım...haa birde 4 tane dalin alt açma koydum belki lazım olur diye
fotoğraf makinesi,kamera,şarj aletleri

bebeğe ise
penye battaniye arasına ilk doğduğunda giyeceği tulumu badisi şapka ve eldiveni birde bezi koydum...

sonrasında ,
4 tane badi
4 tane tulum, bir alt üst hastane çıkışı koydum ama giydirmem herhalde çünkü hiç sevmiyorum o hastane çıkışlarını :)
12 tane prima koydum
1 tane huggıes yenidoğan sulu havlu koydum
3 tane çorap ve eldiven, bere
1 tane kadife battaniye
1 alt açma
2 tane daha penye battaniye
emzik
mini emzikli suluk
avent biberon

eşime
alt üst bi pijama ve yedek tişört
odada giymesi için ona da terlik

canım benim yanımda eşim kalacak ve eve gelip gitme imkanı olmayacak o yüzden hastanede kalacağım sürece bebeğime yetecek şeyleri koymaya çalıştım...
aklıma gelenler bunlar yani şekerim..

haa birde pusetimiz çıkışta içine koymak için paşamızı :))

Son düzenleme:

şekilden şekile giriyoruz 4. ayda kestirmiştim ben saçlarımı ,hala daha toplancak vaziyette değiller ,4-5 tane tokayla her tarafından tutturuyorum evde sıcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…