- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Canım söyle nerdesin ben geliyorum :=)))
gel buyur canım
Ay bana onu hatırlatmaBu aralar akşamları hep patates kızartması ve biranın kokusu geliyor burnuma.. Aş eriyorum resmen :) Alkolsüzü de elma suyu gibi... Artık daha beklicez
kılzar slmmm herkese iyi bayramlar ne var ne yok neler yapıyosunuz ben bayramdan bişi anlayamadım tatlı yiyemediğimdennnn buarada kim doğurdu geçmişi okuyamadım doğum haberi varmış
bira cızzkahve o kahve
kurban bayramına hayal kurmak ne güzel oluyo di mi? Allah izin verirse kuzucum 25-30 günlük olcak kurbanda ,cicişler alır annesi ona
kahveleri yaptım kimse gelmedi ama
topiği bekliyorum ben sabahtan beri
Yok canım yapar mıyım şimdi öyle birşey.. :=)) Aklıma geliyor diyorum sadece :) Yoksa kahve yapıp içicem şimdi. Yemek pişti. Offf hava sıcak. Soda içmekte kesmiyor. Su üstüne su... Kola içebilsek bari.
evet canım yaa bende öyle diyorum kot pantolon alıcam oğluma böyle minicik
afiyet olsun şekerim bende dayanamadım yaptım içtim :)) sende ki bitterleri oğluşuna yedir annesibak oğlumda öyle diyor arkadaşım yesin annecim diyor
ütüler ne oldu bu arada maşallah muhabbet tavan yapmış ben yemek yapmayla uğraşırken :)) nerde o muhabbet kuşu camoka
2-3 gündür hava güzel çok şükür ya ,aşırı sıcaklar bitti
yerim ben oğluşların ikisini de, bitter çikolata yerine
yemekten yırttım ben akşam kocişle buluşçaz iş çıkışıöğlen yemeği olarak peynirli makarna yaptım kendime
camoka bana tembel dedi gitti
kız kalbimi okudun valla ne yemek yapcam şimdi dediğinde fırında peynirli makarna yap ben de akşama yapcam dicektim ki yapmışsın bile
içim sıkılıyor... Bi sebebi yok...
bugün işler aynı ,yemekler aynı
evetumarım doğumlar aynı olmaz
yani ben erken doğurmam 15 eylül falan
2-3 gündür hava güzel çok şükür ya ,aşırı sıcaklar bitti
yerim ben oğluşların ikisini de, bitter çikolata yerine
yemekten yırttım ben akşam kocişle buluşçaz iş çıkışıöğlen yemeği olarak peynirli makarna yaptım kendime
camoka bana tembel dedi gitti
geldim kıs geldim
BenElse ye tembel dedim asıl tembel ben oldum
otur otur tıkın tıkın şiştim
asucummm nerelerdesin kuşum
hastane çantası hazırlıcam şimdi söyle bakayım ne koycam ben bunun içine
millet sorunca söylüyom kendime sıra gelincekalıyom böyle işte
Evet havalar güzelleşiyor yavaş yavaş allahtan. Artık aşırı sıcak olmaz dye ümit ediyorum. Ama benim saçlarım uzun ve gür. Toplarsam ağırlık yapıyor migrenim tutuyor, toplamayınca ensem terliyor :) Okadar enteresan şeyler yapıyorum ki saçıma anlatamam. Ensemdeki saçları alıp saçlarımın en üstünde birleştiriyorum ve küçük bir toka ile tutturuyorum mesela. Rahat oluyor bir nevze.
bebişlere birer yelek koysak iyi değil mi kızlar? havalar artık serinlemiş olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?